Program untuk membuat reka bentuk apartmen

Muat turun program "Interior Design 3D"

Muat turun dan dapatkan ciri-ciri berikut:

 • Susun atur yang selesa dan pejabat
 • Lebih 450 bahan siap dan koleksi 100 + model perabot
 • Reka bentuk 3D pedalaman dalam masa sebenar, projek penjimatan dan percetakan

MUAT TURUN SEKARANG

Bahasa: Bahasa Inggeris

Saiz pengedaran: 64 Mb

Untuk secara bebas model reka bentuk bilik tidak semestinya mempunyai kemahiran khas. Menggunakan program "Design Interior 3D", anda boleh cuba diri anda sebagai pereka 3D yang benar dan mencipta bahagian dalaman impian anda!

Adakah ia berbaloi untuk mengkaji program-program yang kompleks jika anda hanya ingin membuat pembaikan dan mengetahui apa perabot baru di apartmen itu akan kelihatan seperti? Atau anda membeli sebuah almari, tetapi anda memutuskan di mana untuk meletakkannya, di sudut mana ia akan kelihatan lebih baik. Setuju, untuk tujuan ini tidak semestinya mempunyai jam penderitaan, memahami fungsi kompleks perisian untuk reka bentuk.

Jangan buang masa berharga anda. Anda boleh dengan mudah dan hanya melakukan penyusunan semula maya di dalam bilik, menukar kertas dinding, lantai, melihat dalam masa nyata, di mana lebih baik untuk meletakkan perabot baru. Muat turun program untuk reka bentuk dalaman, lukis reka bentuk anda dan lihat dalam dimensi tiga dimensi, yang ternyata dari idea reka bentuk anda!

Bagaimana untuk difahami, apakah reka bentuk dapur baru anda kelihatan harmoni di apartmen itu sendiri? Buat unjuran lengkap bilik dan menilai diri anda. Kongsi projek anda dengan keluarga dan rakan anda. Setuju, projek reka bentuk dalam 3D akan menyampaikan pemikiran dan idea anda dengan lebih berkesan daripada perkataan.

"Interior Design 3D", mungkin program yang paling mudah untuk reka bentuk dalaman. Ia tidak memerlukan tetapan tambahan, pembelajaran dan latihan yang panjang. Apa yang anda perlukan ialah memuat turun versi penuh program dari laman web kami dan jalankan fail pemasangan. Dalam beberapa minit anda akan dapat merealisasikan idea anda!

Dalam program ini, anda akan menemui katalog perabot dan peralatan yang luas, lebih daripada 100 pratetap siap sedia untuk hiasan dalaman dan luaran bilik. Ruang imaginasi anda tidak terhad. Perabot diperbuat daripada kayu atau plastik, logam atau kain, parket, lamina, linoleum, permaidani - cuba kemasan yang berbeza, pilih yang terbaik!

1

Reka bentuk pangsapuri dan pejabat - mudah!

Muat turun program mudah "Interior Design 3D" - menjimatkan masa dan wang anda sebelum pembaikan.

120 bahan penamat!

Windows 7, 8, 10, Windows XP

 • Sergey Petrov Pokrov

"Interior Design 3D" adalah program yang sangat baik di mana anda boleh membuat penyusunan semula di sebuah apartmen dalam masa 5 minit. Sangat gembira dengan pemilihan bahan yang banyak untuk reka bentuk premis dan kemungkinan untuk melihat unjuran 3D pedalaman yang sedang dalam pembangunan!

Program "Interior Design 3D" adalah alat yang sangat diperlukan bagi mereka yang ingin mencuba sendiri sebagai pereka - untuk menyediakan dapur, bilik tidur atau ruang tamu. Di tempat lain, anda boleh membuat rancangan dalaman dengan kelajuan dan kemudahan sedemikian.

Susun atur yang mudah dan reka bentuk mana-mana premis!

© 2017 - Reka Bentuk Dalaman 3D - susun atur dan reka bentuk mana-mana premis.

Program untuk reka bentuk dalaman

Reka bentuk dalaman pada komputer - memuat turun program percuma untuk mencipta dan merekabentuk reka bentuk dalaman pangsapuri, bilik atau premis lain. Dengan bantuan program ini, anda boleh dengan mudah merancang hiasan dan dalaman pangsapuri atau rumah anda.

Astron 3D Design adalah produk perisian percuma dari sebuah syarikat perabot terkenal, seorang pemimpin di pasaran perabot modular. Program ini direka bentuk untuk pemodelan tiga dimensi bahagian dalam premis. Pangkalannya termasuk model perabot dan unsur hiasan yang ditawarkan oleh syarikat. Dengan menggunakan program ini, anda boleh mensimulasikan sebuah bilik untuk perkara-perkara kecil di waktu yang singkat: mengatur perabot, memilih skema warna pedalaman, memasang lampu dan elemen hiasan.

Sweet Home 3D adalah program percuma untuk reka bentuk dan reka bentuk dalaman pada Windows. Ini adalah versi baru program di Rusia, yang berjaya digunakan oleh banyak pereka. Ia boleh membanggakan kesederhanaan dan kecekapannya, yang bukan faktor penting ketika memilih program untuk reka bentuk dalaman. Bekerja dengan program ini cukup pantas, kerana ia berdasarkan pengaturcaraan Java

Program Utama

 • Muat turun Skype
 • Muat turun Rakan Sekitar
 • Muat turun Nero Percuma
 • Muat turun Whatsapp
 • Muat turun Flash Player
 • Muat turun uTorrent
 • Muat turun Zon
 • Muat turun Avast
 • Muat turun DirectX
 • Muat turun Pelayar Yandex
 • Viber 7.9.5
 • MediaGet 2.01.3492
 • Bluetooth Widcomm
 • BlueStacks 3.7.41
 • AIMP 4.50
 • iTunes 12.7.2
 • Bandicam 3.4.0
 • Opera 48.0.2
 • Mobogenie 3.3.7
 • Windows Movie Maker 2.6.4

Apa program yang anda mahu muat turun secara percuma?

Muat turun program percuma - versi baru program komputer secara percuma!

10 program percuma untuk reka bentuk dalaman

 • Abad XXI dengan teknologi canggihnya memudahkan kehidupan, baik dalam urusan sehari-hari dan dalam aktiviti profesional. Arkitek tidak menggunakan kertas, pensil, atau pemerintah untuk membuat rancangan untuk masa yang lama. Selain itu, proses itu sendiri menjadi lebih mudah, lebih produktif dan lebih menarik, mengingatkan permainan daripada kerja keras. Sekarang semua orang boleh berfikir tentang rumah impian mereka, menggunakan program percuma untuk reka bentuk dalaman dan susun atur apartmen. Tidak tahu ke mana hendak bermula? Kami akan menunjukkan kepada anda!

  Anda boleh bermula dengan program Astron, yang membolehkan anda menyusun item dalam bilik dengan parameter yang dikehendaki. Ini bukan alat serba boleh untuk reka bentuk, tetapi fungsi yang dipasang cukup untuk difikirkan melalui projek.

  Anda boleh memilih varian anda untuk menyelesaikan partition utama, setelah sebelumnya menunjukkan dimensi mereka. Sedikit fantasizing atau menghitung semua butiran, di ruang yang diwujudkan anda boleh meletakkan perabot, dekorasi, serta menentukan lokasi pintu dan tingkap. Katalog yang agak besar cukup untuk ini.

  Terdapat dua versi program: dibayar, dengan fungsi maju untuk profesional, dan percuma. Tetapi ini tidak bermakna pilihan kedua menyediakan peluang terhad untuk membuat penyerah.

  Dengan bantuannya, ia boleh membuat reka bentuk model reka bentuk tiga dimensi yang berkualiti, "bermain" dengan susun atur, warna, perabot. Satu-satunya kelemahan adalah pelbagai objek kecil, tetapi mereka mudah dicari di Internet.

  Selepas memuat turun SketchUp, anda boleh mula bekerja dengan segera, kerana antara muka sangat mudah dan mudah. Alat penting adalah keupayaan untuk menandatangani dimensi elemen individu.

  Rancangan selesai diletakkan di Web atau sebaliknya - mereka mencari inspirasi di sana, mengkaji karya orang lain.

  Yang mengejutkan, program ini sesuai bukan sahaja untuk merancang rumah dan pangsapuri - dengan bantuannya, anda dapat membuat model tiga dimensi dari sebuah tapak, jalan, kereta atau objek lain.

  Mungkin program ini tidak akan memuaskan pereka yang serius, tetapi pengguna biasa boleh mendapatkannya sangat berguna dan, yang paling penting, mudah. Dalam membuat projek kompleks Sweet Home 3D tidak membantu, namun percubaan kecil dengan aplikasi ini mudah dilaksanakan. Sebagai contoh, jika anda ingin melihat bagaimana almari akan kelihatan di sebelah sofa, dan sama ada atau tidak untuk meletakkan TV berhampiran dinding ini. Secara literal dalam lima minit anda boleh dengan mudah melukis susun atur premis.

  Malangnya, katalog objek yang dipasang tidak cukup besar, ia tidak menawarkan variasi dalam bentuk, saiz atau kelengkapan. Ini boleh menjadi kelemahan penting jika item yang hilang tidak dapat dimuat turun di laman web rasmi, tetapi masalah ini mudah diselesaikan. Sweet Home 3D adalah program asing, tetapi bagi pengguna yang tidak memahami bahasa Inggeris dengan baik, terdapat berita gembira: terdapat versi Rusia.

  Jika anda berfikir tentang membeli perabot Ikea, maka program percuma ini pasti berguna. Ia sangat mudah dan mudah difahami, membolehkan anda memikirkan ruang dalaman menggunakan perabot dari pengeluar Belanda. Anda boleh mengambil item yang diperlukan dari katalog, memilih saiz, gaya, aksesori atau warna.

  Katalog Ikea agak luas - dari set besar hingga pelbagai jenis, yang membolehkan anda untuk membuat bahagian dalaman sepenuhnya dengan mengira kosnya. IKEA Home Planner menyediakan peluang untuk menyelamatkan hasil kerja dan menyelesaikan pembelian semua item yang dipilih. Gambar kualitatif dalam format 3D akan membantu untuk menilai reka bentuk yang dipilih secara terperinci.

  Ikea juga mempunyai program reka bentuk dapur berasingan yang dipanggil IKEA Kitchen Planner. Prinsip operasi adalah sama, tetapi pilihan perabot khusus untuk ruang ini jauh lebih luas, jadi kami mengesyorkan agar anda memuat turun secara berasingan dan aplikasi ini.

  Program yang baik untuk reka bentuk dalaman dan susun atur pangsapuri dari pencipta 3ds Max dan AutoCAD.

  Running Homestyler, anda perlu memilih salah satu daripada tiga fungsi yang dicadangkan: dalaman dari awal, menggunakan skim yang sudah siap atau projek siap dari galeri yang luas. Pada masa yang sama, anda akan mempunyai banyak pilihan untuk hiasan, penyelesaian warna dan kepingan sebenar perabot, yang termasuk dalam katalog jenama terkenal.

  Satu lagi alat untuk membuat dalaman dengan perabot sebenar dari kedai, bukan model fiksyen. Terdapat tiga cara bekerja dengan program ini: perkhidmatan dalam talian, versi demo percuma atau yang dibayar untuk profesional. Pada masa yang sama, Planoplan terus berkembang dan dikemas kini secara berterusan. Satu lagi kelebihan ialah kehadiran antara muka Rusia.

  Bekerja di bahagian dalam apartmen anda secara berasingan boleh membuat susun atur atau memilih pilihan standard. Terdapat fungsi lawatan maya untuk projek siap dengan keupayaan untuk melihat pada telefon pintar.

  Planoplan bukan sahaja sesuai untuk berfikir tentang tata letak umum, tetapi juga lebih terperinci. Sebagai contoh, untuk mengesan bagaimana bayangan akan bergerak pada siang hari, anda boleh menyesuaikan cahaya matahari bergantung pada masa siang. Banyak bahan yang anda gunakan untuk pedalaman, ada spesifikasi. Untuk memahami semua fungsi, tapak mempunyai arahan video yang jelas menunjukkan sistem pengurusan program.

  Tidak seperti perkhidmatan dan program dalam talian lain dengan antara muka yang mudah, anda perlu menghabiskan sedikit masa belajar PRO100. Ini adalah aplikasi yang lebih profesional yang membolehkan anda mengubah setiap butiran elemen terpilih: dari tekstur hingga ketelusan. Versi demo mempunyai fungsi yang terhad, tetapi ia cukup untuk perancangan atau lakaran.

  Harta yang ingin tahu yang jarang ditemui dalam program percuma untuk reka bentuk dalaman dan susun atur apartmen: keupayaan untuk menarik objek apa pun, menyesuaikan bentuk, saiz atau teksturnya, terutama jika anda mempunyai barang dari kedai dalam fikiran. Sebelum anda memulakan, anda perlu menentukan parameter premis itu, selepas itu anda boleh merancang rumah impian anda.

  Program ini menawarkan katalog perabot, kemasan dan warna yang besar. Sudah tentu, versi percubaan mengehadkan sifat-sifat sebenar, tetapi ia cukup untuk membuat render berkualiti tinggi.

  Buat susun atur anda sendiri, menentukan parameter yang tepat atau pilih yang tipikal yang sentiasa ditambah pada pangkalan data program.

  Antara muka mudah di Rusia, yang penting. Menurut projek siap apartmen, anda boleh "berjalan", menggunakan fungsi lawatan maya. Perancang 3D menawarkan untuk menyelamatkan rancangan selesai, mengedit atau mencetaknya.

  Secara umum, produk itu tidak banyak berbeza daripada yang serupa dengannya, tetapi ia sesuai dengan mereka yang tidak mahu menghabiskan banyak masa untuk membangunkan glider baru.

  Sentiasa membangun dan mengemas kini program untuk reka bentuk dalaman dengan katalog yang luas. Perkhidmatan ini dicipta oleh pemaju Rusia untuk penonton Rusia, jadi anda dapat dengan cepat membiasakan diri dengan fungsi tersebut.

  Terdapat peluang bukan sahaja untuk diilhami oleh karya orang lain, tetapi juga untuk menggunakannya, menyunting pada kehendak. Sebagai contoh, anda menyukai projek orang lain dan untuk mengelakkan membuang masa, anda boleh menyesuaikannya dengan parameter rumah anda.

  Penyedia siap kelihatan sangat berkualiti dan terperinci, seolah-olah pereka profesional bekerja pada mereka. Di samping itu, Perancang 5D mempunyai aplikasi mudah alih, jadi anda boleh melukis rumah impian anda di kereta bawah tanah atau dalam perjalanan ke tempat kerja.

  Dan akhirnya - alat untuk pereka sebenar, yang bagus dan mudah untuk digunakan. Dengannya, anda tidak boleh melukis susun atur beberapa bilik, tetapi juga untuk memikirkan keseluruhan tapak, mengingat setiap detail.

  Sebagai tambahan kepada perabot standard, anda mempunyai katalog besar katil bunga, semak, pagar, laluan, membolehkan anda membuat reka bentuk landskap di sekitar rumah.

  Gambar akhir kelihatan sangat realistik, dan peluang untuk "berjalan" melalui taman atau bilik membolehkan anda menilai projek dari semua pihak, termasuk oleh penduduk.

  Terdapat versi demo untuk rujukan, antara muka Rusia. Keburukan agak bersifat teknikal: hakikatnya bahawa FloorPlan 3D yang dipasang beratnya banyak dan mempunyai keperluan sistem yang tinggi.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.Required fields are marked *

  23 + = 30