Projek rumah sehingga 100m2

Projek rumah sehingga 100 meter persegi. m

Kotej negara dari 40 hingga 100 meter persegi. meter - kompak, selesa, berfungsi dan, penting, penyelesaian yang murah untuk para penikmat keselesaan. Pada satu atau dua tingkat bahkan boleh menampung walaupun keluarga besar 4-5 orang. Sekiranya anda merancang untuk memperoleh sudut anda sendiri di pangkuan alam, pilih salah satu projek yang dibentangkan dalam katalog Proekt-Shop untuk pembinaan rumah impian anda. Untuk membuat pilihan, anda akan dibantu oleh ciri-ciri dimensi terperinci objek, peletakan lantai dan projek foto terperinci berwarna-warni rumah sehingga 100 meter persegi M. m.

Harga lama ialah 35000 gosok.

OLEH TINDAKAN 21000 gosok.

Harga lama ialah 34000 rubel.

OLEH TINDAKAN 20000 gosok.

Harga lama 33000 gosok.

OLEH TINDAKAN 19000 gosok.

1

Harga lama ialah 32000 rubel.

OLEH TINDAKAN 18000 gosok.

Harga lama ialah 32000 rubel.

OLEH TINDAKAN 18000 gosok.

Harga lama ialah 34000 rubel.

OLEH TINDAKAN 20000 gosok.

Harga lama 34700 gosok.

OLEH TINDAKAN 20 700 gosok.

Harga lama 33000 gosok.

OLEH TINDAKAN 19000 gosok.

Harga lama 33000 gosok.

OLEH TINDAKAN 19000 gosok.

Harga lama ialah 37300 rubel.

OLEH TINDAKAN 23 300 sapu.

Harga lama ialah 31000 gosok.

OLEH TINDAKAN 17000 gosok.

Harga lama ialah 31000 gosok.

OLEH TINDAKAN 17000 gosok.

Harga lama ialah 31000 gosok.

OLEH TINDAKAN 17000 gosok.

Harga lama ialah 40700 rubel.

OLEH TINDAKAN 26700 gosok.

Harga lama 37500 gosok.

OLEH TINDAKAN 23500 gosok.

Harga lama ialah 37150 rubel.

OLEH TINDAKAN 23150 gosok.

Harga lama ialah 37150 rubel.

OLEH TINDAKAN 23150 gosok.

Harga lama 37500 gosok.

OLEH TINDAKAN 23500 gosok.

Harga lama 37500 gosok.

OLEH TINDAKAN 23500 gosok.

Harga lama ialah 35000 gosok.

OLEH TINDAKAN 21000 gosok.

Halaman 1 dari 7

Pelbagai objek

Kediaman di rumah. Ini adalah kategori utama bangunan, yang projeknya kami tawarkan. Dalam katalog anda akan menemui lukisan-lukisan rumah-rumah yang indah dan luar biasa iaitu 100 m 2, mempunyai 1 atau 2 tingkat. Anda boleh memilih kotej poligon yang segi empat tepat, segi empat tepat atau kompleks yang dibuat dalam salah satu gaya seni bina yang bergaya:

  • Rusia atau Scandinavia (bangunan kayu);
  • minimalism, berteknologi tinggi atau konstruktivisme (rumah-rumah bentuk kubik ketat);
  • chalet (batu-kayu dengan bumbung gable), dsb.

Banyak reka bentuk rumah sehingga 100 m 2 menyediakan loteng (lantai tambahan di bawah bumbung) dan ruang bawah tanah untuk keperluan teknikal.

Struktur bantu. Pertama, ia adalah mandi yang boleh digunakan untuk riadah dan untuk kediaman sementara: objek mempunyai bilik yang luas, yang boleh memuatkan saudara-mara dan rakan-rakan yang datang melawat. Kedua, kami menawarkan projek garaj untuk 1 atau 2 kereta, dengan atau tanpa bilik tambahan. Ketiga, antara projek rumah hingga 100 meter persegi. m Anda akan menemui lukisan arbors bajet yang selesa, yang boleh menjadi tempat yang mudah untuk cuti musim panas. Anda juga boleh mengambil garaj, gazebo atau rumah mandian untuk projek rumah terpilih dengan keluasan sehingga 100 meter persegi. m: stylistics universal bangunan banyak membolehkan anda untuk harmoni menggabungkan mereka dalam satu kawasan. Jika anda memerlukan bantuan dalam memilih, hubungi pakar kami!

Perancangan rumah sehingga 100 meter persegi. m

Reka bentuk rumah yang dicadangkan itu difikirkan dengan teliti dan dianalisis untuk fungsi dan kemudahan perumahan masa depan. Anda boleh mendapatkan semua maklumat mengenai saiz dan lokasi bilik di atas lantai dengan pergi ke halaman tujuan tertentu.

Layout satu tingkat rumah. Projek rumah sehingga 100 meter persegi. m, hanya mempunyai satu tingkat - ini adalah pilihan terbaik untuk orang yang tinggal berasingan daripada orang yang disayangi, atau untuk sekeluarga kecil 2-3 orang. Di lantai biasanya terdapat bilik tidur, bilik mandi dan ruang duduk yang luas, yang termasuk ruang tamu dan dapur. Dua bilik terakhir dalam projek moden rumah kecil sehingga 100 meter persegi. m biasanya digabungkan. Inilah trend sebenar dalam perancangan rumah persendirian. loteng besar hampir menjadikan rumah satu tingkat di dua tingkat, kerana boleh terletak di bahagian atas beberapa bilik tidur, bilik persalinan, pantri dan bilik mandi.

Tata letak dua tingkat rumah. Mereka boleh menampung keluarga besar 3-5 orang. Bilik umum (ruang tamu dan dapur) berada di tingkat pertama, dan yang kedua, menurut projek itu, menduduki bilik tidur.

Projek rumah sehingga 100 meter persegi. m menyediakan untuk kegunaan dalam pembinaan bahan-bahan yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai:

  • bata atau blok, serta balak bulat (untuk mendirikan dinding);
  • rasuk kayu atau monolitik (untuk lantai);
  • jubin bumbung logam atau lembut (untuk bumbung).

Pada masa yang sama, pilihan bahan untuk pelaksanaan projek tetap dengan pelanggan. Jenis asas bergantung kepada ciri-ciri tanah. Pembinaan yang paling kerap dilakukan pada asas monolitik, yang mempunyai kekuatan optimum dan kapasiti menanggung beban.

Untuk membeli sebuah projek standard untuk rumah sehingga 100 meter persegi, sesuai untuk seni bina, perancangan dan harga. m, klik butang "Perintah 9raquo; dan tinggalkan kenalan anda dalam bentuk yang muncul. Kami akan melakukan yang lain: kami akan memanggil anda kembali untuk menjelaskan semua butiran mengenai projek, menandatangani kontrak dan pemindahan dokumentasi kejuruteraan ke rumah anda.

Penghantaran projek di mana-mana rantau Persekutuan Rusia adalah percuma!

Rumah dari 81 m2 hingga 100 m2

Sarang keluarga perlu luas dan selesa. Kami menawarkan penyelesaian yang sangat baik untuk penempatan anda dan anak-anak anda - projek rumah 100 m 2. Cottage di kawasan itu adalah pilihan terbaik untuk keluarga muda memikirkan masa depan mereka. Lagipun, perancangan ini mengambil kira keperluan orang dewasa dan generasi muda semasa masih luas dan ergonomik.

Katalog Kedai projek membentangkan projek-projek kotej sehingga 100 sq.m. dengan foto dan susun atur. Antara penjelmaan boleh memilih mana-mana gaya pembinaan, bilangan tingkat, pengubahsuaian dan varian trim luaran (kayu, batu, bata, konkrit, dan lain-lain). Pelbagai ini memanjangkan pilihan untuk setiap pelanggan dan membolehkan anda memilih pilihan yang paling sesuai. Oleh itu, antara pilihan yang dibentangkan dalam katalog, anda akan menemui sebuah projek rumah sehingga 100 meter persegi. dengan loteng, bilik bawah tanah dan teres. Pengubahsuaian kampung ini termasuk beberapa bilik tidur, dewan, ruang tamu, pantri, dapur, ruang makan, dewan dan bilik mandi tentu.

Penyiapan rumah projek selesai 100 m 2 Tulou kelihatan padat, kemas, bergaya dan dengan itu patut walaupun dalam kawasan yang kecil. Memilih sebuah pondok, anda mungkin akan berpuas hati.

Setelah memilih projek yang anda suka di rumah hingga 100 meter persegi, anda boleh membuat pengeditan dengan arkitek kami. Jenis kerja ini dilakukan dengan bayaran, jumlah yang dapat anda pelajari dari pengurus syarikat.

Antara lain, kami menyediakan kemungkinan reka bentuk individu. Dalam kes ini, harga akan dikira berdasarkan kerumitan perancangan dan perkhidmatan tambahan (contohnya, penyeliaan pembinaan).

Perintahkan reka bentuk rumah dan kotej 100 meter persegi. m sudah sekarang atau hubungi pakar kami melalui telefon +7 (499) 653-86-25 atau e-mel [email protected]

115230 Moscow, pengangkutan elektrolit, rumah 3, halaman 28, lantai 2, pintu masuk 2, pejabat 204

Projek rumah sehingga 100 meter persegi. m

Membuat keputusan untuk membina pondok negara, kami mengambil kira semua keadaan yang ada. Tidak semestinya sebidang tanah yang membolehkan anda untuk mencari sebuah rumah besar atau hanya tidak masuk akal untuk membina sebuah rumah besar. Ramai yang lebih suka rumah perumahan yang padat dan ekonomik, sebagai balasan menerima kawasan besar untuk pertanian homestead. Dimensi rumah bergantung bukan sahaja pada bilangan tetamu, tetapi juga pada tujuannya, kerana sama sekali tidak ada alasan untuk membina estet generik bergaya sebagai pondok musim panas.

Bagi pasangan yang mempunyai satu anak, ia akan menjadi penyelesaian yang sangat baik dan paling murah untuk projek rumah sehingga 100 meter persegi. m. Tidak jauh dari Moscow atau St Petersburg adalah agak mustahil untuk mendapatkan plot kecil tanah dan membina sebuah rumah desa yang selesa dan padat, yang merupakan hotel yang berdekatan cemerlang kepada tamadun, di satu sudut hijau di luar bandar-bandar.

Kelebihan rumah sehingga 100 meter persegi. m.

"Kecil, ya udalenky" - kata ini amat sesuai untuk menerangkan projek rumah sehingga 100 meter persegi. m. Di pondok sedemikian, semua premis yang diperlukan akan ditempatkan sempurna, dan teknik seni bina asal akan membantu untuk memperluaskan kawasan mansion dengan ketara. Salah satu projek rumah paling popular adalah sehingga 100 meter persegi. m adalah susun atur dua tingkat atau mansard. Harga rumah sedemikian akan lebih tinggi daripada satu cerita biasa, tetapi ia akan mengurangkan penggunaan plot peribadi dan memperluas kawasan berguna perumahan dalam satu setengah hingga dua kali. Di samping itu, zon di pondok dengan tingkat dua meninggalkan ruang untuk penyelesaian reka bentuk asal.

Lantai pertama sering digunakan untuk ruang tamu yang selesa dan luas, dapur (kadang-kadang dapur dan ruang tamu digabungkan), bilik mandi, pantri. Kembangkan lantai pertama dengan teres tertutup, tingkap beranda atau tingkap. Tingkat kedua adalah untuk bilik tidur dan bilik rehat. Di sini anda boleh mengaturkan kajian kecil atau perpustakaan, bilik permainan kanak-kanak atau bilik tetamu. Di tingkat dua, anda boleh meningkatkan kawasan yang berguna dengan bantuan balkoni atau loggia.

Projek rumah itu adalah sehingga 100 meter persegi. m akan berbeza perimeter kecil, yang menjimatkan penggunaan laman web ini. Kawasan di sekeliling rumah anda boleh mengatur mengikut selera anda. Kebun anggur kecil, taman dengan pokok buah-buahan dan semak-semak, taman atau bahkan kompleks rumah hijau kecil akan menjadikan rumah anda benar-benar mesra alam. Satu lagi pilihan untuk mengatur sebuah laman di sekeliling sebuah rumah kecil ialah pembinaan mandi atau sauna, kolam kecil dan gazebo dengan barbeku. Masa lapang walaupun di kawasan kecil akan disediakan.

Terdapat sejumlah besar projek siap sedia rumah hingga 100 meter persegi. m, antaranya pasti ada yang anda suka. Sekiranya anda mahu impian impian anda menjadi lebih eksklusif, di samping kekompakan dan keselesaan, lebih baik menghubungi arkitek untuk menyusun projek asal bangunan dan sambungan lain. Rumah kecil seperti itu akan menjadi rumah yang indah untuk keluarga anda, di mana anda akan merasa kebahagiaan sebenar.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 62