Wall-kertas untuk lukisan marburg

Wallpaper "Marburg" untuk lukisan - perbezaan dan ciri utama

Berlaku adalah hari-hari ketika di rak-rak kedai-kedai khusus yang terletak hanya kertas dinding kertas dengan gambar. Rangkaian produk kemasan hari ini telah berkembang dengan ketara. Terdapat bahan dengan sifat unik, menggabungkan penampilan dan kepraktisan asal, contohnya kertas dinding "Marburg" untuk lukisan. Tidak diragui, kertas biasa murah dan selamat dari segi alam sekitar. Tetapi kerapuhan dan kehidupan yang pendek menyebabkan banyak pengguna memilih vinil lebih moden atau salutan bukan tenunan.

Syarikat-syarikat yang menghasilkan bahan hiasan, banyak, dan mereka semua bersaing dengan memuji produk mereka. Oleh itu, kadang-kadang ia kelihatan kepada pembeli bahawa tidak ada perbezaan asas dalam yang direka dan dihasilkan kertas dinding untuk dinding. "Marburg" adalah syarikat Jerman tertua yang mempunyai sejarah yang kukuh di belakangnya. Pakar yang bekerja di syarikat ini sentiasa mencari penyelesaian yang tidak standard untuk rumah anda. Dan kerjasama syarikat dengan artis terkenal Ulf Moritz memberikan produk reka bentuk yang halus dan berteknologi tinggi. Eksperimen berani mengasah dengan warna, menggunakan kombinasi bahan yang luar biasa: logam, serbuk vinil, kaca.

Imej kreatif boleh dinasihatkan kertas dinding "Marburg" untuk lukisan. Mereka boleh menahan beberapa lapisan cat, jadi anda boleh menukar teduh dinding lebih daripada sekali. Kain yang tidak tenunan dengan hiasan hiasan yang diperbuat daripada vinil foamed padanya menyerap komposisi pewarna dengan baik. Kombinasi bahan semacam itu semacam palet. Dengan bantuannya, anda boleh membuat tiruan lukisan dinding yang pandai. Pengilang juga menjaga ketersediaan dalam katalog pelbagai lebar dan kertas dinding yang socle. Mereka dihasilkan sama ada telah dicat atau bersih, dengan mengambil kira bahawa mereka akan dihiasi sendiri.

Apa lagi pelanggan yang memilih kertas dinding Marburg menang? Di bawah lukisan, dinding biasanya disaring dengan teliti. Corak tekstural kanvas dapat menyembunyikan kecacatan kecil di permukaan, jadi bilangan siklus shpatding dapat dikurangkan. Menguatkan sifat-sifat kain bukan tenunan menghalang penampilan di dinding mikrokompres yang terbentuk dalam proses "shrinkage9raquo; rumah baru.

Bekerja dengan kain bukan tenunan lebih mudah daripada dengan lapisan kemasan konvensional. Pelekat ini digunakan terus ke dinding. Tidak perlu menunggu, ketika linen itu diresapi dengan komposisi gam. Gentian mineral yang tidak boleh dibasuh memastikan kelembapan tidak mempunyai kesan ubah bentuk pada kertas dinding untuk lukisan. "Marburg" terkenal dengan kualiti bahan-bahannya, tetapi untuk pembeli sangat pemilih siri "anti-vandal" khas dilancarkan, yang juga cakar haiwan domestik tidak takut.

Terima kasih kepada ciri khas, kertas dinding "Marburg" untuk lukisan boleh digunakan di bilik mandi dan dapur. Adalah penting untuk memilih komposisi berasaskan air dengan pantas untuk penamat. Ia mesti mempunyai rintangan kelembapan tinggi dan ketahanan terhadap lelasan.

Di samping itu, produk pengeluar Jerman sememangnya selamat untuk manusia. Kain bukan tenunan merujuk kepada bahan tidak mudah terbakar. Ia mesra alam, seperti yang dibuktikan oleh sijil yang sesuai.

Betul untuk gam gam di bawah lukisan Marburg?

Pilihan bahan penamat bukanlah satu tugas yang mudah. Pelbagai besar. Sebagai contoh, berbaring di atas kertas dinding rak untuk melukis Marburg - apa? Sekiranya anda hanya pergi ke kedai dan baca penerangan mengenai bahan-bahan, kemudian habiskan sepanjang hari di sana dan hasilnya anda tidak boleh membeli apa yang anda perlukan. Untuk memperbaikinya adalah perlu untuk menyediakan terlebih dahulu, maka anda akan tahu apa yang anda perlukan untuk membeli. Pikirkan reka bentuk bilik, tulis apa bahan yang diperlukan dan mana firma boleh membekalkannya. Coatings untuk dinding dibuat oleh banyak syarikat, bertanya apa yang mereka boleh tawarkan kepada pelanggan. Belajar sebanyak mungkin tentang wallpaper Marburg, bandingkan dengan sifat penutup dinding lain dan pergi membeli-belah, mengetahui apa bahan yang anda perlukan.

Setiap syarikat memuji produknya, tetapi tidak semua orang boleh mewajarkan kualiti barangan. Firma Jerman "Marburg" telah berada di pasaran sejak pertengahan abad XIX, dan ini tidak dibantu oleh iklan yang kuat, tetapi oleh produk bukan standard asli. Pengasas cap dagang itu memutuskan untuk menghasilkan bahan binaan untuk orang yang berpendapatan rendah, yang ingin tinggal di pangsapuri yang direka dengan baik. Sejak itu, undang-undang untuk syarikat itu telah menjadi pelbagai yang kaya dan harga yang berpatutan.

1

Untuk mengembangkan gambar, anda boleh menjemput seorang gadis yang baru lulus dari akademi seni, untuk bayaran kecil dia akan datang dengan hiasan yang bagus, tetapi biasa. Syarikat Jerman memutuskan untuk tidak menyelamatkan projek-projek dan dijemput untuk kerjasama Ulf Moritz, seorang seniman yang layak pengiktirafan sebagai eksklusif dan perbaikan karyanya. Di samping itu, syarikat itu juga bekerjasama dengan pereka lain, yang menjadi terkenal di kalangan pakar dalam kreativiti mereka dan dapat dikenali projek mereka.

Bukan idea yang tidak baik untuk membeli kertas dinding dengan gambar yang direka oleh pakar terkenal, tetapi ramai orang kreatif ingin menjadi pengarang bersama artis terkenal, untuk menyumbang sesuatu kepada reka bentuk apartmen. Bagi mereka yang bermimpi mencipta, tangannya meminta berus dan palet dengan cat, wallpaper untuk lukisan telah dibuat. Mungkin anda suka perubahan dan mahu pewarna dinding di dalam bilik untuk berubah lebih daripada sekali dalam 5 tahun, tetapi sangat kerap. Kertas dinding syarikat ini boleh tahan sehingga 15 lapisan cat, semua orang boleh mengemas kini reka bentuk rumah mereka dengan kerap.

Sebagai asas perkembangan terbaru, fabrik nonwoven digunakan, ia tahan lama, tahan lama dan murah. Pengilang juga menjaga penyokong bahan tradisional. Jangan percaya teknologi moden - anda boleh membeli kertas dinding kertas. Sekarang banyak syarikat menggunakan produk-produk pencapaian saintifik terkini untuk asas, tetapi syarikat "Marburg" adalah perintis, mereka pertama kali memutuskan bahawa ia mungkin untuk menggunakan bukan sahaja kertas untuk penamat dinding. Fiberglass, foamed vinyl, rhinestones, metallized coating - mengapa tidak menggunakan semua ini untuk reka bentuk dalaman?

Bagi pembuatan kertas dinding untuk lukisan, syarikat "Marburg" mengambil sebagai kain bukan tenunan asas. Pada kanvas timbul corak pelega. Vinyl foamed, digunakan untuk hiasan, menyerap cat dengan baik. Anda boleh membuat, mencipta karya kecil anda sendiri, bahan-bahan moden akan membolehkan anda untuk meletakkan dinding dengan lukisan dinding, dan hanya menutup ia akan dilihat bahawa ini adalah tiruan yang bijak. Adakah anda mahu menggunakan bahan tradisional? Di khidmat anda, kertas, tetapi bukan kertas dinding yang membosankan, pendek, yang kami gunakan dari zaman kanak-kanak, dan reka bentuk dua lapisan baru yang boleh dikemas kini tanpa banyak perbelanjaan.

Langit dinding berdinding kelihatan belum selesai. Melekat di bahagian atas, dan di bawah socle, dan hiasan yang paling mudah akan kelihatan berbeza. Pelbagai aksesori tambahan akan membolehkan anda memilih pewarna reka bentuk tepi, yang selaras dengan hiasan dinding. Adakah anda ingin menghiasi bilik anda dari atas ke bawah? Dapatkan sekatan bersih dan pita socle - dan buat karya mereka pada mereka.

Apa kelebihan lain yang ada lukisan Jerman?

 1. Ia tidak perlu berhati-hati mengukur dinding: hiasan hiasan akan menyembunyikan penyelewengan kecil.
 2. Dalam hal pergerakan kecil atau penyusutan struktur galas beban, kain bukan tenunan tidak akan menimbulkan retakan dan air mata pada kertas dinding.
 3. Bahan yang tidak takut kelembapan digunakan. Wallpaper boleh dilekatkan di bilik mandi.
 4. Wallpaper tidak boleh dilapis dengan gam, komposisi hanya digunakan untuk dinding.
 5. Bahan-bahan ini mesra alam, tidak mudah terbakar dan selamat untuk manusia. Produk-produk itu telah menerima perakuan keselamatan ekologi, pada hubungan pembuatan yang berbahaya tidak digunakan untuk organisma.
 6. Anda boleh mencuci kertas dinding.

Semua akan menjadi baik, tetapi pemilik kucing itu marah: haiwan peliharaan mereka merobek kertas dinding yang baru saja disisipkan. Pakar pakar menerima cabaran itu dan membangunkan satu siri khas. Sekarang kuku bahkan kucing yang paling agresif tidak boleh merosakkan penamat dinding. Beli kertas dinding antivirus, dan anda boleh menjadi tenang: calar di dinding tidak muncul.

Firma "Marburg" menghasilkan kedua-dua kertas bukan tenunan dan kertas. Di pusat-pusat khusus para pengurus akan membantu anda memilih produk yang tepat, akan memberikan konsultasi yang diperlukan. Dan apa yang orang tinggal di bandar-bandar kecil atau kawasan luar bandar, di mana penjual kadang-kadang walaupun nama produk tidak boleh menulis dengan betul? Keluarkan tepi kanvas dan lihat apa jurangnya. Dalam kain bukan tenunan, serat harus kelihatan, dan apabila kertas tebal kelihatan, mereka tahu segala-galanya. Sudah tentu, tidak semua kedai jualan boleh menguji bahan untuk berehat. Beli bukan roll, tetapi 0.5 m salutan untuk dinding, dan percubaan dengannya seperti yang anda mahu.

Fikirkan gaya dan reka bentuk pedalaman, pilihan asas bergantung kepadanya. Apa yang anda lebih suka: tiruan kain sutera, tekstur berkilat atau matte berkilat? Pada mulanya ia kelihatan seperti bulu beralun, mencipta permainan cahaya dan bayangan yang menarik. Kertas dinding syarikat "Marburg" adalah berbeza dari lukisan biasa, yang digunakan walaupun oleh nenek-nenek kami. Lapisan dalaman memberikan kekuatan, dan luaran mencipta corak yang berwarna-warni yang unik. Bosan dengan pewarna itu? Keluarkan lapisan atas dan gam kertas dinding lain pada substrat yang tinggal tanpa penyediaan permukaan. Cinta kestabilan? Cat berkualiti tidak terbakar di bawah matahari dan mengekalkan rupa yang menarik untuk masa yang lama.

Kertas dinding untuk anda telah dipilih, kini anda perlu membeli socle and curb. Adalah wajar, bahawa semua elemen adalah dari satu pengeluar dan kelihatan harmonis. Jika anda memilih kertas dinding untuk melukis Marburg, masuk akal untuk membeli aksesori lain dari syarikat yang sama. Sekiranya tidak ada warna yang sesuai, beli jalan raya dan socle band dengan bantuan yang bersih, maka anda boleh memilih warna yang paling sesuai. Jangan lupa tentang siling, kapur kapur telah lama keluar dari fesyen. Beli lapisan pelepasan khas, ia boleh dibiarkan putih tulen atau dicat di nada dinding.

Dalam bilik gelap yang gelap, lebih baik untuk meninggalkan siling tanpa lukisan. Semakin pewarna akan berbeza dari nada putih biasa, semakin kuat ruangan itu akan kelihatan seperti penjara bawah tanah.

Fikirkan tentang apa yang di dalam bilik anda kelihatan seperti. Anda boleh membeli ornamen hiasan asli, maka tidak akan ada kesulitan dengan susunan perabot. Anda boleh membeli kanvas dengan plot yang indah. Dalam kes ini, anda perlu mengekalkan keadaan seperti pada mulanya. Ia sangat hodoh jika tangan watak itu kelihatan dari belakang kabinet, atau rak tergantung menutup kepala kepada wira plot. Untuk lukisan besar anda memerlukan ruang yang besar, bebas dari perabot. Bagi bilik kanak-kanak, syarikat itu menawarkan lukisan yang membawa kegembiraan kepada anak-anak. Mereka akan senang tertidur dalam syarikat peri atau watak kartun kegemaran mereka. Untuk institusi dan premis pejabat, perhiasan yang ketat dengan pukulan, garisan, riak akan sesuai.

Di bawah kertas dinding pada asas bukan tenunan, penyediaan teliti tidak diperlukan, tetapi ini tidak bermakna mereka boleh terpaku secara langsung ke papan yang tidak dirancang atau kerja keras. Permukaan tidak perlu dibawa ke cermin kelancaran, tetapi retakan, penyelewengan yang besar, lipit perlu ditampal dan dempul. Kebanyakan kualiti kerja bergantung kepada komposisi pelekat: jika asas kertas boleh diperbaiki dengan pelekat sejagat biasa, maka untuk flizelin kertas dinding anda memerlukan jenama khas. Adalah lebih baik untuk membeli bahan-bahan di pusat khusus, pengurus yang berpengalaman akan membantu untuk memilih set lengkap segala yang diperlukan. Jika anda membeli barangan di kedai biasa, teliti membaca arahan untuk kedua-dua kertas dinding dan pelekat.

Segera meninggalkan lantai perdagangan, jika penjual akan menawarkan anda untuk membeli grout untuk sendi, pekerja yang kompeten tidak menasihati anda kebodohan sedemikian. Wallpaper "Marburg" anda perlu menutup rapat tanpa jurang. Untuk dapat melakukan pekerjaan sedemikian, anda perlu mempunyai banyak pengalaman dalam profesi pembinaan dan dinding halus yang ideal. Jika anda tidak mahu menghubungi profesional, gam kanvas dengan tumpang tindih kecil. Kemudian ambil pisau yang tajam, potong jahitan dari atas ke bawah, keluarkan tepi potong dan tekan tepi ke dinding. Wallpaper «Marburg» akan terletak sempurna rata, hirisan itu akan menjadi tidak dapat dilihat sepenuhnya.

Mari kerja.

 1. Di sebelah kiri tingkap, ukur jarak yang sama dengan lebar roll.
 2. Dari titik yang diukur ke plumbline, lukiskan garisan menegak dari atas ke bawah.
 3. Potong roll ke dalam jalur, yang sepatutnya lebih sentimeter daripada ketinggian bilik.
 4. Lubricate the wall with glue. Jika anda menggunakan kanvas di atas kertas, juga gunakan jalur. Lekatkan kanvas yang dilapisi boleh, apabila pelekat diserap ke dalam substrat, ia mengambil masa kira-kira 10 minit.
 5. Kencangkan bahagian atas bilah ke dinding, selaraskan dinding sisi sepanjang garis menegak, luruskan jalur dan tekannya ke dinding.
 6. Ambil selendang kertas dinding dan lancar kertas dinding dari tengah ke tepi supaya tidak ada gelembung, kedutan, lipatan.
 7. Potong bahagian berlebihan dari atas dan bawah. Jika anda menggunakan jalur tepi dan socle, anda tidak boleh membuat tepi dengan sempurna walaupun.
 8. Gali kanvas seterusnya dengan pembukaan 2-3 cm.
 9. Potong tumpang tindih secara menegak dan keluarkan kelebihan tepi.
 10. Berhati-hati dengan menekan dinding sendi.

Kerja utama dilakukan. Sekarang, jika dikehendaki, anda boleh menampal sekat dan topi. Jika anda ingin meninggalkan segala-galanya, pastikan bahagian atas dan bawahnya dipotong lurus. Fikirkan, anda mahu cat dinding sekaligus atau seketika, anda akan berpuas hati dengan liputan sedemikian, dan kemudian anda boleh mengemas kini pedalaman.

Selalunya kertas dinding untuk lukisan boleh didapati dalam warna cahaya yang menyenangkan mata. Setelah melekat, anda boleh meninggalkan segala-galanya seperti yang ada, dan apabila anda ingin mengemas kini pedalaman, catnya dengan warna lain. Jika anda ingin melakukan kerja kreatif anda sendiri, jangan tergesa-gesa untuk memulakan lukisan, tunggu sekurang-kurangnya sehari selepas pelekat. Kanvas untuk aktiviti seni anda harus kering dengan baik, dan hanya kemudian anda boleh mula membuat karya yang indah.

Kertas dinding paling sesuai dengan cat berasaskan air. Untuk dinding untuk bernafas dan orang yang selesa di dalam bilik, gunakan sebatian berasaskan air. Apabila membeli, lihat di dalam arahan, sama ada ia mungkin untuk mencuci kertas dinding yang dicat. Terutama penting ialah keadaan dapur dan bilik kanak-kanak. Gulung satu lapisan cat, biarkan ia kering selama sekurang-kurangnya 12 jam, dan kemudian ulangi prosedur.

Beli dahulu sebilangan kecil cat terpilih dan catkan sudut kecil kertas dinding. Sering kali, selepas pengeringan, warna teduh berubah, dan anda tidak akan melihat warna yang anda mahukan sama sekali. Jika hasil hari berikutnya membuat anda gembira, membeli keseluruhan jumlah bahan dan mula bekerja.

Tidak semua orang gembira dengan lukisan monophonik, ramai orang menginginkan corak yang berwarna-warni atau plot yang berwarna-warni. Jika anda ingin mencipta kanvas eksklusif unik, pra-stok dalam berus dengan ketebalan yang berbeza dan warna pelbagai warna. Di dinding kering dengan berus, tulis butiran gambar anda.

Wallpaper untuk lukisan adalah baik kerana setiap pemilik rumah dapat membuat hiasan unik premis. Anda boleh membeli gulungan yang sama dengan kawan atau jiran, tetapi jenis bilik selepas penamat akan berbeza. Jangan mengehadkan imaginasi, menarik kanak-kanak kepada penciptaan, dan apartmen anda akan menjadi tidak seperti mana-mana kediaman lain. Tidak suka hasilnya? Wallpaper-filem tersebut adalah baik untuk lukisan, supaya anda boleh mengambil roller dan menggulung seni anda dengan perhiasan monofonik.

Wallpapers Marburg Patent Decor under the cover # 108; ku

Marburg Patent Decor adalah pilihan yang sangat baik untuk mereka yang ingin memberikan bilik gaya yang unik. Terima kasih kepada pilihan tekstur yang besar, hiasan Marburg Patent Wallpapers menempati tempat utama dalam segmen kertas dinding untuk lukisan. Bayangkan anda boleh memberi dinding apa-apa warna, anda hanya perlu memilih tekstur kertas dinding. Ia berlaku bahawa warna dinding menjengkelkan dan penting untuk perhatikan kertas dinding ditambah besar untuk lukisan Hiasan Paten Marburg - anda boleh mengecat mereka sehingga 10 kali, secara radikal mengubah penampilan bilik! Ia juga perlu diperhatikan bahawa dinding Marburg dari koleksi Hiasan Hiasan disyorkan untuk digunakan pada dinding masalah, terdedah kepada retak, dan juga tidak menuntut untuk menyediakan dinding sebelum melekat.

Kertas dinding yang dihasilkan di kilang Marburg disahkan dengan sijil keselamatan alam sekitar RAL. Ini bermakna kertas dinding Marburg dari katalog Hiasan Paten memenuhi semua keperluan alam sekitar dan khususnya tidak mengandungi sebatian klorin-fluorida, sebatian logam berat dan pelarut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

− 3 = 1