Jadual kerja dengan rak

Meja tulis dengan struktur atau rak: penggantian ideal untuk kabinet kerja

Dalam mempercepatkan kehidupan moden, dengan perkembangan kemajuan yang amat diperlukan, seorang lelaki mendapat pelbagai aksesori dan alat yang berbeza untuk bekerja. Dan ruang meja atas meja untuk penyimpanan dan penempatan mereka tidak mencukupi. Ya, dan sepasang laci standard di batu karang juga. Oleh itu, pengeluar perabot mencipta tambahan untuk meja tulis, di rak dan pejabat di mana anda boleh menyimpan semua dokumen dan alat tulis yang diperlukan.

Meja tulis dengan add-on semestinya termasuk rak tambahan, kabinet dan konfigurasi modul lain untuk menyimpan pelbagai item. Mereka diletakkan di atas meja dapur berdekatan dengan pinggirnya dan membenarkan orang yang bekerja di meja untuk mencapai perkara yang perlu tanpa bangun dari kerusi. Terdapat superstruktur yang diperbesarkan, dan kemudian, untuk mencapai rak paling atas, anda perlu bangun.

Salah satu kelebihan utama meja dengan superstruktur adalah penjimatan ruang yang besar di apartmen. Untuk perumahan bersaiz kecil, perabot tersebut hanyalah mencari. Lagipun, anda tidak perlu berfikir tentang membeli rak berasingan atau kabinet, semua perkara yang perlu untuk bekerja sentiasa di tangan dan padat ditempatkan di rak dan petak produk.

Tetapi ini tidak begitu merugikan berbanding dengan fungsi perabot yang tinggi. Dengan cara ini, jika dikehendaki, dalam banyak syarikat perabot, add-on untuk meja boleh dipesan secara berasingan.

Foto meja dengan tambahan dan loker

Jadual penulisan dengan struktur super dibuat dalam pelbagai modifikasi. Terdapat pilihan klasik, serta ultramodern, sesuai di pedalaman yang paling bergaya.

Di antara reka bentuk dengan superstruktur, jadual sudut sangat menonjol. Ini adalah salah satu perabot yang paling rasional dan berguna. Bukan sahaja jadual itu sendiri tidak mengambil banyak ruang hidup, maka ia juga mempunyai fungsi tambahan dalam bentuk struktur superstruktur. Sekarang ini bukan sahaja tempat kerja yang mudah, tetapi juga objek untuk menyimpan aksesori dan perkara yang perlu.

Selalunya jadual dengan struktur suplemen dilengkapi dengan kabinet yang lebih rendah dengan laci. Ini adalah model perabot yang sangat selesa. Dengan jumlah objek yang diletakkan, mereka dapat menggantikan rak kecil.

1

Meja tulis penjuru dengan struktur suplemen KSV-002 H

Dan sebagai antara semua perabot, penulisan meja dengan superstruktur mempunyai pemimpin yang diakui mereka sendiri. Ini adalah model yang menggabungkan kecantikan, kemudahan dan fungsi, yang, lebih-lebih lagi, mempunyai harga yang demokratik. Kami membentangkan kepada anda senarai model terlaris:

  • "Venice 320". Model yang sangat cantik dan ergonomik meja sudut dengan struktur suplemen dari kilang perabot "Falto". Perabot sedemikian dengan mudah akan masuk ke bahagian dalam pejabat anda, walaupun ia tidak mempunyai banyak ruang kosong. Berbanding dengan meja tradisional, model ini lebih berfungsi, walaupun ia memerlukan lebih sedikit ruang di dalam bilik. "Venice 320" dihasilkan dari chipboard berlapis kelas ekologi E1 dan mematuhi keperluan Eropah untuk ekologi. Sesuai digunakan di bilik kanak-kanak. Reka bentuk meja dibezakan dengan reka bentuk moden: permukaan kerja pada dua kaki logam dan kabinet berfungsi dengan rak dengan pelbagai rak dan laci. Model ini dibuat dalam beberapa penyelesaian warna. Beli meja sudut dengan superstruktur dan loker "Venice 320" boleh menjadi 14.900 rubel;
  • "Milan 1". Meja moden dengan struktur suplemen telah dibuat oleh kilang perabot "Master". Reka bentuk pemikiran termasuk kabinet dan rak untuk menyimpan buku, dokumen, alat tulis dan barangan berguna yang lain. Papan serpih berlaminasi, dari mana model dibuat, mempunyai tujuh penyelesaian warna untuk pelbagai jenis kayu semulajadi. Dimensi meja cukup mencukupi untuk kerja yang selesa, tetapi tidak terlalu rumit, produk ini agak padat di dalam bilik. Beli "Milan 1" boleh untuk 6850 Rubles;
  • "The Corsair." Meja tulis dengan struktur super yang diperbuat daripada papan serpih veneered, yang melihat tekstur pokok itu. Reka bentuk asal dan peningkatan fungsi produk membuat pembelian lebih diingini. Mengendalikan kulit tulen menegaskan kecanggihan reka bentuk dan akan bertahan lama. Panduan senyap dan tidak lipat dalam laci, yang dilengkapi dengan kunci, menghalang dari pembukaan spontan. Kaki laras membolehkan anda menetapkan meja dengan lancar yang mungkin. Semua sudut dan radius meja dibulatkan, yang membolehkan meningkatkan operasi. Kos "Corsair" 15450 rubel;
  • Sofia-1N. Model yang agak murah dan berfungsi meja dengan struktur superstruktur. Ia diperbuat daripada chipboard berlapis dalam warna kayu. Ia dilakukan dalam enam warna yang berbeza. Hujung papan serpih dirawat dengan filem melamin padat. Panduan semua kotak adalah roller. The superstructure terdiri daripada satu rak lebar dan tiga yang sempit. Harga untuk model ini ialah 7120 rubel;
  • «MARTIN 010». Meja padat dengan struktur super pada kastor dari kilang perabot "Strogachev". Model kecil yang sangat mudah. Sesuai sesuai di sebuah apartmen kecil. Kelebihan utama meja adalah pergerakannya. Sekiranya anda perlu membebaskan ruang, produk itu mudah digulung kembali ke bilik lain. Di rak-rak dalaman dan permukaan struktur superstruktur, semua aksesori yang diperlukan akan sesuai dengan mudah. Ia dihasilkan dalam lapan warna asas dan empat kombinasi warna. Beli "MARTIN 010" boleh hanya untuk 4150 rubel.

Meja foto dengan struktur superstruktur

Kebanyakan warga kerja kami bekerja di rumah, tetapi tidak semua orang mempunyai peluang untuk melengkapkan pejabat mereka. Jadi anda perlu berputar dan melakukan sesuatu. Meja-meja dengan rak loket adalah praktikal pengganti sepenuhnya untuk pejabat dari segi fungsinya. Ia mudah untuk bekerja di belakang meja, dan menyembunyikan semua dokumen dan alat tulis di rak.

Meja tulis dengan rak adalah semata-mata produk biasa untuk kerja dengan mana pembinaan loket untuk buku dan aksesori dijual. Ia mudah kerana apabila anda menyusun semula jadual anda dengan mudah boleh bergerak, dan rak tidak akan mengganggu dengannya. Tidak seperti rakan sejawatannya dengan struktur supersonik, ia sangat tidak diingini untuk memindahkannya kerana ketidakstabilan struktur. Satu-satunya kelemahan perabot itu adalah bahawa rak mestilah digantung di dinding dan, dengan itu, digerakkan. Selalunya ibu bapa lebih suka membeli meja seperti itu dengan rak buku untuk kanak-kanak sekolah di tapak semaian untuk menyelamatkan ruang dan melatih bayi untuk memerintahkan.

Foto meja dengan rak dan laci atas

Model meja dengan rak dibuat tidak banyak. Secara umum, pengeluar perabot membuat set tersebut mengikut pesanan. Tetapi hit jualannya juga dalam kategori ini:

  • "RKaZ-7". Meja sudut dengan rak dari kabinet kilang "Ronicon". Resimen abu-abu-abu-abu yang elegan kelihatan cerah dan tidak biasa kerana salutan berkilat papan serpih. Semua perabot dibuat dalam warna rangka fasad dan diperbuat daripada logam. Ringan kayu tekstur meja menguntungkan rak warna. Bahan plat mengandungi kelas pelepasan formaldehida E1, yang mematuhi semua piawaian alam sekitar Eropah. Dalam pintu pembuatan rak di muka bangunan, profil aluminium pembuatan Korea digunakan;
  • "LAX WALL MOUNTED DESK" dari biro reka bentuk "MASH STUDIOS". Meja tulis yang dilekatkan pada dinding. Bersama dengan rak terbuat dari kayu padat. Model asal dan praktikal dengan ruang penyimpanan yang boleh dikunci untuk aksesori. Produk ini dengan ketara menjimatkan ruang di dalam bilik dan sesuai dengan sempurna ke pedalaman apa pun. Jadual harga dengan rak - 24000 rubel.

Meja dengan rak

Meja tulis dengan struktur dan rak berasingan adalah perabot yang sangat praktikal. Dia sentiasa datang untuk menyelamatkan tanpa adanya ruang kosong di kediaman itu. Sesuai untuk kedua-dua tempat kerja tetap dan waktu percutian malam. Kami berharap kajian semula kami mengenai model popular akan membolehkan anda dengan cepat membuat pilihan.

Adakah anda suka artikel itu? Langgan kemas kini ke laman dalam Kenalan, Rakan sekelas, Facebook, Google Plus atau Twitter.

Langgan kemas kini melalui E-mel:

Beritahu artikel ini kepada rakan anda di rangkaian sosial kegemaran anda menggunakan butang di bawah.

Tinggalkan Ulasan

Tempat kerja

Navigasi

Bilik tidur

Ruang tamu

Perabot di atas perabot

Tab mandi

Kenalan:

Perbincangan Terkini

Percuma! Ini adalah rak di atas katil untuk cermin mata, telefon pintar, pemain.

Dan saya nampak satu lagi varian seperti itu: sebuah katil dengan podium, sangat banyak.

Terima kasih kerana maklumat yang berharga dan terperinci! Sangat berguna seperti.

Gambar Empat rak di desktop

Di laman web kami gambar anda boleh muat turun percuma dan melihat sejumlah besar wallpaper dan gambar yang cantik. Muat turun kepada diri sendiri pada desktop indah gambar Empat Kosong sepenuhnya percuma.

Untuk melihat imej seterusnya, tekan foto Rak kosong

10 idea untuk menganjurkan tempat kerja di sebuah apartmen kecil

Dapatkan salah satu artikel yang paling banyak baca sekali sehari. Sertai kami di Facebook dan VKontakte.

Di dalam sebuah pangsapuri kecil, tidak mungkin untuk memperuntukkan ruang untuk meja sepenuhnya. Tetapi bekerja dengan komputer riba di pangkuan anda adalah pilihan yang tidak selesa. Dalam kajian hari ini, kami mengumpulkan 10 idea untuk menganjurkan ruang kerja di rumah.

Jadual ini akan membolehkan untuk menganjurkan ruang kerja di mana-mana sudut. Bentuk yang ringkas adalah jaminan bahawa jadual itu akan masuk ke bilik yang paling kecil. Model ini dilengkapi dengan satu laci dan rak mudah di bahagian bawah.

Pilihan ini sesuai untuk menguasai ruang sebuah apartmen-studio. Dapur atau bilik tidur boleh dibangkitkan di podium berasingan, di dalamnya terdapat pendirian yang boleh ditarik balik. Ia akan memainkan peranan desktop yang selesa atau tempat untuk kreativiti.

Jadual dengan sistem storan asli

Jadual nipis dan padat dengan cepat akan membimbing pesanan di atasnya dan membebaskan pemilik dari rak besar. Apabila jadual atas terlewat, pandangan pengguna muncul ruang yang teratur dengan sempurna, dipecah menjadi petak. Ia mudah untuk menyimpan bekalan pejabat, alat dan dokumen.

Sebuah meja di bawah katil dua tingkat

Penyelesaian yang menarik untuk bilik-bilik kecil yang sama-sama sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Tempat tidur naik pada mezanin yang dibuat sendiri, dan tempatnya di atas lantai diduduki oleh sebuah meja.

Mungkin, ini adalah tempat kerja yang paling padat dalam koleksi kami - kerana organisasinya hanya memerlukan seksyen kecil dinding. Tudung berengsel dengan tudung berengsel boleh digunakan sebagai pendirian untuk komputer riba atau tablet, dan di dalamnya ada ruang untuk rak kecil.

Meja tulis lancar putih salji adalah contoh minimalis dan reka bentuk yang bijak. Dia memanggil supaya pesanan bukan sahaja dengan penampilannya yang tidak jelas, tetapi juga dengan kandungan dalaman. Model ini tidak mempunyai kotak yang kelihatan, tetapi apabila anda menekan sebahagian daripada countertop mereka bersandar, mendedahkan niche yang mendalam.

Model asal adalah hibrid meja dan rak buku. Lebar kecil meja membolehkan anda meletakkannya pada sepasang meter persegi, dengan mengambil kira ruang untuk kerusi. Dia tidak akan secara visual memuatkan pedalaman - pereka telah menjaga bahagian harmoni dan ketiadaan hiasan yang tidak perlu. Apabila meja menjadi tidak perlu - ia hanya membersihkan dan berubah menjadi loker hitam di dinding.

Jadual yang berfungsi sebagai rak

Model berteknologi tinggi boleh memainkan peranan kedua-dua meja dan rak biasa. Ini adalah pilihan yang baik untuk mereka yang bekerja di rumah dari semasa ke semasa. Rak kaca telah meningkatkan ketahanan dan membolehkan anda memakai buku, peralatan pejabat dan folder dengan dokumen.

Dengan prinsip yang sama dibuat rak-rak kayu, yang akan sesuai dengan semua yang anda perlukan. Model sedemikian akan sesuai dengan hampir semua gaya pedalaman dan akan sesuai dengan seluruh perabot.

Semakin popular adalah untuk mengatur tempat kerja di jendela. Penyelesaian ini boleh dilaksanakan di mana-mana bilik atau di dapur. Satu lagi campur adalah cahaya siang dan kebolehan untuk menjimatkan elektrik. Di bawah meja itu adalah wajar untuk membuat kabinet yang akan melaksanakan fungsi tersebut rak buku.

Adakah anda suka artikel itu? Kemudian menyokong kami, tekan:

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

− 1 = 6