Fon kepala fon kepala – 314167.info

Fon kepala fon kepala

Palam fon kepala: model terbaik, semakan, penarafan, cara memakai

Selalunya di jalanan ada orang yang mendengar muzik kegemaran mereka pada jumlah yang sangat tinggi, yang tidak disukai oleh orang lain. Masalah ini dengan mudah dapat diselesaikan oleh fon kepala moden-gags, yang paling baik diserlahkan dalam artikel ini.

Mereka adalah cara yang baik untuk mendengar muzik dari pemain. Terima kasih kepada palam bahawa bunyi keluar dari peranti muzik tidak akan didengar oleh orang lain di tempat yang sesak, dan pemilik fon kepala ini akan dapat menikmati kesenangan dan pertunjukan kesunyian dari lagu-lagu kegemaran anda.

Malah, kemajuan moden telah mencapai tahap yang hebat dan pilihan fon kepala untuk mendengar muzik agak besar. Setiap orang mempunyai keistimewaannya sendiri, jadi pelbagai perlu banyak. Fon kepala moden terbahagi kepada 4 jenis, masing-masing mempunyai kelebihannya:

 1. Masukkan. Fon kepala ini dengan mudah boleh dimasukkan ke dalam telinga, itulah sebabnya nama itu pergi. Kerana kekuatan keanjalan, mereka tidak boleh jatuh dari telinga apabila bergerak. Saiz kecil membran menyumbang kepada pembiakan rendah frekuensi rendah. Di samping itu, mereka tidak boleh berbangga dengan penebat bunyi yang sangat baik, tetapi kos mereka cukup diterima oleh semua pembeli. Orang ramai, bersahaja dengan kelantangan dan kualiti bunyi, dengan senang hati membeli dan menggunakan fon kepala ini untuk masa yang lama.
 2. Overhead. Seperti pada versi terdahulu, nama itu keluar daripada ciri utama mereka - fon kepala ditumpangi pada telinga dengan gunung khas. Berbanding dengan sisipan, bunyi fon kepala overhead menghasilkan lebih baik. Pemain atau pemilik telefon pintar dan tablet besar lebih suka pilihan tertentu ini, kerana kalis bunyi yang sangat baik membantu untuk tidak terganggu oleh bunyi luaran, yang sering menghalangi permainan atau permainan yang menarik. Kosnya tidak besar, jadi apabila anda membeli peranti elektronik baru, anda boleh menambah sedikit wang dan membeli alat untuk mendengar muzik yang akan sesuai dengan telinga anda.
 3. Memantau. Ideal untuk mereka yang ingin sekurang-kurangnya untuk seketika untuk melarikan diri dari dunia luar dan hanya menikmati album muzik baru band kegemaran anda atau mendengar satu set melodi yang menenangkan. Fon kepala ini bersaiz besar dan menutupi telinga sepenuhnya. Bunyi melampau tidak akan mengganggu orang yang menggunakan pilihan ini. Sudah tentu, terdapat kelemahan, tetapi yang utama adalah saiz yang besar, tetapi terdapat peminat fon kepala dan bilangan mereka secara beransur-ansur meningkat dengan setiap pelepasan model baru.
 4. Vacuum. Ideal dalam semua fon kepala vakum (atau kerana mereka juga dipanggil "gags") tidak pernah mendengar pendapat negatif daripada pelanggan di alamat mereka. Mereka dapat mengejutkan semua pencinta muzik dan memberi mereka keredhaan untuk menggunakannya. Dan maklumat lebih terperinci tentang mereka adalah di bawah.

Pembeli, mengetahui pencapaian teknologi moden, berhujah bahawa fon kepala fon kepala tanpa wayar - yang terbaik seumpamanya. Tetapi ini bukan fakta yang pertama, yang harus diambil kira apabila memilih fon kepala satu jenis atau yang lain. Terdapat beberapa peraturan yang jelas yang akan membantu anda membuat pembelian yang betul dan membelanjakan wang untuk pilihan yang paling sesuai dengan pembeli.

Melangkah ke mana-mana kedai elektronik, menurut perunding, kami dapat menyimpulkan bahawa fon kepala terbaik berada di kedai ini dan, setelah memilih model dari mana-mana rak, pembeli tidak akan menyesalinya. Malangnya, seringkali selepas kata-kata semacam itu, orang menghabiskan wang mereka dengan sia-sia dan barangan yang dibeli berhenti menjalankan tugas mereka selama beberapa hari. Hanya beberapa mata yang akan membolehkan anda dengan cepat mencari fon kepala yang baik:

 1. Julat kekerapan. Ciri ini menunjukkan jarak di mana bunyi akan dimainkan. Berkualiti tinggi bergantung pada pelbagai. Selalunya, anda boleh menyemaknya pada membran telinga bahagian atas telinga - lebih luas, lebih besar julatnya.
 2. Kepekaan. Ciri-ciri lain yang menduduki tempat penting adalah jumlah yang mencukupi bagi seseorang. Kepekaan fon kepala harus melebihi 100 dB. Jurang ada mengenai penunjuk ini, jadi orang itu cukup bunyi yang keluar dan meningkatkan jumlah, yang mana pendengarannya merosot, tidak perlu.
 3. Rintangan. Data mengenai perkara ini mesti ditunjukkan pada pakej atau arahan produk. Mengambil kira parameter ini harus diambil kira bergantung pada teknik yang digunakan. Contohnya, alat dan teknologi mudah alih memerlukan rintangan 16 hingga 50 ohm. Kepentingan ciri - semakin besar rintangan, semakin besar isyarat akan diperlukan untuk mengayunkan membran.
 4. Penggunaan kuasa. Seperti rintangan, kuasa mesti sepadan dengan peranti. Sekiranya kuasa sumber bunyi jauh lebih besar daripada yang boleh diterima untuk fon kepala, maka ia akan gagal tidak lama lagi.
 5. Tahap penyimpangan. Apabila unit memainkan bunyi, gangguan tertentu dibenarkan, tahap yang biasanya diukur sebagai peratusan. Kualiti bunyi yang paling tinggi akan sesuai dengan peratusan kecil yang menyimpang.
 6. Ciri-ciri tambahan. Berat dan saiz juga merupakan unsur penting, yang tidak disyorkan untuk dilupakan semasa membeli. Jika produk memenuhi semua petua di atas, maka segera lari ke kasir dan bayarnya tidak berbaloi. Perhatikan dimensi yang tidak mengganggu pergerakan seseorang atau pelaksanaan sebarang tindakan lain.

Variasi ini berbeza dari yang lain di tempat pertama dalam saiz padat. Jenis fon kepala ini tidak membawa kesulitan, jika, misalnya, menggunakannya semasa berjalan atau hanya berjalan di sekitar bandar, melihat pemandangan dari semua pihak. Di samping itu, mereka boleh berbangga dengan kehadiran lampiran silikon, serta menetapkan pembesar suara di dalam telinga telinga.

Dalam model ini, kualiti bunyi dan tahap penebat bunyi yang mendalam sangat berbeza. Di dunia moden, fon kepala vakum adalah yang paling relevan. Tempat awam yang bising, metro, metropolis - semua tempat yang tidak menyenangkan ini akan menjadi menarik jika fon kepala fon bermain muzik dan membawa keseronokan.

Fon kepala benar-benar baik sukar dicari, tetapi ia benar-benar ideal adalah gags. Mereka boleh disambung sepenuhnya ke mana-mana peranti, sama ada pemain, telefon atau tablet. Gags akan sentiasa menunjukkan bahawa apabila anda membeli di kedai, pilihan pembeli tidak membazirkannya.

Walaupun mereka dimasukkan ke dalam telinga, mereka tidak akan merosakkan organ auditori. Ramai orang mendakwa bahawa fon kepala jenis ini dengan mudah dapat menanam pendengaran, sebenarnya ia adalah satu kebingungan. Mendengarkan muzik pada kelantangan normal dan tidak terlalu lama tidak akan membawa kepada akibat buruk.

Melomaniacs terutamanya meluluskan gag, kerana, antara lain, mereka juga mempunyai kelebihan yang lebih penting - bass kuat. Kos fon kepala tidak begitu besar, tetapi mereka mempunyai banyak kelebihan.

Sebelum pergi ke kedai atau beralih ke laman web di mana anda boleh membeli fon kepala dalam talian, orang memberi perhatian kepada penarafan plag fon kepala, dan bukan sahaja. Lagipun, ada juga pelanggan yang mempunyai peranti yang pecah dengan cepat selepas membeli dan harus segera membelanjakan wang sama ada untuk pembaikan atau penggantian baru. Dari masa ke masa, individu-individu ini menjadi lebih pemilih apabila memilih pembelian dan mengambil kira semua ciri-ciri yang diperlukan untuk mereka.

Semakan kupon fon kepala, mendapatkan popularitinya setiap hari, akan membantu anda memahami dengan lebih baik lagi hit yang tiada tandingan yang telah dijual dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Pengilang Bahasa Inggeris membentangkan palam fon kepala terbaik untuk muzik yang mampu bersaing dengan banyak pengeluar. Seperti yang anda tahu, di akustik England tidak terlibat dalam banyak industri, tetapi kualiti yang ada benar-benar tinggi.

Reka bentuk yang kreatif dan gelung tambahan yang sesuai untuk telinga membuat produk ini menarik kepada pelbagai pembeli. Dalam konfigurasi, anda boleh mencari lampiran silikon tambahan, kerana ia sering hilang dari fon kepala sendiri, dan anda perlu mencari pengganti dengan cepat.

Dari segi bunyi, pengeluar memberi perhatian khusus kepada bass yang kuat. Di samping itu, satu lagi kelebihan - apa-apa gaya muzik akan diterbitkan tanpa cacat.

Kelebihan utama model ini adalah reka bentuk yang unik dan kehadiran gelung, yang, berbanding dengan model terdahulu, dapat mengubah bentuknya sendiri untuk lebih baik mendapatkan pijakan di telinga. Lebih sering model sedemikian dipilih oleh peminat gaya elektronik atau rap. Walaupun dengan seluruh fon kepala akan menghadapi dengan mudah.

Kedudukan seterusnya diduduki tidak terlalu mahal, tetapi fon kepala fon berkualiti tinggi. Kualiti terbaik mereka adalah reka bentuk asal, menarik perhatian semua orang yang lewat, serta keseronokan istimewa yang membina. Kawat rata cerah tidak akan memecahkan pergerakan tajam yang pertama, kerana ia berlaku pada fon kepala murah. Di samping itu, perlu diperhatikan dan sensitiviti yang tinggi, yang tidak mengganggu perincian bunyi. Basses menghiasi bunyi muzik, jadi anda dengan selamat boleh mengatakan bahawa dalam satu siri "murah dan marah" boleh cukup model kualitatif.

Dua model yang tidak sangat berbeza dari satu sama lain menjamin kualiti bunyi yang tinggi. Terdapat beberapa fon telinga jenis ini sekarang, tetapi pengeluar telah menambah kedua-dua model dengan ciri-ciri yang membezakannya daripada pilihan lain. Contohnya, jika dawai secara tidak sengaja pecah, ia boleh dengan cepat diganti dengan yang lain yang terdapat dalam kit itu, dan muncung plastik berwarna akan menghiasi walaupun hari yang paling mendung. Pengasingan kebisingan dan kualiti bunyi yang ideal tidak boleh tetapi harap pelanggan, jadi untuk model sedemikian ia tidak akan menjadi kasihan untuk memberikan sejumlah wang.

Varian moden adalah fon kepala tanpa wayar, yang menduduki kedudukan terkemuka untuk maruah mereka. Selalunya orang berminat dengan kedai-kedai, cara memasang plag fon tanpa wayar, supaya tidak kehilangannya secara tidak sengaja dalam perjalanan. Model ini tidak akan terlepas dari telinga tanpa disedari, kerana fon kepala dilengkapi dengan tanduk kecil yang menyumbang ke arah yang boleh dipercayai di telinga. Lembapan dan habuk tidak mengganggu kerja mereka, dan panel kawalan akan membolehkan tanpa usaha tambahan untuk berhenti dan memulakan pemain.

Palam fon kepala dengan mikrofon diperlukan untuk orang yang mendengar muzik di telefon. Oleh itu, satu lagi kelebihan pilihan ini ialah mikrofon, yang termasuk hanya satu butang yang terletak di panel kawalan yang sama.

Ini adalah contoh minimalism, mempunyai selongsong aluminium dan beberapa peminat tambahan. Fon kepala ini menarik perhatian orang dengan hampir tidak kusut. Mereka akan menjadi tuan mereka panjang dan baik.

Fon kepala vakum ringan dibentangkan kepada pembeli dalam beberapa variasi warna. Untuk menggunakannya dengan selesa, untuk kenaikan atau perjalanan ke luar negara dengan kereta mereka akan menjadi pilihan yang sangat baik. Datang dengan beberapa muncung yang mempunyai saiz yang berbeza, berkat yang fon kepala tidak jatuh dari auricle.

Mudah dan tidak mencolok di fon kepala telinga dicirikan oleh sensitiviti yang ideal dan wayar yang kuat, yang tidak akan mudah untuk merobek walaupun sengaja. Nozzles untuk fon kepala semestinya masuk dalam kit, jadi bimbang dan membeli mereka sebagai tambahan tidak perlu. Harga mereka tidak terlalu tinggi, tetapi tidak semua orang mampu membelinya. Walaupun perlu diperhatikan bahawa mereka akan bertahan lebih lama daripada model yang lebih murah, yang mana anda perlu memberi wang hampir setiap bulan.

Sudah tentu, fesyen moden termasuk palam fon kepala wayarles. Yang terbaik dari mereka telah dijelaskan di atas. Tetapi sebagai tambahan kepada teknologi baru, pembeli menghargai klasik. Kadang-kadang orang baling hanya bercakap dari sisi positif. Lagipun, kualiti bunyi dan penampilan yang bagus adalah faktor pertama yang diperhatikan oleh orang. Palam fon kepala dalam semua memenuhi keperluan pencinta muzik, jadi tidak ada keraguan tentang kualiti dan kebolehpercayaan mereka.

Penarafan: TOP 10 headphone terbaik plugs 2017 pada awal tahun ini

Pemilihan plag fon kepala yang berkualiti tinggi pada tahun-tahun menjadi lebih sukar, kerana tidak semua fon kepala mempunyai pengasingan bunyi yang baik dan bunyi yang kaya dan realistik. Pemutar telinga mana yang paling popular hari ini? Kajian audiophile perhatian - Palam headphone 10 teratas pada awal tahun 2017. Kami berharap penarafan palam 2017 akan membolehkan anda memilih dan membeli fon kepala yang boleh dipercayai untuk alat anda.

10. Beyerdynamic DX160IE Premium In-Ear Headphones

Pengilang Jerman Beyerdynamic mewakili sesuatu yang baru DX160IE - Palam fon kepala mudah alih jenis tertutup dengan kualiti premium.

Reka bentuk ergonomik yang indah dan bunyi seimbang yang sangat baik adalah ciri-ciri utama, terima kasih kepada peranti ini dihargai. Casing diafragma hitam logam yang serba canggih dengan cincin aluminium memastikan operasi yang boleh dipercayai.

Set ini termasuk kes kulit untuk penyimpanan dan pengangkutan, klip untuk melampirkan pakaian, penyesuai untuk menyambung 7 pasang silikon diganti lampiran, kabel sambungan.

Fon kepala plug-in Beyerdynamic DX 160 iE memenuhi hampir semua keperluan standard, yang diperlukan untuk "plag" yang berkualiti. Mereka mempunyai penampilan yang menarik, selesa, berfungsi dan, yang paling penting, menghasilkan bunyi seimbang yang sangat baik.

Satu-satunya kelemahan ialah fon kepala menggunakan dawai yang rata, yang tidak terkikis, tetapi ia bukan kualiti yang sangat baik - ia nipis, mati pada suhu rendah dan tidak lama lagi boleh gagal. Dan ini adalah tempat ke-10 dalam penilaian plag fon kepala 2017 kami. Beli plag fon kepala DX160IE boleh rata-rata untuk $ 75.

Di tempat ke-9 kebaharuan TOP kami Alpha & Delta AD01 - Fon kepala dinamik dengan tetapan bunyi yang menarik - dari pengilang yang berpangkalan di Singapura yang agak kurang dikenali.

Fon kepala, penyumbat telinga pada tahun 2017 akan menghargai ramai pencinta muzik terima kasih kepada ciri-ciri tersebut penting - pemasangan yang berkualiti tinggi, logam perumahan kukuh, tahan lasak kabel tanggal, keselesaan, peralatan mengesankan. Tetapi selain itu, peranti ini mempunyai bunyi hangat yang baik dan reka bentuk tradisional yang terkawal.

Set aksesori termasuk kes berwayar zipper, 10 pasang silikon dan plumbum telinga yang pelbagai, kabel ganti.

Kelemahan kecil AD01 ialah gags ini sedikit lebih berat daripada yang konvensional, kerana mereka bukan plastik; penebat bunyi yang agak sederhana; tidak menandakan fon kepala kiri dan kanan. Harga alat itu adalah $ 109.

C5 Series2 dari jenama Inggeris Bowers & Wilkins - kemewahan sebenar untuk peniaga bunyi kaya dan profesional yang berkualiti. Julat harga alat ini agak luas $ 150 hingga $ 270.

Gags plug-in dengan alat dengar yang dibuat dalam reka bentuk hitam yang laconic telah menjadi lebih padat dan menarik. Model baru ini mempunyai dinamik dalaman yang lebih baik, pengasingan hingar yang sangat baik dan kabel yang kuat dengan gelung keselamatan inovatif untuk tempat duduk dan prestasi yang lebih baik.

Peranti ini serasi dengan semua peranti mudah alih. Suara di palam fon kepala ini menjadi lebih semula jadi, lebih cerah dan menghairankan. Set ini dilengkapi dengan beberapa pasang anting-anting lampiran-pelbagai saiz untuk keselesaan maksimum.

Bowers & Wilkins C5 Series 2 dianggap sebagai salah satu fon kepala dalam saluran utama untuk kualiti dan kesucian bunyi. Dan penyumbat telinga ini mengambil tempat ke-8 dari kajian teratas kami

Fon kepala fon kepala Penyelidikan HF5 Portable dari pengeluar Amerika Etymotic berada di tempat ke-7 model teratas 2017.

Fon telinga ini mempunyai segel silikon berbentuk kerucut berbentuk triple yang memberikan kelonggaran yang paling selesa dan bunyi dan bunyi bising asing yang sempurna. Pada output, pencinta muzik akan mendapat bunyi genre universal kualiti.

Fon kepala plug-in dibuat dalam kes plastik tahan lama dengan matte lapisan Sentuh Lembut. Kabel tidak boleh diganti, dengan jalinan getah yang bagus, 1.20 m panjang.

Kesan mikrofon hampir tidak hadir sepenuhnya. Di atas kabel ada klip-selak, yang membolehkan anda melampirkan penyumbat telinga ke pakaian.

Penyelidikan HF5 dibekalkan dengan satu set aksesori - kes padat untuk penyimpanan dan pengangkutan, 4 pasang lapang muncung bibir (dua pasang lapisan getah pertigaan, 1 pasang buih dan muncung lembut khas untuk mudah dan selesa earphone sisipan dalam telinga), penapis alat changer dan tambahan satu set penapis.

Satu-satunya kelemahan untuk kebanyakan pembeli berpotensi mungkin harga yang agak tinggi, yang hari ini adalah kira-kira $ 111.

Siri XBA dari Sony dianggap sebagai salah satu yang terbaik di dunia dalam garis pemutar telinga tetulang hibrid. Bunyi yang baik untuk harga terbaik - $ 108.

Reka bentuk asal, ergonomik, tanda warna yang kompeten setiap alat dengar suara. Gags semacam itu sesuai untuk pakaian anda, sama ada pakaian kasual atau baju tidur.

Gadget itu mempunyai sarung yang padat, kabel hitam yang tidak terputus hitam yang menarik yang tidak sembuh dalam keadaan sejuk dan kekal sebagai lancar dan anjal.

Unit hibrid XBAH1 menggabungkan ciri-ciri struktur tetulang yang dinamik dan seimbang. Hasilnya, di pintu keluar, telinga anda akan mengalami keseronokan dari bunyi terbaik di dunia. Oleh itu, fon kepala fon kepala Sony XBAH1 Hybrid 2-Way menyediakan bass yang mendalam dan frekuensi tinggi yang sangat baik, yang menjadikan kualiti bunyi lebih banyak memandu dan pada masa yang sama seimbang.

Kit itu datang dalam pakej yang direka dengan bergaya dan kotak kotak warna hitam, dengan lembut, menyenangkan untuk disentuh, permukaannya. Kit aksesori termasuk beg jenama, klip tali pinggang untuk snap pengancing pada rel pakaian untuk menetapkan panjang yang diperlukan kabel, satu set 7 pasang kusyen telinga bersaiz berbeza diperbuat daripada silikon dan buih.

Fon telinga dalam kedudukan 2017 XBAH1 Hybrid - menduduki tempat ke-6.

Sekiranya prestasi tinggi, keselesaan dalam operasi dan kesempurnaan bunyi sangat penting bagi anda, kemudian pertimbangkan model Jaybird X2 Sport Wireless, yang berada di tempat ke-5 di antara peranti utama 2017.

Alat reka bentuk sukan fon kepala wayarles menjamin iringan audio yang sangat baik (mendengar muzik kegemaran anda, menerima panggilan masuk), yang boleh dibandingkan dengan fon kepala wayar berkualiti. Alat wayarles menggunakan teknologi Bluetooth dan membolehkan anda serentak menyambung sehingga 8 peranti.

Bentuk selamat dari membran Selamat memberikan kemudahan dan kebolehpercayaan yang digunakan, tidak kira apa yang anda lakukan dan di mana sahaja anda berada. Teknologi bateri kapasitif baru menggandakan masa palam headphone JayBird X2 hingga 8 jam, dan dengan itu menawarkan seluruh minggu latihan sukan atau seluruh hari bekerja untuk mendengar.

Kit dibekalkan dengan beg asal untuk penyimpanan dan pengangkutan, 6 pasang muncung bibir saiz yang berbeza, 3 pasangan pengikat telinga-flap diameter yang berbeza, pin untuk melaraskan panjang kord, USB-kabel.

Blok penghalang yang biasa adalah overcharge alat ($ 142)

Fon kepala plug-in Sphear - jenis plag fon kepala yang pertama untuk jenama Perancis Focal, dibuat dalam teknologi tradisional untuk syarikat Spirit of Sound, dan keempat dalam penarafan palam headphone kami 2017.

reka bentuk klasik, prestasi kualiti, alat dengar berfungsi, alat kawalan jauh universal dengan jenis tradisional navigasi untuk beralih / putar balik trek kegemaran anda dan menjawab panggilan, serasi dengan semua jenis peranti mudah alih membuat peranti yang menarik dan popular.

In-channel Focal Sphear mendengar bunyi instrumen masing-masing, bass yang kaya dan rasa terperinci bunyi, kesempurnaan dan jumlah bunyi, dan juga menyediakan penebat bunyi yang baik.

Set yang disertakan aksesori termasuk: keras kantung zip Mighty, Arahan manual, pada penyesuai bicu audio, dua set tips telinga, kusyen telinga - busa dan silikon, yang akan menyediakan pencinta muzik keselesaan yang meningkat pada lama mendengar muzik.

Pemancar bunyi muzik dalam jumlah $ 100.

Tempat ketiga kajian kami diduduki oleh plag fon kepala utama RHA T10i kos $ 200.

Kes R10 T10i diperbuat daripada keluli tahan karat tahan karat - kemasan logam asal di sekeliling plug and cable plug-in. Dalam hal ini, terdapat sedikit kelemahan - fon kepala ini agak berat daripada yang lain, yang standardnya diperbuat daripada titanium atau aluminium.

Reka bentuk plag fon kepala mempunyai bentuk anatomi khusus dan menyerupai persamaan dengan bantuan pendengaran, sehingga memberikan kualiti bunyi yang luar biasa dan keselesaan dalam operasi. Reka bentuk kalis bunyi menghilangkan semua bunyi luaran dan membolehkan anda menikmati muzik kegemaran anda yang berkualiti tinggi.

Peminat muzik boleh menikmati juga peralatan mengesankan 9 pasang tips telinga penyesuai disusun pada plat logam khas - lima pasang pad silikon saiz yang berbeza, dua pasang muncung "pokok Krismas", dua pasang muncung buih penyesuaian dengan memori (memori buih). Di permukaan logam lain terdapat penapis yang membetulkan bunyi peranti. Kit itu juga dilengkapi dengan pemegang kulit untuk simpanan dan penyimpanan, dan klip klip pakaian untuk melampirkan pakaian.

Kelemahannya juga bahawa fon kepala pemalam RHA T10i dengan kawalan jauh dan mikrofon terbina dalam serasi hanya dengan peranti iOS.

Syarikat Amerika Shure - jenama terkenal di pasaran akustik. Model itu SE425 adalah versi diperbaharui SE420. Peranti ini dicirikan oleh penebat bunyi yang sangat baik, bunyi yang selesa dan kaya, reka bentuk laconic.

Kelebihan jelas palam ini ialah kabel boleh tanggal. Jika kabel rosak, fon kepala mungkin tetap berfungsi, jadi anda hanya perlu membeli dan menyambung wayar baru.

SE425 menjamin bunyi terbaik dalam barisan premium syarikat Shure - bass yang dalam, frekuensi tinggi telus. Untuk harga kira-kira $ 300 - Kualiti bunyi sangat baik.

Pengilang membayar perhatian dan menyiapkan - kit premium mempunyai kes kecil pepejal untuk penyimpanan dan pengangkutan, penyesuai, penyesuai telinga dengan pelbagai saiz.

Tolak kecil adalah kawalan jauh terbina dalam untuk iOS sahaja.

Palam fon kepala ini dalam ranking 2017 peringkat kedua.

Palam fon kepala terbaik pada tahun 2017 dan tempat pertama dalam kedudukan kami diduduki oleh fon kepala dalam saluran Sennheiser Momentum In-Ear . Peranti premium ini menggabungkan penampilan warna merah mewah hitam, reka bentuk ergonomik dan bunyi yang realistik. Kos pesanan baru $ 100.

Kawalan jarak jauh 3-butang mudah dengan mikrofon dalam kabel akan membolehkan anda menukar trek kegemaran anda dengan mudah dan menjawab panggilan masuk. Model ini serasi dengan peranti berdasarkan Apple iOS, Samsung Galaxy, Android OS mudah alih.

palam kecil Momentum fon kepala di-telinga memberi kesan bukan sahaja bunyi yang seimbang yang sempurna, tetapi juga butiran teknologi - saluran keluli tahan karat untuk ketepatan akustik, kawalan jauh pelbagai fungsi, penyesuai telinga individu dan dua nada kabel tahan lama.

Sennheiser syarikat Jerman memberi perhatian khusus kepada pembungkusan dan pembungkusan. Membuka kotak, anda akan melihat - fon kepala, kes premium dan set 4 anting-anting berlapis saiz yang berbeza.

Promosi pada telefon pintar, tablet, lampu pintar.

 • Alat dengar Bluetooth tanpa wayar terbaik.

 • 7 alat terbaik dari pameran IFA 2017.

 • 25 petua untuk memilih fon kepala tanpa wayar.

 • TOP 8 tawaran menarik Gearbest: 3.

 • Fon kepala kalis air TOP 9.

  3 fikiran mengenai "Penilaian: TOP 10 headphone terbaik plugs 2017 pada awal tahun"

  Sekiranya saya telah memilih pembelian sedemikian, saya tidak akan membeli sesuatu yang berjaya sepanjang hayat saya.

  Saya tidak membaca seperti ulasan berat sebelah: Saya Etymotic, Bayer, dan hanya 102 "Pemenang» -Sennheiser, beliau BUNYI jelas lebih rendah dua yang pertama, mendengar CD MARANTZ. Dalam tinjauan 0.5 baris mengenai komponen muzik, selebihnya, seperti: Syarikat Jerman Sennheiser memberi perhatian khusus kepada pembungkusan dan pembungkusan .... Yang mengatakan semuanya ..

  Marantz adalah sebuah syarikat yang menghasilkan dan menjual peralatan audio untuk kegunaan profesional dan domestik daripada "di atas purata" ke kelas Hi-End.

  Sidor, anda masih meletakkan phonendoscope di sana, mungkin bunyi itu akan menjadi lebih baik. Apa yang anda mahu dari "gags" di telinga anda? Kebanyakan palam direka untuk MP3 dengan frekuensi yang jelas. Dalam kajian semula, model berikut dibentangkan: "Kajian audiophile perhatian dibentangkan - TOP 10 fon kepala pada awal tahun 2017. Kami berharap penarafan fon kepala pemalam 2017 akan membolehkan anda memilih dan membeli fon kepala yang boleh dipercayai untuk alat anda. "

  Ia tidak mengatakan bahawa anda akan membeli fon kepala kelas Hi-End.

  Fon kepala vakum terbaik dari ulasan pembeli

  Fon kepala vakum (gags) - alat yang diperlukan untuk orang moden, membolehkan anda mendengar pelbagai komposisi muzik, walaupun berada dalam kerumunan yang berisik. Disebabkan ciri reka bentuk dan dimensi kecil, mereka tidak menarik perhatian orang luar yang tidak perlu. Pada masa yang sama mereka boleh menghantar suara yang sangat kuat, yang hanya akan didengar oleh pemiliknya. Ini adalah perkara yang sangat penting, kerana pendengar tidak boleh mengganggu orang lain. Dalam kompilasi ini, kami telah mengumpul model dalam saluran yang paling popular dalam segmen harga yang berbeza. Bergantung pada penilaian pakar dan pengguna biasa, kami memberikan setiap gambaran objektif yang akan membantu ragu-ragu menentukan pilihan mereka. Anda juga akan belajar tentang syarikat-syarikat yang menghasilkan fon kepala vakum terbaik, dan apa yang perlu dicari apabila membeli produk ini.

  Apakah jenis fon kepala vakum yang patut saya pilih?

  Melomaniacs, dan hanya kekasih mendengar muzik sering tidak akan mahu membeli earphone penny pertama dalam peralihan. Menipu seperti itu tidak dapat menyenangkan dengan bunyi tulen, di mana getaran bunyi tinggi, rendah dan sederhana dibezakan. Dan ia tidak begitu banyak harga seperti pengeluar 'tidak profesionalisme. Jika anda mahu mendengar muzik kegemaran anda sebagai konsert langsung, mulakan fon kepala vakum dengan syarikat. Majoriti yang sedia ada dalam syarikat-syarikat yang terkemuka di pasaran dalam negeri selama bertahun-tahun dalam pendengaran itu, walaupun orang-orang yang jauh dari muzindustrii, sebagai contoh, jenama Sennheiser, Sony, Westone. Mereka semua boleh dipercayai, kerana barangan mereka dihargai bukan sahaja oleh orang biasa, tetapi juga oleh pakar yang berkelayakan.

  Syarikat-syarikat berikut adalah pemimpin pasaran dalam penjualan fon vakum dalam segmen harga yang berbeza:

  Semua pengilang ini adalah pesaing antara satu sama lain, jadi dalam usaha mencari pembeli sering meletakkan di pasaran yang sama lini produk. Sudah tentu, ini tidak terpakai bagi keseluruhan julat model, tetapi hanya untuk item tunggal. Namun, apabila memilih, perhatikan fakta bahawa sebarang spesimen fon kepala vakum, kemungkinan besar, mempunyai analog sendiri dari syarikat lain dan, mungkin, ia lebih murah di sana.

  Fon kepala vakum murah yang terbaik

  Model Plag vakum Plug dari Koss telah menjadi legenda dalam perjalanannya. Ia merujuk kepada kategori harga awal. Kemasukan ini mempunyai jenis tertutup, sehingga mereka memberikan penebat bunyi lengkap, yang membolehkan anda mendengarkan musik tanpa gangguan bahkan dalam keadaan drone luaran. Reka bentuk khas pad telinga mengarahkan bunyi terus ke telinga telinga.

  Main balik bersih dan tidak jelas memberikan pengguna keredaan proses. Fon kepala menghasilkan bass yang mendalam bermula pada 10 Hz, yang merupakan petunjuk yang sangat baik untuk model yang murah itu. Produk ini agak selesa dipakai dan tidak menyebabkan ketidakselesaan semasa mendengar lama. Pemasangan plag tidak standard di telinga direka dengan jangkaan kebanyakan orang, oleh itu ia akan sesuai dengan hampir semua orang. Reka bentuk penyisipan mempunyai reka bentuk warna yang berbeza.

  • penebat bunyi yang tinggi,
  • bunyi bersih tanpa banyak penyelewengan,
  • ketahanan kerja,
  • Harga berpatutan,
  • dua varian plag: biasa dan berbentuk L.
  • wayar yang rapuh,
  • anda perlu menyesuaikan diri dengan perlawanan yang tidak standard.

  Lebih banyak model bajet - RP-HJE125 dari Panasonic. Harga fon kepala vakum ini sangat kecil, memandangkan ciri-ciri produk itu. Gags ini dengan sempurna menyampaikan bunyi, frekuensi rendah dan sederhana sangat baik. Basses juga dibangunkan dengan baik. Secara umumnya, kualiti transmisi sangat tinggi sehingga pengeluar boleh berani menggandakan harga. Pengasingan kebisingan, tentu saja, sedikit lebih buruk daripada yang di saluran yang sebelumnya, tetapi dapat melindungi dari buzz luar di metro atau di jalan yang sibuk.

  Secara visual, fon kepala menggembirakan mata dengan reka bentuk minimalis dan pelbagai warna cerah yang berbeza, di antaranya semua orang akan dapat memilih pilihan sesuai dengan keinginan mereka. Di telinga telinga duduk dengan selesa, jangan memerah, dan kerana itu banyak jam memakai tidak akan membawa ketidakselesaan. Dengan pergerakan yang aktif, sebagai contoh, sukan tidak mengganti liners. Plastik tahan lama sebagai bahan utama untuk pembuatan menjamin kebolehpercayaan dan ketahanan produk.

  • nilai terbaik untuk wang,
  • bunyi bersih,
  • julat frekuensi yang luas (10 - 24000 Hz),
  • tiga pad telinga yang boleh ditukar ganti dalam kit.
  • kekurangan frekuensi tinggi,
  • kepekaan yang rendah,
  • dawai menjadi keras dalam fros,
  • ada perkahwinan.

  Fon kepala vakum terbaik segmen harga pertengahan

  Kategori harga purata salah satu model utama vakum adalah IE 80 fon kepala dari pengeluar terkemuka yang terkenal dalam menghadapi syarikat Sennheiser itu. Ini sisipan tidak apa-apa tetapi sedikit versi diubah suai legenda IE 8. Tukar sebelumnya reka bentuk telah dilaksanakan dengan lebih untuk memerangi pemalsuan, dan bukan untuk tujuan lain. Perlu diingat bahawa bagi keseluruhan kewujudan model, ia adalah dan masih menjadi yang paling dibincangkan di pelbagai forum tematik. Sikap kepada gag adalah samar-samar: seseorang dari awal mula jatuh cinta dengan mereka, dan seseorang kecewa.

  Pengasingan bunyi model adalah pada tahap tertinggi, setanding dengan apa yang disediakan oleh fon kepala tertutup jenis penuh saiz. Pada harga purata, produk ini dapat bermegah dengan bunyi berkualiti tinggi, walaupun agak mudah, tanpa butiran dan nuansa yang tidak perlu. The basses ringan dihiasi, tetapi mereka besar dan santai. Dari segi ergonomik, badannya adalah luar biasa, jadi ada yang memerlukan masa untuk membiasakannya. Keseluruhan struktur di belakang telinga dilampirkan.

  • penebat bunyi yang baik,
  • kawalan tahap bass,
  • Penyambung berbentuk L.
  • itik wayar walaupun dalam fros sedikit,
  • Pendaratan BTE tidak seperti semua orang.

  Syarikat Sony tidak pernah menjadi dan kini bukan "monster" di kalangan pengeluar fon kepala. Tetapi untuk mengejutkan model banyak-ke-pasaran sisipan berpagar XBA-A3 begitu bertukar dalam kualiti yang dikeluarkan oleh bunyi apa yang boleh menjadi syarikat pesaing serius dan perdana segmen pertengahan harga legenda mereka.

  Bass direka dengan baik berbeza dalam kuasa, dan frekuensi sederhana dan tinggi terperinci dengan ketepatan khas. Kehadiran tiga pemandu menjadikan produk ini universal, membolehkan anda mengatasi genre muzik yang berbeza dengan baik. Lebar tempat kejadian agak ketara, perasaan hadir di konsert langsung dibuat. Bukan setiap alat dengar bersaiz penuh mempunyai ini. Di dalam telinga, para pelapik duduk dengan ketat, tidak terlalu dalam, tetapi cukup untuk menyediakan penebat hingar lengkap. Kembangkan potensi XBA-A3 anda apabila anda menyambung ke pemain berkualiti tinggi.

  • terperinci bunyi yang sangat baik,
  • keserasian dengan iPhone,
  • Penyambung berbentuk L,
  • dalam satu set tujuh pasang telinga telinga yang boleh ditukar ganti.
  • Untuk sesetengah audiophiles bunyi mungkin kelihatan kering,
  • Sistem pemasangan BTE tidak sesuai dengan semua orang,
  • penutup tidak selesa.

  Fon kepala vakum premium terbaik

  Talian premium dari pengeluar legenda Westone sudah tentu biasa kepada banyak peminat mendengar muzik berkualiti. Model mereka W80 dijual untuk sejumlah besar wang, tetapi setiap kopek dibelanjakan, menurut kedua pakar dan mereka yang membeli fon kepala vakum ini - berbaloi. Antara ciri-ciri produk ini adalah diperhatikan penggunaan lapan radiator yang dipatenkan. Terima kasih kepada mereka bahawa setiap pendengar akan menikmati bunyi yang mendalam dan terperinci.

  The Westone W80 adalah salah satu yang paling selesa dari segi ergonomi. Pengalaman hebat syarikat itu memungkinkan untuk membuat earphone yang mudah dan serba boleh yang duduk seperti sarung tangan. Walaupun dengan memakai berpanjangan, seseorang tidak akan mengalami ketidakselesaan. Model pengasingan bunyi membolehkan anda menindih sehingga 35 dB, supaya tiada bunyi dunia luar tidak menghalang anda daripada menikmati lagu kegemaran anda. Di metro, pengangkutan awam, pusat membeli-belah, di jalan-jalan dan dataran yang bergema - anda boleh menanam diri sendiri dalam uji bakat.

  • terperinci terbaik frekuensi tinggi, sederhana dan rendah,
  • bekerja bass bersih,
  • percanggahan minimum antara fon kepala kiri dan kanan,
  • dawai yang diperbuat daripada tembaga bersalut perak menjamin gangguan yang minimum.

  Model utama SE846-CL dari Shure, merujuk kepada tahap profesional fon kepala, meskipun fakta ini adalah penyisipan plug-in jenis tertutup, dan bukan versi bersaiz penuh. Syarikat itu adalah pengeluar canggih bukan sahaja di tanah air, di Amerika, tetapi di seluruh dunia. Senibina tiga arah penceramah dan kedua-dua pemandu yang bertujuan untuk frekuensi yang berbeza memberikan suara berkualiti tinggi. Setiap nota terperinci begitu banyak sehingga pakar dalam bekerja dengan muzik boleh bergantung pada bunyi yang dihasilkan oleh fon kepala.

  Sisipan SE846-CL mempunyai beberapa pasang telinga telinga yang boleh ditukar ganti, jadi anda tidak boleh hanya mengambil saiz yang paling selesa, tetapi juga dengan ketepatan khas untuk menyesuaikan warna-warna melodi yang boleh didengar. Dengan mereka, mudah untuk menyesuaikan bunyi dengan apa-apa keperluan dan citarasa. Pengasingan bunyi yang tinggi menjadikannya lebih lembap sehingga 37 dB (!), Yang cukup cukup untuk kerja di panggung semasa konsert.

  • terperinci, kesucian dan kejelasan bunyi pada frekuensi yang berbeza,
  • Pad telinga boleh diganti dalam kit untuk menyesuaikan nuansa bunyi,
  • penebat bunyi yang sangat baik,
  • datang dengan dua kabel kukuh.

  Apakah jenis headphone vakum untuk membeli?

  1. Orang yang mencari penebat bunyi yang tinggi, bunyi bersih dan bass yang "lazat" dengan harga yang agak rendah, jangan ragu untuk membeli model fon kepala vakum The Plug dari Koss.

  2. Mereka yang ingin membeli bajet fon telinga di telinga dengan bunyi yang baik, yang sesuai untuk sukan dan berjalan kaki setiap hari, anda perlu memberi perhatian kepada model Panasonic RP-HJE125.

  3. Jika anda memilih produk dari pengeluar yang dipercayai dan terkenal, maka perhatikan fon kepala plug IE 80 daripada Sennheiser. Model samar-samar ini mempunyai ciri-ciri yang baik dan akan dinikmati oleh semua orang yang suka bermain-main dalam mendengar muzik tanpa jejak.

  4. Semua pencinta muzik boleh mengesyorkan pembelian model fon kepala vakum dari segmen harga pertengahan - XBA-A3 dari Sony.

  5. Orang-orang yang tidak memberi perhatian kepada tag harga pastinya mempertimbangkan membeli model fon kepala vakum mewah W80 dari Westone.

  6. Bagi para profesional yang ingin membeli fon kepala dalam bentuk pelapis dimeteraikan, model utama SE846-CL dari pengeluar terkenal Amerika Shure akan sesuai.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  59 − 51 =