Angka volumetrik 2

Bagaimana untuk membuat angka volumetrik 2 daripada tuala wanita?

Untuk membuat jumlah volumetrik 2 tuala adalah agak mudah, walaupun untuk pembuatannya, anda perlu membuang masa lapang tertentu. Pada satu keping kadbod besar (anda boleh menggunakan kotak peralatan rumah besar), lukis corak nombor 2, kemudian potong dan tempelkannya ke kepingan lain kadbod, gelung dan potong lagi. Akibatnya, kami mendapat dua angka yang sama 2, kini anda perlu memotong sisi dalam bentuk jalur lebar, yang bergantung sepenuhnya kepada keinginan anda. Apabila semua kosong dipotong, kami mengumpul bentuk tiga dimensi daripada mereka, menggabungkan butiran dengan pita cat.

Sekarang kita mula membuat bunga dari tuala. Anda boleh membuatnya dalam dua cara, yang ditunjukkan dalam gambar di bawah:

Nombor siap akan kelihatan seperti ini:

1

Untuk membuat angka volumetrik 2 (dua) kadbod dan serbet, kami akan memerlukan kadbod, gam (atau pita pita), kertas berwarna atau tuala.

Mengikut templat yang dibentangkan di bawah, kami memotong kadbod dengan 2 (dua) digit saiz yang sama dengan angka anda.

Kami melekatkan jumlah volumetrik 2 dari kadbod dengan pita pelekat atau gam dan kertas.

Sekarang kita mula menghiasi deuce kita.

Hanya mahu mengatakan bahawa untuk dua besar memerlukan 300 hingga 400 bunga. Buat bunga yang subur dan lem mereka dekat satu sama lain, maka angka itu akan menjadi cantik.

Jika anda ingin membuat bunga berwarna, maka serbet diletakkan dalam urutan tertentu.

Di tengah-tengah kami mengikat stapler (di bawah tidak bunga besar, jika anda ingin mereka menjadi lebih besar, jangan membagi serbet menjadi 4 bahagian)

Sangat memerah kelopak pada gilirannya

Hasilnya, bunga ini harus berubah:

Bagaimana untuk membuat angka 2 untuk ulang tahun dengan tangan anda sendiri dari tuala

Untuk mengatur percutian dengan indah dan membuat angka volumetrik, anda perlu menggunakan tuala. Napkin akan memberi kelantangan yang betul dan membuat peraga lebih menarik dan luar biasa. Angka ini akan menjadi hiasan percutian yang sangat baik. Bersamanya anda boleh difoto, baik kepada anak kecil, dan kepada ibu bapanya. Untuk memahami cara membuat nombor 2 pada ulang tahun anda dengan tangan anda dari tuala, anda perlu membaca siaran ini.

Ia ternyata bahawa apabila anda membuat beberapa tangan mereka sendiri peranan yang besar sebagai permainan yang bukan sahaja kain lap, tetapi juga bahan pembinaan angka. Ia harus mudah, sambil mengekalkan bentuknya.

Untuk membuat nombor, sebaiknya gunakan:

• menggunakan kotak kadbod yang besar;

• Pembungkusan untuk jus atau makanan bayi;

Mencipta nombor menggunakan tunas bunga dari tuala

Untuk kerja, perlu digunakan:

• tengah alun-alun ditetapkan oleh stapler;

• Potong bulatan sewenang-wenang dari alun-alun;

• Setiap lapisan serbet terbengkalai ke tengah, membentuk kelopak bunga;

• jadi untuk membentuk tunas yang indah dari semua kalangan yang disediakan;

• tunas kecil boleh disisipkan pada tunas yang dihasilkan;

• Bahan kerja untuk melekat nombor 2 siap.

Mewujudkan digit dengan pinggiran

• kertas bergelung atau tuala;

• kertas dipotong ke dalam kotak atau serbet siap pakai diambil;

• pensil dimasukkan di tengah-tengah persegi, dan kertas dikompresi sepanjang konturnya;

• Sapukan yang diterima kosong kepada nombor. Oleh itu, adalah perlu untuk mencipta banyak ruang supaya anda boleh merapikan seluruh pesawat tanpa ruang;

• Kertas yang berlebihan dipotong dengan gunting.

Jika kosong yang dibuat menggunakan serban itu akan melekat pada angka itu, diperbuat daripada buih, pelekat tidak diperlukan, seperti pensil menusuk buih, dan bahan kerja akan ditetapkan di dalam.

Angka tersebut haruslah ukuran anak atau sedikit lebih tinggi. Anda juga boleh membuat nombor rata dan juga gam dengan tunas bunga, pinggiran atau dalam teknik menghadapi.

Pada angka itu anda boleh memakai mahkota atau mengikat tunduk yang indah. Semuanya bergantung pada keinginan dan imaginasi.

Cemerlang kelihatan sewenang-wenangnya dihiris dan kertas kusut, yang terpaku dengan gam atau pita bermuka dua. Pilihan ini juga mempunyai hak untuk wujud. Angka itu juga akan banyak dan cukup asli.

Angka isipadu adalah dua.

Baru-baru ini, ia telah menjadi sangat bergaya untuk kanak-kanak dilahirkan pada hari kelahiran, dan bukan sahaja, untuk memerintahkan atau membuat angka yang besar. Angka volumetrik kelihatan sangat bagus dan asal, itulah sebabnya banyak cuti sekarang tidak boleh dilakukan tanpa mereka. Malah pasangan yang berkahwin menempah buku untuk diri mereka seperti gambar untuk sesi foto. Sudah tentu, mereka sedikit berbeza daripada angka-angka yang menjadikan kelahiran anak untuk hari itu. Angka isipadu boleh dibuat dalam pelbagai saiz dan jumlah, serta warna dan hiasan yang berbeza. Sekiranya anda tidak mempunyai peluang untuk memesan atau membeli satu digit, maka selalu ada jalan keluar. Anda boleh menjadikannya sendiri dengan bahan-bahan yang tersedia untuk kami. Cara paling mudah dan paling mudah untuk mencipta angka besar menunjukkan kami Curahan Shal'kova, ia terbuat dari kertas dan kadbod. Pada pembuatan nombor sedemikian anda tidak akan mengambil banyak masa, tetapi ia akan memerlukan banyak kesabaran) untuk membuat jumlah bunga yang tepat. Nah, mari turun ke pengeluaran?

Untuk menghasilkan angka volumetrik, anda perlu:

* Kadbod tebal atau bahan lain.

Kaedah membuat nombor:

Kami mengambil kadbod atau bahan padat yang lain dan menarik nombor yang kami perlukan, kami mempunyai nombor 2. Christina menggunakan hardboard, menariknya dua angka dan kemudian memotong jigsaw.

Sekarang kita perlu membuat bunga. Bunga boleh dibuat berbeza mengikut budi bicara dan peluang anda. Christine membuat bunga dari serbet kertas, tetapi anda juga boleh membuat dari kertas bergelombang. Kami meletakkan serbet di akordion, akordion di separuh dan mengikat semua dengan stapler. Kelebihannya dipotong jika ada gunting yang digambarkan, jika tidak gunting biasa. Jadikan tepi kami telah tenggelam (dengan gunting normal diperlukan lebih banyak masa) dan kemudian luruskannya.

Seterusnya, berturut-turut mengisi keseluruhan angka dengan warna siap sedia. Kami tampalkan bunga-bunga pada termo-gun.

Segala-galanya, jumlah kelantangan dua sudah siap, anda boleh meneruskan ke sesi foto))). Angka itu besarnya kira-kira 90 cm. Pengeluaran angka besar ini mengambil 2 pek serbet untuk 50 pcs. dan jam 4 petang. Pada kelas induk ini, anda boleh membuat nombor yang berbeza untuk sesi foto.

Kami mengucapkan terima kasih kepada penulis untuk kelas induk yang diperlukan dan berguna untuk membuat jumlah dua volumetrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

+ 71 = 73