Ketuhar mikro Ketuhar kecil

Ketuhar mikro ketuhar kecil

Memilih ketuhar gelombang mikro kecil tidak begitu mudah. Lebih tepat lagi, satu nuansa harga. Untuk 1800 Rubles mencari saiz microwave oven 15 liter, dan ia adalah satu jumlah yang sederhana, tetapi di sini di bawah ... Ada kepercayaan, bahawa ketuhar gelombang mikro telah dicipta pada Nazi Jerman, dan Amerika pergi dalam Technologies bahagian empayar jenayah. Nah, di sini mereka cuba untuk mempromosikan komoditi ini di Amerika Syarikat. Untuk memahami apa perkara itu, mari kita lihat iklan dan pengilang. Di atas lautan, pergi model padat, termasuk 12V dan mempunyai apa-apa terhadap manufacturability United States, tetapi untuk membayar tiga kali lebih untuk meningkatkan kuasa sebanyak 25% dan pengurangan 2 liter untuk mendapatkan alat yang akan membawa ke jalan ... biarkan ia adalah lebih baik untuk menggalakkan gas asli, anda tahu mengapa, sekurang-kurangnya ia tidak begitu mahal kerana bateri dan pembakar dan letakkan kurang mengambil, dan tidak akan membekukan. Gelombang mikro adalah bersaiz kecil, atau, untuk hari ini akan membayar, itu sesuatu yang dirancang untuk bercakap hari ini.

Ketuhar gelombang mikro tidak terlalu kecil

Itu adalah mengenai kesungguhan dan kemudahan, akan memberi tumpuan kepada Korea. Malah berdebat tidak berguna. Apa yang boleh saya katakan tentang orang-orang bahawa badan mesin basuh itu direka supaya getaran semasa mencuci ke lubang-lubang khas dilancarkan secara tidak sengaja. Untuk membeli rumah itu hanya menarik, kerana ia ingin tahu tentang apa yang ada di dalamnya. Bahagian besar jisim mesin basuh adalah batu konkrit atau sekeping plastik berat. Namun membebankan berfungsi untuk meningkatkan berat drum secara buatan, yang secara semulajadi membawa kepada pengurangan getaran! Oleh itu, bersiap untuk menyerahkan unit untuk warna, ambil segera 10 hingga 15 kilogram massa murni, tidak mengira plastik. Akibatnya, ia akan kekal di sana dengan hidung gulkin yang baik itu.

Microwave kecil, bagaimana? Ia cukup untuk melihat pasaran untuk memahami berapa banyak dianggap sebagai minimum yang diperlukan. Syarikat Daewoo mempersembahkan banyak model dalam kategori harga sebanyak 2000 rubles setiap 15 liter. Ini tidak mahal walaupun untuk keluarga purata, dan walaupun kuasa peranti sedikit lemah, 500 watt tidak terlalu sedikit apabila anda hanya perlu memanaskan semangkuk sup. Dan model KOR-5A18Y dan sama sekali akan memberikan 600 Wat. Tetapi bengkokkan jari anda dengan kelebihan:

 • Harga dikurangkan disebabkan oleh magnetron berkuasa rendah, yang bermaksud penggantian penggantian tidak akan begitu mahal.

 • Adalah diketahui bahawa dalam teori skrin pintu tidak membiarkan jalur 2.4 GHz, di mana ketuhar gelombang mikro berfungsi, tetapi ia tidak! Jika anda tidak percaya, letakkan telefon bimbit di dalam dan panggil. Adakah cabaran berlaku? Oleh itu, itulah bagaimana pengguna ketuhar gelombang mikro memupuk otaknya dengan ayam. Dan ini bukanlah akhir cerita. Doktor Amerika tidak suka alat wayarles moden kerana mereka memberi kesan negatif ... fungsi pembiakan! Kami tidak akan menerangkan ini. Sekiranya anda memerlukan kanak-kanak, lari dari gelombang mikro apabila ia berfungsi. Akibatnya, kuasa kecil tidak selalu buruk!
 • Mereka yang berfikir bahawa mereka menggunakan ketuhar gelombang mikro pada kapasiti penuh, dan bangga bahawa magnetron menghasilkan 2 kW, sangat silap. Pada setiap instrumen adalah tombol penyesuaian, dan pembahagian berlaku. Hampir tidak ramai yang mempunyai tempat ini. Pasangan-tiga minit, menurut pengalaman, di ambang bawah oven ketuhar dengan pasport 800 W (nilai maksimum) sudah cukup untuk memanaskan makanan dari peti sejuk. Sudah tentu, jika anda mahu banyak dan lama untuk memasak, maka kuasa akan menjadi berguna. Tentukan sendiri fakta ini. Tetapi itu bukan semua. Malah 600 W dari Daewoo menawarkan untuk membahagikan lagi 7 gradasi. Ketepatan seperti itu hanya lazat. Pilihan kami tetap untuk model di atas.

Dalam kes ini, jangan mengandaikan bahawa jumlah ini sangat kecil. Malah ketuhar gelombang mikro bersaiz kecil dari Whirlpool muat dalam kiub dengan sisi 39 cm. Ketinggiannya lebih standard. Dalam justifikasi, katakan di dalamnya adalah panggangan yang disukai Amerika, tetapi sebagai hasilnya, sebagai contoh, MAX 36 SL tidak begitu kecil.

Kami membawa kepada hakikat bahawa model mudah alih ketuhar gelombang mikro masih belum dicipta, kerana magnetron adalah perkara yang rumit, dan litar kuasa voltan tinggi juga dipasang untuknya, dan ini juga memerlukan beberapa tempat. Sudah bercakap tentang idea Heinz, yang dikuasakan oleh USB, tetapi jangan berfikir bahawa apa-apa perkara yang sesuai di dalam poket anda. Batas bawah ketuhar gelombang mikro kecil adalah 5 kg (kecuali prototaip yang disebutkan di atas). Selular, di samping itu, pemegang, dan percaya bahawa asas elemen dan reka bentuk produk tersebut direka untuk getaran teruk yang berlaku di jalan raya. Ketuhar gelombang mikro isi rumah, tentu saja, tidak akan bertahan gemetar.

Perhatikan bahawa model Amerika lebih mahal, tetapi untuk pemindahan tetap juga tidak dimaksudkan. Kami berfikir bahawa untuk menjimatkan tambahan 3 cm di dapur untuk perbezaan harga 4000 Rubles, ini sekurang-kurangnya pelik. Ini satu lagi perkara jika reka bentuk dapur memerlukan segala-galanya untuk menjadi cantik. Kemudian Whirlpool akan berada di atas. Bukannya Supra "Jepun", yang tidak diketahui oleh dunia, dan ketuhar gelombang mikro sering dibuat dalam bentuk kotak putih dengan tombol kawalan. Saya tidak boleh percaya bahawa ia dibuat oleh Tanah Matahari Terbit.

Nota: Aerogril Supra selepas kebab shish yang tersangkut di batang dan berhenti berputar. Dan dia tidak bekerja selama dua tahun. Ya, ia akan menjadi operasi kejam.

1

Reka bentuk pusaran air dengan dinding belakang bulat, butang sentuh, dalam warna hitam yang ketat tidak akan menyerang kotoran dalam keadaan apa pun. Pada masa yang sama, peluang untuk Whirlpool ketuhar gelombang mikro agak baik. Ramai, sebagai contoh, mengejar fungsi: perolakan, gril penuh (atas dan bawah), tetapi tidak pada pendapat kami menjadikan ketuhar gelombang mikro menjadi sejenis peranti sejagat. Ini adalah logik untuk Amerika, di mana peranti dilahirkan, tetapi aerogrill yang sama jauh lebih baik daripada sesiapa yang akan menyediakan ketuhar gelombang mikro. Perolakan paksa adalah baik untuk memasak. Pada pendapat kami, tidak masuk akal untuk menggunakan satu cahaya apabila kipas membantu. Jelaskan dengan contoh:

 1. Ketuhar gelombang mikro Supra MWS 4001 dengan kapasiti 800 W dan panggangan untuk 1000 W. Dalam kes ini, lampu kuarza terletak dalam sepasang dari atas, tetapi tidak bertiup. Mendedahkan reflektor diliputi oleh keluli parut yang kuat, yang direka untuk melindungi kuarza rapuh dari pukulan. Oleh kerana itu, bahagian singa radiasi itu hilang. Tidak ada soal kecekapan di sini. Pada masa yang sama, jumlah penggunaan kuasa tidak melebihi 1200 W. Ia mudah untuk mengira bahawa, memandangkan kecekapan, kedua-dua gelombang gelombang mikro dan grill tidak berfungsi dengan kecekapan penuh. Dan ini bermakna penunjuk ini perlu dikaitkan. Kami bukan hanya mengatakan ini, tetapi kerana peranti ini mempunyai mod hibrid, di mana kedua skim pemanasan dihidupkan sekaligus.
 2. Dimensi ketuhar gelombang mikro tidak terlalu banyak berbeza daripada alat berguna lain yang disebut aerogrill. Peranti ini dengan kapasiti 1 kW dapat menangani dengan memasak. Konvensyen dipaksa dan dibuat oleh peminat. Disebabkan ini, memasak lebih pantas, tetapi perkara utama adalah isipadu. Sekiranya perlu, cincin pembesar dibeli, gril tambahan diletakkan. Akibatnya, banyak produk disediakan pada masa yang sama. Ketuhar gelombang mikro tidak dapat ditingkatkan.

Mengapa mereka bercakap tentang ini? Kerana bukan satu whirlpool ketuhar microwave kecil, beli dua peranti berasingan yang akan menjadi lebih kuat, lebih produktif dan lebih berfungsi, sambil mengambil lebih banyak ruang. Oleh itu, sama ada penting untuk menyimpan lebihan udara di dapur, membuat keputusan sendiri. Pada pendapat kami, cara hidup Amerika ini memainkan peranan, tetapi ada kereta berubah setiap lima tahun pada maksimum, dan yang digunakan menelan sen sesen pun untuk rubel. Dalam realiti kita, mengejar dimensi ini kelihatan luar biasa. Walau bagaimanapun, mereka membawa kebaikan dan keburukan.

Bagaimana untuk memilih ketuhar gelombang mikro

Terdapat banyak perdebatan tentang apa yang lebih baik, enamel atau keluli tahan karat. Pada pendapat kami, kriteria ini tidak penting. Kedua-dua itu dan lain-lain yang menutupinya mudah dibasuh, tidak perlu berfikir, bahawa enamel sekaligus akan tercalar. Pada akhirnya, dapur dapur lama mempunyai perlindungan seperti itu, tetapi dari proses memasak ini menjadi lebih sukar. Sebaliknya, ketuhar gelombang mikro tidak akan dapat bertahan selama 10 tahun. Jika hayat perkhidmatan periuk adalah 20 tahun atau lebih, maka kelas peranti yang dibincangkan tidak akan bertahan lama. Dalam cahaya ini, tidak masuk akal untuk memikirkan berapa dekad salutan ini akan berlangsung.

Sebaliknya, mereka akan melihat asal-usul pengeluar: di negara di mana mereka cuba untuk menjual terus susu masam, dadih beku dan rebus yang hilang, bertanya mengenai ketersediaan sijil kualiti. Tidak setiap keluli tahan karat sesuai untuk bersentuhan dengan makanan, kita tidak bercakap tentang kimia dalam enamel. Di Amerika Syarikat, masalah besar menyebabkan lapisan Teflon, hanya teknologi yang tidak dibangunkan. Pelanggaran peraturan mudah menyebabkan tindak balas alergi yang teruk.

Sekali lagi, kami menekankan bahawa ketuhar gelombang mikro saiz kecil tidak akan jauh berbeza dengan yang biasa. Bagi orang awam, kejutannya adalah bahawa majoriti rakyat hanya mengambil peranti kecil dengan kuasa terhad. Sedangkan untuk panggangan, sudut pandang telah dinyatakan, dan bagaimana dengan pengukus itu. Beli sendiri peranti yang berasingan, dan anda akan makan dengan betul dan baik. Sains akan menunjukkan bahawa gelombang gelombang mikro bertujuan untuk komunikasi, dan bukan untuk memanaskan makan tengah hari, walaupun mereka berbuat demikian. Microwave kecil akan membantu di tempat kerja dan waktu makan tengah hari. Tetapi saya tidak akan menggunakan alat sedemikian untuk memasak sepanjang masa.

Ingat bahawa UHF mengubah struktur makanan supaya penerimaan menjadi berbahaya kepada kesihatan. Terdapat beberapa perubahan negatif dalam serum darah.

 • Bagaimanakah kerja ketuhar gelombang mikro berfungsi?
 • Ketuhar gelombang mikro terkecil
 • Bagaimana untuk memilih ketuhar gelombang mikro
 • Spesifikasi Oven Ketuhar Ketuhar

Sejauh yang saya tahu, ketuhar gelombang mikro Daewoo juga dijumpai dengan jumlah ruang 14 liter.

Untuk microwave kecil, kecuali, sudah tentu, ia terlalu mengejar harga, saya fikir ia tidak diperlukan untuk mempunyai panel kawalan sisi, di belakang yang magnetron dan bahagian kuasa. Memohon teknologi inverter yang kami menolak dari pengubah kuasa keseluruhan, magnetron dan elektronik boleh diletakkan di sudut jauh, jika kamera dibuat separuh bulatan seperti di Whirlpool yang disebutkan di atas. Panel kawalan sentuh di atas adalah selesa dan tidak meningkatkan ketinggian. Untuk membisukan ketinggian, anda boleh mengeluarkan motor untuk memacu plat, meletakkannya di sudut jauh dan menggabungkannya dengan pemikat.

Apakah saiz standard ketuhar gelombang mikro

Microwave - pembantu yang sangat baik di setiap rumah dan pejabat. Untuk memanaskan makanan yang dimasak, hanya beberapa klik. Tetapi, malangnya, keadaan hidup moden tidak membenarkan sepenuhnya melengkapkan dapur, sedangkan untuk ketuhar gelombang mikro diperlukan sejumlah ruang yang mencukupi. Pertimbangkan apakah dimensi standard ketuhar gelombang mikro dan cara memasang oven ketuhar yang betul.

Ciri-ciri dan faedah ketuhar gelombang mikro

Kelebihan utama ketuhar gelombang mikro adalah kelajuan. Terima kasih kepada ini, adalah mungkin untuk meminimumkan jumlah masa yang dibelanjakan untuk pemanasan makanan dan makanan defrosting. Bilangan produk yang diletakkan di dalam pada satu masa bergantung kepada dimensi peranti. Yang terakhir - dari volum dalaman gelombang mikro, dan sudah daripadanya - diameter meja putar.

Setakat ini, ketuhar gelombang mikro dari pelbagai saiz dan kapasiti berada di pasaran. Mikroelektrik terkecil mempunyai kelantangan 8.5 liter, dan yang terbesar - 40 liter:

 1. Peranti dengan kelantangan kecil (sehingga 15 liter) adalah sempurna untuk 1-2 orang.

 • Sekiranya anda mempunyai keluarga kecil atau anda hanya suka makan dengan baik, penyelesaian yang betul ialah membeli peranti dengan kapasiti 15 hingga 30 liter.

 • Microwave moden, walaupun saiznya kecil, pada fungsinya tidak kalah dengan saudara dimensi mereka.

  Ketuhar gelombang mikro kecil terdiri daripada beberapa jenis:

  • Ketuhar itu, yang hanya radiasi superfrequency digunakan untuk memanaskan makanan, dipanggil model solo. Dalam peranti sedemikian, fungsinya agak terhad. Pada masa yang sama, mereka tidak mengambil banyak ruang di dapur dan sangat baik untuk mengatasi tugas langsung mereka pemanasan dan membuang makanan.

  Ingat bahawa ia adalah dimensi relau yang menentukan fungsinya dan kosnya. Sebelum membeli, jelas mengenal pasti tugas yang mesti dilakukan oleh ketuhar gelombang mikro.

  Peranti dibahagikan bukan sahaja saiz, tetapi juga dari segi skop dan kaedah pemasangan:

  1. Model yang paling biasa yang dipasang di rumah dan pejabat - pegun. Ia direka bentuk untuk digunakan di rumah.
  2. Bagi mereka yang sering bergerak atau pergi mendaki, pilihan yang baik akan menjadi dapur mudah alih (mudah alih).

  Ketuhar gelombang mikro mudah alih

  Apabila membeli ketuhar gelombang mikro, beri perhatian pemanasan elemen. Pakar mengesyorkan untuk menghentikan pilihan mereka pada peralatan dengan elemen pemanasan yang diperbuat daripada kuarza. Model dengan elemen kuarza akan memberikan penjimatan tenaga, dan juga menyumbang kepada proses membentuk kerak lembut pada piring.

  Sebelum membeli microwave, ukur tempat yang anda merancang untuk mengambil. Dimensi ketuhar gelombang mikro berbeza-beza. Peranti dengan kedalaman 30 cm sangat sesuai di dalam almari dapur. Tetapi model dengan kedalaman yang lebih tinggi harus dipasang di / di bawah meja.

  Microwave 15-17 liter (model yang paling biasa) mempunyai dimensi berikut:

  • Lebar - sehingga 50 cm;
  • Panjang dan ketinggian - sehingga 30 cm;
  • Kedalaman mencapai 40 cm;
  • Hidangan beralih adalah 24-26 cm.

  Pilih saiz gelombang mikro untuk diri sendiri, kerana parameter piawai boleh lebih besar dari tempat yang anda sediakan untuk microwave.

  Agar peranti dapat menggembirakan anda dengan hayat perkhidmatan yang panjang dan berfungsi dengan lancar, anda perlu meletakkannya dengan betul. Terdapat beberapa peraturan untuk memasang ketuhar gelombang mikro:

  1. Pastikan perkakas berada dalam kedudukan yang stabil.
  2. Ia sepatutnya berada berhampiran kedai.
  3. Jarak dari dinding dan objek lain sepatutnya tidak kurang daripada 10 cm.

  Ingatlah bahawa untuk memasak sedikit makanan, adalah wajar memilih gelombang mikro dengan saiz kecil. Jika anda menggunakan microwave yang direka untuk penyediaan jumlah besar, maka rintangan hausnya boleh berkurang dari beban yang dipindahkan. Di sini undang-undang pemuliharaan tenaga beroperasi. Lebih banyak ketuhar menghasilkannya, lebih banyak makanan mesti menyerap tenaga ini.

  Sebelum membeli ketuhar gelombang mikro, jelas menentukan saiz dan fungsi peranti. Untuk penyulingan dan pemanasan hidangan, penyelesaian terbaik ialah dapur oven. Jika anda bercadang untuk membakar roti, daging, masak hidangan yang agak rumit, maka anda perlu memilih ketuhar gelombang mikro yang lebih besar. Terdapat juga mini-model.

  Model terbaik ketuhar gelombang mikro: penarafan semasa 2017. Perbandingan ketuhar gelombang mikro dari pengeluar yang berbeza dengan mengambil kira kebolehan teknikal, kos dan kualiti. Model yang paling popular, kebaikan dan keburukan mereka.

  Ketuhar gelombang mikro terkecil: dimensi

  Masakan moden sukar dibayangkan tanpa banyak peralatan rumah tangga. Ia berkumpul begitu banyak dari semasa ke semasa sehingga sukar untuk mencari ruang kosong untuk peranti baru. Ini adalah benar tentang dapur kecil, yang bermaksud bahawa masalah ini adalah relevan untuk kebanyakan penduduk bandar.

  Di antara peranti, tanpa yang tidak boleh kita lakukan tanpa kita boleh membezakan ketuhar gelombang mikro. Dengan bantuan mereka, anda juga boleh memanaskan makanan, dan dengan cepat mencairkan makanan, dan tanpa sebarang masalah, menyediakan makanan yang berlainan. Dan jika ia juga merupakan ketuhar gelombang mikro kecil, dimensi yang membolehkan ia diletakkan walaupun di dapur terdekat, hanya ada harga untuk itu! Selain itu, kadar makanan pemanasan dan produk pembelahan dari pembeku dari jumlah relau tidak bergantung.

  Di kedai untuk microwave dengan ukuran pita!

  Pilihan peralatan gelombang mikro di kedai-kedai sangat besar. Tetapi bagaimana untuk menentukan mana yang hendak dibeli, supaya ia bukan hanya ketuhar gelombang mikro kecil, tetapi juga satu fungsi yang pelbagai?

  Ketuhar gelombang mikro terkecil mempunyai isipadu dalaman sehingga 8 liter. Peranti sedemikian boleh diletakkan di atas rak dinding, peti sejuk atau di ambang jendela. Apabila memilih, perlu diingat bahawa gelombang mikro dengan kamera saiz yang sama boleh berbeza dengan ketinggian dan lebar. Dan walaupun penjual meyakinkan bahawa ini adalah ketuhar gelombang mikro terkecil, yang mana satu untuk dipilih - adalah perlu untuk menentukan berdasarkan saiz tertentu. Agar tidak meneka, adalah berguna untuk membuat pengukuran awal tempat tempat ketuhar gelombang mikro baru dirancang untuk dipasang. Di kedai rolet yang sama, anda perlu mengukur ketinggian dan lebar relau pemohon.

  Untuk membeli ketuhar gelombang mikro saiz kecil adalah bermanfaat bukan sahaja kerana "crumb 9raquo" menduduki ruang kecil dan mengatasi tugas-tugas yang tidak lebih buruk daripada "sisters9raquo; besar mereka. Kelebihan hebat "babes9raquo; - berat ringan mereka, yang membolehkan anda mengambil peranti sedemikian dengan anda di jalan raya, dalam perjalanan. Sebuah ketuhar gelombang mikro kecil tidak diragukan lagi sangat mudah, tetapi kuasanya, kerana saiznya yang kecil, tidak boleh cukup tinggi. Ketuhar gelombang mikro sedemikian tidak melebihi 700-900 watt. Tetapi ini tidak merugikan. Bagi kesihatan manusia, peranti sedemikian adalah yang paling kurang berbahaya, kerana mereka memancarkan gelombang mikro jauh lebih kecil daripada peralatan bersaiz besar.

  Satu tambahan penting bagi dapur kecil adalah mereka menggunakan minimum elektrik. Oleh itu, bagi mereka yang merancang untuk menggunakan peranti ini hanya untuk pemanasan makanan, pilihan ini adalah yang terbaik.

  Perlu oven ketuhar kecil hanya untuk pemanasan? Anda boleh membeli peranti dengan fungsi tunggal, ia sangat padat, yang tidak disangka lagi ditambah. Instrumen solo kecil seperti ini mempunyai reka bentuk yang agak menarik. Tetapi tidak ada elemen berputar di dalamnya. Dan akan produk-produk dalam relau mini itu memanaskan sama rata - soalan.

  Dan banyak produk tidak boleh dimasukkan ke dalamnya dengan segera. Jadi putuskan: adakah ia sesuai untuk anda seperti ketuhar gelombang mikro yang saiznya kecil hanya untuk pemanasan atau tidak. Rangkaian perdagangan juga menawarkan ketuhar gelombang mikro, yang agak besar saiz, tetapi mereka mempunyai pilihan mod yang mudah. Perlu difahami bahawa semakin besar dimensi relau, semakin banyak fungsi yang tertanam di dalamnya.

  Apabila memilih ketuhar gelombang mikro, anda perlu menentukan di mana pembeli berhasrat menggunakannya. Jika di rumah, dalam keadaan pegun - ini adalah satu model. Mereka boleh menjadi lebih berat dan lebih besar. Dan jika di dalam kereta, sifat atau perjalanan perniagaan - yang lain (lebih padat dan ringan). Peranti mudah alih sedemikian disambungkan melalui kabel USB, penyesuai di 220 W, mereka boleh menerima kuasa dari bateri.

  Pejabat ini sesuai untuk kedua-dua mini dapur dan mudah alih, bergantung kepada berapa banyak orang merancang untuk memanaskan makan tengahari atau minuman mereka di dalamnya.

  Terlepas dari ketuhuan mana yang dipilih (mudah alih atau pegun), perlu diperiksa, terlebih dahulu, sama ada hidangan di dalam rumah akan sesuai dengannya. Jika tidak, pembeli tidak akan dapat menggunakan microwave kecil - jangan memanaskan produk yang sama secara terus di atas meja! Ia juga disyorkan untuk menyemak betapa mudahnya untuk membuka pintu perkakas. Keadaan ini hanya pada pandangan pertama tidak kelihatan sangat penting. Lagipun, kerana ketuhar ketuhar mini ketuhar yang rendah, ia boleh menjadi sukar dilakukan tanpa memegang peranti dengan tangan percuma - bersama-sama dengan pintu, induk semang boleh menarik keseluruhan peranti juga.

  Model bentuk yang luar biasa - hiasan dapur

  Ketuhar gelombang mikro saiz kecil juga boleh menghiasi dalaman dapur. Terutama ia berada di bawah kuasa model-model yang pereka telah memberikan bentuk luar biasa. Sangat cantik akan kelihatan dalam bentuk bulat gelombang mikro mudah alih dapur moden. Sebagai contoh, seperti Spoutnik, yang menyerupai bentuk piring terbang dengan kubah telus, yang mana anda dapat melihat semua isinya. Ia cantik dan selesa. Lebar ketuhar gelombang mikro yang jarang ini ialah 36.9 sm dan kedalamannya ialah 42.9 sm. Peranti ini dikuasakan oleh bateri yang boleh dicas semula. Perlu diperhatikan bahawa warna badannya berubah dengan memasak. Rekabentuk ketuhar gelombang mikro yang menarik dari Whirlpool syarikat. Bentuk asal kes itu dengan belakang bulat benar-benar berbeza dari yang lain - ia menyerupai TV kineskop kecil.

  Bentuknya bukan sahaja asli, tetapi juga mudah dari segi lokasi dapur di pedalaman dapur. Kawalan deria, tidak seperti gelombang mikro lain, satu ini terletak dari bawah, dan bukan dari sisi. Jumlah ruang adalah 13 liter. Walaupun hakikatnya ini adalah ketuhar gelombang mikro kecil, dimensinya membenarkan pemaju untuk melengkapkan peranti dengan fungsi "Grill9raquo; dan "Renyah".

  Menariknya wakil mini-microwave Bosch 75M451 dengan dimensi 46.2 x 28 x 32 cm. Relau jenama terkenal ini mempunyai reka bentuk yang agak ketat. Dibezakan dengan kehadiran auto-program. Terdapat model dalam keluli tahan karat. Ketuhar gelombang mikro kecil, berukuran 46 x 26 x 36 cm, adalah Gorenje MO17DE. Ia tidak begitu berbeza dengan Bosch dari segi parameter. Reka bentuk microwave ini dibezakan oleh panel warna keperakan, paparan yang cantik dan pemegang yang agak menarik.

  Angka-angka yang mencirikan dimensi ketuhar gelombang mikro SPUTNIK ART-M1 sedikit lebih kecil - 38 x 27 x 25.5 cm. Alat mudah alih ini mempunyai berat kira-kira 7 kilogram dan boleh bekerja sama dengan voltan 12 V dan 220 V. Model gelombang mikro ini mempunyai tiga mod memasak. Kerana pemegang mengendalikan, ia kelihatan seperti beg kecil yang diperbuat daripada plastik tahan lama.

  Iwavecube Personal Microwaven bahkan lebih kecil. Ketuhar gelombang mikro kecil ini mempunyai dimensi 25 x 26 x 30 cm beratnya hanya 5 kilogram. Sesuai dengan cawan dengan minuman dan beberapa sandwic. Microwave ini sesuai untuk pejabat, ia akan mudah digunakan di dalam kereta. Dan apakah ketuhar gelombang mikro terkecil? Dimensi peranti ini sangat menakjubkan!

  Mungkin ketuhar gelombang mikro terkecil adalah Beanzawave. Di dalam ketuhar gelombang mikro miniatur, anda boleh memanaskan secawan kopi atau teh, kerana dimensinya hanya 188 x 157 x 150 mm. Anda boleh mengambil "bayi 9raquo; dengan anda dalam perjalanan, perjalanan. Model ini hanya diperlukan untuk pekerja pejabat.

  Dan dia sangat bergaya. Membuatnya bentuk bulat yang luar biasa dan warna pirus berwarna cerah yang indah. Daripada kelebihan teknologinya, terdapat dua. Yang pertama adalah skrin pelindung, kerana peranti itu dimatikan secara automatik apabila pintu dibuka. Kedua - relau ini dapat memilih tahap radiasi gelombang mikro untuk produk tertentu.

  Pembaca hanya perlu menimbang semua kebaikan dan keburukan membeli saiz kompak gelombang mikro baru dan pergi ke kedai tersebut. Dan jangan lupa roda rolet!

  Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 11 = 14