Cermin luar biasa

Cermin mata dan kacamata yang tidak biasa

Apa yang boleh menjadi lebih mudah dan remeh daripada kaca atau wain kaca?

Sekiranya mereka tidak dipenuhi dengan keseronokan yang sangat panas dan menjanjikan.

Tetapi, walaupun dari objek membosankan, biasa dan sederhana, seperti kaca, anda boleh membuat sekeping yang luar biasa, menarik dan menarik.

Menyukainya? Kongsi berita ini dengan rakan-rakan anda! 🙂

Komen (9)

Pelawat dalam kumpulan Tetamu, tidak dapat mengulas mengenai penerbitan ini.

10 gelas wain kreatif

Dapatkan salah satu artikel yang paling banyak baca sekali sehari. Sertai kami di Facebook dan VKontakte.

Cuti Tahun Baru hanya sekitar sudut - anda boleh mula melihat kacamata yang bergaya yang akan melengkapkan suasana yang penuh. Dalam pemilihan kami - 10 gelas kreatif, pereka yang menyedari penyelesaian yang sangat luar biasa.

Kacamata yang tidak dapat dipecahkan

1

Gelas ini sesuai untuk mereka yang sering bergerak dan takut untuk memecahkan kaca mahal. Cermin mata yang luar biasa untuk wain dan martini diperbuat daripada silikon, yang menjadikannya fleksibel dan menghairankan menyentuh sentuhan. Pencipta menunjukkan bahawa ini adalah pilihan yang baik untuk pelancong, dan juga untuk orang yang tidak mahu menumpukan banyak masa kepada kebimbangan rumah tangga - diperlukan sedikit masa untuk mencuci silikon.

Tumblers, di dalamnya gelas tersembunyi, akan menyelamatkan pakaian perayaan dari noda. Mereka bernilai membeli jika anda merancang jadual bufet atau parti bising di udara. Model kelihatan sangat elegan dan luar biasa.

Cermin asal seperti orang-orang yang suka minum wain sejuk selepas hari yang sibuk. Bekas harus ditempatkan di peti sejuk - di bahagian bawah kaca adalah gel yang akan menyejukkan wain sepanjang malam.

Ubin mangkuk kaca ini akan membolehkan para pecinta menghargai warna wain tanpa herotan. Juga, pencipta telah memberikan sudut kecenderungan yang ideal, supaya aroma dan rasa minuman semasa merasa telah dinyatakan sepenuhnya.

Cermin mata prefabrikasi boleh dibentangkan sebagai hadiah kepada kawan-kawan yang sering bepergian. Kaki kacamata ini dipisahkan dari mangkuk, dan bahan untuk pembuatannya adalah kaca keselamatan yang dibuat dari bahan baku kitar semula.

Cermin mata terinspirasi oleh anatomi

Alternatif yang menarik untuk cermin standard ialah keupayaan dalam bentuk hati manusia. Terutama secara ekspresif mereka kelihatan, dipenuhi dengan wain merah. Satu kelemahan ialah model sedemikian sukar dibasuh dalam mesin basuh pinggan mangkuk.

Gelas yang paling luar biasa dalam koleksi kami dikira secara harfiah untuk satu minuman keras. Mangkuk kristal terletak di cincin, yang akan menghiasi jari-jari wanita rapuh.

Gelas wain yang terbuat dari kayu walnut gelap adalah aksesori yang menarik dalam gaya eko. Mereka sesuai untuk rumah moden, serta untuk menghias perkahwinan asal di udara segar.

Penciptaan pereka kaca lembut ini mengilhami mitos-mitos Yunani dengan merujuk kepada nektar manis, yang mana para tuhan memilih untuk diminum. Kaca nipis dikelilingi oleh plat perak nipis dalam bentuk kelopak rapuh.

Satu lagi kaca berjenama untuk pihak dipasang pada tali pinggang, yang boleh diletakkan di leher. Pencipta menawarkan penjenamaan cermin mata untuk mana-mana syarikat dengan mencetak logo di cangkerang.

Adakah anda suka artikel itu? Kemudian menyokong kami, tekan:

Cermin luar biasa

Terima kasih kerana ini kami masih bertahan 🙂

Selamat datang ke laman web kami. Pernahkah anda minum jus, koktel atau minuman lain dari cermin mata atau gelas wain yang tidak biasa? Dalam kesinambungan jawatan, anda akan melihat peranti, di mana orang telah bekerja dengan imaginasi yang sangat asli. Semua salinan berjenama untuk pelbagai minuman boleh dibahagikan kepada tiga jenis: eksperimen dan eksperimen dengan bentuk, gambar lucu dan prasasti yang berbeza. Nah, seperti yang mereka katakan, lebih baik untuk melihat sekali daripada mendengar seratus kali. Pergi ke kesinambungan dan lihat cermin pereka yang paling menarik, gelas wain dan cermin luar biasa. Tontonan yang menyenangkan.

Gelas dan gelas kreatif

Kaca dalam bentuk laras dari sisa radioaktif datang dengan pereka Henry A2 Inc. Dijual dalam set dua.

Gelas kaca dalam bentuk plastik renyuk, menurut ide pereka, harus menyebabkan kenangan pemilik piknik musim panas. Dalam kes Rusia - juga mengenai pelabuhan / vodka di pintu masuk pada bila-bila masa sepanjang tahun.

Satu timbunan cawan plastik

Ini adalah kaca dan botol. Pereka - Blackstone the Magician.

Dan satu lagi variasi mengenai tema cawan plastik dari pereka Maxim Velkovsky.

Gelas ini dibuat khusus untuk jin Bombay Sapphire, yang membanggakan diri dengan aroma bunga halus. Pereka Benjamin Huber mencipta dan secara manual meniup gelas martini baru.

Oleh itu, anda tidak akan memahami bahagian mana yang akan dibuang.

Satu gelas dan beberapa alat mudah dipanggil EvOlverre dan dicipta dalam Reka Bentuk Utopik. Dari EvOlverre anda boleh minum air, wain, cognac dan champagne.

Gelas bagi mereka yang suka minum bir dari botol, tetapi juga dari inovasi tidak menolak. Mengapa tidak minum bir dari bahagian bawah?

Gelas yang tinggi, sempit, berkotak tipis untuk champagne dipanggil "flute9raquo; (seruling). Untuk menjadikannya lebih menarik, seruling itu dibalut dengan tiub kaca dan dilucutkan oleh pendiriannya.

Gelas martini dibalut

Gelas dari satu siri dengan "flute9raquo; - InsideOut pereka Alissia Melka-Teichroew. Gelas tidak hanya kelihatan baik, tetapi mereka juga lebih stabil dan mengekalkan minuman sejuk untuk lebih lama.

Kacamata Leszek Kobusinski mempunyai kaki yang bengkok dan ceri koktel terbina dalam. Glass, tentu saja.

Koleksi Calici Caratteriali

Satu siri kacamata eksperimen dari studio reka bentuk Itali Gumdesign.

Kacamata eksperimen

Sehingga tidak ada yang meragui.

Pereka Jeremy Brown menyedari kesamaan gelas wain dengan sarung tangan (sangat jauh) dan mendalamkannya.

Untuk sepanjang masa jangan top up. Daripada reka bentuk kyouei.

Dan pada pesta itu, tidak perlu teka-teki mengenai soalan "Di mana untuk meletakkan serbet bodoh ini." Pereka - Alvaro Lagos Vasquez.

Glasses Boules (fr "Balls9raquo;) dari Selera Mutlak dilengkapi dengan kanta untuk membuat kesan optik dan sensasi sentuhan.

pereka Normann Copenhagen sempurna untuk segelas wiski dicipta - dengan baik mematuhi "peraturan lima S» - penglihatan (lihat), bau (menghidu), kibasan (bau), menelan (menelan) dan percikan (percikan air).

Glasses Boules (fr. « bola9amp; raquo;) dari Selera Mutlak

Kaca wain dalam bentuk cawan bir. Untuk bir juga akan lakukan.

Zoe Stanton dalam mewujudkan gelas champagne FairShare Fountain dipandu oleh rasa keadilan - kerana kaki panjang yang berbeza dan botol muncung khas champagne akan dibahagikan tepat sama rata antara enam.

Pereka Fanson Meng berhati-hati, di atas semua, kemudahan. Daripada kacamata ini, anda pasti tidak akan minum sesuatu yang panas, tetapi panas atau sejuk cukup.

Jejak dari kaca mirip dengan kesan yang menyenangkan seseorang. Designer Hironao Tsuboi mencipta satu siri cermin mata Sakurasaku Glass, yang diilhamkan oleh bunga ceri: kaca itu sendiri tidak kelihatan luar biasa, tetapi ia meninggalkan kesan mendalam dalam bentuk bunga ceri Jepun.

Pelajar fakulti reka bentuk dari Israel Gilad Davidi memberikan upacara kopi yang mudah - di dalam gelasnya, minuman tart kelihatan seperti awan.

Kaca itu, yang dicipta oleh pereka Serbia Damjan Stankovich, dia menentukan apa yang ada di dalamnya. Piksel pada kaca kelihatannya huru-hara, tetapi mereka diatur supaya apabila anda mencurahkan cecair warna tertentu, di atas dinding ada tulisan: susu, jus oren atau Coca-Cola.

Untuk masyarakat yang tidak senonoh

Pereka dari Produk Donkey membuat satu siri gelas, yang hanya orang yang mempunyai rasa humor dan ironi sendiri akan berani minum.

Dan secara individu cantik, tetapi bersama-sama lebih baik. Reka Bentuk - Propaganda.

Satu set gelas « Butterfly dan labah-labah»

Untuk ketawa antara satu sama lain.

Ramai, dari mana datuk nenek memelihara rahang palsu di cermin di atas meja, jatuh ke dalam keadaan yang janggal.

Biarkan anak-anak berenang.

Orang ramai yang lucu cuba keluar dari kaca itu, jika ia diserahkan, dan tidak ada lagi latihan yang menghiburkan, jika harganya mahal.

Kacamata dengan ekspresi menarik pada wajah mereka.

Jangan kehilangan kepala anda!

Ia adalah mungkin untuk mempertimbangkan dan membayangkan untuk masa yang lama urutan-urutan smiley sejarah.

Smilies

Perkataan "beer9raquo; yang ditulis oleh unsur-unsur jadual berkala.

Gelas untuk kutu buku

"Tolong ingatkan saya besok namanya."

Kami mengesyorkan anda untuk mendaftar atau memasuki tapak di bawah nama anda.

Pelawat dalam kumpulan Tetamu, tidak dapat mengulas mengenai penerbitan ini.

.: Rumah

.: Anekdot

.: Audio

.: Video

.: Klip Video

.: Gadis

.: Seni 3D

.: Fools di jalan raya

.: Mainan

.: Bagaimana ini dilakukan?

.: Klip

.: Wallpaper

.: Fun

.: Tapak pelupusan

.: Kisah dongeng

.: Perisian

.: Artikel

.: Puisi

.: Gaya

.: Resipi

.: Cip

.: Wajah Fishki

.: Gambar Hari

.: Pemacu kilat

.: Ungkapan hari ini

Latvia

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

− 5 = 2