Jadual perubahan Ikea – 314167.info

Jadual perubahan Ikea

Pakaian kanak-kanak dengan meja yang berubah-ubah adalah mudah untuk ibu dan bayi

Seorang lelaki kecil yang kecil, baru lahir, tidak berdaya dan rapuh, dan lebih baik untuk menukar pakaiannya di papan ganti khas dengan benjolan. Dan ia mudah, dan selamat - kanak-kanak itu tidak jatuh secara tidak sengaja. Itu hanya untuk menjaga papan ini di mana sahaja yang anda perlukan, dan yang kecil. Oleh itu, ramai ibu memilih untuk membeli dada anak yang murah, bahagian atasnya berfungsi sebagai tempat untuk berpakaian bayi.

Produk-produk ini boleh mempunyai reka bentuk yang berbeza, tetapi mereka mempunyai satu perkara yang sama - sebuah tempat untuk swaddling di bahagian atas. Sebagai peraturan, ia dilengkapi dengan rel. Di samping itu, kit kadang-kadang dilengkapi dengan tilam. Betul memilih dan membeli dada laci, boleh disimpan di satu tempat semua yang anda perlukan untuk lampin kecil, pakaian, produk kebersihan. Nah, nappies, tentu saja.

 • Tempat untuk swaddling agak luas, jadi ia juga mengandungi kosmetik untuk bayi. Krim, mentega, serbuk, bulu kapas dan tongkat akan berada di tangan.
 • Saiz padat dan berat ringan dada menjadikannya mudah untuk menyusunnya semula di tempat yang betul. Selain itu, terdapat juga roda yang memudahkan proses ini.
 • Produk-produk ini kelihatan kemas dan cantik, sesuai dengan reka bentuk nurseri dan digabungkan dengan kelengkapan lain. Sebagai peraturan, mereka diperbuat daripada kayu, memberikan ruang kosiness istimewa.
 • Apabila kanak-kanak kegemaran tumbuh, papan atas boleh dilipat atau dibuang (bergantung kepada model). Laci dada akan memberi masa untuk kanak-kanak itu untuk masa yang lama: untuk mainan, buku, buku nota sekolah dan buku teks. Dengan cara ini, IKEA mempunyai model di mana lembaga itu tidak perlu dikeluarkan - ia menjadi meja yang mudah untuk kanak-kanak prasekolah.

Video berikut ini akan mengajar setiap orang yang ingin membuat pakaian anak-anak dengan meja yang berubah dengan tangan mereka sendiri:

Gambaran keseluruhan pengeluar dan model

Dalam kaji selidik kecil kami, syarikat domestik yang popular yang menghasilkan perabot kanak-kanak yang berkualiti akan mengambil bahagian. Perhatikan bahawa tidak semestinya perlu untuk membeli laci dada, kadang-kadang ia boleh dilakukan sendiri.

Kilang perabot kanak-kanak, yang mengandungi nama sulung lembut "Sonya", berada di rantau Nizhny Novgorod. Ia telah beroperasi sejak 2004 dan telah mendapat pengiktirafan daripada pengguna. Arahan utama adalah buaian dan peti lekuk yang berliku-liku, model yang dipanggil "Sonya" dan "Sonya-Butterfly". Satu-satunya perbezaan adalah bahawa fasad mereka dihiasi dengan siluet elegan rama-rama terbang.

Syarikat itu menghasilkan peti laci dengan empat atau lima laci, panjang 60 dan 80 sentimeter, tinggi 93,5 sentimeter. Folder jadual berubah seperti buku. Jika ia diperluaskan, panjangnya adalah 75 sentimeter. Bingkai produk diperbuat daripada papan kayu berlamina, dan fasad diperbuat daripada MDF. Di pinggirnya dibuat tepi PVC, kebersihan, estetik dan memanjangkan hayat produk.

Lantai dada Swaddling Sonia-Butterfly

Satu lagi pengeluar dari rantau Nizhny Novgorod adalah syarikat "Antel" dari kampung Tonshaevo. Mengkhususkan diri dalam katil bayi dan alat ganti laci dengan menukar meja. Mereka menerima jenama "Ulyana", yang sudah biasa dengan banyak ibu muda.

Diperbuat daripada kayu berlamina, dengan muka bangunan yang diperbuat daripada MDF, dada laci boleh didapati dalam putih dan juga di wenge warna, gading, maple yang, boo, kacang Ecco. produk Tinggi - 92 cm, lebar - 60 cm, bilangan kotak - empat. Model "Ulyana-6" lima daripada mereka - bukan laci atas besar dua kecil. Upper panel - berengsel (jumlah panjangnya 75 cm).

Model terbaru dengan lebar 80 sentimeter dipanggil "Ulyana-7". Ia kelihatan sangat bergaya, berjaya menggabungkan dua warna - gelap dan terang. Dia mempunyai tiga laci dengan rak terbuka di atasnya, empat roda di bawah dan kedalaman 45 sentimeter yang sedikit diperbesarkan.

Gambar bayi yang menukar bilik Antel Ulyana

Firma terkenal ini, mungkin, ia tidak perlu untuk mewakili - produknya telah lama dihormati oleh ibu bapa mereka dan telah menjadi klasik. Laci dada yang elegan, diperbuat daripada kayu bic dan papan serpai, berdiri di atas kaki stabil yang kukuh, dan di belakang dilengkapi dengan dua roda. Terdapat banyak untuk dipilih - model mempunyai ketinggian dan lebar yang berbeza (kedalamannya adalah 44 atau 45 sentimeter). Meja swivel dibuat lipatan, laci - empat.

Laci dada yang sempit adalah mini Aistenok. Lebarnya ialah 64 sentimeter. Ia juga dihasilkan dalam versi mewah pintar. Model terendah ialah Alexandra (92 sentimeter tinggi). Dan dia mempunyai lima kotak, bukan empat (bahagian atas dibahagikan kepada dua). Laci dada terbesar ialah Sylvia Lux, yang mempunyai ketinggian 1.02 meter dan lebar 98 sentimeter. Meningkat kedalamannya - sehingga 48 sentimeter. Model lebar "Irishka", "Aistenok" dan "Alexandra" - 84 sentimeter.

Dada laci dengan menukar jadual Gandylian

Jenama ini kepunyaan pengeluar dari bandar Volgodonsk. IP Baryshnikov ini, menawarkan pelanggan laci dada yang praktikal, cantik dan selesa dari papan serpihan berlamina. Mereka dibezakan oleh warna yang menarik dan pelbagai warna. Sebagai tambahan kepada model-model untuk beech, kapur, beech, alder dan lain-lain kayu, produk gabungan ceria dihasilkan menggabungkan warna cahaya dengan biru, oren atau hijau terang.

Dada cukup tinggi dan mendalam - 103 hingga 48 sentimeter. Lebar mereka adalah purata - 78 sentimeter. Jadual berubah sedang berbaring. Berikut adalah roda poliuretana, untuk kotak yang menggunakan panduan jenis teleskopik, di hujung - tepi polivinil klorida.

Menukar dada bilik laci Madagascar

Syarikat Scandinavia Ikea menawarkan tiga model kanak-kanak yang mengubah tilam, berbeza dalam fungsinya. Mereka diperbuat daripada pain, ditutup dengan cat akrilik atau varnis. Mari berikan penerangan ringkas.

 • Model "Leksvik" 94 cm tinggi dan lebar 86 cm dilengkapi dengan meja lampiran (kedalamannya 78 sentimeter). Apabila bayi sedang membesar, kami mendapat laci biasa dengan dua laci.
 • Model Sundvik dengan rak terbuka mempunyai ketinggian 108 dan lebar 79 sentimeter. Meja gantinya dilipat, dan laci, seperti model sebelumnya, juga dua.
 • Model "Stuva" mempunyai empat kotak kecil dan tiga rak terbuka (dua - di sebelah kanan bawah, satu - di bawah papan yang berubah, yang tidak ditambah). Ketinggian produk ialah 1,02 meter, lebar - 0,9 meter. Apabila kanak-kanak membesar, kerusi dipindahkan ke dada laci - di sini adalah meja anda.

Model-model pembungkusan dada laci dari Ikea

Photo of dressers with changing table

Dalam bahagian ini kami menawarkan fotografer di mana anda boleh melihat setiap detail pelbagai perubahan pakaian. Nah, dan kemudian akan lebih mudah memilih model yang akan menarik ramai orang. Semua kanak-kanak yang berubah-ubah pakaian boleh didapati di kedai dalam talian.

Contoh dada dengan menukar jadual

Veres-Bear Dalam nada biru Oblong Walter

Adakah anda suka artikel itu? Langgan kemas kini ke laman dalam Kenalan, Rakan sekelas, Facebook, Google Plus atau Twitter.

Langgan kemas kini melalui E-mel:

Beritahu artikel ini kepada rakan anda di rangkaian sosial kegemaran anda menggunakan butang di bawah.

Laci dada yang lebih baik dengan pad berubah. Yang antara kenalan saya membeli laci dada seperti itu, selepas beberapa saat menyedari bahawa bahagian atas yang aneh di dalam borang ini tidak perlu. Tidak dalam semua model, bahagian swaddling boleh dikeluarkan. Walaupun untuk bulan pertama kehidupan bayi sangat selesa

Klik di sini untuk membatalkan balasan.

Maklumat berkaitan

Dapur

Kanak-kanak

Dewan masuk

Tempat kerja

Berita dan trend

Kami adalah Vkontakte

Kakek Shura

Percuma! Ini adalah rak di atas katil untuk cermin mata, telefon pintar, pemain.

Dan saya nampak satu lagi varian seperti itu: sebuah katil dengan podium, sangat banyak.

Terima kasih kerana maklumat yang berharga dan terperinci! Sangat berguna seperti.

Jadual perubahan Ikea

Menukar meja untuk dinding, putih

Menukar jadual, putih

Menukar meja, birch

Tempat tidur bertaburan, putih

Tutup untuk perabot, putih

Nombor per pek: 2 pcs.

Selesaikan jadual meja linen, noda, antik

Menukar meja / loker, noda, antik

Bayi mandi, putih

Wadah Nab untuk meja yang dinyanyikan, 3 item, putih

Jadual swaddle, beech, putih

Pelengkap meja dengan meja yang berubah-ubah, putih

Menukar meja / loker, putih

Adakah anda mempunyai sebarang masalah dengan kualiti produk IKEA?

Menukar jadual untuk IKEA

Meneruskan siri artikel tentang perabot kanak-kanak, saya ingin menarik perhatian anda ke meja-meja yang berubah-ubah dari IKEA. Mereka boleh dibahagikan kepada kategori mengikut fungsi mereka:

 1. Jadual lajur dua peringkat (SNIGLAR);
 2. Jadual tiga bertelur (SUNDVIK, GULLIVER);
 3. Tabung dinding / gantung (ANTILOP);
 4. Menukar meja / dada laci dengan loker (LEKSVIK);
 5. Folding changing tables (SPOLING, ANTELOP);
 6. Menukar almari pakaian (HENSVIK).

Apabila membeli jadual berubah, anda perlu mempertimbangkan beberapa perkara. Ini adalah saiz bilik di mana meja berubah dirancang, dan tujuannya. Jika anda menggunakan meja juga sebagai tempat untuk menyimpan pakaian bayi anda dan perkara-perkara lain, pilihlah pilihan anda di atas meja bertingkat atau beli almari pakaian yang berubah-ubah.

Perlu berhati-hati dengan aksesori tambahan untuk meja swaddle, khas yang dicipta oleh para pereka pengeluar perabot Sweden. Aksesori ini dibentangkan oleh penutup perabot, tikar berlapis-lapis, set bekas untuk menukar meja, serta tambahan meja tambahan untuk menukar jadual.

Kami akan lebih terperinci mengenai setiap kategori jadual swaddling, menekankan kelebihan dan ciri mereka.

Oleh itu, jadual dua lantai yang bertutup SNIGLAR adalah satu perabot yang mempunyai ketinggian 87 cm, yang merupakan ciri yang selesa. Terima kasih kepada peringkat kedua, meja berubah mempunyai tempat praktikal untuk menyimpan aksesori yang diperlukan. Semua perkara bayi akan berada di tangan dan anda tidak perlu meninggalkan anak tanpa pengawasan selama satu minit. Jadual swivel SNIGLAR diperbuat daripada kayu beech pepejal dan ekologi dan ditutup dengan cat akrilik.

Meja tiga belas yang diwakili oleh model yang bernama SUNDVIK dan GULLIVER.

Menukar jadual SUNDVIK boleh digunakan untuk kanak-kanak di bawah satu tahun. Ia mempunyai ruang penyimpanan yang besar untuk aksesori kerana dua peringkat tambahan. Model ini direalisasikan dalam warna putih, kelabu-coklat dan hitam-coklat. Panjang, lebar dan ketinggian meja swaddling SUNDVIK masing-masing adalah 82 * 54 * 95 cm. Di samping itu, dalam siri SUNDVIK ada varian jadual yang berubah-ubah digabungkan dengan laci dada. Kelebihannya ialah kehadiran dua kotak, bukannya rak. Pilihan ini akan menjadi mudah untuk mereka yang menyimpan aksesori kanak-kanak di rak terbuka untuk sebab tertentu tidak suka.

Satu lagi model tiga tingkat jadual swaddling dari IKEA - GULLIVER. Terima kasih kepada butirannya yang bulat, ia kelihatan luar biasa dengan lembut dan kemas. Tingkat atas juga dilengkapi dengan pegangan untuk kemudahan dan keselamatan. Butiran birch massif dan meja atas yang dibuat dari papan serat sangat mesra alam untuk kanak-kanak itu. Model jadual berubah dibentangkan dalam warna putih dan warna kayu.

Untuk bilik kecil dan ibu bapa yang suka kefungsian tambahan, contoh-contoh jadual swaddling seperti ANTILOP dan SPOLING telah dicipta khas. ANTILOP adalah mudah kerana ia dipasang pada dinding jika perlu. Walau bagaimanapun, pengikat yang berbeza diperlukan untuk dinding yang berbeza. Ini harus dijaga terlebih dahulu, kerana pengikat tidak termasuk. ANTILOP terdiri daripada bingkai keluli yang kuat, ditutup dengan poliester 100%. Meja yang berubah-ubah mempunyai tutup yang boleh dilepaskan, yang dicadangkan untuk dicuci pada suhu tidak lebih dari 40 ° C.

Satu lagi model jadual swaddling mudah alih adalah SPOLING. Ia juga boleh diambil pada perjalanan yang panjang. Ia juga mudah untuk penyimpanan. Satu lagi kelebihan SPOLING adalah kehadiran penutup dan poket untuk menyimpan aksesori (lampin, botol, mainan, dll.), Jaring untuk penyimpanan, yang juga boleh digunakan sebagai beg untuk cucian.

Dua model yang tinggal - HENSVIK dan LEKSVIK - sempurna "sesuai" ke dalam mana-mana bahagian dalaman kerana reka bentuk mereka. Pereka Carina Bengs memastikan bahawa meja-meja yang berubah-ubah ini bukan hanya selesa untuk kanak-kanak, tetapi juga ibu bapa yang senang. Apabila anak anda membesar, HENSVIK hanya berubah menjadi seksyen terbuka, dan LEKSVIK - ke dalam laci dada dengan dua laci. Pengilang mengesyorkan memasang perabot ini ke dinding dengan menggunakan pengikat yang dibekalkan. Ini akan menghalangnya daripada terbalik. Perubahan meja kabinet LEKSVIK dilengkapi dengan kotak dengan penyangga, iaitu, mereka tidak meluas sepenuhnya dan tidak jatuh.

Penjagaan semua perubahan meja dari IKEA sangat mudah. Anda hanya perlu membersihkannya dengan kain lembap dan lap dengan kain kering yang bersih. Sekiranya pencemaran yang lebih serius, gunakan pemadam, kulit atau larutan sabun ringan. Anda juga boleh menggunakan alat yang sesuai untuk memproses produk kayu.

Hampir semua jadual yang berubah-ubah boleh ditambah dengan perabot dan barangan dalaman dengan nama yang sama jika dikehendaki. Ini boleh menjadi buaian bagi bayi dan buaian, perabot penyimpanan, kerusi tinggi, serta aksesori untuk keselesaan dan penyimpanan bekalan yang lebih baik.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 13