Back to all Post

Pedalaman lelaki apartmen

Pedalaman lelaki itu. Flat sarjana: gambar, reka bentuk, butiran

Setiap orang mempunyai idea mereka sendiri tentang gaya, keselesaan dan keselesaan. Keutamaan wanita tidak selalunya bertepatan dengan pilihan lelaki.

Apabila seorang lelaki hidup bersendirian dan memutuskan untuk melengkapkan rumahnya, pedalaman lelaki bergaya pasti akan menang di rumahnya.

Dan sekiranya sarjana sarjana muda yang dipersoalkan adalah dipersoalkan, di sini segala-galanya pasti akan disemai dengan "semangat sarjana muda".

Tetapi jangan berfikir bahawa pedalaman lelaki moden tidak mempunyai rasa, sebaliknya, flat bujangan sering kelihatan begitu bergaya, bergaya dan menarik bahawa apartmen seperti itu boleh dicemburui.

Flat bujang adalah berkaitan dengan keberanian, kekuatan, keyakinan. Tetapi pada masa yang sama, di sini seorang lelaki terletak, dikelilingi oleh ketenangan, suasana yang menyenangkan dan dicipta oleh tangannya sendiri dan untuk citarasa sendiri.

Kami menjemput anda melihat galeri foto "Flat sarjana: dalaman lelaki di dalam rumah", Di mana tanpa kata-kata anda akan melihat trend fesyen terbaru dan paling popular dalam susunan perumahan lelaki.

Dalam koleksi foto kami, anda dapat melihat bagaimana flat sarjana boleh diatur, apa warna yang paling sering digunakan untuk mencipta reka bentuk lelaki, butiran apa, hiasan dan aksesori membuat dalaman maskulin yang sebenar.

Di samping itu, anda akan mengetahui ruang tamu lelaki di ruang tamu, reka bentuk bilik tidur lelaki, reka bentuk bilik lelaki, bahagian dalam bilik mandi dan dapur untuk bujang adalah sebenar pada 2018 - 2019.

Bacelor flat: dalaman lelaki 2018 - 2019

1

Bayi untuk budak lelaki itu - idea dan petua foto mengenai bagaimana untuk melengkapkan tapak semaian untuk seorang teman lelaki

Bahagian dalaman rumah yang sangat feminin: gambar reka bentuk rumah wanita di Sepanyol

Jam dekorasinya dengan tangan mereka sendiri - idea foto dan dekoupage kelas induk video

1 Ulasan mengenai "Pedalaman lelaki: Flat sarjana: gambar, reka bentuk, butiran"

Pangsapuri lelaki: TOP-100 gambar reka bentuk dalaman bergaya pada tahun 2017

Apabila membuat projek apartmen lelaki, kesukaran utama adalah untuk menarik garis jelas antara "lelaki" dan "wanita ciri".

Tiada undang-undang dan peraturan sejagat yang istimewa.

Walau bagaimanapun, agar seorang lelaki berasa semulajadi dan selesa, apabila memilih pedalaman, anda mesti sentiasa mempertimbangkan warna, saiz dan reka bentuk. Artikel ini membentangkan banyak foto pangsapuri lelaki dalam gaya moden.

Harus diingat bahawa prinsip utama untuk membuat bahagian dalam sebuah apartmen lelaki adalah banyak ruang dan sedikit halangan dan halangan!

Tiada apa-apa yang menghalang dan membatasinya: maksimum ruang, sekurang-kurangnya berlebihan. Borang cahaya, garis yang jelas, "mengisi" berfungsi, permukaan lebih mendatar.

Pemisahan jelas dengan warna juga tidak wujud selama beberapa waktu. Walau bagaimanapun, apartmen dalam gaya lelaki menganggap kehadiran nada neutral dan terkawal: zaitun, pasir, krim, kopi.

Dengan cara ini, hitam adalah klasik, simbol penentuan, kesungguhan, kepraktisan. Jika pemilik masa depan adalah individu yang tidak biasa, emosi, maka nota terang akan membawa warna seperti ultramarine, zamrud, merah, burgundy, merah berapi-api.

Semua orang memutuskan gaya dan reka bentuk apartmen lelaki. Terdapat kebergantungan yang jelas mengenai faktor-faktor berikut: status sosial, tahun kelahiran, aktiviti utama dan kepentingan pemilik.

Mengambil kira semua ciri dan butiran, pedalaman yang bijak akan kelihatan tidak dapat dibayangkan di dalam apartmen satu bilik lelaki dan pangsapuri studio.

Mana-mana zon di apartmen lelaki mempunyai tujuannya sendiri. Pertama anda perlu menentukan perkara yang paling penting untuk pemiliknya: kerja, masa lapang, hobi.

Selanjutnya adalah peruntukan ruang dan pilihan keutamaan.

Terdapat tiga asas yang sangat penting bagi mana-mana lelaki: meja, sofa yang selesa dan ketersediaan teknologi moden yang moden. Pilihan win-win!

Bilik tidur adalah tempat yang istimewa untuk seorang lelaki, di mana anda tidak boleh hanya berehat dan berehat dengan baik, tetapi juga merasa solidit, bangga, suasana romantis.

Gambar-gambar utama boleh: sel besar, jalur, motif bunga tanpa bunga atau bunga, imej geometri.

Jika kita bercakap tentang tempat tidur di ruang tamu, maka sofa lipat akan menjadi penyelesaian yang optimum.

Apabila menjalankan pembaikan di sebuah apartmen sarjana muda, ia sepatutnya mempertimbangkan teknologi bekerja dengan pedalaman. Kemudian hasil yang paling berjaya akan dicapai.

 • Untuk pemisahan visual antara ruang tamu dan tempat berehat, panel plasma, akuarium besar, dan lampu latar digunakan.

  Sebagai peraturan, dapur adalah serpihan dinding ruang tamu yang sama dengan perabot dapur yang diperlukan dan peralatan terbina dalam.

  Untuk mewujudkan pemilik keselesaan utuh akan kekal sebagai perkara berikut: peti sejuk, microwave, pembuat kopi dan pencuci pinggan.

  Pemasangan countertop yang indah, kaunter bar dan najis asal akan menggembirakan semua tetamu undangan!

  Jika apartmen mempunyai ruang tambahan, lelaki itu semestinya akan membuat bilik persalinan. Dengan ketiadaan ruang bebas, almari lapang dipasang untuk menyimpan semua perkara dan pakaian yang diperlukan.

 • Reka bentuk pangsapuri bujangan dicirikan oleh kekurangan hiasan dan pelbagai jenis perhiasan.

  Tempat penghormatan diduduki oleh perabot moden (sofa-transformer, panel lipatan, puffs pereka dan kerusi, dll) dan pelbagai inovasi teknikal.

  Pencahayaan membawa kemewahan khas ke bahagian dalam bilik: pencahayaan berkesan cermin, rak dan lukisan digunakan.

  Semoga pembaca saya yang sayang memaafkan saya, tetapi pada malam hari percutian wanita utama, atas sebab tertentu, saya tiba-tiba membuat keputusan untuk bercakap tentang pedalaman lelaki. Mengapa? Saya sendiri tidak tahu. Mungkin kerana saya seorang wanita, yang bererti saya mampu kadang-kadang tidak logik. Terutama pada awal musim bunga.

  Dan apakah "pedalaman lelaki", adakah anda berfikir? Di sini, di bilik kanak-kanak, terutamanya untuk bayi yang baru lahir, semuanya tidak begitu jelas: kanak-kanak lelaki berwarna biru, gadis-gadis berwarna merah jambu. Untuk bilik "dewasa", keadaannya agak rumit. Tiada pembahagian yang jelas: ini hanya untuk kanak-kanak perempuan, dan ini hanya untuk kanak-kanak lelaki. Ramai wanita boleh menyukai bahagian dalaman lelaki yang dipanggil, dan beberapa lelaki merasa hebat di ruang yang dicipta oleh tangan perempuan sesuai dengan rasa perempuan simpanannya.

  Tetapi terdapat ciri-ciri biasa yang jelas kelihatan di pangsapuri sarjana atau di flat keluarga di mana pendapat lelaki mendominasi. Di dalam kawasan itu, kita segera merasakan kekuatan tertentu, kejantanan, kekejaman, kadang-kadang kuasa primitif.

  Salah satu ciri tersebut ialah aspirasi untuk membuka ruang. Kebebasan pergerakan dan kawalan ke atas wilayah mereka adalah wujud dalam watak yang benar-benar maskulin. Sekiranya tidak mustahil untuk mencipta pelan terbuka di sebuah apartmen, sekurang-kurangnya di bilik berasingan perlu ada ruang yang maksimum. Ini sering membawa kepada minimalism di pedalaman lelaki dan fungsi yang ketat. Tidak sepatutnya ada apa-apa yang berlebihan: minimum perabot dan kurang lengkap dekorasi. Sekiranya seorang wanita sentiasa berusaha untuk menghias rumahnya dengan lebih banyak lagi, memperoleh patung baru, bantal, tuala dan hiasan lain, lelaki itu sering tidak mempunyai masa atau keinginan untuk ini. Oleh itu, ketiadaan dan kekurangan dekorasi hampir lengkap - satu lagi ciri khas pedalaman lelaki.

  Warna dalaman lelaki paling kerap dan neutral. Di sini, warna-warni semulajadi kayu, batu dan logam diguna pakai. Selalunya mungkin untuk bertemu di ruang lelaki sejumlah besar hitam. Dengan pendekatan yang betul, dia tidak akan membuat pedalaman suram atau sedih, tetapi sebaliknya akan memberi dia keanggunan dan bergaya.

  Jika seorang lelaki memutuskan untuk menambah aksen yang terang ke pedalamannya, maka kemungkinan besar, ia akan menjadi warna berapi merah dan oranye - kuat dan agresif.

  Brutalisme - salah satu arah dalam reka bentuk - sempurna dipadankan dengan watak lelaki pedalaman. Ia dicapai terutamanya oleh tekstur kasar selesai, tekstil: dinding bata yang tidak terpasang, konkrit kosong, kain semulajadi yang mudah.

  Garis lurus yang mudah, ketiadaan sudut pelapis dan lilitan yang tidak perlu juga menambah keutamaan lelaki dalam kekejaman.

  Pencahayaan di pedalaman lelaki menduduki tempat yang penting. Di sini anda akan jarang mencari kandil pusat pelbagai pusat. Sebaliknya, lelaki itu akan menggunakan lampu cerai setempat lampu lantai, sconce atau pencahayaan tersembunyi.

  Gaya dalaman lelaki boleh jadi berbeza. Selalunya - gaya canggih. Lelaki cenderung mengikuti semua inovasi dalam bidang teknologi, dan oleh itu, mereka akan berusaha untuk menyediakan kediaman mereka mengikut trend terkini.

  Ramai lelaki, saya akan suka gaya pejabat. Ini disebabkan oleh banyaknya kemasan dan perabot kayu, serta upholsteri kulit untuk kerusi-kerusi dan sofa. Pemilik bilik ini dihormati dan dihormati.

  Saya tidak ragu-ragu bahawa pedalaman yang dibentangkan dalam artikel ini akan merayu kepada banyak seks yang adil. Dan sebahagian daripada mereka, mungkin, akan membantu untuk lebih memahami rakan-rakan mereka yang lain.

  Nah, sejak artikel itu keluar pada malam Hari Wanita Antarabangsa, saya tidak dapat membantu mengucapkan tahniah kepada pembaca kesayangan saya dengan bercuti musim bunga yang indah ini. Wanita sayang saya! Cinta lelaki anda, dan biarkan mereka kembali cinta ini kepada anda berkali-kali.

  Gaya Scandinavia di pedalaman

  35 komen ke artikel Pedalaman lelaki

  Saya suka pedalaman maskulin itu - laconic dan sangat mahal. Saya akan menambah bahawa ini adalah pedalaman seorang lelaki yang sangat makmur.

  Dan gaya mana yang anda fikirkan?

  Saya bercakap mengenai gaya pejabat.

  Saya lihat. Saya tidak akan memanggilnya ringkas. Walaupun ya, agak ketat, tanpa fintiflyushek tambahan.

  Suhovat semua pedalaman lelaki yang sama, walaupun sangat cantik. Mungkin lebih sesuai untuk seorang sarjana muda.

  Elena, selalunya terdapat pedalaman seperti itu. Sebaik sahaja seorang wanita muncul, ruang itu mula secara spontan memperoleh semua jenis remeh yang melembutkannya agak. Walaupun, seperti yang telah saya tulis, dan seperti yang kita lihat walaupun dari komentar seterusnya, terdapat pengecualian di kalangan wanita.

  Saya menyedari, saya suka hanya pedalaman lelaki! Hanya tidak pejabat dan tidak dalam nada gelap. Saya secara amnya untuk minimalism dan segala macam pad, patung, anjing laut - bukan saya

  Oleh itu, Olga, mungkin, anda masih menyukai bahagian dalam gaya Scandinavia.

  Tanya, kelihatan, tidak, tetapi gaya lelaki lebih baik - ia kelihatan lebih dihormati dan mahal

  Saya suka frasa "dalaman dengan watak lelaki". Konsep "gaya lelaki di pedalaman" terlalu kabur, dan mungkin tidak betul. Tetapi saya faham awak.

  Tidak lama kemudian kita perlu membaiki dan memberi apartmen di mana anak itu bercadang untuk hidup, dan saya sudah memahami bahawa segala-galanya tidak akan bertukar kepada citarasa anda. Membaca artikel anda difahami mengapa.

  Xenia, jika anak lelaki anda tinggal di sana, maka anda tidak sepatutnya memberikan sebuah apartmen mengikut keinginan anda. Semua yang sama, pedalaman haruslah menjadi gambaran dunia batin tuannya dan menyampaikannya keindahan estetika dan moral.

  Sudah tentu, Tatiana, semua keputusan akan dibuat hanya dengan kelulusan dan perbincangan bersama.

  Saya berharap laman web saya akan membantu anda dalam hal ini.

  Apabila terdapat 33 bilik di dalam rumah, anda boleh memilih beberapa dan mengaturnya dalam gaya maskulin dalam pelbagai versi. Dan apabila terdapat hanya 2 bilik sahaja? Dalam satu apartmen? Dan ada lima peneroka?

  Jika peneroka adalah lima orang, anda tidak perlu membuat apa-apa sama ada di kalangan wanita atau gaya lelaki itu. Di sini kita bercakap tentang kediaman seorang sarjana muda atau bilik yang berasingan untuk seorang lelaki.

  Interior dalam gaya lelaki sangat menyukai, semuanya sangat bergaya dan minimalis.

  Saya, seperti ramai lelaki, suka ruang terbuka (mungkin dalam saya ia adalah dari "beban" perkara apartmen ibu saya :)) Ah, itu mengenai bahagian merah - ia betul ke titik! Apabila saya melihat almari pakaian merah di pangsapuri suami saya, sedikit terkejut, tapi kemudian entah bagaimana saya terbiasa dengannya

  Merah adalah warna planet Marikh, yang paling maskulin dan militan.

  Oleh itu saya, setelah membaca artikel itu, saya rasa bahawa anak lelaki di apartmennya membiarkannya membaiki dirinya, menurut citarasa dan perasaannya, saya bukan pembantunya.

  Oh, apa bilik persalinan yang indah, langsung sama sekali ... Saya akan menggantung platyushki saya dengan kesenangan :))

  Jika, tentu saja, apartmen itu adalah saya

  Secara umum, tentu saja lelaki dalaman, perniagaan. Ia adalah perkataan yang paling mungkin mendekati pejabat mereka dalam nada coklat. Benar, mereka entah bagaimana mengaitkan saya dengan sauna dari zaman kanak-kanak. Semata-mata emosi. Saya tidak tahu mengapa ... Saya juga fikir mereka entah bagaimana ... pengap atau sesuatu ... Hanya sekali lagi, dalam erti kata kiasan.

  Penyelesaian dalaman yang baik, banyak cadangan yang saya suka.

  Selamat bercuti kepada awak.

  Dengan bercuti wanita musim bunga, saya mahu

  Mengucapkan tahniah kepada wanita kami.

  Dan terima kasih untuk menyatakan yang hebat

  Untuk apa mereka. Siapa kita tanpa mereka ?!

  Dalam kehidupan keluarga, saya harap anda bahagia,

  Suami membiarkan cinta anda kuat.

  Biarkan sisi anda memintas cuaca buruk,

  Dan biarkan ia cerah setiap jam.

  Jangan berdukacita awak biarkan anak-anak anda.

  Awak saling memahami!

  Biarkan seluruh rumah anda bahagia dengan kebahagiaan.

  Surovy tidak membiarkan anda mempunyai setahun!

  Alexey! Terima kasih atas ucapan tahniah.

  Pada petang 8 Mac,

  Dengan bercuti musim bunga,

  Dengan bunga pertama dalam jam terang ini,

  Dengan kejatuhan perayaan,

  Dengan suasana yang baik

  Saya mengucapkan tahniah kepada anda hari ini!

  tetapi saya sangat menyukainya! Hanya bergaya, banyak rasa!

  Pada saya paling banyak adalah laconic: hitam, putih dan sedikit ...

  Saya suka gaya lelaki itu. Laconic dan pepejal.

  Itu tidak akan berkata, saya bahawa dalam pedalaman lelaki dalam gambar hiasan tidak cukup, Sebaliknya, semuanya difikirkan melalui butiran terkecil. Tetapi ini adalah merit pereka, tetapi dalam kehidupan semuanya lebih prosaik - lelaki benar-benar tidak peduli dengan perhiasan.

  Julia, selepas laporan anda, saya sekali lagi mengimbas semua foto dalam artikel itu. Namun, hiasan di pedalaman ini, dengan pengecualian tiga atau empat foto, adalah kecil. Tidak, sudah tentu, ia adalah. Tetapi, jika kita membandingkan dengan bahagian dalaman premis di mana prinsip perempuan mendominasi, jumlahnya sangat kecil.

  Baiklah, secara umum, tidak buruk, saya suka! Ia kelihatan kukuh, luas!

  Dalaman yang baik! Entah bagaimana semuanya adalah pepejal dan menyeluruh; Saya suka

  Menarik! Banyak idea yang baik!

  Saya suka segala-galanya, begitu banyak kerja yang hilang daripada murid-murid! Saya akan memilih sesuatu untuk diri saya apabila saya merancang untuk mengubah suai sebuah vila di New Jersey

  Sangat bergaya. Sentiasa bermimpi seperti rumah!

  Bahagian dalaman dan kecantikan itu terus memberikan kekuatan. Saya tertanya-tanya apa harga rumah itu?

 • Add Your Comment

  67 − = 60