Bilik lelaki

Interior dan reka bentuk bilik lelaki

Persatuan pertama yang berlaku ketika memikirkan bilik lelaki adalah minimalisme. Dalam kebanyakan kes ini, kerana lelaki memerlukan ruang, mereka suka kebebasan. Lelaki secara alam semula jadi pemburu, pahlawan - ini wujud dalamnya secara semula jadi. Mereka tidak memerlukan banyak perabot: katil yang selesa, almari, meja dengan komputer, kerusi dan mungkin beberapa kerusi, TV - itulah rahsia pedalaman yang berjaya. Sebagai hiasan, anda boleh menemui koleksi senjata, gambar, beberapa tanduk, alat muzik atau peralatan sukan. Dan, mungkin, tidak ada sebarang hiasan sama sekali, ia tidak biasa bagi wakil-wakil separuh kuat manusia.

Sudah tentu, tidak ada gaya sejagat, reka bentuk dan pedalaman, yang boleh dipanggil sesuai untuk semua lelaki. Segala-galanya bergantung kepada watak lelaki, watak, rasa dan keutamaan hidup. Anda hanya boleh membincangkan pilihan yang ada dan memilih sendiri sesuatu yang sesuai.

Lihatlah butir-butir yang boleh didapati di bilik lelaki.

Tempat tidur. Lelaki seperti sofa lipat untuk kepraktisan mereka, tetapi masih lebih kerap memilih katil besar - mereka tidak perlu dilipat dan dibentangkan, ia sangat mudah.

Meja dengan komputer dan kerusi atau kerusi untuknya. Meja perlu selesa, luas, sesuai dengan komputer, dan terdapat ruang yang cukup, dengan kotak untuk bekalan kertas dan pejabat, kerana banyak lelaki perlu bekerja di rumah. Oleh itu, sebagai tambahan kepada meja yang selesa, anda memerlukan sebuah kerusi yang baik, anda juga boleh kerusi, tetapi kerusi itu lebih lembut, lebih selesa, belakang dan leher tidak begitu mati rasa. Anda boleh bersandar di belakang lembut selama beberapa saat dan berehat.

Almari pakaian atau hanya almari, untuk siapa yang lebih mudah. Ramai lelaki perniagaan baru-baru ini mahukan almari pakaian, kerana semua kostum, baju, seluar, ikatan diletakkan di sana, yang harus digantung pada gantungan dan tidak meremukkan. Sangat menyusahkan, jika anda mula setiap pagi dengan menyeterika saman perniagaan. Pakaian setiap hari berada di rak di almari pakaian yang sama, dan segala-galanya berada di tangan, semuanya ada di tempat dan di satu tempat. Dan orang-orang yang tidak bersentuhan dengan kehidupan perniagaan, dan tidak memerlukan pakaian, memilih pakaian biasa, dengan rak dan ruang kecil untuk penggantung - selepas semua, setiap lelaki mempunyai sekurang-kurangnya satu guaman, tetapi sepatutnya.

1

TV. Sudah tentu, ini adalah subjek penting dalam pedalaman mana-mana lelaki moden. Mereka suka berbaring di atas katil, menonton filem, program, permainan sukan.

Dalam sesetengah bilik lelaki anda boleh mencari konsol permainan - ini adalah salah satu hobi kegemaran lelaki. Bar dengan minuman kegemaran juga sesuai dengan bilik tidur lelaki moden.

Pakar psikologi menasihati lelaki di bilik mereka untuk mengambil tempat untuk bengkel tersebut. Biarkan ia kecil, tetapi kerja tangan melegakan tekanan, kerengsaan dan menenangkan sempurna dan mengalihkan perhatian dari kebimbangan setiap hari. Tetapi jika rakaman bilik tidur anda kecil, ia juga tidak menjadi masalah, anda boleh membuat bengkel mudah alih yang praktikalnya tidak mengambil ruang, iaitu, membuat meja kecil di atas meja atau di atas katil yang tidak akan merosakkan perabot. Kemudian anda boleh menggunakan karya anda sebagai hiasan bilik anda sendiri, melengkapkan satu atau beberapa rak untuk pameran jenis. Atau berikan ciptaan anda kepada rakan dan keluarga.

Hiasan surrealistik sempurna menghiasi bilik lelaki. Ini boleh menjadi lukisan-lukisan, patung-patung, patung-patung luar biasa.

Bunga. Sudah tentu, dianggap bahawa hanya wanita yang menghiasi bilik mereka dengan bunga, tetapi ini adalah khayalan. Ramai wakil seks yang lebih kuat suka meletakkan bunga di bilik tidur mereka - ini adalah oksigen tambahan, dalaman yang indah dan suasana yang selesa.

Bagi pilihan warna, paling kerap - warna gelap: coklat, kopi, kelabu, bata dan hitam. Di pedalaman lelaki, warna neutral dan bunyi bising berlaku.

Walaupun, tentu saja, reka bentuk bilik tidur lelaki boleh berada dalam warna lembut, cahaya, bahkan putih. Ini sama sekali tidak bercakap tentang kekurangan maskulinitas, itu tidak semestinya hidup selesa di dalam bilik gelap.

Masonry di dinding, perabot kayu, langsir padat dan tebal - ini adalah sesuatu yang sering dijumpai dalam "den" lelaki, ia mencerminkan kekejaman lelaki, kekuatan dan watak yang kuat.

Pencahayaan di pedalaman lelaki juga mencerminkan sifat pemiliknya, sering tidak mungkin untuk bertemu dengan bilik yang sangat terang, walaupun ini berlaku.

Tetapi kebanyakannya lelaki menyorok lampu lampu dinding, lampu lantai atau beberapa lampu kecil.

Bagi lelaki, sangat penting untuk mempunyai "sudut" di mana dia boleh melakukan perkara kegemarannya, mungkin semata-mata dengan pemikirannya sendiri atau di dalam kawan-kawan. Di mana tiada siapa dan apa-apa yang akan mengalihkan perhatian dari persembahan kegemaran anda, dari memainkan alat muzik atau hanya untuk minum bir secara senyap-senyap.

Penyertaan paling menarik mengenai topik ini:

Juga anda mungkin suka

Oh, saya suka idea dinding bata. Saya juga mencari tapak di laman web ini sebagai salah satu yang lebih menarik. Dan saya lebih cenderung berteknologi tinggi

Interior bilik untuk lelaki itu: 50 idea-idea foto

Untuk mencipta bilik untuk seorang lelaki adalah lebih rumit berbanding dengan seorang gadis yang mempunyai umur yang sama. Mengapa, anda terkejut? Lagipun, lelaki suka minimalism. Tempat tidur, meja komputer, penyangkut baju atau almari pakaian, ruang duduk. Di sini, pada dasarnya, itu sahaja.

Walau bagaimanapun, kesukaran terletak dalam membuat premis selesa, tetapi tanpa keterlaluan, secara visual menarik, tetapi tanpa kekurangan warna dan warna.

Cadangan kami akan membantu menjadikannya lebih cepat dan pantas, sambil menikmati proses!

Keperluan untuk bahagian dalam bilik untuk lelaki

Apabila merancang dalaman untuk lelaki dalam memilih julat warna, memilih barang hiasan dan perabot untuk bilik lelaki muda, anda boleh bergantung pada pandangannya sendiri. Tetapi apa yang anda boleh mendengar sebagai tindak balas? Perkara utama adalah mudah, selesa dan bergaya.

Dan warna yang mereka mahukan bukan marmar, dan perabotnya sekurang-kurangnya, dan beberapa butiran pasti akan dilupakan. Dan kemudian mereka sendiri akan terkejut dengan pertapaan pedalaman.

Oleh itu, kita akan membuat diri kita, tetapi melalui prisma pilihan remaja.

Cahaya dan elegan

 • Warna tidak terang dan tidak terang. Walau bagaimanapun, aksen yang terang boleh dimasukkan.
 • Fungsi. Setiap objek seharusnya tidak begitu, tetapi memainkan peranan yang diberikan kepadanya.
 • Gaya pedalaman adalah laconic. Tidak mungkin seorang lelaki muda akan suka berseri-seri, Empayar atau provensi. Tetapi minimalism, loteng, berteknologi tinggi, sesuatu etnik dan juga seni deco akan menyebabkan kelulusannya.
 • Zonasi. Bilik itu harus dibahagikan dengan jelas ke tempat untuk tidur, berehat, bekerja, menunjukkan hobi, menerima tetamu.
 • Bahan mudah untuk dijaga. Minimum tekstil, terutama hidup lama.
 • Begitu juga dengan langsir tingkap. Lelaki lebih seperti tirai, tirai roller, tirai roller.

Mungkin, semasa mengatur bilik lelaki muda, keperluan lain akan muncul. Mereka juga, semasa pembaikan perlu memberi perhatian.

Bilangan zon berfungsi bergantung pada saiz bilik dan pada bentuknya. Teknik yang digunakan: visual (jika bilik kecil) dan konstruktif (jika kawasan itu dibenarkan).

Konstruktif atau zon dengan bantuan partition, kami sekali menumpukan seluruh artikel, di mana secara terperinci dan dengan contoh yang diterangkan.

Kedua-dua zon utama sepatutnya berada di dalam bilik untuk lelaki muda - ia adalah kawasan tidur dan kawasan kerja. Dan setiap daripada mereka boleh menggabungkan beberapa fungsi lagi.

Bahagian dalaman bilik tidur untuk seorang lelaki boleh tanpa katil. Kemudian mudah untuk melengkapkan dan kawasan rekreasi, penerimaan tetamu. Pouffes mudah alih, sofa sudut, sofa lipat, kerusi biasa atau tanpa bingkai akan sesuai dengan sempurna.

Di dalam bilik yang luas untuk meletakkan katil

Di dalam bilik yang lebih kecil dan bukannya katil sofa yang selesa

Untuk perkara yang anda perlukan sebuah almari. Sebuah almari pakaian yang standard boleh mengambil banyak ruang, seperti bilik persalinan. Walaupun terdapat bilik persalinan dengan saiz kecil.

Sekiranya ruang membenarkan, letakkan meja kopi. Terdapat model di mana anda boleh menukar ketinggian meja.

Cermin lantai, meja persalinan untuk seorang lelaki muda tidak diperlukan. Ia cukup untuk memperuntukkan rak berasingan untuk peralatan mandi (atau hanya menggantung rak dinding) dalam almari pakaian dan salah satu facade perabot untuk membuat cermin.

Di kawasan ini terdapat meja (dengan atau tanpa komputer), rak buku, rak, kabinet lain, kerusi, kerusi (jika ada bilik).

Sekiranya seorang lelaki muda mempunyai hobi, maka anda boleh menubuhkan zon peribadi di sana. Memasang alat muzik, simulator, kuda-kuda, teleskop, menggantungkan corkboard untuk poster di dinding, meletakkan kabinet terbuka untuk mempamerkan koleksi, dan sebagainya.

Sebuah bilik untuk seorang pemuda berusia 18 tahun yang suka muzik

Kepentingan dalam pemuda 25 tahun serba boleh

Pengezonan bilik yang sempurna

Kawasan kerja harus ringkas dan tidak dibebani dengan butiran. Jika tidak, menumpukan pada kerja atau memberi diri anda sepenuhnya kepada hobi akan menjadi sukar.

Reka bentuk bilik tidur untuk seorang lelaki muda (selepas semua, sebahagian besar bilik ini adalah satu) adalah menarik jika anda berfikir tentang beberapa butiran.

 • Pintu ayunan digantikan dengan pintu gelangsar. Anda tidak akan percaya, tetapi akan ada lebih banyak tempat. Sudah tentu tanpa pintu ia adalah buruk, kita masih ingat tentang kehidupan peribadi.
 • Perabot-pengubah. Sofa pouffes, meja kopi dengan kaki yang boleh dilaras tinggi, katil kerusi, beg kerusi atau bantal besar di lantai.
 • Dalam bidang ini, jika ada, terdapat sebuah almari, rak atau katil.
 • Fasad cermin pada almari pintu gelangsar boleh digantikan dengan rotan atau matte, dihiasi dengan gaya yang sesuai untuk gaya.
 • Di dalam almari menyembunyikan semua yang dimiliki oleh pemilik bilik, tetapi pada masa ini dia tidak memerlukannya. Lelaki muda yang berumur 19 tahun ke atas tidak cenderung mengecil ruang mereka (sampah tidak dikira).

Lelaki itu termasuk pelbagai hitam dan putih, warna biru tua, hijau, warna sejuk. Cuba buat projek reka bentuk di salah satu daripada 25 program untuk reka bentuk dalaman dan bermain dengan warna. Jangan lupa tentang aksen yang terang.

 • Skala pastel cahaya untuk perabot dan hiasan dinding akan selaras dengan perabot gelap: krem ​​atau gading dan coklat, pasir dan biru gelap (hampir hitam).
 • Interior hitam dan putih klasik dengan tempat terang.
 • Warna gelap dan cahaya spektrum yang sama: coklat dan coklat muda, hijau gelap dan zaitun, biru-hitam dan kelabu, bordeaux dan merah jambu-berpasir.

Accents boleh berfungsi sebagai panel hiasan di dinding, kusyen, kerusi komputer, gambar atau lukisan dalam bingkai yang terang, permaidani di lantai.

Bilik klasik untuk seorang lelaki berusia 23 tahun

Bilik lelaki - pedalaman direka dalam warna neutral

Nada hijau terang akan menggembirakan lelaki muda itu

Oleh kerana bilik itu kediaman, bahan-bahan juga mesti berkualiti tinggi. Terdapat juga beberapa keperluan: kepraktisan dan kemudahan penjagaan.

 • Siling ini hanya boleh menyelaraskan atau memasang siling ketegangan.
 • Dinding harus ditutup dengan kertas dinding yang boleh dibasuh atau di bawah lukisan, dilapisi. Sekiranya gaya memerlukannya, kerja-kerja brickwork dan panel kayu dibenarkan.

Tembok bata - dengan cara yang moden

Siling pelbagai peringkat membahagikan bilik ke zon.

Hiasan dinding akan membantu pengezonan bilik untuk lelaki muda 20 tahun - menggunakan bahan yang berbeza atau warna, lukisan. Untuk tujuan yang sama, siling pelbagai peringkat dipasang.

 • Terdapat papan parket atau lamina di atas lantai. Anda boleh meletakkan permaidani kecil dengan longgokan pendek.
 • Di tingkap tingkap atau tirai Rom, tirai kain atau tirai roller. Dari gorden, lipatan, tirai berat lebih baik untuk menolak. Untuk keselesaan, anda boleh menggantung langkan kain lut lembut.

Tekstil, barang hiasan dipilih sesuai dengan gaya dan pilihan yang dipilih oleh lelaki muda itu. Pencahayaan - supaya cahaya itu cukup, tetapi tidak memukul mata dan tidak mengganggu.

Bilik boleh menjadi cerah

Ini adalah bagaimana kawasan rekreasi boleh kelihatan

Beberapa arah dalaman moden mengalu-alukan penggunaan bahan sintetik. Tetapi jangan lupa bahawa bilik itu kediaman, dan budak menghabiskan sebahagian besar masa di sini selepas belajar atau bekerja. Jadi cuba gunakan bahan semulajadi.

Huraikan pelbagai pilihan untuk reka bentuk dalaman untuk seorang lelaki muda boleh menjadi jauh tak terhingga. Kami hanya membawa perubahan tesis. Selebihnya akan membantu gambar-gambar - mereka dengan jelas menunjukkan apa ruang dalaman lelaki itu boleh.

Ya, sangat bagus untuk melihat bilik-bilik tersebut. Benar, saya selalu menghadapi kekurangan ruang. Oleh itu, saya fikir saya perlu membeli varian katil dua tingkat dengan katil di atas dan meja dari bawah. Penyelesaian ideal untuk pangsapuri kecil.

Nah, hanya segalan ide! Kos mukjizat ini sangat menarik, kemungkinan besar akan terbang ke dalam sen. Dia menunjukkan anaknya tidur dalam bentuk mesin taip, tidak ada had untuk kegembiraan, kini dia mahukan ini.

Idea yang menarik dengan bilik pemain besbol bukanlah untuk pemain besbol, tetapi jika anda melihat masa depan, membentangkan bilik tidur bukan untuk budak lelaki kecil, tetapi untuk remaja masa depan, anda boleh membuat bilik tidur semangat "college9raquo;. Kabinet mudah dan katil (kos yang ada di dalam gambar, mungkin, tidak terlalu tinggi) dan bahagian kecil pedalaman untuk membeli secara beransur-ansur.

Apa artikel yang menarik! Di dalamnya terdapat banyak pilihan untuk mengatur bilik tidur untuk seorang budak lelaki. Saya fikir jika anda mendekati kreatif ini dan mengambil kira kepentingan anak anda, segala-galanya akan berlaku. Lebih-lebih lagi, kini terdapat pilihan perabot dan aksesori yang sangat besar. Harga adalah berbeza, jadi tidak sukar untuk membeli segala-galanya.

Ramai idea tentu saja! Saya pasti akan berfikir tentang bagaimana untuk menghiasi bilik apabila anak itu membesar. Saya ingin membeli banyak, tetapi harga menggigit dan tidak membenarkan anda melakukan apa yang anda mahukan.

Oh, jika semua ini boleh dibeli pada zaman kanak-kanak saya. Tidak akan ada yang lebih bahagia daripada saya. Sebagai seorang kanak-kanak, saya membaca novel-novel pengembaraan dan saya mahu bilik itu diberikan semangat sedemikian. Tetapi sebaliknya terdapat kerusi lipat yang bodoh, dan susunan bilik yang tidak jelas, sangat menyesal.

Top 10 blog teratas

25 program terbaik untuk pereka dalaman

20 buku terbaik mengenai reka bentuk dalaman

20 filem yang patut dilihat sebelum menghiasi rumah anda

Dinding kayu di dalam bilik tidur: 11 contoh yang akan membuat anda gembira

Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman

Bilik almari pakaian dengan saiz kecil: 31 foto

Reka bentuk bilik tidur dengan katil bayi

25 pilihan reka bentuk dinding dengan TV di ruang tamu

Bagaimana untuk zonate sebuah bilik dengan partition

Rumah di gaya Victorian

Komen Terkini

 • Софья к записи Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman: di mana untuk bermula dan apa yang harus saya ambil?
 • Ivan ke rekod Pengezonan bilik dengan partition - idea dan cara
 • Petr Vasilievich untuk merekodkan Reka bentuk kabinet bilik tidur: 50 idea reka bentuk yang akan meningkatkan produktiviti anda
 • Maria ke rekod Bagaimana untuk menjadi pereka dalaman: di mana untuk bermula dan apa yang perlu saya ambil?
 • Natalia Ivanovna untuk merakam hiasan dinding dengan TV di ruang tamu: 25 gambar

© Design mania, Baru dalam dunia reka bentuk dan seni bina

Mencetak semula bahan tapak hanya jika ada hiperpautan.

Pedalaman lelaki itu. Flat sarjana: gambar, reka bentuk, butiran

Setiap orang mempunyai idea mereka sendiri tentang gaya, keselesaan dan keselesaan. Keutamaan wanita tidak selalunya bertepatan dengan pilihan lelaki.

Apabila seorang lelaki hidup bersendirian dan memutuskan untuk melengkapkan rumahnya, pedalaman lelaki bergaya pasti akan menang di rumahnya.

Dan sekiranya sarjana sarjana muda yang dipersoalkan adalah dipersoalkan, di sini segala-galanya pasti akan disemai dengan "semangat sarjana muda".

Tetapi jangan berfikir bahawa pedalaman lelaki moden tidak mempunyai rasa, sebaliknya, flat bujangan sering kelihatan begitu bergaya, bergaya dan menarik bahawa apartmen seperti itu boleh dicemburui.

Flat bujang adalah berkaitan dengan keberanian, kekuatan, keyakinan. Tetapi pada masa yang sama, di sini seorang lelaki terletak, dikelilingi oleh ketenangan, suasana yang menyenangkan dan dicipta oleh tangannya sendiri dan untuk citarasa sendiri.

Kami menjemput anda melihat galeri foto "Flat sarjana: dalaman lelaki di dalam rumah", Di mana tanpa kata-kata anda akan melihat trend fesyen terbaru dan paling popular dalam susunan perumahan lelaki.

Dalam koleksi foto kami, anda dapat melihat bagaimana flat sarjana boleh diatur, apa warna yang paling sering digunakan untuk mencipta reka bentuk lelaki, butiran apa, hiasan dan aksesori membuat dalaman maskulin yang sebenar.

Di samping itu, anda akan mengetahui ruang tamu lelaki di ruang tamu, reka bentuk bilik tidur lelaki, reka bentuk bilik lelaki, bahagian dalam bilik mandi dan dapur untuk bujang adalah sebenar pada 2018 - 2019.

Bacelor flat: dalaman lelaki 2018 - 2019

Bayi untuk budak lelaki itu - idea dan petua foto mengenai bagaimana untuk melengkapkan tapak semaian untuk seorang teman lelaki

Bahagian dalaman rumah yang sangat feminin: gambar reka bentuk rumah wanita di Sepanyol

Jam dekorasinya dengan tangan mereka sendiri - idea foto dan dekoupage kelas induk video

1 Ulasan mengenai "Pedalaman lelaki: Flat sarjana: gambar, reka bentuk, butiran"

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

46 + = 48