Pasta dari foto

Kraf dari pasta: panduan dan contoh untuk pemula

Di mana, bagaimana tidak di dapur, akan begitu harmoni melihat kerajinan yang terbuat dari pasta yang dibuat dengan tangan mereka sendiri? Baru-baru ini, jenis kerja jarum ini semakin popular.

Terutama dengan keinginan anda, kreativiti semacam ini adalah untuk kanak-kanak dan anda boleh menganjurkan masa lapang yang menarik bagi mereka, yang menghasilkan pemikiran abstrak dan kemahiran motor tangan.

Lebih-lebih lagi, komponen utama untuk latihan ini di mana-mana dapur adalah hanya satu jisim! Dan jika mereka tidak menemukan konfigurasi yang betul, maka pembelian mereka di kedai tidak akan memukul poket anda.

Daripada bahan bantu tambahan, anda hanya perlu gam, cat dan balon untuk membuat bentuk bulat.

Tetapi sebelum anda meneruskan pemeriksaan terperinci mengenai produk tertentu, anda perlu memahami asas-asas membuat karyanya yang luar biasa dari makaroni sendiri. Mari buat!

Mengapa gam pasta bersama-sama?

Hasil terbaik dan berkekalan diberikan oleh senapang khas, yang dijual di kedai-kedai untuk kerja-kerja tenun. Silikon gam sana dan dihidangkan panas, dan semasa pemejalan membentuk penurunan plastik sangat padat, yang tidak takut apa-apa goncang.

Sesetengah orang menasihatkan menggunakan gam PVA, tetapi ini akan menjadi hasil jangka pendek, sehingga tamparan yang paling sedikit pertama. Oleh itu, kami tidak mengesyorkan anda untuk menghentikan pilihan anda pada sesuatu yang tidak menjamin kualiti klac yang baik.

Lagipun, anda mahu produk itu menyenangkan mata bukan selama beberapa hari, tetapi lebih lama lagi? Di samping itu, jangan lupa bahawa anak-anak sentiasa akan menyentuh mereka dan menunjukkan kawan-kawan mereka!

1

Dalam hal senjata pelekat, diperlukan kemahiran. Drop ini membeku dengan cepat, jadi anda perlu mempunyai masa untuk merapikan seberapa banyak yang mungkin untuk satu makanan gam.

Oleh itu, kami mencadangkan anda terlebih dahulu mengamalkan angka lipat kecil tanpa menggunakan gam, dan apabila anda sudah melihat bahawa kes itu bergerak dengan cepat, kemudian memanaskan pistol itu.

Tidak perlu menanggalkan gam dari senapang terus ke makaroni! Penurunan ini cukup besar untuk butiran kecil. Hanya ambil tusuk gigi sedikit gam dan cepat memohon kepada pasta.

Bagaimana untuk cat pasta dalam pelbagai warna?

Untuk sesetengah cenderamata, pasta berwarna-warni diperlukan. Lukis setiap perkara dengan berus, anda tahu, itu hanya mustahil. Dan lebih-lebih lagi jika mereka sangat kecil dan berbentuk

Cara cat pasta untuk kraf:

 1. 1 Ambil pewarna biasa untuk telur Paskah.
 2. 2 Laraskan mengikut arahan, ingat untuk menambah cuka (ia membetulkan cat).
 3. 3 Simpan kumpulan kosong dalam larutan, kacau untuk menjadikan seragam warna.
 4. 4 Dan kemudian letakkannya di atas kerajang atau surat khabar untuk kering.

Semua perkara di atas boleh dilakukan dalam beg makanan dengan pengikat, seperti yang ditunjukkan dalam arahan foto di bawah:

Itu sahaja, sekarang anda boleh membuat dari pasta ini pelbagai kerajinan tangan.

Bagaimana untuk cat keseluruhan produk dari pasta?

Jika anda ingin membuat sekeping pasta, yang menunjukkan warna satu warna, maka ia akan menjadi lebih mudah untuk menggunakan pewarna aerosol.

Cepat, berkualiti tinggi dan ditambah spektrum warna yang besar! Dalam warna Paskah anda tidak mungkin mencari emas, perak, gangsa atau putih biasa.

Warna akrilik juga sesuai, tetapi hanya untuk menarik butiran, semata-mata. Sebilangan besar bahan yang mereka tidak boleh menutup dengan lancar seperti yang dikehendaki. Secara umum, cat ini agak tahan dan apabila kering, mereka membentuk sebuah filem yang tidak dapat dilupakan.

Kami fikir anda tidak perlu mengatakan bahawa gouache dan cat air tidak sesuai sama sekali. Jika anda menutupnya dengan produk, maka di tangan anda akan ada kesan cat, jika anda hanya mahu mengambilnya dalam tangan.

Bagaimana untuk memberikan bentuk pasta berbentuk bola?

Jadikannya sangat, sangat mudah!

Kolaj di atas dibuat berdasarkan foto yang dimiliki oleh http://masterclassy.ru.

Ambil balon udara dalam bentuk seperti itu yang anda mahu melihat cenderahati masa depan.

Sebagai contoh, teko bulat sesuai untuk normal, dan untuk jantung pada reben pasta, sudah mempunyai bentuk yang sama. Terdapat juga bola panjang, bentuk silinder, terdapat segitiga. Jadi, ruang untuk fantasi terbang sangat besar.

Oleh itu, anda menipu bola yang dipilih dan mula menyisipkannya dengan pasta.

Penting: Anda tidak boleh mendapatkan gam pada permukaan getah.

Anda hanya melekatkan butiran bersama dan meletakkannya di atas. Selepas gam telah kering dengan tepat, anda mengambil jarum dan biarkan udara keluar dari bola.

Perkara penting: jangan gerakkan mereka dengan ketat, kerana, dalam kes ini, tusuk membuat letupan yang dapat menghancurkan sepenuhnya pembinaan anda.

Nah, di sini kita dan memahami asas-asasnya. Kini anda boleh memilih apa yang anda mahu lakukan. Kami menawarkan beberapa pilihan yang akan menghiasi dapur.

Kami mengambil kraf terbaik dari makaroni oleh tangan kita sendiri, dalam pendapat kita yang sederhana, tentu saja. Kami berharap anda juga dapat menikmati pilihan kami.

Bank-bank hiasan dengan pasta berwarna

Pilihan yang paling asas, di mana anda tidak perlu melakukan apa-apa, adalah perkara yang sangat penting untuk pemula. Tetapi hasilnya hanya cantik!

Untuk cenderamata yang anda perlukan:

 • Beberapa tin bentuk yang berbeza
 • Sekeping kain untuk kain
 • Benang teruk untuk ligation of lids
 • Dye untuk telur
 • Cuka
 • Macaroni

Seperti yang anda faham, anda hanya perlu cat pasta dalam gabungan warna, kering dan tuangkan ke dalam balang. Nah, tutupnya dengan karung, tentu saja.

Satu-satunya perkara yang kami boleh menasihatkan, kemudian cuba mencari beberapa warna pasta agar sesuai dengan perabot atau tekstil di dapur.

Dan pilih seluruh gamut warna yang ada di bawahnya. Dalam kes ini, bekas akan kelihatan harmoni.

Bagi kanak-kanak, melukis dan mengisi balang cerah ini akan menjadi menyeronokkan, dan yang paling penting - hiburan yang mudah.

Kotak ini sangat mudah dibuat jika anda mempunyai kotak saiz yang betul. Balut dengan filem makanan dan sebarkan pasta. Sudah tentu, seperti produk pasta, ia akan menjadi sangat rapuh dan tidak akan dipenuhi dengan apa-apa.

Reka bentuk boleh sama sekali berbeza, semuanya bergantung kepada bentuk bahan sumber. Lebih terbuka dan makaroni diukir, model yang lebih elegan akan menjadi.

Kotak boleh dibuat dari bentuk apa pun, contohnya, di sini adalah seperti dalam gambar, bulat. Anda hanya perlu mencari asas yang betul. Dan tepi boleh disisipkan dengan reben satin, yang akan memberikan daya tarikan tambahan.

Selepas anda membaca bagaimana membuat samovar, anda akan mendapati perkhidmatan ini adalah tugas yang sangat mudah.

Anda sudah tahu teknik itu dan tidak ada yang istimewa mengenainya, kecuali untuk sudu. Ia mesti dilakukan berdasarkan teh biasa, dibalut dengan filem makanan yang sama.

Tapi bagaimana dengan lukisan di sini lebih rumit. Anda perlu terlebih dahulu membuat semua unsur yang dicat putih, dan sudah di atasnya, selepas lukisan dan pengeringan, tampal bingkai makaroni keemasan.

Adalah lebih baik untuk melukis mereka dengan belon, disusun satu persatu di atas dulang atau langsung di atas meja yang ditutup dengan akhbar.

Jika contoh sebelum ini hanya pemanasan, maka ini sudah memerlukan kemahiran dan kemahiran.

Tetapi hasilnya akan menjadi menakjubkan dan tetamu pasti akan terkejut melihat elemen hiasan seperti itu dan membuat foto untuk ingatan!

Ini buatan tangan pasta sendiri, mungkin pilihan yang paling sukar dari semua yang dibentangkan di sini.

Oleh itu, jika anda hanya mempelajari kraf yang sukar ini atau ingin mengajar anak ini, segera beralih kepada kerajinan yang lebih mudah.

Untuk pilihan # 1, anda perlu:

 • Belon balon bulat
 • Gam
 • Piala
 • Pecah
 • Plank Square
 • Aerosol cat emas
 • Macaroni

1 Pertama, buat pangkalan di mana anda akan meletakkan bola. Iaitu, mula merancang dari bawah.

Satu pinggan bentuk yang sesuai dibalut dengan kerajang dan menyebar pada bentuk pasta ini. Kemudian pasangkan kaki. Selepas pengeringan, keluarkan produk dari papan dan pegang bahagian lain.

2 Tubuh samovar dilakukan dengan menggunakan balon, penutup juga. Tetapi anda boleh membuat cawan berdasarkan teh hijau biasa, membungkusnya dengan kerajang dengan cara yang sama seperti sebelum plak.

3 Apabila anda memasang asas, gam pemegangnya, biarkan produk kering dengan baik dan tutup dengan cat emas.

Untuk pilihan # 2, anda perlukan:

 • Jar tiga liter
 • Separuh periuk liter
 • Filem makanan
 • Papan persegi
 • Papan pusingan
 • Gam
 • Aerosol cat emas
 • Macaroni

Di sini kita bertindak dalam urutan yang sama seperti dalam kes pertama: dari bawah ke bawah.

Satu-satunya perbezaan antara dua model ini adalah dalam bentuk badan samovar. Dalam kes ini, asasnya tidak akan menjadi bola, tetapi tiga liter biasa boleh.

Bungkus dengan bungkus makanan dan disisipkan. Kemudian perlahan-lahan tarik keluar, letakkan ke pangkalan dan menghiasi dengan butir-butir kecil yang lain.

Plat yang berdiri di sebelahnya boleh dikumpulkan dengan bola atau hidangan porselin bentuk yang sesuai, yang sebelum ini dibungkus dalam filem.

Jadi samovar kami siap! Salah satu yang buruk, saya tidak boleh mendapatkan teh dari itu! =)

Bingkai foto dihiasi dengan pasta

Di sini dan pada semua, tanpa komen. Ambil apa-apa bingkai, gam itu pasta dan vea-la! Bingkai biasa berubah menjadi dapur. Dan yang paling penting, tidak ada penipuan, hanya lengan tangan dan sedikit imajinasi.

Dalam varian pertama, pasta kelihatan jelas, dan dalam contoh ini, seseorang tidak dapat meneka dalam kehidupan unsur-unsur yang dibuat:

Tetapi versi bingkai kanak-kanak, dari tiub pasta berwarna-warni:

Tetapi anda boleh membuat lebih daripada satu bingkai, dan keseluruhan kolaj dari dinding, menggunakan beberapa bingkai, bukan sahaja untuk kanak-kanak, tetapi untuk seluruh keluarga .. Inilah caranya komposisi ini akan kelihatan:

Seperti yang anda lihat, sebagai tambahan kepada makaroni, peruntukan dapur lain digunakan di sini: kacang, jerami manis, spageti. Juga sesuai untuk biji kopi, kacang dan lain-lain longgar.

Reka bentuk yang sangat asli, dengan pembuatan asas yang telah anda lihat pada contoh samovar atau set teh.

Tetapi pemegang perlu dibuat berdasarkan kadbod yang biasa: kami memotong jalur dengan bentuk yang sesuai, jangan lupa bungkusnya dengan filem dan bengkokkannya ke arka. Sekarang tetapkan bahagian dalam keadaan ini dan gam dengan pasta.

Selepas pengeringan, hanya memisahkan pangkalannya dan anda akan mempunyai pegangan kerja yang cantik yang perlu anda pasangkan ke bakul.

Mengapa tidak membuat sejambak manis dan tidak meletakkannya di atas meja dapur? Bunga harus dibuat dari karton bulat, di mana gam pasta dicat sebelumnya.

Dan dari jerami yang manis, buat batang di mana daisies terpaku.

Ia akan menjadi baik dan pasu untuk chamomiles untuk membuat sama dengan gaya daisies ini. Ambil sebagai asas apa-apa reka bentuk (dalam gambar asas kertas tebal) atau balon.

Pilihan di sini hanyalah laut, yang paling penting, jangan keliru tentang memilih!

Gambar perlu dibuat sebelum ini. Kemudian letakkan serpihan dengan pasta. Secara umum, jika anda membina gambar, maka cuba untuk tidak menggunakan struktur pasta terlalu berbeza, jika tidak, pandangan akan berubah ceroboh.

Adalah lebih baik untuk mengekalkan komposisi dalam satu gaya. Lihat contoh kami, mungkin anda suka sesuatu. Tetapi tidak, lukakan motif itu sendiri!

Mana-mana pasta dari pasta dengan tangan mereka sendiri akan membawa rasa istimewa kepada reka bentuk dapur anda. Ia kelihatan sangat bagus dan di rumah.

Kraf dari tangan makaroni sendiri. Foto dan idea popular.

Kraf dari tangan makaroni sendiri dengan setiap hari lulus menjadi lebih popular. Ini tidak menghairankan, kerana pasta biasa, anda boleh membuat banyak perkara asal yang bukan sahaja sesuai untuk menghiasi pedalaman, tetapi juga boleh menjadi hadiah yang luar biasa untuk rakan-rakan dan keluarga. Oleh kerana pelbagai bentuk pasta, kraftangan boleh dibuat dengan pelbagai perkara, dari manik-manik dan pokok cemara yang sederhana hingga peti mati asal.

Bagaimana untuk membuat pasta dari makaroni sendiri?

Selain makaroni anda perlu cat dan gam. Adalah wajar untuk menggunakan cat akrilik atau khas dalam aerosol.

Jika anda terlebih dahulu membuat pasta buatan tangan dengan tangan anda sendiri, lebih baik untuk memulakan dengan sesuatu yang mudah. Selepas, apabila anda berlatih sedikit, anda boleh mula membuat kraftangan lebih rumit atau banyak. Lama kelamaan, anda akan mendapati bahawa ia tidak sukar dilakukan pasta buatan tangan. Idea untuk kreativiti semacam ini boleh dikumpulkan di Internet atau dicipta secara bebas.

Macaroni sangat sesuai untuk menghias pelbagai barangan. Sebagai contoh, dengan bantuan mereka, anda boleh menghiasi walaupun bingkai foto yang paling mudah dan bersahaja, periuk bunga atau cermin. Untuk melakukan ini, hanya perlu tampalkan pasta pada bentuk yang dipilih pada permukaan objek dan tutupnya dengan lapisan cat aerosol. Cara pewarnaan ini membolehkan anda mencapai penerapan cat walaupun, supaya kraf anda akan berubah dengan kemas dan cantik.

Di samping itu, dari makaroni adalah mungkin untuk membuat artikel buatan tangan volumetrik yang besar. Dalam kes ini, pasta tidak dipatuhi asas, tetapi terpaku bersama, dan kemudian produk siap dicat. Contohnya, anda boleh membuat pokok Krismas yang indah, pokok Krismas yang hiasan atau pendirian untuk pen dan pensil untuk kanak-kanak.

Kraf dari tangan makaroni sendiri: kelas tuan pembuatan pokok dapur.

Anda boleh dengan mudah membuat pokok pasta yang cantik, yang akan menjadi hiasan sebenar dapur anda.

Ini memerlukan: pasta mana-mana bentuk (patut, walaupun orang-orang yang disimpan untuk masa yang lama dan tidak sesuai untuk kegunaan manusia), periuk kecil bunga, pistol gam khas, bola busa atau doh garam, kayu rata, sebahagian kecil daripada kain dan reben atau mengikat di bawah warna kain. Jika anda tidak mempunyai kayu yang sesuai, anda boleh menggunakan wayar, dibalut dengan tali tebal atau pita.

Bola plastik buih perlu dipasang pada batang dan diletakkan di dalam periuk bunga. Untuk memastikan batang tidak terhuyung-huyung dan stabil, periuk bunga boleh diisi dengan adonan salted atau batu kecil yang indah. Jika anda menggunakan adunan asin sebagai pengisi, anda juga boleh menampal makaroni di atas. Selepas itu, anda memerlukan senjata gam, yang mana anda perlu menyisipkan pasta pada bola buih. Apabila menempel pasta, cuba lakukan dengan teliti, supaya terdapat sedikit ruang kosong di antara mereka. Dengan cara ini, kawasan kecil bola busa boleh ditutup dengan saiz yang lebih kecil. Pot bunga harus dihiasi dengan kain, yang diperbaiki oleh reben atau reben yang sesuai. Sangat cantik kelihatan tangan yang dibuat, di mana periuk bunga dihiasi dengan selembar kain renda atau kain linen. Jika anda mahu, anda boleh memohon lapisan cat kepada pasta. Lakukan ini selepas gam kering.

Kraf dari makaroni sendiri: kelas tuan dengan foto

Dari pasta anda boleh mendapatkan perkhidmatan teh yang bagus.

Lebih baik memulakan kerajinan dari dulang. Pertama meletakkan pasta pada permukaan rata dalam bentuk dulang masa depan, dan kemudian gam mereka bersama-sama. Dulang boleh menjadi bentuk apa pun, tidak semestinya segi empat tepat. Anda boleh gam pasta dengan gam PVA biasa, tetapi jika anda mempunyai senjata pelekat, ia akan menjadi lebih mudah untuk anda bekerja. Untuk membuat dulang cantik, anda boleh menempelkannya ke sekitar perimeter dengan beberapa pasta yang digambarkan. Dengan cara ini, anda juga boleh menyembunyikan penyelewengan kecil di sisi. Apabila gam kering, anda boleh cat dulang dengan cat akrilik atau cat aerosol warna apa pun.

Untuk membuat cerek anda memerlukan belon. Ia perlu dinaikkan ke saiz yang dikehendaki, dan kemudian perlahan dipadatkan dengan pasta. Lebih baik menggunakan pasta yang sama seperti membuat dulang. Cuba untuk mengaturkan pasta dekat antara satu sama lain. Jangan lupa untuk meninggalkan tempat percuma dalam bentuk bulatan di atas. Ini adalah untuk memastikan bahawa bahagian atas cerek adalah percuma untuk diletakkan pada tudung. Apabila lem kering, anda perlu menembusi bola dengan jarum dan perlahan-lahan mengeluarkannya.

Tudung untuk teko juga dibuat dengan bola, yang disisipkan dengan pasta. Hanya dalam kes ini pasta disisipkan di atas bola dalam bentuk penutup masa depan. Apabila gam kering, menembusi bola dan keluarkannya. Tudung siap harus dihiasi dengan pasta keriting yang dilekatkan di sepanjang tudung keseluruhan. Selepas itu, anda perlu menambah teko dengan pen dan spout, yang juga dibuat daripada pasta, sesuai dengan bentuknya.

Untuk membuat piring, anda memerlukan piring biasa, yang perlu anda bungkus dengan kerajang dan disisipkan dengan pasta. Untuk menyembunyikan ketidaksamaan pada sisi, tutup piring dengan pasta yang digambarkan.

Dengan cara yang sama anda boleh membuat cawan teh.

Setelah semua item perkhidmatan teh siap, mereka perlu dicat. Adalah mungkin bahawa cat perlu diterapkan dalam dua lapisan, supaya produk jadi cantik dan kemas.

Kraf dari makaroni untuk anak-anak sendiri boleh dibuat dalam bentuk pelbagai aplikasi.

Pendudukan ini begitu menarik dan mudah walaupun kanak-kanak kecil dapat mengatasinya. Pertama sekali, anda perlu membuat plot permohonan masa depan pada selekoh kertas, dan kemudian perlahan-lahan memohon gam untuk memisahkan serpihan gambar dan mengisi dengan makaroni. Sekiranya anda mahu aplikasi menjadi terang, anda boleh pra-warna pasta dalam pelbagai warna dan keringkannya. Untuk tujuan ini, akrilik atau warna makanan sesuai.

dengan mengklik pada butang di bawah.

 • Kraf dari tangan makaroni sendiri
 • Kraf Olimpik. Foto, idea dan kelas induk yang paling popular
 • Kraf dengan tema dongeng
 • Pokok Tahun Baru dengan tangan anda sendiri
 • Kraf untuk Tahun Baru dengan tangan mereka sendiri
 • Bagaimana cara membuat pokok dengan tangan anda sendiri?
 • Kraf untuk tema musim sejuk untuk kanak-kanak dan orang dewasa
 • Kraf Tahun Baru dengan kanak-kanak. Salji dari makaroni dengan tangan sendiri. Kelas induk dengan foto langkah demi langkah
 • Kraf Tahun Baru. Idea
 • Kraf untuk Krismas di tadika
 • Kraf untuk Hari Valentine: kelas induk terperinci dengan foto
 • Artikel buatan tangan musim sejuk. Kraf kanak-kanak pada tema "Winter": TOP - 100 idea terbaik dengan foto
 • Crochet Round Crochet: Top 100 Ideas dengan Photo, Schematic and Description

 • Mainan yang berguna dan pendidikan untuk kanak-kanak lelaki 3 - 4 tahun
 • Kue lazat "Rainbow": resipi langkah demi langkah dengan foto
 • Pecutan kanak-kanak pada tema musim sejuk dengan seorang lelaki salji. Kelas induk langkah demi langkah dengan foto

dari laman web ini, pautan langsung diperlukan.

Kraf dari pasta - mudah dan sangat asal

Untuk melibatkan diri dalam kreativiti kadang-kadang cukup terletak di dalam kotak anda di dapur. Apakah setiap suri rumah di rumah? Sudah tentu, pasta. Mereka cepat disiapkan dan dicintai oleh semua kanak-kanak. Ternyata anda tidak boleh hanya makan pasta, tetapi juga membuat kraf asal dari mereka. Hari ini saya akan memberitahu anda mengenai artikel buatan tangan yang diperbuat daripada pasta.

Di kedai-kedai sekarang anda boleh mencari pasta dari semua jenis - ia adalah cengkerang, spiral, spiral, rama-rama, tanda bintang dan sebagainya. Menggabungkan mereka bersama-sama, anda boleh membuat bingkai foto asal, bakul, pendirian, pemegang pensil dan juga perhiasan.

Apa yang anda perlukan untuk membuat pasta dari tangan anda sendiri?

Dalam usaha untuk membuat kraf pasta dengan tangan anda, anda perlu pasta (jenis sebaik-baiknya yang berbeza), PVA gam atau mencairkan pelekat panas, cat akrilik atau cat semburan dalam balonchike dan asas (kotak, bingkai, pasu kaca). Untuk produk bulat, balon digunakan sebagai asas.

Tonton video bagaimana anda boleh membuat bakul pasta asli.

Berikut adalah beberapa idea untuk membuat item pasta.

Satu lagi besar yang memihak kepada pasta pepenjuru adalah peluang untuk melakukannya dengan anak-anak dari usia dini. Senaman sedemikian adalah baik untuk membangun kemahiran motor halus, dan pada usia 2-3 tahun ini amat penting. Pertama anda boleh mulakan dengan aplikasi. Di atas kertas, anda boleh menampal beberapa makaroni dan mewarna dengan gouache atau cat akrilik. Itu sahaja - buatan tangan pasta untuk kanak-kanak sudah siap!

Semua nasib baik dan inspirasi!

Kraf dari pasta - semata-mata dan sangat asal: 20 komen

Wow, cool! Ini adalah seni keseluruhan, saya tidak pernah melihatnya sebelum ini, terima kasih atas idea itu)

Sesungguhnya, teknik yang sangat mudah untuk membuat artikel pasta. Seperti sebelum ini tidak berlaku! Dan kemahiran motor kanak-kanak akan berkembang dengan baik.

Menghairankan ringkas dan comel! Kanak-kanak mungkin mengambil bahagian dalam proses ini dengan senang hati! Saya suka anting-anting

Ya, anting benar-benar asli. Dan comel, dan kelaparan akan membantu)))

Wow, saya tidak mengesyaki bahawa ia mungkin membuat keajaiban seperti pasta.

Hebat! 🙂 terutama menyukai malaikat dan perkhidmatan teh. Saya tidak mengesyaki bahawa mungkin untuk mencipta keajaiban seperti makaroni biasa :))

Keindahan, dan kotak apa - pemandangan! Kami membuat kepingan salji untuk Tahun Baru, cakar seperti itu ternyata!

Bolehkah semua ini dibuat daripada pasta? Keindahan kraf. Saya tidak mengharapkannya. Hebat.

Betapa kerja yang halus dan menakjubkan - kerajinan terbuat dari pasta, hanya karya! Saya gembira dengan peti mati, pasu dan set - baik, itu hanya keajaiban yang baik!

Kerajinan yang dibuat dari pasta diperoleh dengan asal, halus dan bahkan tidak menebak langsung bahwa ada artikel dari makaroni.

Nah, keindahan apa yang berasal dari produk biasa)

Apa keindahan, jangan fikir ia boleh dibuat dari pasta biasa!

Saya tidak percaya! Betul dari pasta biasa, karya-karya seperti ini dicipta? Makaroni kegemaran saya adalah roda, pekerjaan yang ganjil dengan mereka, terutama mata membuatkan saya gembira!

Kerajinan kerja yang cantik dan terbuka yang dihasilkan daripada pasta diperolehi - sangat keren))) Sudah tentu, saya telah melihat karya-karya yang serupa sebelum ini, tetapi anda boleh mencipta pasta sebenar pasta!

Apa yang menggembirakan! Buat pertama kalinya saya melihat kerajinan terbuat dari pasta. Saya suka segalanya. Sayang sekali bahawa tiada Internet, ketika saya bekerja sebagai guru buruh di kelas-kelas utama. Idea yang bagus untuk pelajaran ini.

Idea hebat! Terima kasih, Natalia! Senapang mesin telah diingati!))) Jenis kreatif semacam itu menarik kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa! ))) Tweet

Saya tidak tahu berapa banyak yang boleh dilakukan, ia kelihatan dari pasta sederhana. Terima kasih atas idea yang saya fikir akan berguna dalam masa terdekat.

Satu jenis kreativiti baru dan juga sangat asli. Perkara utama semua orang boleh menyertai dia

Di tangan yang mampu, bahkan perkara biasa berubah menjadi karya.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 6