Penilaian Juice Extractor

Penarafan juicer skru terbaik pada tahun 2017

Skru - ini adalah jenis juicers yang benar-benar baru dengan mekanisme aksi yang ditekan dan kelajuan kira-kira 50 hingga 80 rpm. Keistimewaan peranti sedemikian ialah apabila mencelupkan buah atau sayuran, jus dan kek residu diedarkan di dalam petak yang berbeza. Akibatnya, proses itu berlalu dengan cepat dan jus mengekalkan jumlah maksimum bahan berguna. Tetapi sejak pelbagai peralatan rumah kini mengagumkan dengan skalanya, dan sukar untuk memahami pilihan produk yang optimum, kami telah menyediakan gambaran keseluruhan juicer skru dengan keterangan kekuatan dan kelemahan mereka. Ia dibentangkan dalam bentuk penarafan model terbaik.

Barisan terakhir penarafan diambil oleh model juicers ini dikendalikan secara mekanikal. Kuasa peranti adalah 150 W, dan kelajuan putaran adalah 65 rpm. Dalam bungkusan terdapat gelas untuk jus dengan kapasiti 0.6 liter. Satu bekas yang berasingan untuk pulpa juga merupakan jumlah 0.6 liter. Tubuhnya sendiri terbuat dari plastik. Di dalam peranti penapis mesh keluli tahan karat disediakan. Bekas berasingan untuk jus dan pulpa yang tinggal menyediakan operasi yang selesa dan selesa bagi peranti dengan pemeliharaan maksimum bahan berguna dalam produk yang diproses. Kos pemerah bervariasi dari 4,990.00 r. sehingga 5 970,00 р.

 1. Kehadiran pisau getah, yang memastikan kedudukan peranti yang stabil pada permukaan mendatar.
 2. Sudah cukup operasi unit ini.
 3. Oleh itu, terdapat kue kering di outlet, oleh itu, produk asal adalah tertahan dengan maksimum.
 4. Terdapat fungsi sebaliknya.
 1. Untuk mendapatkan jumlah jus yang betul, penggunaan besar produk digunakan.
 2. Kuasa kecil.
 3. Cumbersome, mengambil banyak ruang di dapur.
 4. Terdapat banyak sisa selepas digunakan.
 5. Peranti tidak selesa untuk dibasuh.

Pada baris sembilan senarai juicer berkualiti terbaik, kami meletakkan Hotpoint-Ariston SJ 4010 AX1. Juicer skru menegak ini mempunyai kuasa yang baik - 400 W dan mampu untuk tempoh masa minimum untuk melaksanakan pelepasan jus ke dalam gelas dengan kapasiti 1 liter. Kelajuan maksimum peranti adalah 80 rpm, di samping itu, terdapat juga fungsi sebaliknya.

Kelebihan fungsi model menegak ini termasuk selongsong keluli tahan karat yang boleh dipercayai dan ketersediaan pisau getah.

Terdapat perlindungan terhadap beban.

 1. Bahan berkualiti badan dan bahagian, mekanisme yang kuat di dalam unit.
 2. Pengusiran jus sengit, penggunaan produk yang baik.
 3. Mudah dikendalikan, mudah digunakan dan bersih selepas kerja.
 4. Operasi peranti yang tidak terurus.
 5. Terdapat pilihan sebaliknya.
 1. Tidak baik mengatasi dengan sangat keras, serta produk berserabut.
 2. Kos yang tinggi - dari 11 790 rubel.

Model yang sangat popular dan agak belanjawan di kalangan juicers skru kukuh di kedudukan kelapan penarafan. Perlu diingat bahawa dengan kuasa kecil 150 watt, ia mengatasi dengan baik dengan pemprosesan buah-buahan dan sayur-sayuran yang padat dan menyokong pemuatan buah-buahan. Harga peranti berbeza-beza dalam 5 680,00 р. - 8 200,00 р. Jus diberi makan terus ke dalam gelas, jumlah tangki jus adalah 1 liter. Kelajuan putaran skru - 80 rpm. Spin berkelajuan rendah ini menyimpan ciri-ciri berguna yang terkandung di dalam produk sebanyak mungkin. Di samping itu, terdapat berus khas untuk membersihkan juicer dan bahagian-bahagian individu selepas selesai kerja.

 1. Proses pembersihan penapis automatik.
 2. Pelepasan kek selama operasi.
 3. Perlindungan terhadap pengaktifan peranti yang tidak disengajakan. Jadi, jika juicer tidak dipasang dengan betul, ia tidak akan dihidupkan. Di samping itu, kemasukan hanya berlaku apabila penutup dipasang dengan betul.
 4. Hanya pergi dan kering selepas bekerja.
 5. Memberi banyak jus, masak buah-buahan dan sayur-sayuran yang keras.
 6. Tidak membuat banyak bunyi.
 7. Reka bentuk moden yang cantik, juicer dibuat dalam tiga warna: oren, kelabu dan burgundy.
 8. Termasuk adalah brosur yang digambarkan dengan maklumat berguna mengenai jus yang baru diperah.
 1. Perumahan plastik, yang tidak boleh dipercayai sepenuhnya untuk operasi jangka panjang.
 2. Apabila sebaliknya digunakan, penutup dan kaca boleh melarikan diri untuk keluar dari pulpa.
 3. Kek mentah terbentuk.
 4. Operasi singkat pengurangan itu.
 5. Di bahagian bawah sering menjadi kepingan kek yang tidak diproses.

Juicer kecil yang padat dengan satu auger dihantar ke kedudukan ketujuh penarafan pemimpin. Jumlah tangki untuk jus dan pulpa - 0.8 liter. Kelajuan maksimum operasi ialah 150 W, tetapi juicer tidak menggunakan banyak elektrik. Ia juga mempunyai fungsi perlindungan terhadap aktivasi tidak sengaja. Tidak kord yang panjang sedikit lebih daripada satu meter panjang, bagaimanapun, peranti itu juga dilengkapi dengan petak penyimpanan. Ciri peranti ini sistem penapis pembersihan diri, serta pembuangan sisa automatik.

 1. Kaki getah pada penyedut memastikan kestabilan peranti.
 2. Terdapat berus khas untuk membersihkan bahagian-bahagian.
 3. Untuk harganya, kualiti putaran boleh diterima. Kos purata juicer ini adalah 5,499 - 6,690 rubel.
 4. Kualiti wringing, kek pada keluaran hampir kering.
 1. Kebolehpercayaan yang rendah. Kes itu diperbuat daripada plastik dan tidak begitu kuat.
 2. Ia tidak begitu baik dengan produk pepejal seperti wortel, epal, timun.

1

Tempat keenam ditugaskan kepada juicer dengan satu pendorong dan keluaran rata-rata sebanyak 150 watt. Jumlah tangki untuk jus dan, dengan itu, pulpa - 1.2 liter. Daging dibuang secara automatik.

Pengilang telah menyediakan kemungkinan titisan titisan berlebihan selepas penggunaan juicer (sistem anti-titisan) selesai.

Seperti kebanyakan model yang sama, peranti ini dapat menahan bilangan 80 revolusi seminit, dan purata masa operasi berterusan ialah 30 minit. Peranti secara automatik dimatikan apabila terdapat terlalu panas, terdapat fungsi terbalik. Kos peranti berbeza-beza mengikut julat 10,800.00 r. - 11 330,00 р.

 1. Nilai yang baik untuk wang.
 2. Kerja sama secara kualitatif dengan kedua-dua produk lembut dan pepejal.
 3. Pada output memberikan kek kering, oleh itu, sejumlah besar jus yang terbentuk.
 4. Terdapat pisau getah.
 5. Dua kelajuan untuk dipilih.
 1. Sel-sel besar dalam grid penapis, pulpa boleh memasuki jus.
 2. Kesukaran dalam menganalisis juicer.
 3. Bahagian plastik tidak tahan lama.
 4. Pembeli jenama juak ini mencatatkan bahawa dengan beban yang kuat, bingkai plastik di bahagian bawah peranti boleh hilang.

Di tempat kelima dalam ranking kami menghantar juicer kepada pengeluar terkenal peralatan rumah tangga untuk dapur Redmond. Ia lebih berkuasa daripada model yang diterangkan sebelumnya (350 W) dan memperoleh kelajuan putaran skru 80 rpm. Terdapat fungsi yang melindungi daripada pemuatan peranti dan pengaktifan sukarela. Kes itu agak kukuh, diperbuat daripada keluli tahan karat, tidak ada cap jari di atasnya. Salutan titanium juga tidak menyerap bau dan berfungsi lebih lama daripada plastik. Dulang muat untuk produk dan khas berus untuk pembersihan juicers selepas digunakan. Beli model ini dengan harga 9 089,00 p. - 13 795,00 р.

 1. Sangat berhati-hati dengan produk keras dan lembut.
 2. Pengalihan automatik kek.
 3. Kerja tenang. Bermula permulaan motor semasa operasi.
 4. Fungsi terbalik berfungsi dengan baik.
 1. Gelas kecil untuk jus dengan jumlah hanya 0.5 liter.
 2. Sentiasa memegang pisau getah-menyokong, oleh itu, peranti tidak begitu stabil.
 3. Setelah operasi lama pada cawan, calar dibentuk.

4. Omega Twin Gear JuicerTWN32S

Juicer kembar kembar mendatar terletak di tempat keempat penarafan kami. Reka bentuk mempunyai dua grid, yang membolehkan anda menyesuaikan jenis kek di outlet. Ia mengatasi dengan baik dengan pemprosesan sayur-sayuran, buah-buahan, herba, bijirin. Kelajuan optimum ialah 150 W, pada kelajuan 80 per minit. Pengilang Korea pengeluar skru (khususnya, dan syarikat Omega Juicers) memberikan jaminan perkhidmatan 10 tahun. Ia disediakan oleh bahan yang kuat, di mana badan itu sendiri dan struktur dalaman dibuat.

 1. Kebolehpercayaan dan ketahanan.
 2. Pelbagai penggunaan kerana dua auger. Augers berputar ke dalam, dan ini memungkinkan untuk memerah dan menggabungkan produk lebih kualitatif. Di samping itu, pengeluaran kek dan serat hampir kering.
 3. Terdapat dua grid dengan saiz lubang yang berlainan. Sekiranya dikehendaki, anda boleh mendapatkan jus dan jus tulen dengan pulpa, bergantung pada penapis.
 4. Bekerja dengan herba, herba, bijirin.
 5. Operasi tenang motor.
 6. Reka bentuk yang bergaya dan padat.

Kelemahan teknikal penting dalam model ini tidak dijumpai. Oleh kontra, anda boleh memasukkan kos yang cukup tinggi untuk peranti - daripada 38,700 r.

Juicer bergaya mengambil tempat ketiga kerana bajetnya dan kecekapan tinggi. Kuasa peranti - 350 W. Kes itu diperbuat daripada plastik warna emas yang berkualiti tinggi. Dalam set lengkap satu gelas untuk jus dan kek dalam jumlah 1 liter. Fungsi pelindung tersedia, dan rintangan disediakan oleh pisau getah pada pendirian juicer. Harga purata pembantu ini di dapur adalah 7,459.50 Rubles. - 12 700,00.

 1. Kuasa tinggi.
 2. Fungsi "menekan lembut", membolehkan untuk mengekalkan sifat-sifat berguna jus tanpa pemanasan dan pengoksidaan.
 3. Kerja hebat dengan produk pepejal.
 1. Tidak selesa untuk mencuci selepas digunakan.
 2. Penapis Setochku perlu berubah secara berkala.

Tempat kedua dalam penarafan itu diambil oleh pengekor skru tekanan sejuk dari jenama Oursson. Ciri khas model ini ialah pembukaan lebar untuk memuatkan produk (75 mm). Oleh itu, dalam juicer, anda boleh menghantar epal atau pic penuh dengan selamat. Untuk melindungi kebocoran semasa operasi, sistem disediakan. Kuasa peranti adalah 240 W, pulpa secara automatik dibuang ke dalam kaca. Sistem penapisan tiga peringkat, yang memastikan hasil jus tulen tanpa mendapatkan pulpa berlebihan. Kos di pelbagai kedai peralatan rumah berbeza dari 8,699 hingga 12,999 rubel.

 1. Sesuai untuk semua jenis buah-buahan, buah-buahan dan sayur-sayuran.
 2. Terdapat fungsi pembersihan automatik, di samping itu, untuk pembersihan manual bahagian-bahagian individu dalam kit terdapat berus-muncung khas.
 3. Pisau getah memberikan kestabilan.
 4. Tidak membuat bunyi bising ketika bekerja.
 5. Mudah dibongkar dan basuh.
 1. Hampir tidak mengitar semula buah-buahan dan tulang keseluruhan.
 2. Selepas memproses buah beri, penapis boleh menjadi tersumbat.

Di atas penarafan yang terbaik ialah pemerah jaring skru PHILIPS HR1897 / 30. Dengan kelajuan 200 watt, ia mudah diatasi dengan kebanyakan buah-buahan, sayur-sayuran dan beri. Terdapat petunjuk cahaya, memaklumkan kesediaan untuk bekerja. Jug untuk jus berkhidmat dengan jumlah 1 liter. Di samping itu, pisau gelongsor getah boleh didapati, fungsi anti-titisan yang berguna. Harga peranti adalah 25 990 rubel.

 1. Walaupun kes plastik, ia adalah kemas dan tahan lama.
 2. Padat, tidak banyak ruang di dapur.
 3. Ia sangat mudah dibersihkan selepas kerja selesai, anda tidak perlu menggunakan berus.
 4. Selepas mencuci, tiada kesan kotoran yang tersisa di badan.
 5. Hasilnya adalah kue yang benar-benar kering.
 6. Terdapat dua muncung, secara pilihan anda boleh mendapatkan jus dengan pulpa atau tanpa.
 7. Badan lutut membolehkan anda menjejaki proses segera memproses produk di dalamnya.
 8. Kestabilan permukaan.
 1. Leher yang sempit, tidak ada cara untuk memuatkan buah-buahan
 2. Kerja perlahan untuk kapasiti yang dituntut.

Kami berharap, terima kasih kepada penarafan kami, pemilihan juicer untuk dapur anda akan lebih mudah. Jus segar adalah produk yang sangat diperlukan bagi mereka yang memantau kesihatan mereka dan memilih nutrisi yang tepat. Apabila membeli juicer, beri perhatian kepada ciri-ciri teknikal, kuasa dan, tentu saja, maklum balas orang-orang yang telah membeli model ini. Setiap jenis juicer auger mempunyai beberapa kelebihan dan kekurangan, tetapi semua model di atas mempunyai kecekapan tinggi dan telah membuktikan diri mereka dalam pasaran peralatan rumah. Buat pilihan yang tepat dan nikmati jus buah-buahan dan sayuran kegemaran anda!

Penarafan juara terbaik 10 terbaik

Bersamaan dengan populariti gaya hidup yang sihat yang dapat dilihat pada dekad yang lalu, juicers telah menjadi mantap dalam kehidupan kita. Ursu ​​Pfluger adalah yang pertama untuk mengurutkan pemisahan jus dari bahagian buah dan sayuran pada tahun 1948. Tetapi yang paling menarik adalah bahawa ia adalah syarikat-syarikat yang dia sendiri bekerja dan dinasihatkan dan kini diiktiraf sebagai pemimpin industri. Ciptaan pereka itu telah menentukan kejayaan dan pimpinan gergasi seperti Philips, Bosch, Siemens dan Moulinex. Penarafan juara terbaik 10 terbaik - sentrifugal, skru, untuk sitrus dibaca dalam kajian kami.

Bagaimana untuk memilih juicer terbaik? Kriteria utama

Untuk membentuk penarafan 10 juicers terbaik dan paling popular, perlu menentukan kriteria pemilihan. Untuk melakukan ini, anda perlu menjawab beberapa soalan.

Soalan 1. Pemerah yang lebih baik?

Syarikat perkilangan adalah faktor, yang menurut statistik, paling sering pertama sekali diberi perhatian oleh pembeli. Antara yang paling popular di Rusia sepatutnya menyebutkan pengeluar juicer berikut:

 • Philips sebagai pemimpin yang diiktiraf dalam pengeluaran perkakas rumah kecil dengan banyak pilihan produk dan ciri teknikal yang sangat baik,
 • Panasonic adalah jenama yang telah lama menjadi simbol kebolehpercayaan,
 • Moulinex, yang menarik banyak reka bentuk dan reka bentuk asalnya dengan peralatan berkualiti tinggi secara konsisten,
 • Bosch - jenama yang telah lama membicarakannya dalam semua bidang kerjanya, tanpa pengecualian,

Soalan 2. Apakah jenis juicer yang lebih baik untuk membeli?

 • Juara empar dicirikan oleh produktiviti yang tinggi, tetapi dalam bekerja dengan buah-buahan yang lembut mereka melemparkan kek terlalu basah;
 • skru dalam beberapa tahun kebelakangan ini adalah permintaan yang besar, kerana mereka

adalah lebih perlahan berbanding dengan empar, kerana yang 95% daripada jus dari mana-mana buah-buahan (termasuk buah-buahan lembut) berjaya ditekan, sebagai komponen bagi penyediaan jus boleh digunakan bercambah bijirin, sayur-sayuran berdaun, yang tidak membenarkan unit emparan;

 • sitrus - yang "sangat khusus" mesin bagi mereka yang minum jus daripada buah-buahan sitrus selalu, dan yang lain tidak begitu memihak, kerana jika tidak, anda harus mempertimbangkan pembelian gabungan model empar dengan lampiran khas Citrus tekan.
 • Soalan 3. Pengekstrak jus mana yang patut saya pilih?

  Power - asasnya faktor penting terutamanya untuk juicers empar, kerana ia bergantung kepada beliau kelajuan putaran, dan dengan itu kualiti jus. Semua peralatan jenis ini boleh dibahagikan kepada model sehingga 500 W, 500-1000 W dan lebih daripada 1 kW. Pada masa yang sama, semakin tinggi faktor kuasa, semakin besar produktiviti jentera dan kekeringan kek yang dibuang. Untuk peralatan skru kerana ciri-ciri teknologi mereka berfungsi kuasa yang mencukupi untuk bekerja adalah 100-200 W, dan limau - 40 W, kerana mereka sangat mudah untuk "memberi" jus.

  Soalan 4. Pemerah yang mana yang paling mudah?

  Untuk apa-apa teknik, sangat penting bahawa dalam kerja dan penjagaan ia cukup mudah, menjadi pembantu di rumah dan tidak menyebabkan masalah yang tidak perlu. Daripada pilihan yang mudah untuk juicers ini, saya ingin menyerlahkan:

  • tangki kek (lebih banyak ia dirancang untuk memerah jus pada satu masa, lebih besar jumlah yang dikehendaki);
  • kehadiran beberapa kelajuan untuk operasi mesin emparan;
  • palung yang luas untuk memberi makan buah;
  • pemisah buih yang boleh ditanggalkan - muncung yang mengawal jumlah pulpa dalam jus kerana perubahan dalam saiz slits;
  • pemotong buih, yang akan mendapat jus yang jelas sejurus selepas memerah.

  Berdasarkan jawapan kepada soalan-soalan ini, kami telah mengumpulkan rating kami.

  Rating TOP-10 juara terbaik 2015-2016

  Untuk memilih juicer terbaik dari set model dan jenama mesin untuk membentuk penarafan kami, kami menganalisis data statistik, tinjauan pelanggan, ciri-ciri objektif jentera dan harga mereka. Akibatnya, keputusan yang diperoleh, ringkasan yang ditabulasi.

  Juicers emparan terbaik

  Sesuai untuk keluarga besar, di mana mereka suka jus dari buah-buahan yang berbeza - semuanya bergerak! Dan jumlah kaca adalah besar, anda boleh melakukannya dengan segera untuk beberapa orang. Dan jus adalah kualiti yang baik, homogen.

  • Anda boleh memuatkan keseluruhan buah
  • Jumlah besar (tangki 2 liter, satu gelas dalam satu set - 1.5 liter)
  • Tidak bergetar dalam operasi
  • Kualiti putaran yang baik
  • Terdapat perlindungan terhadap pengaktifan secara tidak sengaja, satu hentian
  • Kerana bentuk bahagian-bahagiannya, ia tidak mencukupi untuk mencuci, ia perlu digunakan (dalam mesin basuh pinggan mangkuk ia tidak dibasuh)
  • Bunyi kecil, tetapi ada
  • Sisa akan melekat pada tudung daripada memasang ke dalam petak

  Juicer Philips HR 1869 menyediakan keselesaan maksimum pengguna. Dalam senarai ciri-ciri: kuasa 700W, takungan jus / kek - 1.5 / 1.6 liter, dua kelajuan, sistem "berhenti-berhenti".

  • Bekalan jus langsung
  • Saluran makanan luas (80 mm)
  • Basuh mesin dibenarkan
  • Terdapat penunjuk paras jus
  • Pemisah buih
  • Kemungkinan untuk memerah hingga 2.5 liter jus dalam satu sesi
  • Penapis inovatif, terima kasih kepada mesh yang mudah dibersihkan dengan spons
  • Terdapat muncung tambahan untuk mengelakkan tumpahan jus

  Pemerah Bosch pantas dan pintar. Sesuai untuk buah-buahan dan sayur-sayuran apa-apa kekerasan. Kerana tenggorokan yang luas ia menyerap seluruh buah. Jus itu siap dengan sangat cepat, tetapi dalam kek ia juga tetap cantik, untuk penarafan ini dikurangkan.

  • Membina yang boleh dipercayai
  • Tekan dengan cepat
  • Anda boleh meletakkan semua buah
  • Senyap
  • Terdapat perlindungan terhadap pengaktifan secara tidak sengaja, dari penampilan titisan
  • Stabil (kaki pada penyedut)
  • Mudah untuk membuka dan membasuh, berus untuk mesh dimasukkan
  • Tekan tidak kekeringan (kelajuan merosakkan kualiti)

  Pemerah jus yang baik untuk kegunaan rumah. Kuasa 700 watt. Terdapat fungsi ejekan automatik. Kord 1.2 m. 2 kelajuan.

  • Pemasangan / pembongkaran mudah.
  • Reka bentuk yang bergaya.
  • Kit ini termasuk berus khas untuk mencuci mudah.
  • Kek basah kerana kekurangan kuasa
  • Selalunya memecahkan penutup atas
  • Kek tersekat pada tudung

  Dalam model ini, prinsip putaran perlahan direalisasikan, dan motor berkuasa dan bersih yang lebih baik untuk kek juga disampaikan. Terima kasih kepada ini, putaran menjadi lebih cekap, kerja - tenang, kebarangkalian jamming pulpa pada auger menurun. Jus telah menjadi lebih sengit dan enak!

  • Kualiti berputar (jus tanpa busa, kek kering)
  • Sesuai untuk meremas buah-buahan yang keras dan lembut
  • Sistem perlindungan terhadap titisan
  • Mudah dibasuh (dibersihkan secara automatik, terdapat fungsi sebaliknya)
  • Harga tinggi
  • Lubang untuk buah kecil

  Di dalam pemerah jus ini anda menyediakan bukan sahaja jus, tetapi kentang lenyek, ais krim, asas jem untuk - muncung yang berasingan dan mangkuk kedua.

  • Kualiti putaran yang baik
  • Bekerja dengan senyap
  • Ada dulang untuk buah beri
  • 2 muncung dan 2 mangkuk lengkap (untuk jus dan untuk produk padat - kentang tumbuk, ais krim, jem)
  • Perlindungan 5 peringkat
  • Berus dimasukkan
  • Ada buku resipi
  • Fungsi terbalik
  • Fungsi pembersihan diri
  • Diameter tekak kecil, buah-buahan perlu dipotong
  • Hanya satu kelajuan

  Kitfort KT-1101 adalah salah satu juicer skru murah yang murah. Model Universal: anda boleh membuat jus dengan pulpa dan tanpa pulpa, dari buah-buahan dan sayur-sayuran, sayur-sayuran, benih tumbuh. Di tangan mampu hampir sisa-percuma: kek ternyata baik ditekan, dari cutlets sayur-sayuran boleh dilakukan dengan epal - gula-gula, dari tomato - perasa, dan lain-lain Membuka mulanya sukar, tetapi Basuh - mudah ...

  • Squeezes kering
  • Mengitar semula buah-buahan apa-apa kekerasan
  • Berat ringan
  • Padat
  • Mudah dibersihkan
  • Dulang atas dari getaran boleh berpaling dan perlindungan akan berfungsi (berhenti kerja), ia perlu dipegang
  • Dari hijau dihancurkan

  Juicer gabungan terbaik

  Penyelesaian terbaik untuk ibu dengan anak-anak atau bagi mereka yang semata-mata tidak mahu mengacaukan dengan memotong buah, dan kemudian membongkar dan mencuci juicer. Leher lebar (8 cm!) Membolehkan anda memuatkan keseluruhan buah. Ia mudah dibongkar, dibasuh asas. Sluggish jarang. Dan pada masa yang sama ia mampu memproses buah-buahan, sayur-sayuran kekerasan yang berbeza, buah beri dan buah jeruk (ada muncung).

  • Kuat
  • Spin berkualiti tinggi
  • Tekan dengan cepat
  • Grid jarang tersumbat
  • Leher lebar (8 cm)
  • Terdapat muncung untuk buah sitrus
  • Mudah dibersihkan
  • Berus dimasukkan

  Juicer Citrus Terbaik

  Tekan dengan mudah dan dengan mudah! Di mana-mana meja kelihatan hebat, ia sesuai dengan gaya negara dan dapur super moden.

  • Bekerja dengan senyap
  • Baik wringing
  • Jus tidak percikan di sisi, tangan tidak merosakkan
  • Perumahan yang teguh
  • Terdapat perlindungan "hentian", perlindungan terhadap beban
  • Basuh dengan mudah
  • Terdapat habuk debu
  • Jika anda cuba memerah buah bulat yang tidak sesuai dengan tekan kon, anda akan mendapat banyak sisa, jadi anda perlu memotongnya
  • Harga tinggi

  Jus memerah dengan baik. Dan tahap putaran anda boleh menyesuaikan diri bergantung kepada sama ada anda suka dengan jus atau tanpa.

  • Kerja senyap
  • Spin berkualiti tinggi
  • Melaraskan tahap spin
  • Mudah dibongkar dan basuh
  • Dengan eksploitasi sumber yang intensif, ia mengambil masa kira-kira satu tahun (mengikut pengalaman pengguna)

  Pemerah jus yang lebih baik untuk membeli?

  Hari ini, pengeluar menawarkan teknik untuk sebarang permintaan dan pilihan: anda boleh memilih pemerah jus yang sangat berkualiti dengan jenama yang terkenal dengan sejumlah besar pelbagai fungsi, dan anda boleh dan mudah model murah yang akan menyenangkan pemilik dan tidak membebankan anggaran keluarga.

  Perkara utama dalam hal ini adalah untuk menentukan matlamat dan hasrat anda:

  • Mahu mahukan jeruk segar setiap pagi - juicer sitrus tidak akan membiarkan anda terlambat untuk perniagaan, kerana sangat mudah untuk bekerja dan berhati-hati.
  • Anda memiliki kebun taman - lebih baik daripada teknologi auger yang kuat yang tidak dijumpai. Tomato, buah beri, buah-buahan yang keras dan lembut akan diperah dengan kesan maksimum.
  • Adakah orang buatan sendiri seperti jus segar semulajadi pada hujung minggu? Mesin sentrifugal murah adalah pilihan anda.

  Dalam ranking kami, kami mengkaji juicer terbaik dalam setiap kategori. Pilih, biarkan pembelian itu akan memberikan anda kegembiraan sahaja, dan vitamin hanya akan "melompat" dalam segelas!

  Petua Berguna:

  Paling Popular:

  Satu pendapat mengenai "Penarafan juara terbaik 10 terbaik"

  Sangat gembira dengan HUROM! Kali pertama saya mencuba jus dari raksasa Korea di festival Jerzy Street. Hanya terbang, jus homogen, menghancurkan segala yang anda boleh. Selama setahun saya telah menggunakannya, melakukan hangout dengan rakan-rakan, memikirkan menyewakan)

  Paling popular:

  © 2012-2016 Hak cipta terpelihara. Apabila menyalin pautan aktif terbalik diperlukan!

  Juicer skru terbaik - Peringkat Top 10

  Adakah anda suka jus segar dengan banyak vitamin dan nutrien lain? Kemudian perhatikan pemerah skru. Mereka memerah buah-buahan dan sayur-sayuran hingga 80% jus, berkat tekanan sejuk. Jus dan kek yang dihasilkan diedarkan dalam bekas berasingan. Antara juara moden, cacing adalah yang paling popular di kalangan suri rumah. Walaupun terdapat sejumlah besar penambahan, ada model yang kurang baik dengan kerja mereka. Untuk memilih pembantu rumah dengan betul, kami menyusun penarafan juicer jenis skru pada tahun 2017.

  Setakat ini, juicer skru alat yang paling popular untuk memerah jus. Reka bentuk moden membolehkan anda memerah sehingga 80% jus, dan juga menyimpan semua ciri bergunanya.

  Prinsip operasi adalah berdasarkan kaedah menekan sejuk. Pada kelajuan yang agak rendah (50-80 seminit), auger berbentuk kerucut cincang dan padat buah. Di bawah pengaruhnya, jus dipisahkan dari kek, dan melalui mesh khusus. Akibatnya, jus masuk ke dalam gelas, di mana semua vitamin berguna dan microelements. Semasa operasi, isu instrumen minimum bunyi bising dan tidak berbuih segar. Selain jus, dalam pemerah skru jenis boleh disediakan mousse dan puree.

  Kelemahan utama adalah kelajuan operasi yang rendah dan leher yang agak sempit. Tetapi ini tidak menjadi masalah, kerana buah-buahan dan sayur-sayuran boleh dipotong.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Barisan terakhir penarafan kami adalah model Coway CJP-01. Ini adalah pemerah skru menegak dengan kuasa 150 W, dan kelajuan putaran 40 rpm. Kit ini dilengkapi dengan mangkuk mengumpul jus 600 ml dan kapasiti koleksi 1000 ml. Terdapat juga dulang muat dan berus pembersih.

  Kes itu diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi. Kaki getah menyediakan kestabilan yang baik pada pusingan maksimum.

  Jus dan pulpa diagihkan dalam bekas berasingan. Terima kasih kepada reka bentuk ini, agak mudah dan mudah untuk menggunakan peranti ini. Buah-buahan dan sayur-sayuran yang diproses di mesin ini mengekalkan semua vitamin berguna. Tahap rendah bunyi yang dihasilkan memastikan operasi yang selesa untuk masa yang lama. Selain itu, berbanding juara konvensional, Coway CJP-01 menggunakan tenaga yang kurang.

  Kami menyukainya : Alat yang sangat ekonomik dan berfungsi. Cemerlang memeras jus dan tidak mengoksidakannya. Mudah dan cepat untuk membersihkan.

  Tidak suka : Harga hebat. Dalam ulasan, pengguna mengadu mengenai kekurangan pusat servis di bandar-bandar kecil dan besar.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Baris kesembilan penarafan kami diduduki oleh model Tribest Slowstar SW-2000. Ini adalah juicer skru menegak dengan kuasa 200 W dan kelajuan putaran 47 rpm. Dilengkapi dengan kaca jus 1000 ml dan tangki koleksi 1000 ml pulpa.

  Kes itu diperbuat daripada plastik berkualiti tinggi. Terdapat penunjuk tahap jus khas, dulang muat, berus pembersih dan kaki getah. Semua ini menyediakan kerja yang selesa dengan peranti untuk masa yang lama.

  Peranti memerah kebanyakan sayur-sayuran dan buah-buahan (wortel, saderi, delima, epal dan banyak lagi). Enjin berkuasa mengatasi hampir segala-galanya. Pengendalian membawa mudah menyediakan simpanan yang mudah. Terdapat grid tambahan untuk smoothie dan jus. Kelajuan skru rendah memastikan operasi yang senyap, dan mengekalkan kebanyakan vitamin disebabkan oleh tekanan sejuk.

  Kami menyukainya : Reka bentuk yang cantik. Peranti mudah dan pelbagai fungsi. Dibuat dengan minda.

  Tidak suka : Harga tinggi. Bagi sesetengah pembeli, peranti ini agak berat (masih 6.5 kg).

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Garis kelapan diduduki oleh model Omega 8006. Ia adalah juicer jenis skru mendatar dengan kapasiti 150 W. Kelajuan putaran maksimum mencapai 80 rpm, yang merupakan indeks tertinggi di kalangan varian yang dianggap.

  Kes itu diperbuat daripada plastik. Untuk pengekstrakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang lebih mudah, terdapat leher bulat. Kaki getah menyediakan kestabilan yang baik. Ini amat penting untuk model ini, kerana ia menghasilkan banyak kuasa. Di samping itu, dengan menggunakan Omega 8006, anda boleh mengisar kopi, mash atau mencetak pes.

  Model ini mempunyai reka bentuk yang bergaya, reka bentuk yang bijak dan kecekapan yang tinggi. Sesuai untuk menekan hampir semua buah-buahan dan sayur-sayuran (buah-buahan sitrus, buah beri, sayur-sayuran akar dan sebagainya). Ini adalah pilihan yang sangat baik bagi mereka yang menggunakan juicer setiap hari.

  Kami menyukainya : Mudah digunakan. Mudah dibasuh dan bersih. Daging pada output hampir kering.

  Tidak suka : Harga tinggi. Plastik tidak boleh dipercayai.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Baris ketujuh diduduki oleh model Saturn ST-FP8086 yang murah. Ini adalah juicer jenis menegak dengan kuasa 200 watt. Kelajuan putaran boleh mencapai 85 rpm.

  Jus ini dihantar terus ke dalam gelas dengan kapasiti 800 ml. Kapasiti untuk pengumpulan isipadu pulpa juga 800 ml. Proses penyingkiran pulpa adalah sepenuhnya automatik. Untuk membuat jus tanpa benjolan, terdapat penapis yang diperbuat daripada keluli tahan karat.

  Menyediakan perlindungan terhadap menghidupkan tanpa penutup. Kaki getah menyediakan kestabilan pada rpm tertinggi. Mesin ini sesuai untuk merosakkan buah beri, tomato dan buah-buahan yang lembut. Buang buah-buahan dan sayur-sayuran secara manual menggunakan penolak. Berat agak kecil - 3.8 kg, jadi pemindahan dan penyimpanan tidak sukar.

  Kami menyukainya : Kos rendah. Cemerlang untuk memerah buah dan tomato. Ia memisahkan hampir 80% jus.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 19 990 ⋯ | Penggunaan kuasa: 200 W | Bilangan skru: 1 | Panjang Kord: 1 m | Taipkan: mendatar | Bahan: keluli tahan karat | Kaki getah: ya

  Pada baris keenam adalah juicer mendatar auger Philips HR1897. Model yang padat dan bergaya, lebarnya hanya 11 cm. Ia boleh muat walaupun di dapur yang paling padat. Ia direka untuk menghasilkan jus dari buah-buahan, sayur-sayuran, buah beri, herba dan kacang-kacangan.

  Jus dihantar terus ke dalam gelas dengan kapasiti 1000 ml. Satu bekas untuk mengumpul pulpa dengan jumlah 1000 ml. Proses penyingkiran pulpa adalah sepenuhnya automatik. Untuk membuat jus tanpa benjolan, terdapat penapis yang diperbuat daripada keluli tahan karat.

  Peranti berfungsi dengan sangat senyap, ia menjadi mungkin kerana revs rendah. Kek dalam proses pemprosesan sangat sedikit. Ini menunjukkan bahawa terdapat banyak vitamin dan mikroelen berguna dalam jus. Terima kasih kepada reka bentuk yang mudah, peranti dibersihkan dengan mudah. Terdapat fungsi "drop drop" tambahan yang melindungi peranti daripada kebocoran. Dengan HR1897 Philips, anda tidak akan kehilangan setitik jus.

  Kami menyukainya : Reka bentuk yang mudah. Ia adalah mungkin untuk memerah jus dari hampir semua produk. Mudah dan cepat untuk membersihkan. Fungsi "stop drop".

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 12 898 Mencari | Penggunaan kuasa: 150 W | Bilangan skru: 1 | Kelajuan putaran: 45 rpm | Taipkan: menegak | Bahan: keluli tahan karat | Kaki getah: ya

  Baris kelima penarafan kami ialah Panasonic MJ-L500STQ yang popular. Ia bagus untuk membuat jus dari sayur-sayuran, buah-buahan dan sayur-sayuran. Di samping itu, ia juga boleh digunakan untuk menyediakan sherbet dan ais krim yang lazat.

  Peranti berfungsi hampir dengan senyap. Ini tidak menghairankan, kerana kelajuan pusingan mencapai maksimum 45 revolusi seminit. Augers diperbuat daripada keluli tahan karat, yang secara ketara meningkatkan kehidupan perkhidmatan mereka.

  Mesin berfungsi dengan baik dengan bahan-bahan yang keras dan beku, jadi anda boleh menyediakan ais krim atau sherbet. Terima kasih kepada teknologi menekan sejuk, jus itu mengekalkan semua bahan berguna yang diperlukan. Sistem "henti berhenti" tambahan tidak akan meninggalkan satu setitik pada meja selepas menggunakan peranti. Secara umum, ini adalah pilihan yang sangat baik untuk kegunaan kekal.

  Kami menyukainya : Reka bentuk yang cantik. Baik memerah jus dari buah-buahan dan sayur-sayuran. Mudah dan cepat untuk membersihkan. Fungsi "hentian".

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 6 093 Penggunaan kuasa: 150 W | Bilangan skru: 1 | Kelajuan putaran: 80 rpm | Taipkan: menegak | Bahan: plastik | Kaki getah: ya

  Baris keempat penilaian kami diduduki oleh salah satu model yang paling popular di pasaran Rusia Kitfort KT-1102. Ia dilengkapi dengan mulut masuk besar (76 mm), yang membolehkan anda memerah buah-buahan dan sayur-sayuran sepenuhnya.

  Peranti ini dilengkapi dengan pembersihan penapis automatik, dan sistem peletupan automatik. Ini menjimatkan sebahagian besar masa anda di dapur. Ia sangat mudah untuk mencuci selepas bekerja, dan ia tidak memerlukan banyak ruang di dapur (ketebalan 26 cm). Kelajuan rendah membolehkan anda memerah jus secara maksima (memisahkan lebih daripada 80%). Hampir semua vitamin dan mikro telah dipelihara.

  Bosan dengan meja kotor selepas menggunakan juicers yang buruk? Dengan Kitfort KT-1102 masalah ini akan kekal di masa lalu, kerana sistem "berhenti-berhenti" tidak akan membiarkan kejatuhan mana-mana drop. Sekarang anda boleh menjaga kesihatan anda tanpa banyak usaha!

  Kami menyukainya : Leher luas membolehkan anda memerah seluruh buahnya. Cepat dan mudah dibersihkan selepas digunakan.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 4 733 Penggunaan kuasa: 150 W | Bilangan skru: 1 | Kelajuan putaran: 80 rpm | Panjang Kord: 1.2 m | Bahan: plastik | Kaki getah: ya

  Tempat ketiga yang dihormati adalah dekat dengan model Kitfort KT-1101 sebelumnya. Perbezaan utama adalah leher kecil dalam model ini. Buah-buahan dan sayur-sayuran sebaiknya dipotong menjadi kepingan kecil.

  Penuras diperbuat daripada keluli tahan karat, kerana ia akan memaparkan kek keluar dan akan berlangsung dalam masa yang sangat lama. The auger juga menghadapi beban berat. Kaki getah menyediakan kestabilan yang baik pada rpm maksimum. Kitfort KT-1101 mudah menyediakan jus dari wortel, bit, epal, kacang dan sebagainya.

  Malah kanak-kanak boleh menggunakan peranti ini. Letakkan sayur-sayuran di leher, tekan butang dan letakkan kaca ke bawah. Dalam beberapa minit, sebelum anda akan menjadi segelas jus penuh, yang penuh dengan vitamin dan microelements yang bermanfaat. Reka bentuk mudah membolehkan anda dengan cepat dan mudah membongkar dan membersihkan bahagian dalaman.

  Kami menyukainya J: Banyak maklum balas pelanggan yang positif. Peranti yang boleh dipercayai untuk kegunaan kekal.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 19 900 ⋯ | Penggunaan kuasa: 240 W | Bilangan skru: 1 | Kelajuan putaran: 65 rpm | Panjang Kord: 1.4 m | Bahan: plastik | Kaki getah: ya

  Tempat kedua yang dihormati diduduki oleh model popular RAWMID JDW-75. Pembeli menilai kualiti dan keupayaan model ini untuk 5 bintang.

  Unit ini mempunyai kuasa 240 W, manakala kelajuan putaran maksimum boleh mencapai 65 rpm. Jus terus memasuki kaca dengan jumlah 500 ml. Daging secara automatik memasuki tangki berasingan dengan jumlah 500 ml. Oleh kerana leher yang luas (75 mm), anda boleh menggunakan buah-buahan keseluruhan.

  Juicer berdiri pada kaki getah, yang memberikan kestabilan yang baik walaupun pada rpm maksimum. Terima kasih kepada reka bentuk yang mudah, membongkar dan membersihkan peranti itu tidak sukar, terutamanya dalam kit terdapat berus khas. Secara umum, ini adalah pilihan yang boleh dipercayai untuk rumah.

  Kami menyukainya : Alat yang boleh dipercayai untuk membuat jus, kentang mashed dan kerepek ais. Mulut besar. Model premium pada harga yang agak rendah.

  • Penilaian keseluruhan pelanggan:

  Harga:: dari 4 020 Mencari | Penggunaan kuasa: 150 W | Bilangan skru: 1 | Kelajuan putaran: 65 rpm | Panjang Kord: 1.4 m | Bahan: plastik | Kaki getah: ya

  Jadi kami datang ke bahagian atas penarafan kami. Tempat pertama diduduki oleh UNIT UCJ-419 - pemerah skru menegak.

  "Bunyi rendah di tempat kerja, pulpa hampir kering pada output, memerah hampir apa-apa buah dan sayur-sayuran" - ini adalah bagaimana kebanyakan pembeli menilai model ini.

  Peranti ini agak berkuasa - 150 watt. Jus jatuh ke dalam 600 ml kaca. Pulpa secara automatik memasuki tangki 600 ml berasingan. Kaki getah menyediakan kestabilan yang baik pada rpm tertinggi (maksimum 65 rpm). Mudah dibongkar dan bersih. Anda tidak memerlukan ruang penyimpanan yang banyak. Jus ternyata lazat dan bermanfaat, dan ini adalah perkara yang paling penting!

  Kami menyukainya : Sejumlah besar tinjauan positif daripada pembeli sebenar di Internet. Pembinaan yang boleh dipercayai dan mudah. Jus ternyata sangat lazat.

  Pemerah skru mana yang lebih baik untuk membeli?

  Kehadiran juicer adalah wajib bagi seseorang yang memantau dietnya dan menjalani gaya hidup yang sihat. Jus segar yang diperah adalah sumber vitamin dan elemen surih yang bermanfaat, jadi penting untuk memastikannya dalam proses pemprosesan.

  Jadi, apa yang perlu dicari apabila memilih peranti di kedai:

  1. Jenis juicer (menegak atau mendatar). Kebanyakan sayur-sayuran dan buah-buahan adalah lebih mudah untuk memerah pada menegak, kerana skru segera memotong dan menarik dalam buah. Tetapi proses pemprosesan mengambil masa yang lebih lama, tidak seperti yang mendatar.
  2. Bilangan skru. Dua auger akan dapat memproses buah dengan lebih cepat dan lebih berhati-hati.
  3. Sistem bekalan jus.

  Setiap model mempunyai beberapa kelebihan dan kekurangan. Oleh itu, anda perlu memilih model berdasarkan keutamaan dan tugas anda yang anda tetapkan untuk peranti itu.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.Required fields are marked *

  6 + 1 =