Foto penalti

Kes pensil yang tidak biasa (10 pics)

Menyukainya? Kongsi berita ini dengan rakan-rakan anda! πŸ™‚

Komen (0)

Pelawat dalam kumpulan Tetamu, tidak dapat mengulas mengenai penerbitan ini.

17 varian kabinet almari di dapur

Repost anda akan menukar internet πŸ™‚

Pensil di dapur diperintahkan agak kerap. Dalam gambar dalam artikel ini, anda dapat melihat pelbagai aplikasi modul ini. Kes-kes digunakan untuk menyimpan barangan rumah dan tekstil, peralatan rumah dibina ke dalam kes atau rak terbuka untuk hiasan yang tersisa.

Suite yang luas. Perumahan - pisau, fasad - venir. Peningkatan ketinggian peringkat atas membolehkan anda memaksimumkan ruang.

Kotak pensil berbeza dengan reka bentuk, tujuan dan pengeluar. Terdapat varian yang sedia dibuat dari kilang-kilang, tetapi pilihan terbaik adalah perabot dapur yang dibuat khas.

Gaya klasik. Facade pekak menyembunyikan kandungan rak, membolehkan anda mengisi kabinet maksimum. Kehadiran pensel membolehkan anda membebaskan ruang dari barang yang berlebihan.

1

Ketuhar gelombang mikro dan ketuhar telah diletakkan dalam modul yang tinggi, sebuah dapur dipasang di kabinet seterusnya. Oleh itu zon memasak tertumpu dalam satu bahagian.

Ketuhar yang bersepadu sesuai dengan reka bentuk dapur moden.

Ketuhar gelombang mikro dan oven terletak dalam satu kes pensel.

Kes pensil di dapur kilang Alvaline (bandar Grodno).

Mengisi bahagian sudut membolehkan anda menggunakan setiap sentimeter dengan faedah.

Jika ada ruang di dalam bilik untuk menyimpan item, anda boleh menggunakan rak terbuka untuk mengatur dekorasi.

Siri "Lidingo9raquo;. Pengilang: Ikea. Fasad ditutup dengan filem pelindung melanin. Salutan ini menukarkan habuk dan kotoran.

Gaya "Provence9raquo; dari Ikea. Dalam satu kes pensel, ketuhar dibina dan rak untuk penyimpanan dibuat, di dalam peti sejuk lain diletakkan.

Provence dari Leroy Merlin. Ketinggian modul membolehkan anda memasang ketuhar pada tahap yang paling selesa untuk operasi.

Pengilang: ΠœΠ°Ρ€ΠΈΡ. Modul tinggi sempit berbeza daripada elemen lain dalam konfigurasi. Oleh kerana tekstur kayu dan reka bentuk fasad, keseluruhan set kelihatan pepejal.

Peti kabinet bilik mandi

Kabinet bilik mandi moden di pasaran sangat menarik dengan pelbagai bentuk, bahan dan warna. Ini menjadikannya mudah untuk memilih model kabinet yang paling sesuai. Yang paling popular hari ini adalah kes kabinet fungsian dan lapang yang luas.

Kes kabinet - ini pastinya penyelesaian terbaik untuk bilik mandi, terutamanya jika ia tidak berbeza dalam saiz. Ini adalah kabinet yang tinggi dan sempit dalam bentuk lajur, dicirikan oleh fungsi, kepraktisan dan kelapangan yang baik. Oleh kerana saiz padat mereka, kuali diletakkan di dalam mana-mana bilik mandi kecil dan menyimpan ruang berharga.

Pensil kes akan membantu anda mengekalkan keserasian, pesanan dan kebersihan di bilik mandi. Ia akan membolehkan anda membebaskan ruang lebihan, memunggah dari semua jenis tuala, linen dan aksesori bilik mandi yang lain. Kesemua perkara-perkara penting ini boleh dimuatkan dengan mudah di dalam almari.

Biasanya kes pensel mempunyai satu atau dua ikat pinggang, serta beberapa laci dan rak. Terdapat model yang dilengkapi dengan bakul dobi, cermin dan barangan lain yang selesa.

Rak yang banyak akan membolehkan anda meletakkan semua perkara yang perlu, yang sepatutnya sentiasa berada di tangan. Dalam apa-apa loker, tuala, aksesori mandi, kosmetik, deterjen, ubat-ubatan, dan lain-lain akan menjadi mudah. Anda sendiri akan terkejut berapa banyak perkara yang diletakkan di dalam loker kecil.

Kes kabinet untuk bilik mandi adalah ciri penting dan tambahan bergaya ke bilik mandi. Mereka bukan sahaja menggembirakan kita dengan fungsinya, tetapi juga memberi ruang kepada pemandangan moden yang lengkap. Oleh kerana pelbagai model canister, setiap pembeli boleh memilih pilihan ideal untuk dirinya sendiri. Hari ini, anda boleh menemui kes lantai atau loket, rendah atau tinggi, dengan atau tanpa bakul, bersudut atau berpintal, dari segi kedalaman dan lebar, dengan rak terbuka atau tertutup, dengan atau tanpa cermin.

Kabinet moden-kes bagi bilik mandi dibezakan oleh kualiti estetik tinggi dan praktikal. Mereka diperbuat daripada MDF tahan kelembapan, yang memastikan hayat perkhidmatan yang panjang. Juga terdapat kes-kes pensil dengan venir pemangkasan dari spesies kayu yang berharga.

Seperti yang anda lihat, kes pensil kes adalah penyelesaian yang ideal untuk bilik mandi dan mencari sebenar untuk bilik-bilik kecil. Ia akan memberikan anda kemudahan dan membantu untuk menggunakan ruang secara rasional.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 75