Hiasan Perabot

Produk acuan profil

Hiasan untuk perabot yang diperbuat daripada PVC: roset, sudut, mahkota, dan lain-lain yang dibuat untuk menghasilkan siri dalam gaya "Classic9quot;.

Tidak seperti analog: hiasan poliuretana, lapisan PVC mempunyai kos dan kualiti yang menggalakkan:

 • rawatan permukaan yang berkualiti tinggi "Thread 9quot; (tanpa impregnations)
 • kejelasan bahagian-bahagian kecil

Hiasan ukiran PVC kelihatan hebat dicat dan di bawah filem di fasad.

Kayu yang diukir atau mencetak perabot direka untuk membuat dan menghiasi facades perabot, dapur, kornea.

Kelebihan utama produk PVC yang diukir daripada acuan poliuretana adalah:

 • Fleksibiliti (boleh digunakan pada bahagian radius)
 • berliku-liku ke dalam gegelung (pengurangan kos sisa)
 • kos yang berfaedah

Moulding PVC digunakan pada pelbagai jenis fasad dan butiran perabot lain untuk filem dan lukisan.

1

Kaki untuk perabot yang diperbuat daripada plastik ABS direka untuk sofa, katil, pouff, gaun berpakaian dan perabot lain dalam gaya klasik.

Mereka dibezakan oleh kekuatan tinggi dan ketahanan terhadap beban berat dari 600 kg dan lebih.

Kualiti tinggi permukaan memastikan keselesaan lukisan, dan penggunaan cat yang betul tanpa menggunakan tanah.

Plat penutup untuk kepala katil direka untuk menghiasi bahagian belakang kumpulan tidur. Diperbuat daripada plastik ABS berkekuatan tinggi.

Bingkai untuk pembuatan pouffes dan set kerusi mudah dan mudah digunakan, kerana hanya pengisian dan pewarnaan yang diperlukan.

Penggunaan cat dan enamel tidak berbeza dengan teknologi poliuretana, polimer dan lain-lain pencelupan.

Permukaan yang diukir berkualiti tinggi, dalam rupa, tidak kalah dengan produk kayu

Hiasan perabot: poliuretana, kayu atau plastik? Ciri-ciri dan aplikasi dalam hiasan.

Hiasan bilik dan perabot adalah sentuhan terakhir, yang digunakan ketika membina sebuah rumah moden. Ia terdiri daripada meletakkan pelbagai jenis unsur hiasan, aksen yang berbeza, menghias bilik atau mewujudkan perpaduan gaya di dalam bilik.

Artikel ini ditujukan untuk sifat-sifat dan perbezaan penggunaan hiasan ukiran perabot dari plastik poliuretana berbanding dengan analog mereka. Juga, subjek spesifikasi dekoratif terpakai akan dinaikkan, dan, yang paling penting, pilihan mereka dalam keadaan yang berbeza.

Untuk masa yang lama sudah digunakan untuk hiasan premis seperti elemen seperti soket, kapital, kurungan, kaki perabot, balusters, kepala katil diukir. Diperbuat daripada kayu, mereka tidak murah dan unsur-unsur mewah di pedalaman. Sekarang, dengan kemunculan plastik polimer atau poliuretana, hiasan ini telah menjadi murah dan boleh dipasang walaupun secara berasingan oleh pemilik pangsapuri tanpa jemputan tuan profesional. Walaupun, tentu saja penampilan yang layak hanya akan berlaku jika peraturan tertentu dipatuhi.

Bahan untuk pembuatan decors adalah poliuretana. Plastik untuk pembuatan unsur-unsur yang diukir boleh diubah suai, dan ia dibuang melalui kaedah pemilihan pelbagai jenis. Pelbagai unsur siap sedia boleh putih atau berwarna, mereka boleh digunakan dengan lapisan atas filem, mereka boleh diproses dengan penamat lapisan, yang digunakan dalam pengeluaran perabot, toning, patinishing.

Kelebihan utama hiasan perabot dari plastik polimer poliuretana

Mari kita menghitung harga asas dan perbezaan fizikal antara dekor polimer dan kayu:

 • sangat mudah untuk memproses dan memasang (dipotong, digilap, dicat);
 • adalah tahan kelembapan (boleh digunakan di bilik dengan tahap kelembapan yang lebih tinggi);
 • boleh berubah bentuk semasa operasi - bengkok tanpa kehilangan bentuk apabila ringan dipanaskan, dan tidak ada retak pada mereka;
 • adalah lebih murah daripada analog kayu, kerana ia dihasilkan secara massal

Perbezaan polimer dari produk yang diperbuat daripada poliuretana berbusa dengan harga yang setanding:

 • ketahanan ciri-ciri fizikal: tidak memberikan keretakan dan pengecutan semasa operasi
 • kekerasan
 • kekukuhan produk siap
 • keramahan alam sekitar

Jika anda memerlukan dekoratif eksklusif, maka anda boleh membuat pesanan individu untuk lakaran peribadi. Oleh itu, keunikan yang diingini di pedalaman anda mudah dicapai.

Apa yang memberikan penggunaan perabot dan dekorasi dalaman poliuretana?

Yang pertama dan tidak dapat dinafikan - penggunaan stuko atau ukiran di pedalaman membolehkan anda membuat pedalaman yang unik dengan aksen yang terang. Tetapi juga kemungkinan praktikal untuk menyelesaikan premis, yang memanjangkan cakrawala pembaikan, juga penting.

Kemungkinan, tanpa kehilangan bahan yang besar, untuk membuat pedalaman eksklusif, untuk memperkenalkan nota keperibadian, kehangatan dan kesenangan, membuat aksen yang terang pada perabot, menggunakan unsur-unsur ini untuk hiasannya.

Dekorasi ukiran kami mudah dilampirkan kepada pelbagai jenis permukaan menegak dan mendatar, termasuk MDF, kayu, plastik.

Koleksi ini termasuk pelbagai elemen hiasan untuk perabot. Mereka boleh lancar dan mempunyai pelbagai hiasan di permukaan. Sesetengah konsol poliuretana atau plastik boleh digunakan sebagai pemegang rak atau menghiasi fasad perabot, portal perapian atau pintu; dan modal yang diukir adalah sentuhan penamat untuk memberikan paparan selesai kepada lajur atau pilaster. Pelbagai pilihan pelbagai roset dan perhiasan yang diukir membolehkan memberikan pemandangan unik ke pedalaman.

Syarikat LLC "ALTO" menawarkan jualan hiasan perabot borong dan runcit dan unsur-unsur pengeluaran sendiri dengan harga yang rendah, menjemput kepada organisasi kerjasama untuk pengeluaran perabot, yang berminat untuk mengurangkan kos produk siap dan biro reka bentuk. Kejayaan produk kami ditentukan oleh sifat-sifat bahan yang digunakan, yang memungkinkan untuk mencipta produk unik dengan kelebihan jelas berbanding dengan produk sejenis dari bahan mentah yang lain.

Studio Reka Cipta Pengarang © «ALTO»

Hiasan ukiran untuk perabot dan dalaman dari plastik polimer dan poliuretana

Hiasan Perabot

dan butang untuk perabot

secara pukal dari pengilang

Penghantaran ke Semua Rusia. Pengambilan dari sebuah gudang di Moscow.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 31 =