Jemputan oleh tangan sendiri – 314167.info

Jemputan oleh tangan sendiri

Contents

Jemputan perkahwinan dengan tangan anda sendiri - kelas induk dengan video

Undangan tangan pernikahan yang dihiasi secara berwarna-warni akan membuat kesan tak terlupakan pada para tamu pengantin baru, menyesuaikannya dengan perasaan positif.

Dihiasi dengan gaya yang luar biasa, poskad akan menjadi cenderahati untuk para tetamu, yang mereka akan menyimpan semua kehidupan mereka.

Jemputan Vintage dengan reben

 • Sisi kiri dan kanan poskad perlu digabungkan, dan juga bengkok.
 • Di satu atau lebih tempat berhampiran tepi sejajar membuat lubang lubang.
 • Menjahit pita di lubang, mengikat dengan busur.
 • Segala-galanya, kerja selesai, ia tetap hanya untuk menulis teks di dalam mesej.

Varian yang bagus dari jemputan dengan menggunakan jari dan renda

Sedikit merumitkan kerja. Kali ini kami akan memerlukan kadbod, tocang, reben, renda, stensil, cat, gam, gunting kerinting.

 • Anda perlu mengambil sekeping kertas berat atau kadbod saiz sewenang-wenangnya, lipat dengan separuh. Bahan kerja sudah siap.
 • Kami mengambil sekeping kertas kecil, kami memproses tepinya dengan gunting yang digambarkan. Di atasnya adalah perlu untuk meletakkan teks mesej secara manual atau oleh pencetak.
 • Separuh sisi luar kad pos dihiasi dengan hiasan menggunakan stensil dan cat. Sebagai gambar, kami mengesyorkan menggunakan hati, bunga, perhiasan lain yang menyerupai perkahwinan.
 • Separuh kanan kad pos dihiasi dengan reben putih sehingga busur berada di dalam.
 • Kami meneruskan bahagian yang paling sukar - menghiasi bahagian luar jemputan. Untuk melakukan ini, kami menggunakan kancing yang sama yang dihiasi dengan pakaian pengantin perempuan. Pita harus dilekatkan ke tengah sisi kiri poskad. Di tengah kita mempunyai roset dengan mawar.
 • Langkah terakhir ialah menampal mesej di bahagian dalam jemputan.

Sifat yang halus dan romantis pasti akan menghargai undangan perkahwinan dengan gaya romantis. Untuk membuat jemputan untuk scrapbooking teknik dengan unsur-unsur decoupage perlu menyimpan pada bahan-bahan dan alat-alat berikut: kertas pembinaan atau kad bersedia, bunga tiruan, serpihan kertas dengan nota muzik, sehelai lut kertas berwarna, reben, polubusiny-paste, stensil, cat,

gam, gunting kerinting.

 • Bend sepotong kertas pada separuh, potong tepi gunting yang digambarkan.
 • Menggunakan stensil dan cat, kami menghiasi wajah kad pos.
 • Kami memulakan reka bentuk bahagian depan dengan melekatkan sekeping kertas lutut sempit, di mana, pada gilirannya, kami melekatkan sekeping kertas dengan nota.
 • Sebaliknya, kami melekatkan bunga buatan bunga putih, merah jambu dan bunga halus yang lain.
 • Selesai reka bentuk merekat butiran kecil - separuh manik - rhinestones. Kad juga boleh dihiasi dengan hati dan simbol cinta, perkahwinan dan romantik yang lain.
 • Pada akhirnya, jangan lupa untuk menulis teks jemputan itu.

Luar biasa yang popular pada tahun-tahun kebelakangan ini adalah jemputan perkahwinan asal dalam bentuk huruf lama - skrol atau huruf Lama Rusia. Senarai bahan-bahan yang diperlukan kelihatan seperti ini: kertas A4 tebal, teh, perlawanan, bilah lilin, pengedap, pencetak.

 • Pertama anda perlu mengembangkan kertas lama. Untuk melakukan ini, anda perlu menyerap sekeping kertas dalam penyelesaian teh yang kuat (larut 10-12 sendok teh teh dalam 200 gram air mendidih). Selepas kering lembaran, ia boleh berumur dengan bantuan teh, wain atau kesan dakwat dan kekacauan. Untuk mempercepat proses pengeringan, anda boleh menggunakan pengering rambut.
 • Selepas kertas telah kering sepenuhnya, anda perlu menulis jemputan perkahwinan. Ini boleh dilakukan secara manual dan dengan percetakan pada pencetak. Jika pilihan ini sesuai, kami cadangkan anda memilih font yang sesuai dalam gaya lama.
 • Untuk membuat mesej kelihatan seperti manuskrip dibakar, perlahan-lahan membakar kunci dari semua pihak.
 • Menggunakan simpulan, seperti dalam foto, kami melampirkan bengkak ke kertas. Di hadapan lilin pengedap dan percetakan, anda boleh meletakkan meterai "pokok".
 • Segala-galanya, tatal sedia, anda boleh memutarnya.

Bentuk asal adalah jemputan perkahwinan yang berbeza di dalam botol. Kami memerlukan botol hijau yang telus atau ringan, gabus yang diperbuat daripada bahan semula jadi, kertas tebal, bulat, pasir, batu kecil. Kami memulakan kerja.

 • Kami matang kertas mengikut kaedah menjemput skrol.
 • Kami menulis mesej.
 • Kami memutar kertas ke dalam tiub, sambungkannya dengan tali, tolakkannya ke dalam botol.
 • Untuk memberikan botol keserupaan dengan mesej dari kapal tenggelam ke dalam botol, anda boleh mencurahkan beberapa batu kecil dan pasir.

Melangkah dengan masa, semakin ramai orang memilih untuk membuat jemputan perkahwinan dalam bentuk video. Dalam kes ini, pengantin lelaki dan wanita boleh mengundang tetamu untuk percutian mereka dengan cara yang mudah dan asli.

Dengan bantuan program "Photoshop", sukar untuk membuat persembahan slaid yang berwarna-warni dengan tangan anda sendiri. Selain memiliki komputer dengan program yang dipasang, anda hanya perlu mengambil beberapa foto bersama pasangan baru, dan memilih muzik yang sesuai. Pada akhir video meletakkan bingkai dengan ucapan kepada tetamu, jangan lupa untuk menunjukkan di dalamnya tarikh sebenar permulaan majlis perkahwinan. The

Banyak pemilik komputer yakin pengguna program terkenal Photoshop. Dengan bantuan kemahiran yang minimum, anda boleh membuat templat poskad yang sangat cantik, atau menggunakan templat yang sudah siap. Di samping itu, anda akan memerlukan foto bersama, pencetak dan kertas yang berwarna-warni dan berjaya. Untuk 10-15 minit, anda boleh mencetak serta-merta ke beratus-ratus kad pos.

Jemputan oleh tangan sendiri

dalam gaya impian anda

Jemputan luar biasa untuk perkahwinan dengan tangan anda sendiri: idea-idea menarik, arahan demi langkah

Persediaan untuk perkahwinan bermula dengan jemputan. Para tetamu harus menerima undangan pernikahan secepat mungkin, sebaiknya satu bulan sebelum perayaan, agar dapat mempersiapkan diri dengan tenang untuk acara perayaan.

Kad-kad undangan boleh dibeli di salun perkahwinan atau diarahkan dari pereka, kerana pilihan mereka hari ini hanya besar.

Tetapi, jika anda mahu para tetamu menghayati rasa hormat dan sikap istimewa anda kepada mereka, telah menyimpan jemputan selama bertahun-tahun sebagai ingatan perkahwinan anda, maka anda harus berhati-hati bahawa jemputan perkahwinan kelihatan luar biasa.

Cara membuat jemputan perkahwinan sendiri

Undangan pernikahan yang paling luar biasa, luar biasa dan unik diperoleh hanya apabila mereka dibuat sendiri, dengan tangan mereka sendiri.

Ingatlah bagaimana dalam masa kecil kita memotong, menempel, menghiasi kad percutian, kita mengambil bahan-bahan dan peralatan yang diperlukan dan kita akan mengambil kerja.

Jemputan mudah kepada perkahwinan "tiga tingkap"

Cuba buat jemputan yang kreatif dan sederhana untuk perkahwinan!

Jemputan perkahwinan Vintage dengan renda dan busur

Untuk membuat jemputan perkahwinan vintaj asal, jemputan yang lembut dan sederhana adalah sangat mudah.

 1. Ambil helai kertas yang tebal dan lipat dengan separuh. Pilih saiz kertas yang sesuai dengan keinginan anda.
 2. Buat pinggir lace sheet (hanya gam satu ke yang lain) dan busur.
 3. Di bahagian dalam kad pos, tulis teks jemputan. The "highlight" jemputan perkahwinan itu adalah bahawa warna kad ucapan akan sepadan dengan warna pakaian perkahwinan pengantin perempuan.

Jemputan asal untuk perkahwinan dalam teknik quilling

Ia seperti jemputan yang mudah tetapi sangat asli untuk perkahwinan dengan tangan anda sendiri boleh dilakukan tanpa sebarang kerumitan!

Cuba buat sendiri jemputan perkahwinan asal dengan arahan foto kami!

Jemputan ke perkahwinan dengan hati dan nota

Jemputan sedemikian sempurna untuk perkahwinan dalam gaya tarian atau untuk pencinta muzik tetamu.

Untuk menghasilkan kad dengan nota, anda akan memerlukan kadbod, sekeping kain untuk pakaian perkahwinan, reben dan bunga buatan.

 1. Ambil satu keping kadbod yang nipis dan gam sampulnya.
 2. Dari kain "menjahit", saiz yang sama dengan sampul surat itu.
 3. Letakkan sampul di dalam "beg" dan tukar kain dengan gam.
 4. Cari imej nota, tarik hati ke atasnya dan potongnya.
 5. Melekatkan hati dengan nota pada kain.
 6. Buat busur dari pita satin nipis dan pasangkannya ke sampul dengan gam atau benang putih.
 7. Betulkan komposisi bunga buatan.
 8. Dari kertas berwarna, potongkan saiz sedemikian sehingga ia boleh "sembunyi" dalam sampul surat.
 9. Tulis jemputan ke hati anda.
 10. Ambil reben nipis dan gam dengan satu hujung ke jantung yang berwarna, dan yang lain - ke permukaan dalam sampul surat.
 11. Letakkan hati dengan teks jemputan di dalam sampul surat.
 12. Jemputan sudah siap.

Berikut adalah beberapa jemputan-jemputan, dilaksanakan seperti yang sebelumnya, hanya latar belakang hati, bunga dan reben berubah.

Di tengah-tengah anda boleh memasukkan dan gambar pengantin baru.

Jemputan ke majlis perkahwinan, dihiasi dalam bentuk skrol purba atau bajak laut, kini sangat popular. Gubahan perkahwinan - jemputan undian juga sesuai untuk majlis perkahwinan dalam gaya dongeng.

Apabila membuat undangan sedemikian, yang paling "sukar" adalah untuk membeli kertas yang sesuai, dan ia tidak sukar untuk menulis teks, menggulung lembaran ke dalam tiub dan mengikatnya dengan reben asal.

Lihat jemputan yang sama dengan sangat elegan dan sedikit perniagaan.

Jemputan ke perkahwinan dalam bentuk poster

Gaya asal undangan ini tidak akan meninggalkan sesiapa yang tidak pedulikan. Para tetamu akan dengan senang hati datang ke "perdana" anda.

Sangat mudah untuk membuat tiket seperti itu untuk diri sendiri. Anda akan memerlukan kadbod, gambar dan lukisan cantik yang mengingatkan poster. Di dalam sampul surat itu perlu menyertakan teks undangan dan skema perjalanan ke "teater" anda.

Dapatkan jemputan perkahwinan dalam bentuk jubin "coklat" atau "gula-gula" akan menjadi menyenangkan kepada semua tetamu. Untuk membuat pembungkus untuk "coklat" adalah mungkin, menggunakan pembungkusan sekarang, gambar pengantin lelaki dan pengantin perempuan, dan juga pencetak warna.

Untuk jemputan, "gula-gula" menjahit beg organza, letakkan di dalamnya sebuah kad pos yang indah atau anda melekatkan kolaj bunga buatan di atas selembar kertas. Taip teks jemputan itu, lipatkannya ke dalam tiub dan letakkan beg di bahagian bawah.

Satu lagi variasi jemputan "gula-gula" boleh kelihatan seperti gambar di bawah, dan menjadikannya lebih mudah daripada sebelumnya. Daripada beg, anda perlu mengambil kertas pembalut dan membuat pembungkus gula-gula. Di dalam "gula-gula", masukkan teks jemputan itu.

Beg tangan dan topi sebagai jemputan perkahwinan

Seperti jemputan yang mudah dan asli boleh dibuat oleh sesiapa sahaja. Perkara utama ialah mencari kertas "emas" dan tampal di atasnya bowler hitam dan potongan tangan putih dari kertas baldu. Gam, gunting, kertas dan rhinestone kecil untuk beg tangan - jemputan sudah siap.

Jemputan perkahwinan dalam bentuk teka-teki

Adakah tetamu anda suka menambah teka-teki? Kemudian - teruskan, membuat teka-teki jemputan. Setiap tetamu menerima satu teka-teki, dan pada teka-teki perkahwinan ditambah bersama-sama dan membentuk hati yang penuh dengan cinta.

Jemputan ke perkahwinan "pesawat"

Jadikan jemputan, kapal terbang mampu walaupun kanak-kanak. Pada helaian kertas yang sesuai tulis teks jemputan itu, lipat pesawat dan pasangkannya dengan reben yang indah dengan "tiket masuk" pada akhir.

Jemputan perkahwinan dalam bentuk penggemar

Halus, asli dan sangat mudah dalam prestasi. Cetak teks di atas kertas yang indah dan lipat dengan kipas.

Buat kertas berwarna dengan sampul surat biasa. Daripada kertas yang sama memotong nombor - tarikh perkahwinan. Digit pada pita dan pasangkannya ke sampul surat. Tarikh mesti disembunyikan di dalam sampul surat. Dapatkan sampul perkahwinan yang sangat cantik dan menarik.

Jemputan kepada perkahwinan silang silang

Peminat permainan intelektual pastinya seperti jemputan dalam bentuk teka-teki silang kata. Untuk membuat jemputan sedemikian, anda memerlukan soalan untuk silang kata dan salah satu program yang boleh membuat teka-teki.

Idea asal untuk jemputan perkahwinan

Kekasih upacara perkahwinan asal dapat membuat dan undangan yang sesuai.

Jemputan sebagai peringatan laut dan pantai

Sekiranya anda membuat keputusan untuk menganjurkan perkahwinan anda dalam gaya marin, maka buatlah undangan pernikahan dalam subjek yang sesuai.

Jemputan perkahwinan untuk peminat perjalanan udara

Peminat memancing akan menghargai jemputan perkahwinan tersebut

Peminat seni sarkas

Sekiranya anda peminat besar sarkas dan memutuskan untuk membuat perkahwinan anda sendiri dalam gaya sarkas yang cerah, maka anda suka dengan jemputan perkahwinan yang cantik dengan gajah!

Jemputan perkahwinan dalam bentuk wang: bank keluarga pengantin baru

Dolar sedemikian akan dihargai oleh semua tetamu.

Perkahwinan dalam tradisi terbaik di Las Vegas

Juga jemputan perkahwinan dalam bentuk bermain kad adalah ideal untuk perkahwinan dalam gaya samseng! Dengan sejumlah besar saudara-mara, agar tidak mengelirukan tetamu dari generasi yang lebih tua, anda perlu membuat beberapa pilihan untuk jemputan.

Dalam kes ini, kawan-kawan boleh diberikan kad jemputan asal, dan saudara-mara tua - jemputan yang dibuat dalam gaya klasik.

Teks jemputan sangat penting, ia sepadan dengan reka bentuk kad jemputan, jadi teks itu boleh menjadi mudah, dan mungkin tidak biasa, sebagai contoh, dalam ayat:

Bibi Cik Olya dan Paman Misha!

Kami memutuskan untuk menyatukan nasib dan hati kita.

Oleh itu izinkan saya, yang sayang, untuk menjemput anda ke majlis perkahwinan.

Kami akan sangat gembira dengan anda, kami akan mempertimbangkan kunjungan anda sebagai penghormatan

Pada tengah hari, 5 April, di Jalan Sadovaya, terdapat enam di dalam rumah.

Walau bagaimanapun, perkara berikut harus diambil kira dalam teks jemputan.

 1. Pada mulanya, anda menyatakan nama para tetamu seperti yang anda gunakan untuk mereka, dan kemudian teks jemputan berikut.
 2. Perayaan untuk menghormati yang dijemput tetamu ditunjukkan.
 3. Tarikh dan masa perkahwinan.
 4. Tempat perayaan.
 5. Nama-nama pengantin baru.
 6. Sekiranya dikehendaki, anda boleh melukis peta perjalanan ke tempat upacara tersebut.

Adalah wajar untuk menyerahkan jemputan kepada para tetamu secara peribadi. Jika ini tidak mungkin, maka lebih baik mempercayakan penyerahan jemputan kepada agensi atau pelaksana khas yang akan mewujudkan suasana perayaan dalam pelaksanaan tugas penting ini.

Jangan lupa bahawa perkahwinan bermula dengan pembuatan dan penghantaran jemputan.

Cara membuat jemputan perkahwinan asal untuk diri sendiri

Teater bermula dengan penyangkut, dan perkahwinan bermula dengan jemputan. Mereka boleh dibeli di salon perkahwinan atau diarahkan dari pereka. Tetapi hanya jemputan perkahwinan dengan tangan mereka sendiri boleh mencerminkan sikap hormat anda kepada setiap tetamu, jadi mereka mesti kelihatan unik dan tidak biasa. Di samping itu, kad jemputan asal akan menjadi cenderahati yang menyenangkan, yang mana beberapa akan mahu menyimpan memori.

Sebelum memulakan proses kreatif membuat jemputan, perlu mengambil kira semua nuansa sambutan:

 1. Bila, berapa dan ke mana majlis perkahwinan akan berlaku.
 2. Tema perkahwinan.
 3. Reka bentuk bunga dan warna.
 4. Pakaian pengantin lelaki dan perempuan.
 5. Teks jemputan: dari siapa, untuk sebab apa, di mana, berapa banyak. Jika perlu: peta perjalanan dan kod pakaian (sebenarnya untuk perkahwinan bertema).

Jemputan perkahwinan yang luar biasa dengan tangan anda sendiri

Nah, mari kita cuba untuk ingat bagaimana apabila dia masih kecil, kita dicat, potong, terpaku, terlibat applique ... Kami menawarkan untuk mengambil alat yang anda perlukan untuk menyimpan bahan-bahan dan mula untuk mencipta. Walaupun anda tidak pernah ketagih dengan seorang pembantunya dalam kesesakan, atau serius, ia pasti bernilai dicuba!

Mungkin, jemputan pernikahan yang paling romantis dan elegan dengan tangan mereka sendiri, dibuat dengan menggunakan renda dan tocang.

 • sekeping kadbod atau kertas berat;
 • sekeping kertas tipis;
 • mengetuk dan pita;
 • renda;
 • stensil perhiasan;
 • gouache;
 • pelekat;
 • gunting.

Prosedur ini adalah seperti berikut:

 1. Untuk membuat kosong, lipat satu keping kadbod saiz yang diingini pada separuh.
 2. Ketikkan atau tulis dengan tangan teks jemputan pada sekeping kertas kecil, dan tepinya dibentuk dengan gunting.
 3. Wajah poskad secara visual dibahagikan kepada dua bahagian. Kiri - menghias dengan perhiasan yang indah, menarik hati atau bunga, dan pita zadekorivayte yang betul.
 4. Di dalamnya, gam mesej nominal.

Mesej kuno dalam bentuk tatal

Jemputan dalam bentuk tatal tidak begitu sukar, tetapi mereka kelihatan bergaya dan luar biasa. Terutama pilihan ini sesuai untuk perkahwinan yang hebat atau perayaan dalam gaya lanun.

Senarai semua yang perlu:

 • sekeping kertas A4 tebal;
 • daun teh yang kuat (10 sudu teh setiap 1 sudu besar air mendidih);
 • pertandingan atau lebih ringan;
 • twine.

Selepas itu, anda mesti melakukan tindakan berikut:

 1. Pertama sekali, kami secara buatan akan membuat kertas dengan merendamnya dalam pembuatan teh. Kemudian lembaran itu hendaklah dikeringkan dan dibuat di atasnya teh, wain atau noda dakwat atau blots. Untuk membuat proses pengeringan lebih cepat, kami cadangkan menggunakan pengering rambut. Walau bagaimanapun, anda juga boleh membeli helaian siap pakai.
 2. Selepas kertas telah kering sepenuhnya, tulis atau taipkan jemputan peribadi. Adalah wajar untuk memilih font dalam gaya antik yang sesuai.
 3. Berhati-hati membakar daun di sekeliling perimeter untuk memberikannya mesej terbakar.
 4. Pasang bilah di bahagian atas tatal, putarkan dan selamatkannya.

Dengan quilling bermakna penciptaan bentuk dan corak rumit dan rumit dari jalur kertas nipis, berwarna-warni. Untuk mencipta keajaiban, jalur ajaib hanya perlu dipintal dengan cara yang istimewa.

Jadi, untuk membuat jemputan asal perkahwinan dalam teknik quilling, sudah cukup untuk belajar bagaimana membuat cincin perkahwinan, hati, kelopak, dll.

Oleh itu, untuk kerja anda perlu:

 • kepingan tebal dan nipis kertas putih;
 • sekeping kertas berwarna;
 • pensil;
 • penguasa;
 • pisau alat tulis;
 • gunting;
 • pelekat;
 • alat khas untuk quilling;
 • semi-manik;
 • reben satin.

 1. Potong kepingan putih tipis (sekurang-kurangnya 15 setiap kad pos).
 2. Menggunakan alat khas, gulung roll dari mereka: menetapkan satu hujung jalur, dan mulakan ketat pita kertas pada alat itu.
 3. Betulkan kelebihan percuma dengan gam.
 4. Letakkan latar belakang berwarna pada asas putih.
 5. Gulung kertas siap perlu sedikit diratakan di kedua-dua belah pihak untuk mendapatkan bentuk seperti kelopak.
 6. Menggunakan gam, tetapkan bunga di poskad bahan kerja.
 7. Di tengah-tengah setiap bunga boleh berfungsi sebagai manik.
 8. Hiaskan komposisi pada anda sendiri dan pada akhirnya, ayunkan busur reben satin yang cantik.

Scrapbooking - hiasan romantis

Scrapbooking - ia adalah satu jenis khas jahit-menjahit, yang terdiri dalam penciptaan dan reka bentuk album foto, kad ucapan, jemputan, dan lain-lain Terima kasih kepada beliau, anda boleh terlibat dalam bentuk asal yang kronik keluarga, seperti yang direkodkan peristiwa-peristiwa penting dalam lukisan, nota kecil, keratan majalah dan gambar-gambar ..

Jemputan kepada perkahwinan dalam gaya scrapbooking dengan unsur-unsur decoupage pasti akan dihargai oleh orang yang halus. Untuk membuatnya, anda perlukan:

 • kadbod kadbod atau siap sedia;
 • bunga buatan kecil;
 • lembaran dari buku muzik;
 • sekeping kertas berwarna lut;
 • mengasah;
 • manik dan rhinestones;
 • stensil;
 • gouache;
 • gunting;
 • pelekat.

 1. Bengkokkan kadbod separuh, dan potong tepi dengan gunting.
 2. Hiaskan bahagian depan jemputan dengan menggunakan corak yang indah melalui stensil.
 3. Letakkan sekeping kertas lut pada bahagian depan lembaran, dan perhatikannya.
 4. Lukis poskad dengan warna tiruan warna pastel, manik gam dan rhinestones.
 5. Masukkan teks jemputan itu.

Jemputan yang sangat bagus, dihiasi dengan bentuk hati. Berikut adalah beberapa idea untuk inspirasi:

Album jemputan untuk ibu bapa

Untuk saudara terdekat, anda boleh posakativnichat dan membuat jemputan foto secara keseluruhan, menggunakan gambar dari arkib keluarga dan moden. Mulakan dengan foto kanak-kanak, letakkan foto anda bersebelahan dengan gambar orang yang anda sayangi pada satu halaman. Kemudian - tahun sekolah, kenalan dan peristiwa selepas itu (lawatan bersama, rehat, foto dengan ibu bapa).

Akhirnya, isikan foto anda dengan pengantin lelaki di latar belakang tarikh perkahwinan. Ia boleh diletakkan kerang di pantai, musim luruh maple daun pada trek jalan letak sudah menjadi biasa dalam salji, untuk menarik krim pada kek, dan lain-lain Pastikan anda meninggalkan laman kosong album, yang pada masanya boleh diisi dengan potret perkahwinan anda. Percayalah, ibu bapa akan tetap berada dalam kegembiraan yang tidak dapat dijelaskan dari hadiah yang dibuat oleh upaya bersama anak-anak di ambang kehidupan keluarga mereka.

Jemputan elektronik untuk perkahwinan: idea dan penjelmaan mereka

Jika anda masih yakin bahawa buatan tangan bukan kuda anda, anda boleh membuat jemputan asal dalam versi elektronik. Kaedah menjemput rakan-rakan adalah sangat baik, dan juga untuk membual tentang acara akan datang di rangkaian sosial. Lagipun, berapa banyak masa yang kita belanjakan di Internet!

Buat skrip, fikirkan teks jemputan perkahwinan, ia akan menjadi foto atau video, kolaj, persembahan slaid, video pendek ... Pilihan adalah milik anda!

Mempunyai komputer dan mengetahui kemahiran minimum bekerja dalam program Photoshop, anda boleh membuat jemputan elektronik ke majlis perkahwinan, dan menggunakan template siap sedia. Pilih imej latar belakang, letakkan foto pasangan anda di atasnya dan letakkan semua maklumat yang diperlukan dalam font yang indah.

Dengan pencetak dan kertas yang baik, anda boleh mencetak jemputan kepada semua saudara-mara dan rakan-rakan dalam hanya satu perempat jam, yang hanya boleh dihantar kepada setiap penerima. Dan adalah wajar untuk menangani isu ini sekurang-kurangnya sebulan sebelum sambutan yang dijadualkan, supaya para tetamu mempunyai peluang untuk mempersiapkan acara yang akan datang.

Cukup pilihan asal untuk menjemput tetamu ke perkahwinan anda - menghantar video dengan anda dalam peranan utama! Itulah di mana anda boleh bermain dari segi kreativiti, tidak mengehadkan penerbangan fantasi! Terdapat dua cara yang mungkin untuk melaksanakan ini:

 • Cara pertama. Sewa jurugambar video yang berpengalaman dan buat panggilan video berkualiti tinggi.
 • Cara kedua. Buat tayangan slaid gambar dikongsi anda di bawah muzik yang indah. Jangan lupa untuk memasukkan bingkai pada akhir, yang menunjukkan tarikh dan masa yang tepat pada permulaan majlis perkahwinan.

Coretan jemputan asal

Coretan jemputan untuk majlis perkahwinan boleh menjadi pertolongan yang sangat baik, apabila masa untuk dibuat tangan untuk memperuntukkan dan tidak berfungsi. Pilih pilihan untuk citarasa anda, cetak pada kertas tebal dan isi medan kosong. Jemputan perkahwinan siap di hadapan anda!

Berikut adalah beberapa templat:

Teks untuk jemputan perkahwinan

Teks undangan untuk pernikahan itu adalah utusan pertama dari cuti, yang akan dilihat oleh para tamu sebelum perayaan itu. Idealnya, ia tidak sepatutnya menjadi formaliti remeh, tetapi mesej menyentuh, daya tarikan jiwa kepada setiap orang yang anda gembira dapat melihat pada hari penting ini. Ia boleh menjadi rasmi, lucu atau tematik, bergantung pada gaya dan suasana perkahwinan, serta pada usia tetamu.

Kami telah mengumpulkan untuk anda beberapa variasi teks asal untuk kad undangan perkahwinan, yang boleh anda gunakan sebagai contoh template atau mengambil sebagai asas dan menambah idea anda.

Teks klasik untuk jemputan perkahwinan sesuai untuk perayaan dalam gaya klasik, untuk ibu bapa, datuk dan nenek, untuk tetamu yang dihormati. Gaya penulisan rasmi yang kering adalah sesuai apabila jemputan ditujukan kepada atasan, rakan sekerja, rakan kongsi.

Contohnya seperti ini:

Kami mempunyai kehormatan untuk menjemput anda untuk berkongsi kegembiraan kami! Tahun ______ dalam jam ______ di alamat _________________ akan menjadi pendaftaran kesatuan kesatuan keluarga kami.

Dengan rasa syukur dan rasa hormat (dengan hormat ikhlas) _______________.

Teks-teks cinta jemputan untuk majlis perkahwinan boleh dialamatkan dengan selamat kepada rakan-rakan dan para pecinta humor.

Oh, semuanya hilang! Dia mengambil hati saya! Simpan!

Operasi penyelamatan dijadualkan untuk _____ tahun dalam jam ______ pada ____________.

Anda akan mengenali mangsa dengan saman hitam, dan penyerang dengan pakaian putih! Ayo tarian di tulang zhituha sarjana saya hancur! Mati dengan muzik! Ia akan menjadi menyeronokkan!

Hello, kawan baik! Ini bukan spam, baca hingga akhir! Kami akhirnya memutuskan untuk hidup bahagia selama-lamanya dan mati dalam satu hari!

Kami menjemput anda ke kelas induk yang unik "Bagaimana untuk bahagia dalam perkahwinan tanpa membunuh antara satu sama lain", yang akan berlaku pada ___________, ___________, dan jam _________.

Semua sumber kewangan yang dikumpul untuk penyertaan dalam MC akan dihantar kepada badan amal - untuk dana yang masih hidup dari keluarga yang baru dibuat (nama anda).

Setiap peserta dijamin bonus - satu kebahagiaan dan suasana hati yang hebat!

Tema Perkahwinan Berkaitan

Jemputan asal ke majlis perkahwinan dengan tema yang jelas - di mana anda boleh mengayunkan fantasi!

Jemputan ke perkahwinan Itali yang bergaya

Penandatangan dan Penyerang ________!

Mafia kita kehilangan yang terbaik dari yang terbaik! (Nama-nama anda dengan pengantin lelaki) tiba-tiba berpusing dan ingin membuat banyak bambini cantik!

Datanglah mengalahkan hidangan dan skandal: (tarikh, masa, alamat).

Ia akan menjadi belissimo!

Templat jemputan untuk gaya perkahwinan

Hei dude (chuvy)!

Dude dan chuviha (nama anda dengan pengantin lelaki) memanggil anda untuk menggantungkan diri untuk parti perkahwinan _____ tahun, pada jam _______, yang akan berlaku di sini: ___________.

Pastikan kasut anda akan dipadamkan dari menari kotor!

Smacky smacks! Rakan keren anda (nama anda).

Etika jemputan perkahwinan atau peraturan yang baik

 1. Jemputan dihantar terlebih dahulu ke alamat atau diserahkan secara peribadi kepada setiap tetamu. Adalah lebih baik untuk melakukan ini sekurang-kurangnya sebulan sebelum perayaan, supaya setiap orang mempunyai masa untuk bercuti, mengambil masa bekerja, menempah tiket, dan sebagainya.
 2. Untuk menghindari secara tidak sengaja melupakan sesiapa, buatlah senarai tetamu.
 3. Jika terdapat pasangan dengan anak-anak di kalangan tetamu, jangan lupa memasukkan nama mereka dalam kad jemputan.
 4. Jemputan ke perkahwinan buatan tangan biasanya sangat dihargai. Ia sangat baik untuk mendapatkan semua orang. Oleh itu, mereka perlu dihantar kepada semua tetamu tanpa pengecualian. Oleh itu, setiap orang yang dijemput akan disentuh oleh hakikat bahawa dia dihargai, teringat tentang dia, dan dia tidak kekal menjadi perhatian.
 5. Adalah wajar untuk memasukkan nama tetamu dengan tangan.
 6. Gaya puisi penulisan jemputan akan dihargai oleh orang tua, saudara - saudara dekat, kawan komik, pegawai - pegawai.

Ingat bahawa jemputan perkahwinan adalah kad salah satu tarikh yang paling indah dalam hidup anda. Oleh itu, mereka berhak meningkatkan perhatian kepada diri mereka sendiri! Jangan takut untuk mencipta suami masa depan, kerana aktiviti bersama menyatukan anda sebagai pasangan lebih. Kami berharap kejayaan dan inspirasi anda!

Oh, mengapa saya tidak sampai ke laman web ini pada tahun 2013, ketika saya mempunyai perkahwinan! Kami kemudian membeli undangan standard di kedai khusus. Mereka cantik, saya tidak berhujah. Tetapi selepas semua, yang dibuat oleh tangan sendiri adalah lebih baik dan lebih asli dari pembelian.

Saya suka idea skrol. Saya mempunyai dua anak lelaki. Apabila mereka memutuskan untuk berkahwin, saya akan menawarkan bantuan saya untuk membuat jemputan. Malah mengisi undangan standard (dari kedai) mengambil masa yang sangat lama, dan undang-undang untuk keseluruhan persiapan memberikan sebulan sekali. Itulah sebabnya ibu perlu menolong anak-anak mereka, supaya segala-galanya cantik dan tidak dapat dilupakan bagi seluruh kehidupan keluarga.

Ya, kakak saya tertarik pada perkahwinan di Photoshop, tetapi tanpa templat dan contoh yang membantu pada permulaan (semua yang sama, tidak pereka) akan menjadi sukar.

Saya juga mencadangkan anda melihat versi kad video animasi popular dalam gaya "Simpan Tarikh". Ini adalah video individu dengan kisah cinta pengantin baru dalam gambar atau gambar dan dengan maklumat teks mengenai tarikh, tempat dan waktu perkahwinan yang akan datang.

Menyalin bahan tapak adalah dilarang sama sekali!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 50