Berdiri untuk payung di lorong – 314167.info

Berdiri untuk payung di lorong

Berdiri untuk payung di lorong

17 karya ditemui atas permintaan anda

Sila login untuk membolehkan akses penuh.

Fair Master dan livemaster adalah cap dagang berdaftar.

Payung dan payung di lorong anda

Cuaca, terutamanya pada musim gugur, sering kali mewakili hari-hari hujan yang membosankan, yang memerlukan anda mengambil payung dengan anda. Setibanya di rumah, payung sentiasa basah kering, meninggalkan ia dalam kedudukan yang terbuka di atas lantai di dalam bilik, maka anda perlu untuk mengeluarkan semua air yang natekla dengan payung. Jika anda secara serentak mengeringkan beberapa payung, ia mengambil banyak ruang, dan genangan di bawahnya tidak kecil. Semua ini sangat panjang dan tidak selesa, terutamanya jika anda pulang ke rumah selepas kerja keras hari ini. Ia adalah untuk kes-kes seperti itu dan terdapat sokongan untuk payung.

Ini jenis aksesori seperti pendirian payung terutama disayangi oleh British, yang tidak menghairankan, memandangkan iklim hujan Albion, jadi sangat kerap dalam filem mengenai UK, anda boleh lihat berdiri di bawah payung. Payung di skrin boleh menjadi tembaga, dan mempunyai bentuk sosok yang cantik. Terima kasih kepada kedai dalam talian kami, anda boleh menambah sedikit kegembiraan British ke bahagian dalam lorong anda. Hujan dan kelembapan akan ditinggalkan kepada bahasa Inggeris yang tegar. Payung palsu bukan sahaja menjadi elemen reka bentuk yang bergaya, dan tempat untuk menyimpan payung, tetapi juga akan menjimatkan banyak ruang apabila mengeringkannya.

Pemegang payung yang dibuat oleh tukang kami mempunyai bekas khas di bahagian bawah, yang dapat dengan mudah dikeluarkan untuk mencurahkan air. Logam dari mana ia dibuat menjadikannya lebih tahan lama dan tahan terhadap proses kakisan. Ini lebih mudah daripada membasuh payung di tempat terbuka, kerana payung berdiri menjimatkan ruang anda, memandangkan kawasan yang agak kecil pangsapuri moden.

Bagaimana untuk menetapkan pendirian palsu?

Terima kasih kepada reka bentuk artistiknya, sokongan payung tempa yang sempurna untuk menghias mana-mana lorong. Ini adalah tempat pertama yang memasuki pangsapuri. Peribahasa yang terkenal mengatakan bahawa seseorang dipenuhi oleh pakaian, sama seperti dewan masuk menghasilkan kesan pertama yang penting kepada tetamu mengenai keseluruhan apartmen dan perkara utama pemiliknya.

zontichnitsa palsu, bentuk yang luar biasa hanya bercakap tentang anda sebagai orang, bukan sahaja praktikal, mempunyai deria rasa dan gaya, tetapi juga menekankan keinginan anda untuk mencari bagi setiap masalah adalah mudah, tetapi bukan penyelesaian standard. Jika anda ingin memberitahu pengunjung tujuan objek yang luar biasa - pilih katalog kami sebagai pendirian untuk payung dalam bentuk tongkat payung yang terbalik dan tidak ditutup sepenuhnya.

Payung sentiasa bersedia untuk membantu kami dan menyelamatkan kami dari keadaan alam semula jadi, melindungi pakaian kami dari air dan kelembapan, jadi sangat penting untuk memilihnya. Tangkai payung yang cantik, selain itu, juga merupakan penunjuk status seseorang dengan cara yang sama seperti, jam tangan atau alat manset. Dalam koleksi fashionista moden, payung, seperti beg tangan, tidak boleh dibentangkan dalam satu salinan.

Menunjukkan kepada kawan-kawan dan kenalan anda rasa gaya dan keupayaan untuk mengelilingi diri anda dengan perkara yang luar biasa akan membantu anda berdiri di bawah payung di lorong anda. Payung, seperti rim yang dibuat oleh tukang emas mahir, akan menyinari kecemerlangan berlian koleksi payung anda.

Kini tiada siapa yang boleh meragui bahawa anda hanya biasa dan luar biasa seperti perkara di sekeliling anda.

Tetapi dalam usaha mencari fesyen, kita tidak akan melupakan bahagian praktikal perkara itu. berdiri payung di tempat yang pertama, ia adalah cara yang sangat mudah untuk menyimpan payung - anda akan sentiasa tahu di mana mereka berada, dan sebelum meninggalkan hampir tidak lupa untuk membawa payung, jika ia adalah untuk berdiri di lorong.

Bagaimana untuk memilih pendirian payung?

Di laman web kedai online kami, anda dapat mencari foto pelbagai berdiri payung palsu dan memilih yang paling menarik untuk anda. Penerangan setiap produk mengandungi dimensi: berat, ketinggian, lebar dan panjang. Ini akan membolehkan anda untuk membayangkan berapa banyak ruang di lorong anda akan diduduki oleh payung sedemikian. Dengan maklumat ini, anda boleh merancang lorong anda terlebih dahulu dengan memilih elemen hiasan dan perabot lain.

Oleh itu, boleh dikatakan bahawa payung menyokong melaksanakan beberapa fungsi penting sekaligus.

 • Pertama sekali, ia membolehkan penjimatan banyak ruang apabila menyimpan dan mengeringkan payung.
 • Kedua, penempatannya menyelesaikan masalah kelembapan di dalam bilik, yang timbul ketika mengeringkan payung di tempat terbuka.
 • Di tempat ketiga, tetapi tidak kurang pentingnya, pendirian payung yang elegan memainkan fungsi perwakilan.

Payung berdiri akan menjadikan dewan pintu masuk anda selesa dan bergaya, dan menambah sedikit suasana England lama yang baik, yang pasti akan dihargai oleh tetamu anda. Kedai online kami sentiasa bersedia untuk membantu anda membuat pilihan yang tepat, yang akan membantu anda membasuh payung dalam cuaca hujan, dan menjadikan mata anda kelihatan cerah.

Anda boleh membeli Payung dan payung di sini!

Kerusi dan bangku untuk tadika

Bagaimana untuk menjadikan laman web ini cantik sepanjang tahun

Juga menarik

Reka bentuk dapur kecil di negara ini

Tokoh-tokoh jalan yang indah dalam tema Tahun Baru

Botol hiasan berdiri

Tinggalkan Ulasan Balas balasan

 • Artem merakam pancutan Taman
 • Alexey merakam mata air Garden
 • Tatiana kepada rekod Watak-watak jalan pintar tema Tahun Baru
 • Igor I ke rekod Perapian yang indah untuk taman dengan tangan anda sendiri
 • Mavuto ke rekod Pagar: pekak atau tidak?

Anda boleh melihat model di sini: http://hitsad.ru/categories/fontan-sadovyi

Saya mahu membeli mata air ini! Harga?

Angka yang sangat cantik, dengan yakin menghias taman mana pun!

Apakah sokongan untuk payung di lorong dan bagaimana untuk menjadikannya tangan anda sendiri

Terdapat pelbagai jenis sokongan untuk payung, jadi ia mudah untuk memilih model yang sesuai untuk gaya tertentu lorong dalaman Pada masa kini, payung pendirian boleh dibuat dalam gaya yang berbeza, selalu berdiri ini digunakan sebagai hiasan rumah. Sesungguhnya, di kedai khusus atau di pasar, anda akan dapati pelbagai macam payung berdiri. Pelbagai besar diwakili oleh Ikea syarikat. Semua orang akan dapat mengambil bakul bukan sahaja dari segi kemudahan, tetapi juga dalam gaya rumah mereka. Harga untuk sokongan sedemikian tersedia untuk semua orang, oleh itu ia dijumpai di hampir semua pangsapuri moden.

Bakul untuk payung di lorong: bagaimana untuk membuat diri anda

Pada dasarnya, semua payung berdiri dalam bentuk bakul. Anda boleh membelinya di pasaran atau melakukannya sendiri. Sudah tentu, lebih baik untuk menjimatkan wang dan melakukan kerja tenun. Dalam kes ini, anda bukan sahaja menyimpan wang, tetapi juga menikmati ciptaan anda. Untuk ini, tidak semestinya tukang. Kini, banyak templat boleh didapati di Internet, tetapi jika anda berbakat dengan pemikiran kreatif, maka dengan penciptaan masalah pendirian tidak semestinya sama sekali.

Sebelum membuat pendirian untuk payung, adalah perlu untuk menentukan penampilannya dan bahan dari mana ia akan dilaksanakan. Ini semua bergantung kepada kerumitan perhimpunan pendirian.

Seperti yang telah disebutkan, sokongan boleh dibuat dalam pelbagai gaya dan dengan pelbagai bahan.

Anda boleh membuat payung berdiri sendiri menggunakan batang logam dan mesin kimpalan

Bahan yang paling umum dari mana pendirian boleh dibuat:

 1. kayu;
 2. plastik;
 3. gangsa;
 4. aluminium;
 5. aloi yang berbeza;
 6. wayar tegar;
 7. kaca;
 8. seramik;
 9. gipsum khas.

Tidak dengan semua bahan yang anda boleh dengan mudah membuat pendirian di rumah. Bekerjasama dengan beberapa akan memerlukan pengalaman dan kemahiran tertentu.

Cara paling mudah, di rumah, adalah untuk membuat pendirian dari pokok atau dari dawai tegar. Mari kita lihat apa bahan yang anda perlukan untuk membuat pendirian dengan dawai tegar.

Bahan untuk berdiri dengan tangan anda sendiri:

 • beberapa warna pita elektrik;
 • pelekat;
 • kain berwarna;
 • getah buih;
 • jarum;
 • benang kuat;
 • wayar (dengan atau tanpa penggulungan).

Dengan alatan, kita hanya perlu pisau perkeranian dan tang.

Sokongan plastik mempunyai penampilan yang menarik dan harga yang kecil

Sudah tiba masanya untuk langkah demi langkah mempertimbangkan proses mewujudkan pendirian payung buatan sendiri:

 1. Dengan bantuan tang, anda perlu membengkokkan wayar ke dalam bentuk yang dikehendaki.
 2. Jika wayar tanpa penggulungan, maka perlu berhati-hati dibalut seluruh panjang pita supaya tidak ada jurang yang tinggal.
 3. Seterusnya, anda perlu membuat bentuk bakul dan, dalam bentuk ini, pita wayar elektrik.
 4. Pada bakul masa depan, anda perlu menarik kain berwarna dan mengikatnya dengan jarum dan benang.
 5. Dengan bantuan pisau perkeranian, keluarkan kain berlebihan dan biarkan bahagian atas terbuka.
 6. Di peringkat ini sudah tiba masanya untuk menyelesaikan kerja, tetapi pendirian ini dapat ditingkatkan lagi. Di beberapa tempat, anda boleh memotong angka geometrik yang menarik atau angka kepingan salji ke dalam kain.
 7. Potong angka untuk tampal pada keseluruhan kain di tempat yang anda pilih.
 8. Letakkan busa buih di bahagian bawah pendirian. Oleh itu, payung tidak akan dipalu.

Ini adalah satu contoh untuk mewujudkan pendirian, dan terdapat banyak daripada mereka. Cuba, bereksperimen dan semestinya anda berjaya.

Pemegang payung di dalam lorong: bagaimana untuk memilih dan memasang

Pemegang payung tidak kurang popular daripada koktel. Mistakenly mengelirukan kedua-dua perkataan, mencirikan mereka dengan perkara yang sama, tetapi sebenarnya, ini adalah dua perkara yang berbeza. Perbezaan utama adalah bahawa pemegangnya terutamanya dipasang pada dinding atau kabinet, dan berdiri diletakkan di atas lantai.

Pilih pemegang untuk payung bergantung kepada tempat ia dirancang untuk melampirkannya. Adalah penting untuk memahami jika dinding akan memegang berat pemegang bersama-sama dengan payung, sama ada bahan itu sesuai.

Sangat mudah untuk memasang pemegang payung: anda hanya perlu meletakkannya di tempat yang betul

Pada dasarnya, untuk menetapkan pemegang di dinding, ia mesti dibor. Kurang biasa, formulasi khas digunakan pada asas pelekat. Perkakas ini lebih mudah untuk dilaksanakan, tetapi, malangnya, ia jauh lebih teruk daripada beban.

Jika anda membuat keputusan untuk menggerudi dinding, anda harus terlebih dahulu membiasakan diri dengan tata letak pendawaian elektrik, supaya ia tidak sengaja menangkapnya semasa penggerudian. Dalam kes ini, mungkin terdapat kebakaran atau kejutan elektrik, yang sangat berbahaya bagi kehidupan manusia.

Di dalam lubang gerudi, perlu mengisi meterai untuk pengikat. Oleh itu, anda pasti bahawa pemegangnya tidak akan mula terhuyung-huyung dan merosakkan dinding.

Boleh saya lakukan tanpa pendirian atau pemegang payung

Selalunya orang bertanya kepada diri sendiri sama ada ia bernilai membelanjakan wang untuk berdiri dan pemegang atau anda boleh lakukan tanpa mereka. Sudah jelas bahawa menyimpan payung boleh agak normal dan tanpa sokongan, tetapi anda akan setuju bahawa lebih baik jika setiap item mempunyai tempat tersendiri yang khusus dan khusus.

Jika anda menyimpan payung di tempat berdiri, anda tidak perlu mengalihkannya terus dari tempat ke tempat, seperti yang berlaku, jika payung itu tidak mempunyai tempat istimewa.

Tanpa pendirian atau pemegang payung, lorong akan kurang berfungsi dan praktikal

Kerugian kedua dalam penyimpanan payung tanpa pemegang dan berdiri adalah bahawa payung hanya akan menjadi lebih kotor atau bahkan sepenuhnya, ia boleh rosak teruk dengan memukul kaki atau melangkah padanya.

Dapat disimpulkan bahawa ia cukup dapat dilakukan tanpa pendirian, tetapi kelebihannya dapat dirasakan, oleh karena itu, jika anggaran memungkinkan, lebih baik untuk membelinya, namun demikian.

Tips penting untuk Memilih Pendirian Payung

Perkara pertama yang perlu anda perhatikan ketika memilih pemegang atau berdiri adalah keupayaannya. Dimensi akan bergantung kepada saiz bilik di mana pendirian akan dipasang. Selalunya mereka dipasang di lorong.

Jika pendirian itu dibeli atau dibuat dengan tangan anda sendiri, maka kain yang dibuatnya, mestilah kelembapan dan penghalau habuk. Hakikatnya adalah bahawa payung sering dikeringkan di tempat berdiri, dari mana mereka menghantar kelembapan mereka, dan dengan itu debu melekat pada mereka lebih baik.

Di lorong, dibuat dengan gaya klasik, berdiri payung palsu

Sebelum memilih pemegang, anda perlu memberi perhatian kepada gaya lorong, agar tidak merosakkan satu arahnya. Sesetengah pemilik sangat bimbang dengan gaya apartmen yang walaupun dengan membeli barang-barang kecil seperti berdiri, pereka panggilan.

Bagaimana untuk memilih pendirian untuk payung di lorong (video)

Oleh itu, anda dapat melihat berapa banyak penambahan payung berdiri di lorong. Satu-satunya downside adalah bahawa ia menduduki ruang yang berguna, walaupun anda boleh meletakkannya di sudut. Kita perlu benar-benar menilai keadaan, sama ada pendirian di dewan diperlukan atau tidak, dan hanya selepas membelinya, kerana ia agak mungkin dilakukan tanpa objek sedemikian.

Reka bentuk pendirian payung di lorong (gambar di pedalaman)

© 2017, homeli.ru. Menyalin hanya dibenarkan dengan rujukan belakang sumbernya

Menyalin hanya dibenarkan dengan rujukan belakang sumbernya

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 + = 44