Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis berusia 10 tahun – 314167.info

Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis berusia 10 tahun

Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis berusia 10 tahun

 • Jenis pakaian yang paling popular
 • Applik sotong rajutan: langkah demi langkah arahan dengan foto
 • Valentines pada 14 Februari dengan tangan mereka sendiri: TOP - 100 idea terbaik dengan kelas induk
 • Trinket "Anjing" dengan tangan mereka sendiri. Kelas induk langkah demi langkah dengan foto
 • Kraf musim sejuk dengan kanak-kanak. "Snowman-postman" kertas berwarna: kelas tuan

Memilih Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan, ibu bapa pertama sekali pergi ke kedai, di mana pelbagai pilihan pakaian karnival, imej yang jelas dan aksesori bergaya, tetapi kerana kos yang tinggi mereka ibu bapa perlu menolak untuk membeli pakaian mahal, dan untuk mempertimbangkan pilihan untuk imej yang Tahun Baru dengan tangan sendiri. Dalam watak watak-watak mana yang boleh anak perempuan anda terlewatkan pada tahun baru Matinee untuk menarik perhatian kawan-kawannya dengan keaslian? Mungkin dia akan mahu menjadi peri fairy dengan sayap lapang atau penyihir yang hebat dengan kakitangan yang tidak menyenangkan. Tinggalkan pilihan untuk bayi, tetapi sekarang pilih idea yang menarik untuk penjelmaan ideanya.

Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis dengan tangannya sendiri

Apabila anda membuat Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis dengan tangannya sendiri, adalah penting untuk memberi perhatian kepada butiran individu, mereka akan membentuk imej selesai. Unsur individu dapat menggantikan pakaian karnaval yang khusus dijahit, setelah semua tidak semua mumia benar dapat membuat pola dan meletakkan garis mesin yang kemas. Untuk membuat kostum Tahun Baru untuk anak-anak dengan tangan mereka sendiri tidak semestinya perlu menggunakan mesin jahit, walaupun tanpa itu anda boleh membuat pakaian asal untuk seorang gadis umur prasekolah atau sekolah.

Akrilik dan tali pinggang bulu bukan sahaja akan membantu anda membuat rambut palsu asli, tetapi juga akan memberikan gambaran yang jelas. Anda boleh menggunakan kedua-dua benang baru, dibeli di kedai, dan hanya membubarkan sweater lama, maka "rambut anda 9raquo; bertukar jadi ikal. Rambut palsu itu akan melengkapkan imej, menjadikannya menyeronokkan dan mudah diingati. Untuk menciptanya, kita perlu benang dan jalur merasakan warna yang sama seperti benang. Saiz anggaran jalur merasakan adalah 25 hingga 5 cm, ia harus menutup garisan dari dahi ke leher. Untuk bekerja dengan benang, jangan lupa untuk menyediakan gunting yang tajam. Kami juga akan memerlukan jarum dan benang jahit untuk memperbaiki rambut palsu, dalam kes ini kita akan menggunakan sikat.

Kostum Tahun Baru Kanak-Kanak untuk kanak-kanak perempuan

Lebar rabung sepatutnya sedikit kurang daripada lebar jalur dirasakan, supaya ia tidak dapat dilihat, tetapi pada masa yang sama menyediakan pengancing yang boleh dipercayai. Menjahit sikat dengan benang jahit. Akhirnya, ia hanya perlu memotong kunci rambut, memotongnya dengan gunting.

Anda dapat melihat bagaimana pelengkap rambut palsu ini Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan, gambar dan proses penciptaannya boleh berguna kepada anda. Gambar-gambar itu juga menunjukkan beberapa imej yang boleh dibuat menggunakan pakaian yang sepenuhnya kasual yang tidak memerlukan hiasan tambahan, dan benang yang dibuat dari benang. Strands sebenarnya anda boleh mengikat dua ekor kuda atau mengikat dari mereka pigtails.

Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis berusia 10 tahun

Sekarang kita mempunyai aksesori utama yang siap, dan kita boleh selesaikan Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis berusia 10 tahun tangan sendiri. Kami memilih imej "Pippi9raquo;, jadi kita perlu mengambil dua padang golf dengan pelbagai warna. Jika anda berfikir bahawa di dalam bilik di mana matinee akan diadakan, ia akan menjadi sejuk, maka golf harus diganti dengan ketat. Sudah tentu, membuat ketat dengan dua bahagian yang berbeza adalah lebih sukar daripada hanya memakai dua padang golf yang berbeza.

Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis dengan cepat

Malah untuk mencipta pakaian tukang sihir atau seorang puteri, ia sama sekali tidak perlu menggunakan kompleks Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan. Anda boleh membuat skirt tulle, dan tongkat sihir yang dirasai.

Kami memerlukan dua ruang kosong dalam bentuk bintang. Saiz asterisk boleh menjadi kira-kira 10 cm. Bagi bahan warna, anda boleh memilih warna merah, emas, putih, atau lain-lain yang akan digabungkan dengan aksesori lain.

Ruang antara kedua-dua rasuk itu mesti dibiarkan tidak disentuh untuk memastikan tongkat itu. Tongkat kayu harus dilukis merah keemasan atau dibalut dengan reben emas. Lampirkan asterisk kepadanya. Aksesori utama untuk kostum puteri bersedia untuk anda.

Sebagai asas untuk skirt, kita memerlukan jalur anjal yang luas, panjangnya harus sama dengan pinggang, sehingga skirt itu duduk dengan baik dan tidak mengatasi perut. Hujung elastik harus dijahit, kemudian tariknya di belakang kerusi. Untuk asas siap, perlu untuk mengikat jalur tulle: jalur harus dilipat pada separuh, dibungkus elastik dan tongkat tip ke dalam gelung di tengah. Oleh itu, perlu menetapkan jalur elastik semua jalur yang disediakan. Mereka sepatutnya menutup lubang getah, dan lebih banyak jalur yang anda gunakan, semakin indah anda mendapatkan skirt.

Saman Herringbone Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan

Antara pilihan yang paling relevan boleh didapati Saman herringbone Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan, selepas semua mumi sentiasa mencari idea asal baru. Mungkin ada beberapa Snowflakes dan Puteri pada matinee, dan pokok Krismas anda hanya akan menjadi satu.

Bagi kanak-kanak, tentu saja, kita mesti memilih pilihan yang lebih mudah, kerana ia akan menyusahkan untuk bermain, menari dan mengambil bahagian dalam pelbagai pertandingan kanak-kanak di dalam pakaian bulu yang indah. Kami memilih Kostum Tahun Baru untuk seorang gadis dengan tangannya sendiri, corakMereka adalah pakaian hijau lurus yang akan dihiasi dengan lampu berwarna-warni.

Untuk menjahit dengan mudah seperti itu Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan dengan tangan mereka sendiri, foto Anda boleh melihat proses itu. Pertama, kita mesti memilih kain hijau, ia mestilah agak tebal. Kita perlu membuat lurus sarafan untuk menjadikannya sendiri, anda boleh mengelilinginya di atas kertas dari mana-mana kaos dengan saiz yang sesuai. Memperpanjang bahagian bawah corak dan memperbesar garis bahu. Kami memotong corak yang disediakan dan memindahkannya ke kain, kami memerlukan dua bahagian yang dijahit di sisi untuk sarafan. Bahagian bawah dan bawah juga perlu diproses.

Di bahagian depan sarafan kita akan hanya mempunyai lampu, dan semua pendawaian yang akan menyambungkannya, kita bersembunyi di sebelah yang salah. Selain daripada "lampu" 9raquo; sarafan boleh disulam dengan reben atau tinsel cemara.

Adakah anda suka kelas tuan? Beritahu rakan anda - klik pada butang di bawah:

 • Monyet Kostum: lakukan sendiri. Idea terbaik dengan foto
 • Bagaimana untuk membuat pakaian puteri untuk bercuti? Foto dan Corak
 • Kostum aslinya dibuat daripada kertas. Bagaimana untuk membuat tangan anda sendiri?
 • Kostum seorang lanun. Jahit tangan kita sendiri
 • Kostum penyihir: lakukan sendiri. Idea Terbaik
 • Kostum seorang malaikat. Jahit tangan kita sendiri
 • Suit untuk Halloween dengan tangan mereka sendiri untuk kanak-kanak perempuan. Idea terbaik dengan foto
 • Kostum Santa Claus dan Salji Maiden. Jahit tangan kita sendiri
 • Salji salji dengan tangan anda sendiri: corak, gambar dan idea
 • Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak dengan tangan mereka sendiri: foto, idea dan corak

 • Kraf cantik yang diperbuat daripada kadbod untuk Tahun Baru
 • Valentines pada 14 Februari dengan tangan mereka sendiri: TOP - 100 idea terbaik dengan kelas induk
 • Manik dengan tangan anda sendiri. Kelas induk langkah demi langkah
 • Trinket "Anjing" dengan tangan mereka sendiri. Kelas induk langkah demi langkah dengan foto
 • Kraf untuk 2019 dengan tangan mereka sendiri. Simbol tahun ini adalah babi, babi. 100 idea dengan foto berasaskan giliran
 • Merajut skirt untuk perempuan. TOP - 20 idea dengan foto, rajah dan perihalan
 • Corak cantik mengait: sarang lebah. 10 idea utama mengait + perihalan
 • Gelang "Pandora" dengan tangan mereka sendiri: langkah demi langkah arahan
 • Ciri-ciri pakaian mengait untuk anak patung yang berlainan
 • Kraf dari kertas dengan tangan anda: TOP-10 idea dengan foto

Pencetakan semula bahan hanya dibenarkan dengan kebenaran bertulis daripada kakitangan editorial!

Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan pada tahun 2018

Tahun Baru disukai oleh kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Tetapi orang dewasa mempunyai idea mereka sendiri dan harapan mereka, percutian mereka untuk mereka kehilangan pesona, semakin banyak berubah menjadi masa yang menyusahkan. Bagi kanak-kanak, Tahun Baru adalah masa keajaiban dan mukjizat, apabila mereka bukan sahaja dapat menyentuh sihir Tahun Baru, tetapi juga menjadi peserta langsung dalam kisah dongeng.

Sudah tentu, penjagaan mencipta kisah dongeng jatuh pada bahu orang dewasa, terutamanya ketika datang ke pakaian, dan terutama jika anda membuat kostum untuk seorang gadis. Kanak-kanak sangat sensitif terhadap kostum Tahun Baru mereka, dalam hal ini segala-galanya perlu dipikirkan melalui butiran terkecil.

Melibatkan anak kecil anda dalam proses itu, dan kemudian mencipta kisah Tahun Baru akan menjadi menyenangkan dan mudah bagi anda berdua, dan anak itu akan mengingati Tahun Baru ini untuk masa yang lama.

Kostum Tahun Baru 2018 untuk kanak-kanak perempuan mencerminkan cita rasa dan keutamaan kanak-kanak moden. Pakaian emping salji dan salji Maidens berminat dengan kanak-kanak kurang, mereka datang untuk menggantikan puteri pakaian dari kartun, imej bercakap haiwan dari sebuah filem fiksyen sains, dan juga imej wanita terkenal kontemporari.

Kami akan memberitahu anda mengenai semua idea yang paling sebenar tentang kostum Tahun Baru untuk gadis dalam kajian ini, supaya anda dapat dengan mudah mencari kompromi antara kebolehan anda dan keinginan anak anda.

Kostum Mermaid untuk Tahun Baru 2018

Imej seorang heroin dongeng yang paling terkenal di tahun baru ini sangat popular! Sukar untuk mengatakan apa yang menyebabkan minat ini, tetapi pasti, gadis anda dalam kostum Mermaid akan menjadi yang paling terang dan paling ketara pada mana-mana matinee kanak-kanak.

Untuk membuat kostum semacam itu sama sekali tidak sukar, dan, walaupun ketakutan, ia juga mudah untuk bergerak di dalamnya. Anda tidak perlu menjahit ekor rumit!

Mengambil segmen tebal berlian quilted kain hijau dan labuci obsheyte besar hijau, ungu, biru, dan warna perak untuk mendapatkan skala persamaan. Menjahit rok lurus, dan bahagian bawah hemnya dijahit dengan lemak keras lengket dan ekor sudah siap.

Untuk bahagian atas kostum, gunakan sebarang warna koperal, dari atas, anda boleh menjahit jejaring berkilat, atau organza irida yang tipis. Selesaikan saman itu dengan korset merah jambu yang kemas dalam bentuk cockleshells.

Gadis-gadis yang lebih tua boleh membeli rambut palsu rambut panjang yang cerah, dan menambah sedikit berkilau pada wajah - tulang pipi dan pipi - untuk mendapatkan kesan sisik ikan.

Jika pihak gadis Krismas anda mendapat peranan singa, Owlet, arnab, dan lain-lain, tidak tergesa-gesa untuk pergi ke kedai untuk saman bersedia remeh. Seorang kanak-kanak mungkin kecewa dengan peranan watak "bukan perempuan", tetapi dalam kuasa anda untuk memulangkan gadis itu suasana hati yang gembira.

Kostum haiwan ini sangat bergaya pada tahun 2018, dan mereka boleh kelihatan sangat feminin. Menjelaskan kepada kanak-kanak itu bahawa ia bukan sahaja singa dan seorang puteri singa betina yang penipuan telah ditendang keluar dari singa-singa pack jahat untuk menghalang kuasa yang sah lebih Lvyandiey sihir ... Pendek kata, buat cerita yang menarik untuk berpakaian.

Bagi kostum itu sendiri, angkat saman warna yang sesuai dan dekorasinya dengan skirt tulle yang mewah. Pastikan untuk menambah gelung dengan telinga dan ekor ke imej, jika ia adalah ekor haiwan.

Jangan lupa tentang akvagrima kemungkinan yang - cat khas adalah selamat untuk kulit bayi dan boleh bekerja keajaiban. Antara pakaian kanak-kanak yang paling popular pada tahun 2018 adalah harimau imej, burung hantu, kucing, burung eksotik dan haiwan - kuda belang, zirafah dan burung merak, dan, sudah tentu, yakni anak lembu dari suite Santa Claus.

Tahun Baru adalah peristiwa yang sangat baik untuk seorang wanita kecil untuk dijelmakan semula sebagai seorang puteri. Bagi ibu bapa, semuanya semuanya mudah - hanya beli atau menjahit pakaian bola yang cantik dan berikan mahkota itu sebagai gadis.

Tetapi 2018 - masa kreativiti dan fantasi yang paling berani! Jika anak perempuan anda yang semakin meningkat mempunyai berhala dengan gaya khasnya sendiri, dan anda mempunyai cintailah percubaan, jangan malu!

Berpakaian sebagai anak perempuan Audrey Hepburn, atau membuat saman merah jambu yang terkenal Jackie O. Ia boleh dengan anak perempuannya untuk melihat gambar-gambar puteri sebenar bersama-sama untuk mencipta suka pakaian, atau, berkata, topi. Imej kanak-kanak dalam "dewasa" pakaian pada malam 2018 adalah sangat relevan.

Imej heroin dari kartun dan filem

Baik atau buruk, tetapi budaya media yang popular tidak memintas anak-anak kita. Gadis-gadis gembira dengan heroin moden filem dan kartun.

Apabila mencipta pakaian, dengarlah kehendak anak - kemungkinan besar gadis itu akan diilhami oleh salah satu kartun sensasi tahun-tahun kebelakangan ini.

Pada 2018 saman berkaitan daripada kartun "The Cold Heart" ini, "Moana" pakaian terkenal puteri Disney dan wirawati yang berwarna-warni filem Hollywood - "Kecantikan dan binatang itu," "Alice in Wonderland", dan lain-lain

Di samping itu, jangan biarkan pakaian dari watak-watak negatif, mereka juga boleh menarik minat kanak-kanak. Sebagai contoh, kelihatan kostum Maleficent hebat dari filem dengan nama yang sama. Tidak peduli kepada gadis-gadis moden dan watak-watak watak dari buku-buku komik.

Imej Wonder Woman, atau angka lelaki yang terkandung dalam versi wanita - Batman, Superman, Captain America, dan lain-lain, adalah sangat dahsyat dan menonjol.

Pastikan untuk mengaturkan bayi anda sebagai pemotretan perayaan. Tahun Baru akan menjadi acara yang tidak dapat dilupakan, jika semua ahli keluarga, orang dewasa dan kanak-kanak, berpakaian dalam pakaian dongeng. Benarkan diri anda pada malam 2018 untuk kembali ke zaman kanak-kanak dengan anak anda untuk sekurang-kurangnya satu malam.

Artikel ini ditulis khusus untuk laman web "2018 Anjing": http://god-2018s.com

Tambah komen Balas balasan

Langgan tanpa mengulas:

Penyertaan Terkini

Potongan rambut kalendar lunar untuk bulan Jun 2018

Potongan rambut kalendar lunar untuk Oktober 2018

Kalendar kalendar lunar bulan Julai 2018

Potongan rambut kalendar lunar untuk bulan Ogos 2018

Kalendar kalendar lunar untuk September 2018

Horoskop untuk tahun 2018

Hak cipta © 2016 - 2018 tahun Anjing. Semua hak terpelihara.

Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan, kanak-kanak lelaki dan dewasa

Dalam menjangkakan kedatangan Tahun Baru, kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa dengan hati-hati mempertimbangkan imej Tahun Baru di mana mereka akan merayakan percutian tersebut. Melihat melalui gambar-gambar terang kostum Tahun Baru, ia tidak selalunya mudah untuk membuat pilihan, kerana ia dibentangkan dalam julat yang agak luas.

Di antara semua jenis pakaian, pilihan yang sesuai akan dijumpai oleh kanak-kanak dan ibu bapa mereka.

Fairies kostum Tahun Baru yang cantik (dengan foto)

Di sini dalam foto terdapat kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak perempuan, antaranya anda dapat melihat watak-watak dongeng, dan puteri, dan haiwan:

Jika anda tidak dapat mencari pakaian yang sesuai untuk imej Tahun Baru di kedai-kedai, cara yang paling tepat adalah untuk menjadikannya sendiri.

Perhatikan foto kostum Tahun Baru yang cantik untuk seorang gadis, di mana dia berada dalam bentuk watak dongeng - dongeng:

Dilakukan dengan tangan ia adalah mudah untuk memakai cukup ini gadis kecil pakaian warna-warna lembut - merah jambu, ungu atau krim, melampirkan sayap, dan menggunakan tongkat sihir sebagai sifat wajib peri.

Wings boleh dibeli di kedai pakaian penyamaran, tetapi ibu bapa boleh membuat mereka sendiri jika mereka mahu.

Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan dua pilihan:

Potong bingkai kadbod untuk sayap atau membuat ia daripada wayar dan obtyanut bahan telus - guipure lama atau mesh, untuk hiasan, anda boleh cat bahan dengan varnis dengan berkilau.

Apabila anak-anak berjalan, sayap dongeng seperti itu akan mengalir ke irama pergerakan kanak-kanak.

Anda boleh membuat sayap kain, mengukir mereka dalam bentuk setengah solitse, membuat hujung getah dan letakkan jari-jari anda.

Kostum Tahun Baru untuk kanak-kanak "Amanita" (dengan gambar)

Dalam foto-foto ini kostum Tahun Baru dengan tangannya sendiri untuk Cendawan:

Dalam pakaian ini, lebih baik memakai pakaian apabila kanak-kanak itu harus muncul pada pagi kanak-kanak dalam imej ini.

Pakaian itu sesuai bukan sahaja untuk kanak-kanak perempuan, tetapi juga untuk kanak-kanak lelaki. A turtleneck putih akan melaksanakan bahagian atas saman percutian, bingkap atau seluar dalam warna yang sama - yang paling bawah. Peranan utama dalam mencipta imej Amanita ditugaskan kepada tudung.

Untuk membuat cap cendawan, lakukan yang berikut:

Pita sentimeter mengukur kepala kepada kanak-kanak dan mengikut ukuran yang dibuat memotong jalur dari elastik yang meluas.

Dari kadbod, potong bulatan, kira-kira 45 cm diameter, dari luar, gam dengan kain merah, putih dalam.

Teratas dengan cawan putih di atas kain merah.

Pemadam menjahit ke bahagian dalaman topi Amanita.

Bahagian atas dan bawah kostum cendawan Tahun Baru boleh dihiasi dengan hujan. Kasut boleh dipilih mengikut budi bicara anda.

Saman Tahun Baru Kanak-kanak Belochki (dengan foto)

Tiada matinee anak-anak Tahun Baru tidak melakukan tanpa watak seperti Belochka.

Dalam gambar itu, kostum Tahun Baru untuk Belochka kelihatan cerah dan pintar:

Ciri utama pakaian haiwan bulu ini adalah ekor besar dan lembut, terselip.

Itulah sebabnya kerja membuat pakaian ini untuk Tahun Baru harus bermula dengan reka bentuk ekor mewah:

Lukis ekor pada kadbod, potong.

Pindahkan corak ke sekeping bulu merah, kelabu atau coklat, dengan pin dan potong. Jangan lupa tentang elaun pada lipit - di setiap sisi, tambah 1, 5-2 cm. Mengoyak butiran ekor pada mesin jahit.

Ekor yang siap perlu dilampirkan dengan selamat pada saman itu. Untuk melakukan ini, adalah penting untuk membuat sistem pengikat: dari sisi yang salah ke ekor, menjahit butang, benang garis memancing ke dalamnya. Hidupkan ekor, tarik hujung garisan.

Tambahan pula, untuk menetapkan ekor dalam kedudukan menegak, perlu membuat rekaan yang lain: memotong tiga segmen dari jalur getah lebar - dua di bahu kanak-kanak, yang ketiga - untuk membaiki kedua-dua bahagian di bahagian belakang. Hujung garisan yang memegang ekor diikat ke jalur elastik yang terletak di bahagian tengah belakang kanak-kanak.

Untuk tupai, kita masih perlu membuat telinga. Untuk ini, ambil dua bahu, rim rambut, beberapa bulu, organza dan satin reben warna oren. Angin rim satin reben, menetapkan tepi di kedua-dua belah dengan gam. Dari bahu, potong dua telinga, balut dengan organza supaya pada satu sisi ia dilipat pada satu-satu masa, di sisi yang lain - dua. Kemudian perlahan-lahan menjahit mereka ke tepi dengan sisi di mana organza dilipat pada satu masa. Kepada hujung telinga, menjahit bulu kecil.

Sebagai pakaian untuk Tupai, memakai seorang gadis turtleneck dan skirt warna yang sama seperti ekor. Sekiranya terdapat bulu bulu, ia akan menjadi tambahan sempurna pada pakaian Tahun Baru.

Dalam gambar-gambar ini, pakaian Tahun Baru kanak-kanak untuk gadis itu diwakili oleh pelbagai pilihan:

Pada pertunjukan pagi kanak-kanak, anda boleh tampil dalam kostum Little Red Riding Hood, Snow Queen, pokok Krismas, Snowflake.

Kostum Tahun Baru yang cantik dan gambar gambar untuk kanak-kanak lelaki

Di antara kostum Tahun Baru, budak lelaki dalam foto ini semua ibu bapa, tentu saja, akan dapat mengambil pakaian penyamaran yang cantik:

Jangan berpakaian kanak-kanak beruang, serigala atau kelinci, jika ia tidak memainkan peranan salah satu haiwan ini.

Beri perhatian kepada kostum Tahun Baru yang cantik untuk kanak-kanak lelaki dalam gambar dan pilih versi asal:

Imej Carlson sempurna untuk kanak-kanak mudah alih dan aktif. Kostum watak lucu ini terdiri daripada seluar pendek dan kaos t-shirt atau baju.

Di hadapan seluar, membuat butang cerah besar, dengan jalur elastik atau pita elastik yang lebar, membuat suspender. Untuk menyelesaikan imej Carlson, yang tinggal di atas bumbung, rambut oren cerah yang terang akan membantu.

Kostum Tahun Baru yang lain untuk kanak-kanak dalam gambar di bawah:

Pada Malam Tahun Baru, budak lelaki boleh berpakaian kostum Musketeer, Aladdin, Batman, lanun.

Kostum Tahun Baru angkasawan dengan tangannya dengan gambar berasaskan giliran

Ramai kanak-kanak lelaki bermimpi menjadi angkasawan. Untuk seketika untuk merealisasikan impian kanak-kanak itu menjadi kenyataan semua ibu bapa boleh, jika mereka membuat guaman angkasawan untuk anak mereka.

Salah satu varian kostum Tahun Baru kosmonot dengan tangannya sendiri pada foto dengan arahan langkah demi langkah adalah di bawah:

Atribut utama kostum Cosmonaut adalah topi keledar dan balon. Kami akan membuat topi keledar dalam teknik papier-mache.

Untuk ini, anda memerlukan bahan berikut:

Potong akhbar itu ke dalam kepingan kecil. Campurkan tepung dan air, anda perlu mendapatkan massa yang menyerupai krim masam.

Bola mengembang lebih besar daripada kepala kanak-kanak kira-kira dua kali dan di atasnya dengan lapisan mula perlahan-lahan meletakkan kepingan basah akhbar, dibasahkan dalam penyelesaian tepung air. Perhatikan bahawa bahagian bawah belon mesti tetap tidak terpaku.

Anda perlu menembusi balon dan mengeluarkannya dari topi keledar. Sekarang aksesori penting angkasawan ini ditutup dengan cat lateks putih di atas.

Pensil melukis lubang untuk wajah dan potong dengan gunting. Pada kontur, anda perlu menampal pita putih untuk menyembunyikan semua penyelewengan.

Untuk membuat kaleng, gunakan dua botol, pita pelekat dan hos lama dari mesin basuh. Dua botol pita pita, bungkus pita, pasangkan hos.

Sebagai pakaian angkasawan, gunakan seluar panjang. Sekiranya ada pakaian lama, topinya dengan cat keperakan dari kaleng.

Sebagai kasut getah yang paling sesuai kasut.

Kostum Tahun Baru untuk orang dewasa dan gambar gambar terbaik 2018

Ibu bapa tidak mahu ketinggalan di belakang anak-anak mereka, jadi mereka juga berfikir dengan teliti melalui imej untuk Tahun Baru.

Beri perhatian pada gambar kostum Tahun Baru untuk orang dewasa:

Seorang wanita boleh memilih pakaian seorang malaikat, lanun, duyung, tukang sihir, dongeng atau ahli sihir yang baik.

Lelaki sering memilih pakaian Zorro, Batman, Spider-Man, Superman untuk Tahun Baru. Kanak-kanak akan gembira dengan palu superhero.

Cantik kelihatan sut dalam pasangan, apabila seorang lelaki dan seorang wanita berpakaian dalam pakaian watak-watak terkenal. Sebagai contoh, Jasmine dan Aladdin, Santa Claus dan Snow Maiden, Wolf dan Little Red Riding Hood.

Perhatian anda diberikan kepada kostum tahun baru 2018 dalam gambar di bawah:

Warna putih klasik varnis adalah pilihan ideal untuk manicure secara praktikal.

Hutan bergaya di tangan Sudah tentu, ramai di antara kamu berada dalam masyarakat yang dimiliki.

Menghiasi meja dengan kain membolehkan anda mencipta suasana perayaan.

Hari ini kita cuba membuat gelang dengan pancang dengan tangan kita sendiri. Di dalam kita.

Suasana kanak-kanak pada parti bertema secara langsung bergantung kepada.

Gaya rambut musim panas, potongan rambut untuk rambut panjang, untuk setiap hari dari selebriti.

Ingin mengejutkan rakan anda dengan hadiah yang unik? Atau menghiasi pedalaman.

Foto bintang dengan gaya rambut yang ringkas dan cantik untuk setiap hari yang anda keluarkan.

Lenan katil yang diperbuat daripada satin dengan corak 3D muncul agak baru-baru ini.

Setiap orang moden dalam kehidupan seharian sentiasa ada.

20 solek foto untuk Halloween untuk mengejutkan kawan-kawan anda pada tahun 2018. Apa yang datang kepada anda.

20 gambar paling indah manik manik Sentiasa rivet mata anda.

Kehamilan adalah tempoh yang indah dalam kehidupan seorang wanita. Pada masa ini masa depan.

Hari ini, salah satu jenis belanja yang paling biasa adalah.

Kertas bulu mata. Mata idea solek dari Paperself Palsu palsu adalah keluli.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 23 =