Berdiri untuk komputer riba dengan peminat

Contents

Bagaimana untuk memilih pendirian laptop dengan penyejukan: jenis, ciri dan cadangan

Kelebihan utama komputer riba di hadapan komputer peribadi berskala penuh adalah tahap pergerakan yang tinggi. Oleh itu, kelemahan utama adalah bahawa pengisiannya begitu padat sehingga tidak mungkin selalu berubah dari susunan atau bahagian-bahagian yang tidak sesuai. Komputer riba disampaikan dan digunakan "sebagaimana adanya", jadi selesaikan masalah terlalu panas dengan peranti luaran. Bantu dalam pad penyejukan khas ini, yang sangat berguna dan mudah digunakan.

Tetapi jangan beli model pertama yang anda suka. Produk ini mungkin berkualiti rendah atau semata-mata tidak sesuai untuk digunakan. Wira kajian hari ini adalah pad pendinginan untuk komputer riba. Cara memilih, jenis, ciri, kelebihan dan kekurangan model berbeza - baca lebih lanjut mengenai semua ini.

Apabila perlu menggunakan pendirian dengan penyejukan

Pendirian komputer riba secara besar-besaran menjalankan dua fungsi: ia menyokong peranti dalam kedudukan yang mudah, yang membolehkan untuk mengurangkan beban pada mata, leher dan bahu, dan memanjangkan hayat peranti, menyejukkannya.

Peranti penyejuk berguna dalam kes tersebut apabila:

 • komputer riba adalah sangat panas, yang menyebabkan ia berfungsi dengan tidak betul atau perlahan-lahan dan tergantung;
 • rejim suhu operasi peranti terlampau (pada suhu ambien yang tinggi);
 • komputer riba lebih kerap berlutut atau di atas katil;
 • pengguna berfungsi dengan menuntut program atau melancarkan "berat 9raquo; permainan;
 • dalam komputer riba, penyesuai grafik telah diganti atau dibaiki;
 • pemproses AMD dipasang: komputer riba ini, sebagai peraturan, cepat dipanaskan.

Dalam semua kes ini adalah wajar untuk menggunakan peranti penyejuk tambahan. Bagaimana untuk memilih pendirian untuk komputer riba? Petua berada di bawah.

Komputer riba mungkin terlalu panas kerana beberapa sebab. Pertama sekali, ini adalah kekurangan reka bentuk: tampalan haba yang lapuk antara modul utama sistem dan motherboard, penyejuk lemah, ketidakkonsistenan produktiviti maksimum yang diisytiharkan oleh pengilang, pengisian yang sedia ada. Selain itu, habuk yang tidak dapat dielakkan masuk ke dalam peranti boleh mencetuskan terlalu panas.

Membeli pad penyejukan dalam banyak kes adalah satu keperluan yang dapat memperluaskan kehidupan komputer riba. Tetapi bagaimana untuk memilih berdiri komputer riba yang sesuai?

Cara Pilih Stand Laptop dengan Penyejuk

Bagaimana untuk memilih pendirian yang betul untuk komputer riba dengan penyejukan, supaya tidak membazirkan wang, masa dan saraf? Apabila membeli, anda perlu memberi perhatian kepada beberapa parameter, antaranya:

1
 • jenis pendirian (klasik atau meja), saiz dan jenis penyejukan;
 • bahan dari tempat berdiri komputer riba dibuat;
 • berat alat penyejukan (terutamanya jika anda sering membawa komputer riba);
 • kuasa, diameter dan bilangan peminat, tahap bunyi;
 • kelengkapan dan fungsi tambahan;
 • sifat utama maklum balas pengguna;
 • pendirian, model dan nilai pengilang.

Kebanyakan parameter bergantung kepada keutamaan peribadi, sementara yang lain menonjolkan kuasa dan kecekapan peranti penyejukan.

Jenis pendirian dengan penyejukan pilihan untuk komputer riba

Berdiri boleh berupa meja lipat dengan kaki tinggi atau klasik, mengangkat komputer riba beberapa sentimeter di atas permukaan kerja.

Stand standard adalah platform berlubang yang cukup mudah alih, murah, tetapi mempunyai fungsi terhad. Biasanya, peranti sedemikian membolehkan anda menyesuaikan hanya tahap kecondongan. Pendirian klasik boleh menjadi keras atau lembut: yang pertama dipasang di atas meja, yang kedua dilengkapi dengan bantal "breathing9raquo; bahan di bahagian bawah dan direka untuk bekerja pada lutut.

Meja meja mempunyai fungsi yang luas (menyesuaikan diri dengan ketinggian dan sudut kecenderungan) dan sering dilengkapi dengan kemudahan tambahan (menyediakan tempat untuk tetikus atau kotak kecil). Jadual-jadual itu tidak seperti mudah alih seperti platform, mereka lebih berat dan lebih besar, mereka lebih mahal daripada berdiri klasik, tetapi mereka dapat memberikan kemudahan maksimum.

Jadi, kita memerlukan pendirian laptop dengan penyejukan. Bagaimana untuk memilih jenis dan bahan, apa yang harus menjadi peminat? Terdapat dua jenis mekanisme penyejukan: pasif dan aktif.

Penyejukan pasif dicapai dengan serentak menyerap haba dari buku nota dan meningkatkan peredaran udara di antara komputer riba dan permukaan di mana ia dipasang. Versi pendirian ini sesuai untuk "pencegahan 9raquo; Tujuannya, jika komputer riba itu sendiri tidak mempunyai masalah penyejukan.

Penyejukan aktif memerlukan peminat terbina dalam. Ini jauh lebih berkesan, tetapi seperti itu, sebagai peraturan, lebih mahal, mereka menggunakan elektrik dan membuat bunyi bising. Peranti dengan penyejukan jenis aktif boleh mengurangkan suhu komputer riba dengan 5-15 darjah.

Kualiti penyejukan bergantung kepada peminat: bilangan, diameter, kelajuan putaran bilah dan lokasi. Tidak semestinya sejumlah besar penyejuk - pilihan terbaik. Jadi, sebagai contoh, satu peminat diameter yang besar dan dengan kelajuan putaran yang tinggi (dari 2000 rpm) jauh lebih cekap daripada beberapa kecil. Bagi lokasi penyejuk, adalah wajar bahawa ia sepadan dengan lubang dalam sistem penyejukan komputer riba.

Bilangan peminat, kelajuan putaran dan jenis galas bergantung pada bagaimana bising peranti akan beroperasi. Yang paling tenang - berdiri dengan satu galas yang lebih sejuk dan hidrodinamik. Penggemar dengan kelajuan rendah akan bekerja lebih senyap daripada yang lain, tetapi ini memberi kesan negatif kepada fungsi utama pendinginan.

Bahan pembuatan, berat dan dimensi

Bagaimana untuk memilih pendirian laptop dengan penyejukan dengan betul? Kami juga ditentukan dengan bahan tersebut. Bahan pembuatan sangat penting untuk menyokong dengan penyejukan jenis pasif. Tempat berdiri boleh diperbuat daripada plastik, kayu, aluminium atau tembaga. Yang paling berkesan adalah tembaga atau aluminium berdiri. Pohon itu kelihatan hebat, sokongan plastik boleh dibuat dari pelbagai bentuk, tetapi kedua-dua bahan tidak mengambil haba.

Jika anda memerlukan pendirian laptop dengan penyejukan, bagaimana untuk memilih saiz optimum? Ukuran pendirian bergantung pada pepenjuru komputer riba. Untuk kemudahan penggunaan, penunjuk ini sepadan dengan satu sama lain. Berat menentukan mobiliti dan keselesaan menggunakan peranti penyejukan. Adalah wajar untuk mencari keseimbangan sempurna antara kemudahan dan kestabilan.

Fungsi dan kelengkapan sistem penyejukan untuk komputer riba

Bagaimana untuk memilih pad penyejukan untuk komputer riba dengan fungsi dan peralatan? Parameter ini semata-mata individu dan bergantung pada pilihan peribadi. Sesetengah model berdiri boleh membolehkan untuk menghidupkan dan mematikan sebahagian daripada penyejuk mengikut budi bicara mereka sendiri, menyesuaikan cerun, ketinggian, kelajuan kipas dan arah meniup.

Perhatian khusus harus dibayar kepada fungsi yang berdiri. Penyelesaian utama yang digunakan dalam peranti penyejukan moden untuk komputer riba, bolehlah seperti berikut:

 • dikuasakan oleh sesalur kuasa atau USB;
 • pelbagai kemasukan penetapan;
 • peminat boleh alih keluar;
 • Dinamik yang meningkatkan jumlah komputer riba;
 • Lampu latar atau lampu terbina dalam;
 • tempat yang sesuai untuk tetikus;
 • laci kecil;
 • Hab USB dan banyak lagi.

Peralatan tambahan bergantung pada keperluan pengguna dan jumlah yang dia sanggup dibelanjakan untuk pembelian pendiriannya.

Model pendinginan yang terbaik

Tidak tahu bagaimana untuk memilih pendirian laptop dengan penyejukan? Model murah dengan jenis penyejukan pasif tersedia di hampir setiap jenama, dan berdiri berkualiti menengah klasik dihasilkan oleh Modecom, Gembird atau DeTech. Pilihan yang sangat baik - pengeluar berdiri Logitech, Titan, Belkin, Maxxtro atau Cooler Master. Memilih jadual berdiri pendinginan antara model berikut:

 • Tsir Tech® TT-LD82 (meja dilengkapi dengan roda, hebat untuk bekerja di kerusi kegemaran anda).
 • Koolertron New Red Aluminum Nottable Laptop Stand (penyejukan pasif, lengkung berdiri di tiga tempat).
 • PAG 4 Wheels Laptop Desk (model yang sangat stabil, yang membolehkan anda dengan selesa melaraskan bukan sahaja sudut komputer riba, tetapi juga tetikus berdiri).

Senarai daftar: pilihan cepat bagi komputer riba

Bagaimana untuk memilih pendirian laptop dengan penyejukan bagi mereka yang jauh dari butiran teknikal? Anda boleh menggunakan senarai semak berikut:

 1. Berdiri atau meja klasik. Model standard adalah terhad dalam kemungkinan pelarasan, tetapi mereka lebih ringan dan lebih mudah alih.
 2. Diagonal daripada komputer riba. Ia akan sesuai dengan dimensi pendiriannya.
 3. Penyingkiran haba pasif atau aktif. Parameter tersebut mempengaruhi kecekapan penyejukan.
 4. Bahan pembuatan. Pohon itu kelihatan bergaya, plastik lebih ringan, dan logam lebih cekap.
 5. Ciri-ciri tambahan. Meningkatkan bukan sahaja kemudahan kerja, tetapi juga kos peranti.
 6. Reka bentuk. Anda boleh mencari model yang agak menarik.

Kedudukan yang ideal sesuai dengan keperluan, keutamaan peribadi dan belanjawan. Pengeluar moden memberikan pilihan untuk setiap selera dan dompet.

Berdiri untuk komputer riba. Model yang dipilih: dengan penyejukan pasif atau aktif

Komputer riba berkemungkinan besar dan populariti kerana kekompakan dan pergerakan mereka. Di dunia moden, mereka adalah alat yang penting untuk orang-orang perniagaan. Ia sangat baik untuk perjalanan di luar negara untuk bekerja, perjalanan. Menggunakan komputer riba, anda tidak dilampirkan di tempat kerja anda dan sentiasa berhubung.

Di antara semua kelebihannya terdapat satu kelemahan penting - pemanasan melampau peranti. Oleh sebab itu, PC mula digantung, melambatkan, prestasi dikurangkan dengan ketara, sehingga dapat gagal. Penyelesaian yang optimum untuk masalah ini ialah membeli pendirian dengan penyejukan untuk komputer riba.

Berdiri untuk komputer riba. Pembinaan dan jenis

Secara struktural, pendirian adalah permukaan cenderung atau rata yang naik di atas satah sokongan. Ia mempunyai alur khas untuk laluan udara di dalam komputer riba. Ia diperbuat daripada plastik berkekuatan tinggi, mempunyai konfigurasi dan konfigurasi yang berlainan. Bergantung kepada prinsip penyejukan, mereka dibahagikan kepada dua jenis utama:

 • Dengan penyejukan pasif. Suntikan udara ke PC dilakukan dengan mengorbankan kipasnya sendiri. Pelesapan haba dan pelesapan dilakukan melalui badan aksesori. Dalam kes ini, ia bertindak sebagai radiator.
 • Dengan penyejukan aktif. Dilengkapi dengan penyejuk terbina dalam, yang secara paksa mengepam massa udara untuk mengurangkan suhu operasi peralatan.

Dimensi pad penyejukan mesti sepadan dengan saiz komputer riba

Sebagai tambahan kepada reka bentuk biasa (permukaan cenderung), peranti dengan penyejukan untuk komputer riba boleh dibuat dalam bentuk lantai atau meja samping tempat tidur, pendirian lantai pada tripod. Pilihan kedua adalah ketinggian laras.

Majlis. Sesetengah varian sokongan untuk komputer riba dilengkapi dengan peranti tambahan. Mereka memudahkan untuk bekerja dengan PC dan meningkatkan produktiviti pengguna.

Pelbagai produk dengan ketara merumitkan pilihan, menjadi sukar untuk memilih model optimum peranti. Oleh itu, anda perlu mengambil kira ciri-ciri teknikal, keperluan anda. Kriteria utama semasa pemilihan adalah:

 • Jenis penyejukan. Bergantung pada suhu pemanasan dan keadaan operasi, jenis penyejukan dipilih. Jika komputer riba terutamanya di atas meja, dan suhu operasi melebihi nilai optimum sebanyak 10-15%, maka anda boleh menggunakan penyejukan pasif. Dalam keadaan di mana suhu operasi menghampiri nilai kritikal atau bekerja pada komputer yang dijalankan di atas sofa, katil, dan lain-lain, perlu berhenti hanya pada pilihan dengan penyejukan aktif.
 • Bilangan penyejuk. Bilangan peminat bergantung kepada suhu yang terlalu panas. Tetapi dalam hal ini sejumlah besar peminat akan mempengaruhi proses penyejukan secara negatif. Adalah disyorkan untuk memilih model dengan satu atau dua penyejuk. Prestasi mereka akan lebih tinggi, dan tahap getaran dari mereka lebih rendah.
 • Tahap kebisingan. Kriteria ini menunjukkan berapa banyak desibel peranti menjana. Oleh itu, untuk kerja yang selesa, adalah disyorkan bahawa penunjuk ini mempunyai nilai minimum.

Melalui penyambung USB, ada kemungkinan untuk menyambung ke laptop secara serentak sebagai peminat dan peranti tambahan

Sesetengah model boleh dilengkapi dengan pendirian di bawah tetikus atau cawan.

Stand yang terpilih untuk laptop dengan pasti dan secara kualitatif akan menampung penyejukan komputer dan tidak akan membenarkan berlakunya terlalu panas. Pilih pendirian harus berdasarkan kuasa laptop, pilihan anda sendiri, rasa dan keinginan. Pada aksesori ini, anda tidak boleh menyimpan wang terlalu banyak, kerana ia akan membantu melindungi PC anda dari kerosakan awal.

Keberkesanan pendinginan untuk laptop: video

Tarif Megaphone - bagaimana untuk memilih dan tidak boleh disalah anggap

Smartphone Explay Fresh: features, features.

Telefon pintar dari pengilang China Meizu U10.

Bagaimana untuk memilih telefon pintar Meizu M3 Note 32gb

Samsung Galaxy A3 (2016): pemimpin dalam barisan anggaran.

Tinjauan Penyemak Imbas Amigo: kelebihan dan kekurangan

Android dan papan kekunci yang popular untuknya

Gelas reality maya 3d untuk komputer.

Kami berada di VKONTAKT

 • Ira untuk merakam Cara memilih dengan betul dan membuat bentuk sempurna kening di rumah
 • Bagaimana untuk memilih UPS untuk komputer rumah
 • Настя к записи Bagaimana untuk memilih kot kulit domba yang berkualiti: tips, cadangan, peraturan

Pilihan editor

 • Rubrik popular

  Hak Cipta © 2015. Menyalin bahan dibenarkan apabila meletakkan pautan terus ke laman web ViborProst.ru

  Artikel yang paling menarik dan ulasan dalam seminggu

  Menerima surat berita kami setiap hari Jumaat!

  * Anda boleh berhenti melanggan dari surat berita ini pada bila-bila masa

  Top 9 bermaksud komputer riba, atau Bagaimana untuk memilih pad penyejukan yang terbaik?

  Hari ini kita akan bercakap tentang pad penyejukan untuk komputer riba. Peranti ini akan membawa banyak manfaat kepada orang-orang yang suka bekerja atau bermain tidak di meja komputer, tetapi duduk di sofa atau berbaring di tempat tidur lembut. Tetapi anda tidak perlu menjaringkan itu dengan robot seperti itu, komputer riba boleh terlalu panas, terutama pada musim panas, apabila suhu udara dan jumlah debu meningkat dengan ketara.

  PC sangat mudah digunakan di rumah, mereka sering lebih murah dan lebih berkuasa. Tetapi dalam kehidupan moden, terdapat masa apabila anda perlu menukar untuk komputer riba. Ritme kehidupan yang gila menjadikan anda kekal dalam dinamik dan sentiasa bergerak. Perjalanan perniagaan, percutian, pelancongan - komputer riba berguna di mana-mana untuk bekerja atau bermain.

  Dan kemudian ada satu "but9raquo besar;. Dalam cuaca panas dengan robot dengan komputer riba terdapat satu masalah yang sangat besar - ia terlalu panas. Bukan sahaja di jalan + 30, begitu juga komputer riba menambah haba, semuanya menyusahkan dan tidak selesa, jadi ia juga sangat berbahaya untuk kesihatan. Lebih lanjut mengenai ini menulis rakan sekerja saya Dr. Anatom Dalam kajian pendirian pendinginannya. Pemanasan melampau berbahaya bukan sahaja untuk kesihatan anda, tetapi juga untuk "kesihatan9raquo; komputer riba itu sendiri. Daripada terlalu panas, ia mungkin tidak membakar, perlindungan harus berfungsi, yang akan mematikannya, tetapi jika komputer riba sentiasa patah, bagaimana untuk mengerjakannya, atau bahkan bermain. Bayangkan pada masanya yang paling tidak dapat dilupakan, komputer riba telah kehabisan pesanan, dan anda tidak mempunyai masa untuk menyelamatkan robot.

  Tetapi jangan panik. Dalam kajian hari ini, kita akan menentukan punca penyakit itu, belajar bagaimana untuk menurunkan suhu kepada pesakit dan memilih rawatan yang betul, masa yang diuji.

  Kenapa laptop terlalu panas?

  Kami berharap bahawa anda tidak akan membawa penolong yang setia kepada terlalu panas, tetapi jika tiba-tiba, dari mana anda tidak ... anda perlu tahu apa yang perlu dilakukan.

  Sebab pertama adalah debu. Ia menyumbat sistem pengudaraan dengan sangat cepat dan ketat. Udara yang mesti menyejukkan keseluruhan sistem tidak sampai ke destinasi dan kemudian segala-galanya terlalu panas.

  Habuk - ini adalah penebat haba yang bergaya, ia akan membungkus, pemproses dan kad video anda, seperti dalam kerudung dan akan sembuh dengan teliti. Anda boleh menyimpan dan membersihkan komputer riba anda dari habuk di rumah. Hanya pergi ke YouTube, cari model yang anda perlukan, lihat bagaimana untuk melakukannya dengan betul dan pergi ke sana. Hanya berhati-hati, dan jelas ikuti arahan tuan, supaya keinginan anda untuk menyelamatkan tidak berubah menjadi pembelian komputer riba baru.

  Alasan kedua ialah gris haba usang. Masalah ini, anda juga boleh menyelesaikan di rumah, tetapi di sini adalah perlu, lebih banyak tinkering, daripada dengan penghapusan debu. Intinya ialah sambungan antara modul utama sistem dan papan induknya dihiasi dengan tampalan terma. Ini adalah campuran khas yang menghilangkan haba. Lama kelamaan, ia menjadi kering dan kehilangan harta benda. Jika anda menggantikannya, semuanya akan berfungsi seperti dahulu. Robot sedemikian lebih baik untuk tuan lakukan, supaya tidak merosakkan komputer riba di rumah.

  Alasan ketiga adalah penyejuk yang lemah. Walaupun komputer riba yang paling hebat dan paling berkuasa mempunyai penyejuk kecil dan rendah kuasa. Garis bawahnya ialah peminat yang akan menyejuk dengan baik akan menjadi saiz yang tidak sesuai di dalam komputer riba, dan kipas yang sangat kuat duduk bateri. Dalam keadaan ini, anda boleh membantu penyelesaian yang betul - memilih pad pendinginan untuk komputer riba.

  Bagaimana untuk memilih penyejuk untuk komputer riba?

  Apabila memilih penyejukan, lapan parameter penting mesti diambil kira. Paling penting, kebanyakan mereka boleh dipilih mengikut citarasa anda.

  • Jenis penyejukan - Terdapat dua pilihan - pendinginan aktif dan pasif. Jika komputer riba anda tidak cukup panas atau anda hanya memerlukan pendirian untuk kegunaan mudah, maka penyejukan pasif akan dilakukan.

  Jika hendak memberitahu dengan lebih ringkas, letakkan nota pada sokongan dengan lubang, dan terima kasih kepada pengudaraan semula jadi ia akan disejukkan. Tetapi jika anda mempunyai masalah serius dengan terlalu panas, maka anda memerlukan sejenis penyejukan yang aktif, dengan lebih sejuk.

  Top-9 sistem penyejukan terbaik untuk komputer riba

  Untuk memudahkan anda memahami model tanaman penyejuk tertentu, kami membahagikan semua kedudukan ke dalam tiga kategori. Juga dalam setiap kategori kami memilih yang terbaik dalam segmen harganya. Mari pergi!

  1. Cooling notebook terbaik

  Mempunyai berat badan yang rendah dan reka bentuk yang sangat rata, memakan ruang yang sangat sedikit. Terima kasih kepada satu kipas besar, ia menyejukkan komputer riba dengan skrin pepenjuru sehingga 17 inci. Terdapat dua pilihan untuk memiringkan pendirian: yang pertama hanya "board9raquo;, yang kedua, apabila menghidupkan kaki belakang, anda boleh menggunakan Cooler Master NotePal X-Slim dalam kerja di meja. Tiada fungsi tambahan dalam peranti ini. Ketiadaan hab itu dikompensasi oleh hakikat bahawa pendirian itu tidak menduduki pelabuhan anda - melalui plag yang digunakan. Sokongan ini sesuai untuk kebanyakan buku nota.

  BESTEK® 10 "-15" Pad Penyejukan Laptop / Notebook

  Model ini mempunyai kebaikan dan keburukannya. Kontra pertama: disebabkan saiz permukaan yang lebih kecil, model tidak sesuai untuk semua komputer riba - hanya sehingga 15 inci. Pemaju meletakkan model dua peminat. Keputusan ini menjejaskan peningkatan bunyi bising dan penurunan sedikit dalam fungsi penyejukan. Kelebihan besar adalah fungsi tinggi kedudukan berdiri - 6, yang membolehkan ia digunakan dengan bebas. Dalam contoh ini, terdapat satu ciri yang sangat menarik - asas peranti boleh dilampirkan, sebagai contoh, di atas permukaan meja dan berputar 360 darjah. Pada kipasnya terdapat lampu belakang biru yang sangat indah, di sebelah kanan anda dapat mencari 2 port USB dan pengawal giliran roda.

  Cooler Master NotePal ErgoStand Lite

  Pengilang ini adalah salah satu pemimpin tanaman penyejuk. Mari lihat satu lagi pendirian dari Master Cooler. Versi ini jauh lebih menarik, yang sebelumnya, dan ia mempunyai lebihan tambah. Lima jawatan, dua input USB dan mini-USB, pengawal kelajuan. Berat akan lebih daripada model pertama, tetapi kekuatannya akan lebih tinggi. Pembeli hanya ulasan positif, sangat mudah digunakan di rumah. Berdiri di atas lantai adalah lebih baik untuk tidak jatuh, ada sedikit peluang bahawa ia akan tetap tidak terluka. Satu ciri yang membezakan syarikat ini dari yang lain ialah penggunaan satu peminat besar. Terima kasih kepada ini, komputer riba disejukkan secepat mungkin, memakan kuasa bateri yang kurang.

  2. Lantai terbaik / meja tepi katil

  Kami sampai ke kategori penyejukan berikutnya. Kumpulan barang ini sesuai untuk peminat bekerja duduk atau berbaring di sofa, juga sesuai untuk robot di lantai. Ciri utama utama model ini ialah ruang tambahan untuk tetikus, atau item lain. iMounTek - adalah reka bentuk yang paling bajet dan mudah bagi kumpulan penyejuk ini. Terima kasih kepada dua peminat yang kuat komputer riba anda akan sentiasa merasa baik. Permukaan kerja direka untuk sebuah komputer riba sehingga 15 inci. Ia adalah sangat mudah bahawa anda boleh membawa meja bersama anda - dalam bentuk yang dipasang, saiznya adalah sama dengan komputer riba dan boleh muat secara bebas dalam beg. Walaupun iMounTek diperbuat daripada plastik, ia dapat menahan beban yang berat - sehingga 25 kg. Banyak pengeluar membuat model yang lebih sejuk seperti kita, tetapi di bawah nama yang berbeza dan dengan kualiti yang dipersoalkan.

  iCraze Laptop yang dilaraskan laras

  Banyak tinjauan positif pemilik membuat model ini salah satu yang terbaik dalam kajian ini. "Semua bijak adalah mudah" - prinsip ini dipandu oleh pengeluar dalam pembangunan, dan inilah yang menerangkan populariti iCraze Lensa Bercagar Boleh Laras di kalangan pengguna. Kes itu diperbuat daripada aluminium, yang membuat peranti itu ringan, tahan lama dan memberikan kekonduksian haba yang sangat baik, dan 2 penyejuk akan mudah mengatasi haba di bawah beban seperti GTA 5, Witcher 3 atau ketika bekerja dengan mana-mana editor 3D. Anda boleh menumpukan sepenuh perhatian pada kerja, bermain, atau menonton filem semasa komputer riba anda berada dalam kedudukan yang paling mudah, terima kasih kepada pelbagai pelarasan kaki unik yang mudah dan selamat dengan menggunakan hentian sampingan. Di samping itu, fungsinya memanjangkan pendirian di bawah tetikus, atau pad kekunci angka, yang tambahan dilampirkan pada sisi. Membeli model khusus ini adalah pilihan terbaik untuk permainan yang selesa atau bekerja di komputer riba anda.

  Deluxe Keselesaan Berbilang Meja Komputer Lekapan Fungsian

  Model ini sedikit lebih mahal daripada yang lain, tetapi ia mempunyai ciri tersendiri. Ia agak serupa dengan iMounTek, tetapi dengan hati-hati melihat dengan teliti, anda dapat melihat beberapa ciri-ciri. Model reka bentuk yang lebih kuat dan lebih dipercayai, adalah mungkin untuk memuat lebih banyak. Dilengkapi dengan satu kipas besar yang, seperti yang sudah kita ketahui, menjejaskan tahap bunyi bising, dan kecekapan penyejukan. Di sebelah kanan terdapat permukaan untuk tetikus, ada juga pad silikon untuk pergelangan tangan, ia menghalang sindrom terowong. Perkara sebenar untuk orang yang menghabiskan banyak masa bekerja pada komputer riba. Juga terdapat lampu suluh LED, jika anda seorang amatur untuk bekerja pada waktu malam. Hab USB untuk 3 port, dan lampu suluh dikuasakan oleh AA. Jika dompet anda membenarkan pembelian yang mahal, bawa tanpa teragak-agak, hanya berpuas hati.

  3. Penyejuk lantai terbaik untuk komputer riba

  Sekiranya anda takut tertidur semasa bermain di atas katil, atau suka bermain semasa duduk. Pilihan yang sesuai untuk anda adalah meja lantai dengan lebih sejuk. Pilihan yang paling berpatutan dan mudah untuk anda ialah Tsir Tech®TT-LD82. Untuk kemudahan penggunaan, jadual boleh disesuaikan untuk ketinggian mana-mana. Biasanya komputer riba mempunyai peminat dan kad video di sebelah kiri, di mana pengeluar meletakkan kipas. Di perkhidmatan hub USB anda untuk 4 port 2.0 dan satu mini-USB. Pada waktu malam, pembantu anda akan menjadi lampu LED, yang dikuasakan oleh bateri. Terdapat juga tempat untuk appendages bertulis, di mana ia adalah mudah untuk menyimpan semua barangan kecil dan pemacu denyar. Meja mempunyai roda, yang menjadikannya lebih mudah diangkut.

  Koolertron Baru Aluminium Merah Dilengkapi Komputer Riba

  Seperti yang anda tahu, terdapat juga pemegang dengan penyejukan pasif. Model ini adalah contoh yang sangat cerah dan menarik. Di lantai boleh dipanggil hanya pada dokumen. Pengguna akhir mempunyai pendirian pada kulit yang boleh diletakkan di atas tanah, tetapi terima kasih kepada fakta bahawa pendirian bengkok utama di tiga tempat, kerja-kerja di mana-mana yang sesuai untuk anda untuk menimbulkan (duduk, berbaring, berdiri). Oleh kerana komputer riba bertukar arah yang berbeza dan terdapat penyejukan pasif. Berdiri - tongkat logam yang menyokong komputer riba di sepanjang perimeter. Oleh itu, tidak ada permukaan yang berlebihan yang boleh dipanaskan. Juga, model ini dilengkapi dengan pendirian di bawah tetikus. Disassembled dengan mudah dan cepat tanpa menggunakan alat, sangat mudah dibawa.

  Model yang paling stabil. Satu-satunya model, di mana pendirian di bawah komputer riba dan di bawah tetikus, diletakkan pada dua kapak berasingan. Reka bentuk ini membolehkan anda dengan mudah menyesuaikan diri dengan robot. Paksi di mana komputer riba diletakkan berputar 360 darjah. Peranti anda akan menyejukkan dua peminat kuat. Model ini juga mempunyai roda, tetapi ia adalah plastik, jadi ia tidak tahan lasak dan selesa. Pilihan yang sangat baik untuk orang-orang yang ingin membuat ini menjadi tempat kerja utama mereka.

  Terima kasih kepada petua ini dan semakan semula pasaran untuk mencari model terbaik, anda boleh memilih apa yang sesuai untuk anda. Pilihannya selalu, tetapi dalam kes kami pemilihan yang sangat besar, kini semuanya bergantung pada selera dan tas anda.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 61 = 70