Dinding kertas dinding dengan burung

Kertas dinding burung di kawasan pedalaman

10 Mac 2016

Wallpaper dengan imej burung - salah satu daripada trend tahun-tahun kebelakangan ini. Gambar ini muncul dalam koleksi kertas dinding jenama paling terkenal. Walaupun tema umum, kertas dinding dengan burung jarang sama antara satu sama lain. Mereka adalah pelbagai seperti, contohnya, corak dengan corak geometri. Burung kecil dan besar, monokrom dan berwarna-warni, biasa dan eksotik ... Kadang-kadang burung hadir sendiri, tetapi lebih kerap mereka disertai dengan lukisan pokok, bunga atau awan. Tidak syak lagi untuk memilih dari apa.

Bulu melambangkan musim bunga dan musim panas. Kertas dinding sedemikian boleh membawa suasana gembira ke rumah, yang berkaitan dengan pembaharuan dan berbunga.

Wallpaper Cole & Anak Hummingbirds

Persatuan dengan musim bunga akan memberikan kesejukan dalaman dan ringan. Kertas dinding dengan tema musim panas yang jelas akan mewujudkan persamaan suasana yang memerintah di taman musim panas atau di taman. Ini persamaan yang berguna, dalaman yang menyegarkan dan mood untuk emosi positif. Itulah sebabnya wallpaper dengan corak burung sangat bagus untuk bilik-bilik menghias, di mana anda merancang untuk berehat bukan sahaja secara fizikal, tetapi juga secara psikologi.

Wallpaper dengan burung digunakan untuk memasukkan di pedalaman motif alam sekitar hari ini.

Secara umum, tema botani kini sangat popular. Trend ini menzahirkan ekspresi dalam pelbagai gaya - dari Scandinavian yang sederhana hingga moden klasik.

Imej burung sesuai di mana-mana premis, termasuk bilik tidur, ruang tamu, dapur, dewan dan juga bilik mandi. Lagipun, perasaan kesegaran tidak perlu di mana-mana, seperti kemiripan yang mungkin ke taman berbunga.

1

Wallpaper: Cole & Anak Fornasetti II Uccelli. Reka bentuk bilik tidur: Ekaterina Kozlova

Wallpaper A-Twitter Wallpaper oleh Schumacher

Adalah penting untuk tidak membenarkan variegasi berlebihan. Jika kertas dinding sangat terang dan aktif, jika terdapat beberapa warna sekaligus - bahan ini lebih baik digunakan dalam dos yang kecil, menggabungkannya dengan kemasan monokrom atau rendah.

Burung dan Rama-Rama kertas dinding oleh Schumacher

Pengecualian mungkin bilik kanak-kanak - di sini adalah dibenarkan untuk mempunyai sedikit lebih berwarna-warni.

Wallpaper A-Twitter Wallpaper oleh Schumacher

Wallpaper dengan burung tanpa komponen sayuran adalah sesuai dan di siling. Mungkin penyelesaian ini mempunyai beberapa penyokong, tetapi kadang-kadang kertas dinding itu, disisipkan di siling, menjadi sorotan utama pedalaman, melepaskannya tanpa wajah datar.

Contoh aplikasi dan cadangan

Wallpaper dengan burung adalah tipikal untuk reka bentuk vintaj dalam gaya seperti cheby chic, provence dan bahasa Inggeris klasik. Paling sesuai di sini kertas dinding berwarna-warni, yang mengandungi imej bukan sahaja burung, tetapi bunga (a chinoiserie la). Di dalam dinding dalaman dalaman vintaj dengan burung boleh digunakan dalam jumlah besar, iaitu, digunakan untuk menghiasi semua dinding bilik.

Blue Birds Off White Wallpaper oleh Laura Ashley

Jika anda ingin mengisi bilik dengan kesegaran dan kesejukan, pilihlah wallpaper dengan burung pada latar belakang "sejuk" (biru, kelabu, hijau muda). Kertas dinding tidak boleh kelihatan terlalu variegated. Sebaliknya, adalah wajar bahawa reka bentuk mereka menjadi tenang dan ringkas. Reka bentuk ini sangat berjaya untuk bilik tidur - terima kasih kepada hiasan, ia secara visual meningkat dan dipenuhi dengan udara. Hasilnya adalah suasana yang menenangkan, kondusif untuk bersantai dan mudah tertidur.

Wallpaper Taman Burung Louise Body

Kertas dinding "berbulu" akan membantu mewujudkan suasana musim bunga atau musim panas. Masa tahun di pedalaman dibentuk menggunakan palet. Dengan skala musim bunga adalah warna pastel, hingga musim panas - warna tepu, terutama hijau dan kuning. Gabungkan kertas dinding dengan warna yang tepat dan nikmati cuaca yang indah di dalam rumah.

Burung juga boleh digunakan untuk membawa nota glamor ke pedalaman. Untuk ini, kertas dinding dengan gambar angsa atau flamingo, kedua-dua putih dan merah jambu, adalah sesuai.

Kertas hias dinding monokrom dengan burung akan menambahkan sentuhan cahaya berfikiran romantis ke pedalaman dalam gaya minimalism Eropah atau klasik moden. Kertas dinding neutral tidak akan keluar dari kanvas umum, membolehkan untuk berada dalam arah yang dipilih.

Wallpaper Cavern Home Blackbird Wallpaper

Walau bagaimanapun, untuk keadaan moden, anda boleh memilih sesuatu yang agak cerah. Sebagai contoh, kertas dinding dengan latar belakang neutral dan burung besar warna sengit. Corak hiasan akan menjadi aksen ekspresif.

Wallpaper Wallpaper Menghidupkan Sunshine oleh Julia Rothman

Wallpaper dengan burung akan dialu-alukan di pedalaman dengan motif eko. Sesuatu yang berwarna-warni dan suka bermain tidak semestinya sesuai. Lebih baik untuk kekal pada kertas dinding yang tenang dengan minimum warna dan perincian. Walau bagaimanapun, imej pokok dan daun tidak akan menyakitkan. Apabila menghias bilik dalam gaya eko, menggabungkan burung-burung di dinding dengan corak kayu, bahan semula jadi, pakaian runcit.

Wallpaper Cole & Anak Burung Tropika

Terima kasih banyak! Saya sentiasa membaca artikel anda dengan minat! Saya mahu mengambil banyak perkara ke dalam perkhidmatan, walaupun pembaikan sudah berakhir)

Cetakan haiwan dan burung di dinding: 70+ terinspirasi oleh sifat idea-idea untuk pedalaman

Tema kajian haiwan sangat sesuai dalam gaya Provence dan Negara

Seperti yang anda tahu, fesyen adalah kitaran, ia mengulangi, dan bulu-bulu kembali ke pedalaman kami lagi. Wallpaper untuk dinding dengan burung - trend 2017-2018. Warna pelik, trajektori penerbangan yang luar biasa dan sayap sayap - semua ini telah memberi inspirasi kepada para artis untuk masa yang lama untuk kerja-kerja indah yang dikagumi manusia selama berabad-abad.

Hiasan minimalis dinding bilik tidur dalam gaya Scandinavia

Cetak mencipta suasana positif di dalam bilik

Gambar dengan imej burung adalah aksen gaya yang sangat baik

Ringan dan tanpa berat badan - pilihan untuk minimalism

Gambar-gambar kehidupan burung dihiasi hidangan, permaidani, kain untuk pakaian. Hari ini, para pereka menawarkan untuk merenung motif eksotik seluruh pedalaman. Walaupun idea umum - lukisan burung sebagai elemen utama, penyanyi jarang sama antara satu sama lain, sama seperti habitat mereka berbeza-beza. Setiap spesies mengiringi rombongan individu - bunga, awan, pokok, dan lain-lain. Mari kita pertimbangkan idea yang paling indah.

Alam semulajadi berair kelihatan hebat di tapak semaian

Hampir mana-mana burung, walaupun ia bukan petanda musim bunga, dianggap sebagai simbol kehangatan dan penyampai sesuatu yang baru dan positif. Kertas dinding dengan lukisan sedemikian memberi bahagian dalaman suasana taman musim panas, ringan, kesejukan, pemilik pangsapuri dan rumah - perasaan yang baik dan emosi yang positif.

Hiasan dinding di bilik mandi menyesuaikan diri untuk berehat

Perhiasan burung juga dicadangkan oleh ahli psikologi yang mengesahkan bahawa tema semulajadi itu memberikan rehat fizikal dan psikologi yang lengkap, dan juga menetapkan perubahan positif.

Wallpaper dengan imej burung dibahagikan kepada tiga jenis:

 1. Stylized - penekanan pada kesederhanaan, ini adalah lukisan skematik, sering juga kontur burung. Perkara utama dalam imej bukanlah spesies, tetapi warna dan pergerakan burung yang terang - mereka terbang, berenang atau duduk di cawangan atau bahkan dalam sangkar vintik yang indah.
 2. Realistik - kemiripan maksimum kepada objek sedia ada dan habitatnya. Perhatian diberikan kepada setiap butiran, dengan teliti mengolah setiap risalah bulu dan veinlet.
 3. Shinoiseri - kata yang luar biasa ini datang kepada kami dari Timur dan bermaksud penggunaan dalam hiasan unsur-unsur seni pertengahan abad ke-20. Sekali di Perancis terdapat fesyen besar-besaran untuk hal-hal eksotik yang cerah, dan perkataan untuk diterjemahkan diterjemahkan dari slang Perancis sebagai "china". Momen penting dalam kertas dinding itu - spesies eksotik yang terang berbulu dan rombongan oriental eksotik yang tidak kurang.

Kertas dinding yang berkesan menghiasi bahagian dalam mana-mana bilik

Reka bentuk khas ruang tamu

Gaya dan bilik. Bagaimana hendak masuk ke pedalaman?

Wallpaper dengan burung tidak sesuai dengan setiap arah gaya. Mereka akan tergolong kategori di loteng, berteknologi tinggi, grunge, tetapi harmoni sesuai dengan gaya bahasa Inggeris, provensi, negara dan reka bentuk eko.

Dari segi bilik, burung boleh "masuk" di mana saja, walaupun di bilik mandi, tetapi mereka adalah yang terbaik di ruang tamu, bilik tidur dan tapak semaian. Tidak kurang selesa, mereka merasakan diri mereka di kotej. Perkara utama adalah untuk mematuhi beberapa peraturan mudah keserasian, yang secara sukarela dikongsi dengan kami oleh pereka terkemuka.

Tema botani dalam reka bentuk dinding bilik bayi

Arah yang mana, digabungkan dengan imej burung, anda tidak akan memilih, adalah penting untuk mengetahui beberapa perkara penting yang akan membantu menggabungkan warna dan unsur-unsur lain dengan cekap.

Sekiranya anda bercadang untuk mewujudkan rasa kesejukan di dalam bilik dan isi dengan kesegaran, pilih burung yang tenang pada latar belakang warna kelabu, biru atau hijau. Pada masa yang sama, dinding tidak boleh dibendung, kesan laconic dan tenang adalah wajar. Kaedah ini paling sesuai untuk bilik tidur: ia secara visual meningkat, seolah-olah diisi dengan udara, dan memberi suasana untuk kelonggaran yang cepat, tidur dan istirahat yang baik.

Hiasan yang betul dipilih membolehkan bilik "bernafas"

Cuaca di dalam rumah. Jika anda mahu musim bunga kekal atau musim panas, berani membentuk musim yang tepat dengan bantuan palet. Musim semi diwakili oleh warna pastel yang lembut, dan musim panas menunjukkan dirinya tepu dengan julat yang terang, sementara itu mestilah menjadi hijau dan yellowness. Kertas dinding sedemikian sesuai di ruang tamu atau tapak semaian.

Kekasih monokrom juga tidak akan ditinggalkan, anda boleh menggunakan minimalism dan peraturan tiga warna. Lihatlah latar belakang kelabu siluet hitam burung di antara kontur salji pokok. Sesuai untuk sebarang jenis bilik, jika pemilik apartmen adalah ahli falsafah yang tenang.

Dinding sejuk "sejuk" sesuai untuk sebuah bilik kecil

O glamour! Pencinta mewah pasti perlu beralih ke chinoiserie. Burung eksotik dengan bulu berkilauan terang di kalangan bunga yang sama mewah akan mewujudkan perasaan "kekayaan". Tetapi di sini adalah berbaloi untuk menjadi kemas, contohnya, untuk membuat satu tembok sedemikian di dalam bilik berbanding dengan tiga yang lain yang membosankan. Jika tidak, dari kemewahan kepada filistinisme, dari cinta kepada kebencian, satu langkah kecil.

Sekiranya anda seorang penyokong gaya eko, anda perlu melepaskan permainan warna dan kontras. Dalam pedalaman seperti itu adalah keharmonian tenang yang penting - sekurang-kurangnya pelbagai warna, penekanannya adalah pada yang lain. Sebagai contoh, burung boleh digabungkan dengan imej kayu cembung, elemen rotan dan bahan semula jadi.

Bergantung pada matlamat. Pertimbangkan imej yang popular.

Cara memilih burung anda:

 • Peacocks dan flamingos merah jambu menegaskan kemewahan. Ini jelas dilakukan untuk demonstrasi, dan oleh itu terletak di ruang tamu, tetapi flamingos sangat sesuai di dalam bilik mandi.
 • Angsa putih akan membawa cinta, mereka sesuai di dalam bilik tidur, tetapi tidak mungkin sepasang burung yang tenang akan menyenangkan anak itu.
 • Hummingbirds dan burung cerah kecil dalam sangkar hiasan di latar belakang sakura benar-benar universal, mereka akan sesuai di mana-mana bilik.

Penutup dinding cerah digunakan dalam kuantiti yang kecil dan dalam bilik cerah, untuk mengelakkan variegasi berlebihan

 • Melontarkan burung camar, burung menelan, penguin lucu, burung hantu lucu, anak kucing, rumah burung, dan lain-lain - adalah burung kontroversial untuk pedalaman orang dewasa, tetapi mereka akan menggembirakan anak-anak.
 • Firebirds, phoenixes dan makhluk mitologi lain dengan sayap - idea asal bukan untuk semua orang, tetapi jika anda atau anak-anak anda adalah orang yang kreatif, dengan pelaksanaan idea yang bijak, ini akan menjadi "sorotan" seluruh rumah atau apartmen.
 • Burung mangsa. Pakar psikologi tidak mengesyorkan menggunakannya di pedalaman, kerana mereka membawa terlalu banyak pencerobohan. Hanya jika ia sesuai di pejabat, jika anda memerlukan semangat untuk menghancurkan pesaing.

Dinding yang terang, hebat mengubah bilik menjadi kerajaan dongeng

Terdapat banyak teknik yang membantu membawa ke keaslian dalaman dan membetulkan beberapa kelemahan spatial.

 • "Kemuncak" pedalaman adalah burung, apabila kertas dinding dengan imej mereka disisipkan di siling.
 • Bagi bilik-bilik kecil, tidak perlu memilih imej-imej kecil dan kecil, mereka akan mengurangkan ruang secara visual. Lebih baik meletakkan di dinding satu pokok dengan nightingale atau beberapa burung merak putih daripada merosakkan pemandangan dengan siluet kecil. Walau bagaimanapun, individu yang sangat besar tidak sesuai dengan seluruh dinding - seseorang harus memerhatikan kesederhanaan dan memilih maksud emas.
 • Pilihan terbaik bukan untuk melindungi semua dinding dengan burung sekaligus. Pertama, menghiasi depan, dan selebihnya melindungi dengan kertas dinding monophonik dengan warna yang serupa dengan latar belakangnya.

Hiasan bilik dengan imej pemangsa

Nasihat! Sekiranya anda melengkapkan dalaman dengan lukisan atau gambar dalam rangka kerja, mereka lebih baik untuk bertahan di sisi monophonik.

Hiasan salah satu sisi bilik, yang tidak memerlukan elemen tambahan

 • Sekiranya anda tidak mencari kertas dinding, anda boleh menggunakan pelekat vinil khas - ia diletakkan dalam susunan yang dikandung pada dinding yang dicat dengan kukuh.
 • Bagi koridor, seperti bilik kecil, imej saiz sederhana adalah sesuai. Burung kecil akan tersesat, yang besar akan mengurangkan ruang yang sudah kecil.

Reka bentuk vintaj bergaya lorong

Wallpaper untuk dinding dengan burung adalah keputusan yang luar biasa dan berani. Jika anda ingin mengambil langkah ke arah perubahan yang cerah, berehatlah dan menjadi lebih aktif dalam kehidupan - inilah pilihan anda. Termasuk fantasi, ikuti nasihat pereka, merangkumi semua idea yang dapat dibayangkan dan tidak dapat dibayangkan - dan anda pasti akan menangkap burung kebahagiaan anda!

Burung kertas dinding

Wallpaper dengan burung untuk dinding dengan sempurna digabungkan dengan ruang dalaman mana-mana: bilik tidur, ruang tamu, lorong, koridor, tapak semaian. Katalog kedai online MosDizayn menawarkan untuk memilih lukisan hiasan asal dan berkualiti tinggi pengeluar terkenal dari seluruh dunia. Di dalam rangkaian salun kami, kertas hiasan akrilik dan kertas bukan tenunan. Dalam setiap angka terdapat seekor burung di latar belakang alam, bunga atau pokok.

Beli kertas dinding dengan burung semata-mata, jika anda menggunakan borang pesanan laman web kami. Bayaran diterima dalam pelbagai cara. Penghantaran adalah mungkin.

Alamat kami: Moscow, ul. Skladochnaya, 1, bangunan 27

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 79