Harga tingkap yang dipanaskan

Tingkap kaca berlapis dengan pemanasan

tingkap panorama besar teres dan beranda rumah-rumah persendirian, kolam renang, bumbung, Conservatory dan rumah hijau, serta bangunan dengan kaca seni bina kompleks kerap bukan sahaja dikagumi, tetapi juga merupakan sumber masalah. Melalui mereka terdapat kehilangan haba yang ketara, dan menurunkan suhu di dalam bilik membawa kepada kekurangan keselesaan semasa masa yang sejuk tahun untuk semua orang yang tinggal di dalamnya atau berlari.

Ini adalah tingkap berlapis dua unik dengan pemanasan, dengan tirai terbina dalam, sistem penglihatan kaca pintar dan fungsi unik yang lain. Mereka bukan sahaja menyimpan haba dari pemanas lebih baik, tetapi juga berfungsi sebagai sumber tambahan pemanasan ruang pada musim sejuk.

Produk ini mempunyai semua sijil yang diperlukan, dilindungi daripada pemalsuan oleh hologram khas dan universal untuk digunakan dalam bangunan dan struktur apa-apa tujuan.

Seperti mana-mana pek haba yang cekap tenaga dan tingkap double-glazed STiS, pek teknologi membantu mengekalkan suhu yang selesa di rumah dan pangsapuri pada bila-bila masa sepanjang tahun, mengurangkan kos utiliti di musim sejuk dan penghawa dingin di musim panas. Tetapi di samping itu, glazed terlindung yang dipanaskan sendiri menghasilkan haba, menghilangkan keperluan untuk membeli pemanas atau memasang bateri tambahan. Pemakaian kaca daripada loggias, balkoni, beranda, taman-taman musim sejuk, rumah hijau dan lain-lain kemudahan yang memerlukan dipertingkatkan perlindungan haba - satu keputusan yang baik untuk dompet dan komponen penting dalam kehidupan yang selesa.

Kaca dengan technopacks membolehkan anda menolak sebahagian daripada radiator dan pemanas tambahan untuk pemanasan kolam renang besar, pusat kanak-kanak, dewan sukan, kawasan membeli-belah, kompleks pameran-dan untuk mengekalkan iklim mikro yang menggalakkan mereka untuk menyediakan perkhidmatan tertentu.

Mewujudkan keselesaan di tempat kerja, eksekutif syarikat merangsang peningkatan produktiviti pekerja. Dengan bantuan pek teknologi STiS ini lebih daripada sebenar. Di pejabat, kaca kaca itu, musim sejuk tidak memerlukan pemanas, kakitangan akan dilindungi daripada draf, akan ketara kurang sakit dan lebih produktif.

Semua orang yang ingin membeli tingkap bergilir dua kali dengan pemanasan dari siri untuk pejabat, rumah atau premis lain, kami menawarkan cara yang mudah untuk membeli:

Jika anda seorang individu, hubungi pejabat terdekat wakil STiS di bandar anda

jika anda seorang wakil sebuah organisasi, nyatakan keinginan anda untuk kelantangan dan penyelesaian perintah untuk permohonan kerjasama.

Tingkap kaca berlapis dua dengan pemanasan - satu langkah ke arah teknologi inovasi

1

Kaca pintar dengan ketelusan yang berbeza

Tingkap kaca berlapis dua dengan pemanasan - satu langkah ke arah teknologi inovasi

Triplex Thermo Glass - teknologi masa depan dengan harga yang berpatutan

Mengapa kita memerlukan gelas hangat?

Di manakah kaca hangat digunakan?

- Satu kaca pelepasan rendah.

- Suhu pemanasan 30-40 ° C

- Sesuai untuk struktur aluminium dan skylight.

- Pilihan yang sangat baik dengan ketebalan yang terhad pada tingkap dua kaca.

- Profil lima ruang Rehau Delight

- Satu kaca pelepasan rendah

- Suhu pemanasan 30-40 ° C

- Kedalaman pembinaan profil adalah 70mm

Seni bina moden adalah simbiosis yang menakjubkan teknologi bangunan maju, yang membuka peluang luas, dan estetika kaca. Tetapi sebenarnya, sekali gus sukar dibayangkan bahawa perikatan itu mungkin (sebahagian besarnya disebabkan oleh kos bahan) dan kaca itu akan menjadi prisma di mana orang akan melihat dunia. Tetapi ia berlaku, dan trend terus mendapat momentum.

Hari ini sebagai penghormatan kaca dengan pemanasan elektrik: ia digunakan secara meluas dalam tingkap kaca berlapis dua untuk tingkap, dan sebagai struktur yang melekat, dan juga sebagai bumbung untuk peralatan taman musim sejuk. Profesional dan orang biasa melihat kelebihan bahan dan tanpa syarat memberikan keutamaan mereka. Tetapi kita, mengikuti prinsip itu "tiada had untuk kesempurnaan", dapat membawa semua parameter kaca dipanaskan ke tahap yang baru. Oleh itu terdapat kaca penjimatan tenaga Thermo Glass, yang menakluk pasaran. Pengeluaran unit kaca terlindung jenis ini berdasarkan teknologi yang dipatenkan. Ia membolehkan anda membuat pek haba dengan ciri-ciri yang tiada tandingannya.

Apakah fungsi yang ada? "dalam senjata itu" kaca pemanasan Thermo Glass?

Penampilan baru dalam inovasi

Kami mencadangkan untuk membeli apa yang hari ini dikenali sebagai teknologi canggih, apa poster suara besar dan risalah, tahap baru keselesaan, yang sebahagian besarnya menentukan kewujudan manusia moden. Bagi peluang untuk keluar daripada keremehan dan kebodohan orang yang bersedia untuk membayar apa-apa harga. Dengan kami, anda tidak perlu membayar lebih. Kami membuat teknologi inovatif berpatutan.

Ciri-ciri kaca elektrik dipanaskan dengan kuasa

Penggunaan kuasa kaca yang dipanaskan secara elektrik bergantung pada tugas di tangan apabila menggunakannya. Tingkap kaca berkaca dua dengan kaca pemanasan boleh digunakan sebagai sumber utama haba, atau melaksanakan fungsi anti-icing di tingkap loteng.

Windows dipanaskan

Windows dipanaskan - Inovasi dalam Sistem Kaca

Tingkap yang dipanaskan dapat berfungsi dari rangkaian biasa dan tidak memerlukan pembelian peralatan tambahan. Thermo Glass adalah kaca inovatif unik yang boleh digunakan apabila bekerja dengan apertur konvensional dan mansard, pintu dan struktur lain. Kaca ini berkesan dapat menahan pembentukan ais dan mewujudkan peluang tambahan untuk rejim suhu yang selesa. Ia juga boleh menjadi sensor yang akan memberi isyarat sekiranya berlaku gangguan yang tidak dibenarkan.

Fungsi tingkap yang dipanaskan

Windows dengan pemanasan di St. Petersburg, sila perintah dari pakar yang berpengalaman. Pembinaan tetingkap tersebut akan menjadi sumber tambahan haba di rumah anda. Mereka akan menghilangkan kesan tingkap sejuk dengan perbezaan suhu yang ketara di dalam bilik dan di luar tingkap. Teknologi moden juga dibenarkan untuk memastikan ketiadaan kondensasi pada kaca. Kami menawarkan untuk memerintahkan sistem tingkap yang akan menyimpan haba pada musim sejuk semasa musim sejuk, dan pada musim panas akan membantu menjimatkan penyaman udara. Gelas yang dipanaskan yang unik menghalang penyambungan wiretap, yang dilakukan dengan cara laser arah. Gunakan pencapaian terbaik dalam bidang kaca.

Kaca balkoni dengan pemanasan

Jika anda memutuskan untuk memesan pemasangan Tingkap yang dipanaskan atau anda mempunyai sebarang soalan, kami dengan senang hati akan menjawab anda!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

+ 33 = 36