Kertas dinding untuk ulasan lukisan

Rake saya. Wall-kertas untuk lukisan

Walaupun pembaikan masih tidak selesai, saya fikir pografomanomanit mengenai perkara yang berbeza. Sedikit. Mungkin seseorang mempunyai prigoditstso kecil.

/ Kami selesai membaca. UPD2 / UPD3 mempunyai penyelesaian /

Oleh itu, isu kertas dinding hari ini di bawah lukisan.

Saya ingin membuat plaster akrilik pada sebahagian besar permukaan menegak - ia sedikit lebih kuat daripada sandblasted - dan dicat. Tetapi rancangan perepoganili tuan-tuan (tentang tuan-tuan yang sering saya sebutkan). Secara umum, di dalam bilik tidur - ia adalah bilik hitam-hitam di podium - dinding yang sangat beralun telah berubah. Dan siling juga. Dan ia akan menjadi lebih baik jika tuberosity ini artistik. Tetapi tidak, dia berbunyi kerja ceroboh, dan itu sahaja.

Telah dijumpai terlambat, ketika saya melukis dinding dalam warna biru gelap yang berkelas. Terlambat untuk dua sebab - bilik di utara, dinding putih kelihatan kelabu dan penyelewengan diletakkan, saya tidak berpengalaman: Saya perlu memeriksa dengan lampu.

Diundang untuk menyelesaikan kerja-kerja lain, pelukis lain memujuk saya untuk meletakkan kertas dinding di dinding dan siling untuk lukisan - jadi, mereka mengatakan, spesies akan menjadi lebih berbudaya dan kelemahan akan dilancarkan.

Dan kini kisah dongeng itu sendiri

Saya tunduk pada susunan, lupa mengapa saya tidak mahu kertas dinding itu. Dan sekarang saya kerap menghiasi bintik-bintik putih yang sentiasa muncul. Malah di siling anda boleh melihat di mana anda tidak disentuh secara tidak sengaja. Haiwan, kanak-kanak, gaduh tidak dewasa. Jejak tetap, walaupun secara tidak sengaja menangkap kuku.

Kesimpulannya - kertas dinding untuk lukisan - kejahatan yang paling buruk.

1

Walaupun, mungkin mereka menangkap saya seperti itu. Tetapi saya meragukannya.

UPD. Saya berfikir tentang lakuer. Mungkin cuba mereka untuk matte varnis?

Mungkin kesilapan dalam pewarna tidak mencukupi - kertas dinding tidak cukup untuk menyerap cat. Plus, kertas dinding lembut, tebal. Rupa-rupanya, mesti ada halus.

Saya akan membawa komen di sini JBo (Terima kasih!).

Pertama sekali, itu adalah: "Sekiranya saya, saya akan menulis semula untuk semua orang yang akan melukis dinding: Tikkurila Euro 12, anti-vandal."" Wallpaper. pada saya nipis adalah. "," invois. sangat cetek, dinding hampir licin. Inilah perbandingan yang tepat - kulit telur - baik rupa dan sensasi. "

Dan inilah eksploitasi:

"Saya paintable kertas dinding - Figure skovyrnesh Jika hanya terus hit sesuatu sudut tajam perabot atau dicat dengan 3 lapisan, lapisan anti-vandal Tikkuriloy adalah sangat ketat, mudah untuk membersihkan dengan kain basah ....

Kucing duduk sentiasa di rak hiasan, disisipkan dan dicat juga - tiada kesan sama sekali. "

Blog dan projek terdahulu

Kedudukan keuntungan

 • Pada musim panas tahun 2017, suami saya dan saya membuat pembaikan.

  Masa yang baik hari, ahli-ahli Vdolevka yang dikasihi! Saya boleh bayangkan.

  Dan sekali lagi hello! Seperti yang dijanjikan saya menghantar satu lagi kerja semula.

  Pameran

  • Negara kita "ecolift" di 9 dataran165
  • Buat semula sekeping kopeck dalam tong sampah12th
  • Hasil daripada pembinaan semula apartmen St Petersburg130
  • 87 dataran per keluarga 6 orang16
  • Vinyl Laminate11th
  • Pedalaman Scandinavia untuk keluarga dengan dua anak lelaki13th
  • Lorong kami53
  • Perubahan biasa atau perabot untuk dacha retro kami47
  • Pangsapuri kami (dapur)44
  • Pada buntu: membantu dewan80

  Pentadbiran tapak tidak bertanggungjawab untuk penyataan dan tindakan pengguna laman web pada semua halaman laman web, serta untuk ketepatan maklumat yang mereka nyatakan.

  Tema: Wallpaper untuk lukisan

  Apa-apa maklumat yang menarik!

  Kertas dinding, warna yang digunakan oleh jenama, berpuas hati dengan rasa tidak puas hati, dengan apa yang dihadapi oleh kesukaran, berapa warna dinding dalam versi akhir sepadan dengan warna pada kipas.

  Di mana pemilihan kertas dinding besar? Nilai untuk wang. Bagaimana anda menjaga kertas dinding yang dicat?

  Adakah sesiapa yang membeli Tikkurila di Finland? Apakah perbezaan harga, adakah masuk akal untuk pergi?

  Sangat menarik untuk melihat gambar!

  Kami merancang untuk memangkas langit. bilik (tetingkap ke selatan) juga, dan saya tertanya-tanya berapa perubahan warna, sama ada ia sepadan dengan yang diisytiharkan dan di mana ia lebih baik untuk dipilih. Jiran berkata, dalam K-rauto pilihan yang kecil - tetapi anda memerlukan yang besar? Itulah, adakah ia benar-benar penting?

  Saya ingin melihat apa lagi yang ada.

  Anda boleh mengambil sekeping dataran kering yang besar menampal kertas dinding yang dipilih dan membuatnya di atasnya, ia boleh dialihkan di seluruh apartmen.

  Cat kebanyakannya dipuji oleh dulux, tikkurila, bendera moor.

  Anda boleh mengambil sekeping dataran kering yang besar menampal kertas dinding yang dipilih dan membuatnya di atasnya, ia boleh dialihkan di seluruh apartmen.

  Cat kebanyakannya dipuji oleh dulux, tikkurila, bendera moor.

  Saya ingin melihat apa lagi yang ada.

  Saya hanya tidak suka kertas dinding untuk lukisan itu, atau saya tidak memenuhi apa yang saya suka.

  Saya melakukan hiasan asal di mana perabot itu sepatutnya di masa depan, juga tidak mengambil risiko kawasan terbuka

  Penanda buku

  Hak anda dalam seksyen

  • Anda anda tidak boleh buat topik baru
  • Anda anda tidak boleh jawapan dalam topik
  • Anda anda tidak boleh lampirkan lampiran
  • Anda anda tidak boleh edit siaran anda
  • Kod BBPada
  • SmileyPada
  • Kod [IMG] Pada
  • Kod [VIDEO] - Pada
  • Kod HTML Off

  Hakcipta © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Hak cipta terpelihara. Semua hak terpelihara.

  Terjemahan ke dalam Bahasa Rusia - idelena

  Perhatian sila! Laman ini mengumpul metadata pengguna (kuki, alamat IP dan maklumat lokasi). Ini diperlukan untuk berfungsi di laman web ini.

  Jika anda tidak mahu memberikan data ini untuk diproses, sila tinggalkan laman web ini.

  Kertas dinding untuk ulasan lukisan

  Semua bahan-bahan di laman web ini dilindungi oleh hak cipta dan hak berkaitan dan tidak boleh diterbitkan semula atau digunakan dalam apa-apa cara tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik hak cipta, dengan meletakkan link yang aktif pada halaman utama portal Eva.Ru (www.eva.ru) seterusnya dengan bahan yang digunakan.

  Untuk kandungan bahan promosi, pasukan editorial tidak bertanggungjawab. Sijil pendaftaran media massa El № ФС77-36354 bertarikh 22 Mei 2009 v.3.4.149

  Hubungi Kami

  Pendaftaran pengguna baru

  Wallpaper untuk lukisan - jenis haiwan apa?

  Sendi tidak dapat dilihat (saya tidak dapat menjawab segala-galanya, tetapi saya tidak dapat melihat ERFURT dan MARBURG), ia dibasuh secara praktikal dengan bahan pencuci. Ya, dan anda boleh mengecat beberapa kali. Namun, ini merupakan bahan penamat yang indah untuk bangunan baru. Malah "elastic9quot; plester retak dalam 2-3 tahun pertama sehingga rumah "seated9quot, tetapi kepada ERFURT dicat - sekurang-kurangnya itu.

  Anda perlu memilih lebih banyak kepadatan.

  Untuk masa depan, jika tidak menyelaraskan dinding dicat (terutama tertarik cat bertekstur, seperti dinding tidak terlalu licin), maka kita gam kertas dinding biasa dengan corak (kami supaya hidup \ lorong dibuat). Rajah \ tekstur diperolehi walaupun lebih baik daripada pada kertas dinding untuk lukisan, terlalu, sendi tidak dapat dilihat, dan keseluruhan proses mengambil masa lebih kurang (dan tsarapinok operasi itu tidak hadir).

  Mungkin ia wallpapers berbeza - mereka Vel dan kertas dan bukan tenunan, dan juga beberapa - mungkin bahan-bahan yang agak berbeza, mereka yang otkovyrivayutsya pada masa, dan orang-orang yang selama bertahun-tahun dan mudah untuk membersihkan.

  "Saya membawa kamu matahari": Ekaterina Strizhenova kembali dari bercuti

  "Muda dan langsing": Larisa Guzeeva menunjukkan gambar dari berjalan kaki

  "Berumur tanpa Pitt": Angelina Jolie datang ke Golden Globe, disertai oleh anaknya

  "Tentera pantai": Valeria menunjukkan cara memakai warna khaki di pantai

  "Alla, seperti dalam konsert": Maxim Galkin menunjukkan kelas Pugacheva dengan anak-anak

  Semua bahan-bahan di laman web ini dilindungi oleh hak cipta dan hak berkaitan dan tidak boleh diterbitkan semula atau digunakan dalam apa-apa cara tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik hak cipta, dengan meletakkan link yang aktif pada halaman utama portal Eva.Ru (www.eva.ru) seterusnya dengan bahan yang digunakan.

  Untuk kandungan bahan promosi, pasukan editorial tidak bertanggungjawab. Sijil pendaftaran media massa El № ФС77-36354 bertarikh 22 Mei 2009 v.3.4.149

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.Required fields are marked *

  26 − = 16