Perintah di garaj dengan foto tangan anda sendiri

Kami meletakkan perkara-perkara yang teratur di dalam garaj: 30 tip berguna

Suatu hari anda akan mahu membersihkan garaj itu. Tetapi bagaimana untuk membuat pesanan ini praktikal dan tidak hiasan? Untuk anda, 30 idea terbaik!

Perintah di garasi menyiratkan penyimpanan terbuka yang mudah untuk semua alat yang biasa digunakan dan simpanan kompak dari pelbagai "alat ganti".

Sebaik sahaja sistem storan tidak begitu mudah untuk penyelenggaraan yang tetap, garaj sekali lagi menjadi gudang spontan.

Untuk menyimpan alat di garaj, lebih baik menggunakan rak terbuka. Ia sangat mudah jika rak-rak ini boleh ditanggalkan.

Di garaj bengkel ini perlu meletakkan bukan sekadar set alat biasa untuk peminat kereta dan tuan rumah, tetapi, kadang-kadang alat kebun dan alat-alat wisata.

1

Penggunaan maksimum seluruh ketinggian bilik. Di dalam kotak plastik di bawah siling dan di atas lantai anda boleh menambah perkara-perkara yang anda gunakan dari semasa ke semasa.

Sistem storan alat di garaj menggunakan seluruh dinding dinding sebagai pendirian. Di landasan mendatar, rak-rak bahagian individu untuk menyimpan alatan dan bahan habis-habisan digantung.

Panduan kayu digunakan di sini, tetapi lebih baik menggunakan paip logam untuk tujuan ini. Jika tiba masanya panduan, yang kita lihat dalam foto, runtuh, kotak dengan alat berat boleh jatuh tepat pada kaki anda.

Penganjur semacam itu untuk menyimpan bahan habis boleh dibuat paling banyak dari kepingan papan lapis, yang disambungkan oleh gelung dalam bentuk buku.

Menutup kotak berdiri untuk alat-alat tuan rumah akan membolehkan dia dengan mudah mengekalkan perintah yang perlu di dalam garaj.

Bekas plastik bertangkai mudah untuk menyimpan kuku, skru dan barangan kecil lain.

Jika anda seorang yang pro, kemudian menilai tempat kerja dan perintah yang baik di garaj ini.

Cangkuk yang diperbuat daripada sisa paip plastik bukan sahaja menjamin simpanan alat selamat, tetapi cukup mudah untuk dibersihkan.

Adalah sukar untuk menyimpan alat kerja dalam laci, lebih praktikal untuk membuat pendirian storan yang terbuka.

Pemilik garaj mempunyai banyak butiran yang diperlukan dan bagi setiap daripada mereka mempunyai cara simpanannya sendiri.

Kebanyakan kaedah penyimpanan alat mudah, tetapi masih berkesan.

Reka bentuk yang sangat mudah untuk penyimpanan alatan dan bahan habis! Semua di tangan, semuanya teratur.

Setiap pemilik memiliki skop aktiviti sendiri dan sejumlah alat yang berbeza. Tetapi organisasi kerja yang selesa selalu menyebabkan keinginan untuk melakukan sesuatu yang lain. Jangan menyesali masa dalam garaj.

Panel ditarik semula sebagai ruang simpanan tambahan untuk alat. Pastikan mereka akan bekerja dengan pasti tanpa terjebak dalam alur, jika tidak cara penyimpanan ini tidak praktikal.

Mudah dan mudah. Pastikan instrumen anda dengan bijak! Jika anda tidak mempunyai garaj, dan anda menyimpan semua alat anda di rumah, maka di pintu bilik penyimpanan kecil anda boleh menganjurkan penganjur kerja kecil.

Mari kita teruskan untuk pemilik bertuah garaj itu. Sebelum kami adalah cara yang mudah untuk menyimpan alat logam pada panel magnetik.

Tetapi di garaj kami bukan sahaja alat. Pemotongan paip plastik hanya memukul untuk sistem penyimpanan buatan sendiri.

Satu lagi cara mudah untuk menyimpan semua jenis aksesori di garaj.

Alat kebun yang dilipat secara tidak sengaja juga boleh menyebabkan kekacauan di garaj. Kami membuat pembinaan mudah untuk penyimpanan.

Ia agak mudah untuk memasang seperti struktur siling dari paip dan di garaj anda sendiri untuk menyimpan bahan-bahan yang panjang.

Adalah lebih baik untuk menyimpan kepingan besar papan lapis dan kadbod gypsum dengan cara ini - dalam kedudukan tegak. Dan untuk papan pemangkasan, dan lain-lain anda boleh membuat rak tangga.

Semua yang jarang digunakan, kita boleh melipat ke dalam bekas plastik yang besar, menjadikannya reka bentuk yang mudah.

Kerja meja kecil boleh berfungsi sebagai tempat penyimpanan.

Tidak perlu membersihkan garaj dalam satu hari. Semua ini boleh dilakukan selangkah demi selangkah.

Pengaturan garaj impian: hanya untuk meletakkan perkara yang betul di "rumah motor"

Banyak pemilik kereta menggunakan garaj bukan sahaja untuk melindungi kereta dari cuaca, tetapi juga untuk menyimpan alat, alat kebun dan banyak perkara yang tidak sesuai di dalam rumah. Akibatnya, garaj menyerupai segitiga Bermuda, di dalam usus yang sangat mustahil untuk mencari apa-apa. Walau bagaimanapun, susunan gergasi yang sesuai dapat mengubah bilik ini menjadi bengkel yang mudah dan berfungsi, di samping tugas utamanya akan membantu anda menjimatkan ruang. "House of Dreams" mengumpulkan garaj yang paling hebat, cantik dan dilengkapi dengan baik dalam kajian ini, untuk menunjukkan pemilik gambar-gambar ini kemungkinan penginapan dan, tentu saja, memberikan nasihat praktis mengenai penerapan apa yang mereka lihat dalam praktiknya.

Bagaimana untuk melengkapkan garaj: membuat rancangan

Sebelum menyelesaikan masalah bagaimana untuk melengkapkan garaj, kirakan kawasannya dan membahagikan mentalnya menjadi tiga zon: zon untuk kereta, serta zon kerja dan bebas. Oleh sebab tujuan utama garaj adalah penyelenggaraan kereta atau motosikal, tempat di mana pengangkutan terletak dan kawasan kecil di sekeliling zon ini mestilah bebas.

Reka bentuk garaj di dalam foto

Selanjutnya, bergantung kepada jenis kerja yang anda lakukan, fikirkan berapa banyak alat yang perlu anda simpan di garaj. Banyak pemilik kereta mengandungi alat kerja secara rawak, meletakkannya pada rak-rak buatan sendiri, di dada lama, dan lain-lain. Storan sedemikian, yang pertama, berantakan wilayah yang sudah kecil, dan, kedua, mencipta banyak kesulitan. Sebaiknya, jika anda menyusun alat, serta perkara lain yang disimpan dalam garaj, sebagaimana yang mereka perlukan, letakkan di latar depan hanya barang-barang yang anda gunakan dengan kerap. Walau bagaimanapun, walaupun anda dengan kejam membuang semua sampah yang tidak perlu dari garaj, mungkin ternyata tidak ada ruang yang cukup untuk penyelenggaraan yang tepat. Tetapi masalah ini dengan mudah dapat diselesaikan dengan organisasi yang betul sistem penyimpanan untuk garaj.

Sistem simpanan digantung untuk gambar garaj

Kami menganjurkan sistem simpanan di garaj

Rak adalah pembantu yang terbaik untuk meletakkan barang-barang dalam garaj. Jualan adalah mungkin untuk mencari reka bentuk logam atau plastik siap yang mana ia adalah mudah untuk meletakkan alat, aksesori untuk kereta, atribut taman, dan sebagainya. Apabila memilih rak untuk garaj, pertama sekali memberi perhatian kepada saiz dan jarak antara rak. Ia lebih mudah untuk menggunakan struktur di mana ia mungkin untuk menyesuaikan ketinggian rak. dalam kes ini, anda boleh menyimpannya walaupun perkara dimensi.

Sistem penyimpanan untuk garaj

Rak di gambar garaj

Adalah disyorkan untuk meletakkan rak di sekitar perimeter dinding. Oleh itu, mereka akan menduduki kawasan minimum dan akan membawa faedah maksimum.

Penyimpanan basikal dan perkara lain di dalam garaj

Garaj untuk motosikal dan basikal

Bagaimana untuk mengembalikan pesanan di garaj

Rak logam untuk gambar garaj

Rak di garaj akan menjadi alternatif yang sangat baik kepada rak, terutamanya memandangkan hakikat bahawa mereka boleh dibuat sendiri. Tetapi sebelum membuat dan menggantung rak, periksa kekuatan dinding. Sekiranya dinding di dalam garaj tidak rata, masuk akal untuk pra-plaster dengan penyelesaian yang tahan lama. Apabila memilih ketinggian rak, ingat bahawa anda tidak dapat menggunakannya dengan selesa, jika ia berada di atas paras dagu. Demi menjimatkan ruang, anda boleh meletakkan beberapa rak hampir di bawah siling, tetapi ia hanya berguna untuk menyimpan perkara-perkara yang paling jarang digunakan.

Rak logam digantung di garaj

Rak kayu di garaj dengan foto tangan mereka sendiri

Jika anda menyimpan banyak alat di garaj, beli atau membuat rak dengan lubang khas di mana anda boleh menempatkan pelbagai pemutar skru, perforator, alat kebun kecil, dll. Produk mudah ini akan menstratkan penyimpanan peralatan yang paling diperlukan, jadi anda tidak lagi membuang masa mencari mereka.

Penyimpanan alat-alat kebun di garaj

Pemasangan garaj di dalam dengan tangan anda sendiri

Rak kayu untuk gambar garaj

Sebagai alternatif, anda boleh melengkapkan garaj dengan rak tertutup, yang dibuat dari kabinet gantung lama.

Gantung almari dengan rak untuk garaj

Susunan garaj yang indah

Bagaimana untuk melengkapkan garaj dengan foto tangan anda sendiri

3. Panel alat dan plat berlubang

Plat berlubang, dilengkapi dengan pemegang yang berbeza panjang, akan berguna kepada pemilik kereta yang menyimpan di garaj banyak sifat yang berbeza. Di atas dapur sedemikian, anda boleh meletakkan aksesori taman, tangga, helm, peralatan sukan dan apa-apa perkara lain yang anda gunakan dengan kerap.

Susunan garaj di dalam foto

Cara menyimpan inventori di garaj

Penyimpanan alat-alat kebun di garaj

Ia mungkin untuk menambah plat dengan pelbagai cangkuk yang akan berfungsi sebagai pemegang tali atau hos, rak tarik keluar untuk menyimpan pakaian perubahan, dan sebagainya.

Foto garaj di dalam

Idea untuk garaj dengan foto tangan anda sendiri

Pertubuhan pesanan dan penyimpanan di garaj

Sekiranya perlu, kurungan kuat boleh dipasang pada plat berlubang untuk memastikan penyimpanan roda dan basikal yang boleh dipercayai di dalam garaj.

Penyimpanan basikal, sukan dan inventori pelancong di garaj

Bagaimana untuk menyimpan basikal di garaj

Bagaimana Menggantung Basikal di dalam Garasi

Ramai yang enggan menggunakan perabot di garaj, mempercayai bahawa ia akan menduduki keseluruhan ruang bebas, tanpa membawa apa-apa faedah yang dapat dilihat. Kenyataan ini adalah benar hanya untuk perabot besar lama, yang berpindah ke garaj sebagai berlebihan. Perabot logam moden untuk garaj secara serentak pelbagai fungsi dan padat. Biasanya, perabot untuk bilik ini adalah satu set kabinet dan peti laci, tetapi jika anda ingin membuat garaj dan bengkel, masuk akal untuk menambah set perabot dengan tempat kerja yang selesa.

Bagaimana untuk melengkapkan garaj dengan foto tangan anda sendiri

Perabot untuk menyimpan alat di garaj dengan tanda kapur

Idea kreatif untuk mengatur garaj

Sudut perabot paling sesuai diletakkan di sudut garaj yang paling jauh. Untuk kemudahan, melengkapkan tempat kerja dengan rak gantung, rak dan laci, di mana alat tersebut akan ditempatkan.

Perabot garaj dan bengkel

Bengkel di dalam gambar garaj

Perabot Garaj

Jika garaj anda dilengkapi dengan ruang bawah tanah, maka sebelum membuatnya pemuliharaan, tayar kereta lama, alat yang tidak perlu, dan sebagainya, melengkapkannya dengan rak dan rak yang sama. Walaupun produk-produk ini akan menduduki ruang tambahan, mereka akan membantu anda untuk menyusun sistem yang disimpan, yang pada akhirnya akan menjimatkan ruang yang ada.

Susun atur garaj yang berhati-hati

Reka bentuk garaj - satu langkah penting dalam susunan yang betul

Mewujudkan garaj impian, jangan lupa tentang pedalamannya. Begitu juga yang sedikit orang memberi perhatian kepada reka bentuk bilik ini, akibatnya, garasi kelihatan suram dan tidak berpanjangan. Sering kali, para pemilik hanya memahat dinding bilik, dan lantai ditutup dengan konkrit, yang meningkatkan suasana yang sudah tidak selesa. Anda boleh membuat garaj kelihatan lebih menarik dengan kemasan yang betul. Sebagai contoh, sebagai hiasan dinding disyorkan untuk menggunakan jubin seramik, serta panel plasterboard plastik atau gipsum warna cahaya.

Interior garaj dengan foto tangan anda

Di samping itu, memilih perabot di garaj, cuba melekat pada perpaduan gaya. Walaupun bilik ini diklasifikasikan sebagai tambahan, lebih baik anda mengaturnya, lebih baik untuk anda berada di dalamnya.

Reka bentuk garaj di dalam dengan foto tangan anda sendiri

Idea untuk gambar garaj

Pengaturan garaj memerlukan masa dan kreativiti. Tetapi dengan sedikit usaha, anda boleh menyalahkan mitos bahawa garaj adalah tempat menyimpan sampah, mengubahnya menjadi bengkel yang mudah dan berfungsi dan tempat tambahan untuk penyimpanan barang-barang yang mudah dan kompak.

15 cara untuk meletakkan perkara dalam garaj dan pantri

Di dalam setiap garaj, almari atau almari pasti ada sejumlah besar perkara yang perlu dan pelbagai perkara kecil. Dan semua gegelung, pemutar skru, berus, kuku dan lain-lain perkara berguna yang anda perlukan untuk dapat mengatur supaya mereka sentiasa berada di tangan, tetapi mereka tidak menguasai ruang dan tidak tersesat.

AdMe.ru kini tahu sekurang-kurangnya 15 cara menyimpan barang tersebut. Lihat betapa mudahnya.

Dispenser untuk pita pelekat.

Pemisahan dengan cangkuk bukannya kotak.

Rak yang mudah untuk pemutar skru.

Papan kayu untuk aksesori taman dengan pemegang panjang.

Penyelesaian yang sempurna untuk menggunakan dinding percuma.

Katil lipat atau kerusi boleh disimpan jika anda menggantungnya seperti ini di dinding.

PVC paip untuk penyimpanan alat mudah.

Blok yang digantung akan membolehkan anda membebaskan banyak ruang.

Basikal yang paling mudah disimpan digantung di cangkuk.

Atau jadi jika basikal banyak.

Pemegang tuala kertas boleh digunakan untuk beg sampah.

Magnet yang dipasang pada dinding adalah bergaya dan praktikal.

Cara mudah untuk menyimpan kuku dan bolt dalam balang.

Bola boleh disimpan dengan band getah.

Bakul untuk bilik mandi juga berguna di dalam garaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

+ 74 = 75