Back to all Post

Pescobeton rusean m300 harga dalam leuria merlen

Pescobeton M-300 Rusane

Sahkan pesanan dalam masa satu jam

Penghantaran boleh dilakukan hari ini

  • Penerangan
  • Ciri-ciri
  • Ulasan (0)

Ia digunakan secara meluas untuk mencurahkan senarai kekuatan tinggi di dalam bilik dengan beban berat di atas lantai, sebagai lapisan galas dan penciptaan struktur konkrit.

Frost dan kelembapan tahan.

Waktu hidup penyelesaian: 1,5 - 2 h

Jumlah pengerasan: 24 h

Kekuatan mampatan: tidak kurang daripada 30 MPa

campuran telah kering-M 300 direka untuk penjajaran utama (ketebalan 10 mm), konkrit mendatar dan perkarangan simen berpasir penyambungan elemen konkrit, untuk menghapuskan kecacatan mencurah struktur konkrit dan asas-asas peranti.

1

Telah menerima penggunaan meluas kerana rintangan yang tinggi terhadap perubahan suhu dan kelembapan yang tinggi. Digunakan dalam kerja-kerja di mana reka bentuk memerlukan kekuatan yang meningkat untuk melawan beban.

Simen Portland M-400 (Mordovcement) 40kg.

Simen sesuai untuk pengeluaran struktur konkrit bertetulang konkrit, menuangkan asas bangunan kecil. Digunakan dalam komposisi campuran bangunan untuk meratakan dinding dan lantai, juga dalam proses melepa.

Sandstone M-300 Stone flower 40kg.

Bahan ini telah meningkatkan ketahanan terhadap kelembapan, beku dan pelapukan, yang membolehkan untuk memperluaskan kehidupan struktur bangunan. M-300 tidak memancarkan komponen yang berbahaya, tidak terdedah kepada kakisan dan mampu menahan beban berat.

Campuran batu dan batu M-200 MKU (40 kg)

Perhimpunan kering dan campuran batu di atas simen, mengandungi pasir terkepang dan aditif berkualiti tinggi.

Campuran sejagat M-150 Rusane

Ia digunakan untuk menghadapi struktur konkrit, kerja-kerja masonry, lantai konkrit, mengisi lubang dan lubang komunikasi.

Plaster gypsum Yunis putih hangat

Gypsum plaster campuran Yunis "Teplon" putih untuk penjajaran dinding dan siling di bangunan kediaman dan awam dengan kelembapan normal untuk kemasan hiasan yang berikutnya: papering, pewarna, jubin seramik, dan lain-lain

Stucco dan campuran gam Ceresit CT 190

Campuran ceresit ct 190 adalah bertujuan untuk menetapkan lembaran bulu mineral pada substrat mineral dan pembuatan lapisan pelindung bertetulang dengan kaca kaca pada mereka, dengan pemasangan penebat haba luaran fasad

Pembeli

Pengiriman pesanan dilakukan setiap hari dari jam 09:00 hingga 20:00 waktu Moscow. Kos penghantaran bergantung pada lokasi.

Sandstone M300 (beg)

PESKOBETON adalah campuran kekuatan tinggi simen Portland dan dibersihkan pasir sehingga 5 mm, yang boleh.

150 rubles. Bilangan jejaring

  • Penerangan
  • Ciri-ciri
  • Gunakan
  • Ulasan

PESKOBETON adalah campuran kekuatan tinggi simen portland dan dibersihkan pasir sehingga 5 mm, yang boleh digunakan sebagai lantai lantai.

  • pelaksanaan screeds di bilik dengan beban berat di lantai;
  • susunan yayasan dan pelbagai coran;
  • penciptaan pelbagai struktur konkrit.

Sebelum meletakkan mortar dalam konkrit, asas harus dibersihkan dengan teliti dari bahan pencemar yang ada sekarang. Untuk memastikan lekatan maksimum bahan, permukaan substrat harus dirawat dengan primer "Betonkontakt" Russean.

Menurut arahan, penyelesaian itu disediakan dengan mencampurkan campuran kering dengan air bersih (40 kg campuran untuk 6-6.5 liter air). Campuran pasir dan konkrit dengan air dilakukan secara manual atau menggunakan pengadun pembinaan.

Untuk mendapatkan salutan berkualiti tinggi dan tahan lama, perlu mematuhi sepenuhnya prosedur penyediaan dan teknologi aplikasi penyelesaian yang ditentukan oleh pengilang. Titik penting: semasa memasak, anda mesti memantau dengan ketat jumlah air, kerana jumlahnya yang berlebihan, serta kekurangannya, boleh menyebabkan kehilangan kekuatan ciri-ciri kekuatan yang penting.

Kekurangan air dalam penyelesaian memburukkan kualiti permukaan, air berlebihan membawa kepada pengurangan kekuatan dan pembentukan keretakan.

Apabila bekerja dengan penyelesaian itu, bahan itu perlu ditutup dengan teliti. Bersama atau permukaan bersebelahan hendaklah dihubungkan dengan tetulang logam.

Untuk meningkatkan lekatan ke substrat, permukaan substrat harus dirawat dengan primer "Hubungan konkrit".

Kekuatan minimum yang diperlukan untuk berjalan ialah 48 jam (pada suhu asas dan udara dari +5 hingga +25 ° C)

Peletakan penutup lantai dibuat pada permukaan yang benar-benar kering (kelembapan sisa tidak melebihi 2.5%). Masa pengeringan adalah dari 7 hingga 10 hari, bergantung kepada ketebalan lapisan, suhu dan kelembapan di dalam bilik.

Masa ketahanan adalah 28 hari.

Kadar aliran adalah 20-22 kg setiap 1 m 2 dengan ketebalan lapisan 10 mm.

Simpanan campuran kering perlu dilakukan di kawasan pengudaraan yang baik. Hayat rak dalam pembungkusan asli tertutup - 6 bulan dari tarikh pembuatan.

Katalog

Kami plaster dinding dengan plaster gypsum

Perniagaan Petersburg. Pasaran bahan bangunan sedang melalui masa-masa yang sukar

Rujukan untuk Disember 2017. Penghantaran simen dengan kereta api (oleh tanaman)

"Semen Altai" memperkenalkan pemantauan kerana hutang lebih daripada 760 juta Rubel

Isnin-Jumaat: 09:00 - 19:00

Rantau Moscow, daerah Ramensky, perkampungan Ostrovtsy, st. Belia, д.40Б

Tel: +7 (495) 988-00-88 E-mel: [email protected] (jabatan jualan) [email protected] (soalan tentang produk syarikat) [email protected] (cadangan, hasrat anda)

Tel: +7 (495) 988-00-88 E-mel: [email protected] (jabatan jualan) [email protected] (soalan tentang produk syarikat) [email protected] (cadangan, hasrat anda)

Kaluga - Kaluga region, Khvastovichi district, Khvastovichi village, Kirova street, 2, phone: 8-980-330-2722

Harga PESKEBETON M300 untuk beg 40 dan 50 kg. Beli di laman web kami adalah sangat mudah!

Penggunaan konkrit dalam pembinaan

Adalah sukar untuk membayangkan proses pembinaan apa-apa jenis bangunan, struktur tanpa penggunaan campuran kering. Pembinaan tidak boleh dilakukan tanpa plaster, gam, dempul dan, tentu saja, tanpa konkrit pasir.

Konkrit pasir adalah jenis campuran campuran campuran kering, yang selanjutnya sebagai hasil penambahan air, konkrit berkualiti tinggi diperolehi.

Anda perlu membeli konkrit pasir, jika anda hamil:

- untuk menyelesaikan premis siap;

- mengisi asas, dsb.

Sehingga kini, anda dengan selamat boleh mengatakan bahawa konkrit pasir adalah bahan binaan sejagat, yang tidak boleh digantikan.

Berkenaan dengan tugas-tugas yang melakukan batu pasir, salah satu yang paling penting adalah memberikan penampilan estetik dalam atau luar.

Konkrit Pasir: kawasan penggunaan

Konkrit pasir yang paling kerap diperlukan untuk penyediaan senarai lantai. Yang paling sesuai untuk jenama prosedur konkrit pasir ini ialah M-150. Ia adalah jenama ini yang cukup, kerana lantai paling kerap tidak tertakluk kepada beban besar dan signifikan.

Blok konkrit pasir sangat popular untuk pembinaan sekatan, serta dinding tanpa galas. Saya ingin ambil perhatian bahawa dinding-dinding yang didirikan dari blok tersebut mudah untuk plester, dan mereka juga dengan mudah menggunakan gam jubin. Di samping itu, konkrit pasir juga digunakan untuk plat monolitik, yang optimum untuk pembinaan sekatan.

Kadang-kadang ia perlu untuk membaiki lubang, contohnya, di dinding. Dalam kes ini, mesh pengukuhan yang dibuat daripada konkrit pasir boleh digunakan. Penyelesaian semacam itu bukan sahaja murah, tetapi juga benar-benar boleh dipercayai.

Batu pasir M 300

Terdapat beberapa jenama konkrit pasir. Salah satu yang paling popular adalah jenama M 300. Ia berbeza dari M 150 kerana komposisinya mengandungi bijih konkrit yang lebih besar, yang membolehkan untuk menjamin tahap kekuatan yang lebih tinggi.

Beli peskobeton m300 Anda perlu, jika dalam rancangan anda:

- pembinaan struktur kekuatan dan ketahanan yang tinggi;

- penghapusan keretakan yang mungkin berlaku di yayasan atau fasad;

- kerja pemasangan, dsb.

Peskobeton M 300 digunakan di premis yang dicirikan oleh:

- beban mekanikal jenis sederhana;

- ketiadaan kelembapan.

Jenis-jenis premis tersebut boleh menjadi kediaman dan pentadbiran, isi rumah, dll.

Peskobeton M 300: penggunaan dan perkadaran

Menjalankan proses pengenceran konkrit pasir M-300, perkadaran air dan campuran harus diperhatikan. Jika anda menambah lebih banyak air daripada yang diperlukan, campuran yang dihasilkan tidak akan dicirikan oleh tahap kekuatan yang tinggi, serta rintangan haus.

Selalunya nisbah berikut disyorkan: untuk 10 kg konkrit pasir M-300 adalah 1.6-1.8 liter cecair.

Peskobeton M 300 pada harga yang berpatutan

Sekiranya anda berminat dalam jawapan kepada soalan tersebut: "Di mana untuk membeli M300 dengan harga murah?", Kami akan dengan senang hati membantu anda mencari jawapannya.

Dalam peskobeton talian kami harga benar-benar yang paling menguntungkan.

Peskobeton m300 harga di laman web kami akan mengejutkan setiap pembeli.

Di samping harga yang baik, kedai online kami menawarkan pelbagai jenis konkrit pasir pasir:

- pasir konkrit leurua merlen;

- bunga batu konkrit batu pasir;

- rusean pasir konkrit dan lain-lain.

Kami menjual konkrit pasir dalam beg:

- konkrit pasir M300 50 kg;

- konkrit pasir 40 kg.

Di kedai online kami, anda sentiasa boleh membeli peskobeton m300, yang mempunyai pendahuluan mengenali kosnya, membincangkan syarat pembayaran, dan juga bersetuju dengan masa yang sesuai untuk penghantaran.

Penggunaan konkrit dalam pembinaan

Adalah sukar untuk membayangkan proses pembinaan apa-apa jenis bangunan, struktur tanpa penggunaan campuran kering. Pembinaan tidak boleh dilakukan tanpa plaster, gam, dempul dan, tentu saja, tanpa konkrit pasir.

Konkrit pasir adalah jenis campuran campuran campuran kering, yang selanjutnya sebagai hasil penambahan air, konkrit berkualiti tinggi diperolehi.

Anda perlu membeli konkrit pasir, jika anda hamil:

- untuk menyelesaikan premis siap;

- mengisi asas, dsb.

Untuk hari ini adalah mungkin untuk mengisytiharkan bahawa konkrit pasir adalah bahan binaan sejagat, adalah mustahil untuk menggantikannya.

Berkenaan dengan tugas-tugas yang melakukan batu pasir, salah satu yang paling penting adalah memberikan penampilan estetik dalam atau luar.

Konkrit Pasir: kawasan penggunaan

Konkrit pasir yang paling kerap diperlukan untuk penyediaan senarai lantai. Yang paling sesuai untuk jenama prosedur konkrit pasir ini ialah M-150. Ia adalah jenama ini yang cukup, kerana lantai paling kerap tidak tertakluk kepada beban besar dan signifikan.

Blok konkrit pasir sangat popular untuk pembinaan sekatan, serta dinding tanpa galas. Saya ingin ambil perhatian bahawa dinding-dinding yang didirikan dari blok tersebut mudah untuk plester, dan mereka juga dengan mudah menggunakan gam jubin. Di samping itu, konkrit pasir juga digunakan untuk plat monolitik, yang optimum untuk pembinaan sekatan.

Kadang-kadang ia perlu untuk membaiki lubang, contohnya, di dinding. Dalam kes ini, mesh pengukuhan yang dibuat daripada konkrit pasir boleh digunakan. Penyelesaian semacam itu bukan sahaja murah, tetapi juga benar-benar boleh dipercayai.

Batu pasir M 300

Terdapat beberapa jenama konkrit pasir. Salah satu yang paling popular adalah jenama M 300. Ia berbeza dari M 150 kerana komposisinya mengandungi bijih konkrit yang lebih besar, yang membolehkan untuk menjamin tahap kekuatan yang lebih tinggi.

Beli peskobeton m300 Anda perlu, jika dalam rancangan anda:

- pembinaan struktur kekuatan dan ketahanan yang tinggi;

- penghapusan keretakan yang mungkin berlaku di yayasan atau fasad;

- kerja pemasangan, dsb.

Peskobeton M 300 digunakan di premis yang dicirikan oleh:

- beban mekanikal jenis sederhana;

- ketiadaan kelembapan.

Jenis-jenis premis tersebut boleh menjadi kediaman dan pentadbiran, isi rumah, dll.

Peskobeton M 300: penggunaan dan perkadaran

Menjalankan proses pengenceran konkrit pasir M-300, perkadaran air dan campuran harus diperhatikan. Jika anda menambah lebih banyak air daripada yang diperlukan, campuran yang dihasilkan tidak akan dicirikan oleh tahap kekuatan yang tinggi, serta rintangan haus.

Selalunya nisbah berikut disyorkan: untuk 10 kg konkrit pasir M-300 adalah 1.6-1.8 liter cecair.

Peskobeton M 300 pada harga yang berpatutan

Sekiranya anda berminat dalam jawapan kepada soalan tersebut: "Di mana untuk membeli M300 dengan harga murah?", Kami akan dengan senang hati membantu anda mencari jawapannya.

Dalam peskobeton talian kami harga benar-benar yang paling menguntungkan.

Peskobeton m300 harga di laman web kami akan mengejutkan setiap pembeli.

Di samping harga yang baik, kedai online kami menawarkan pelbagai jenis konkrit pasir pasir:

- pasir konkrit leurua merlen;

- bunga batu konkrit batu pasir;

- rusean pasir konkrit dan lain-lain.

Kami menjual konkrit pasir dalam beg:

- konkrit pasir M300 50 kg;

- konkrit pasir 40 kg.

Di kedai online kami, anda sentiasa boleh membeli peskobeton m300, yang mempunyai pendahuluan mengenali kosnya, membincangkan syarat pembayaran, dan juga bersetuju dengan masa yang sesuai untuk penghantaran.

Selamat datang ke kedai online StroyPortal

Add Your Comment

94 − = 85