Kraf dari tayar dengan tangan mereka sendiri – 314167.info

Kraf dari tayar dengan tangan mereka sendiri

Kraf dari tayar dengan tangan sendiri: 100 foto dan kelas tuan

Mengubah perkara-perkara lama mereka ke dalam pelbagai keping perabot dan dekorasi telah lama menjadi norma. Ramai orang melihat tayar lama, palet dan botol plastik tidak lagi sebagai sampah, tetapi semata-mata sebagai bahan binaan. Mungkin, selepas membaca artikel kami, anda juga akan menyertai mereka, kerana hari ini kita bercakap mengenai apa yang diperbuat daripada tayar yang hebat dengan tangan kita sendiri.

Cara membuat kraf dari tayar dengan tangan mereka sendiri.

Mari bermula dengan bukan hanya cantik, tetapi dengan cantik dan berguna. Daripada mereka yang telah berkhidmat tayar mereka boleh melakukan banyak perkara yang berfungsi untuk plot taman.

Cara membuat perabot taman dari kelas induk bas.

Tayar lama perlu dibasuh dan dibersihkan. Untuk pembersihan, anda boleh menggunakan alat khas untuk membersihkan tayar - maka tayar anda akan mendapat penampilan berkilat hitam. Permukaan sampingan tayar dicat dengan cat akrilik. Untuk perabot taman yang lebih menarik, kita dapat melapisi permukaan sampingan tayar dengan dermatine dan catnya.

Untuk menyingkirkan warna hitam, suram, pertama, kita cat semua bahan kerja kita dengan warna putih. Kemudian kami melukis lukisan kami dengan cat berwarna. Dan, pada akhirnya, kita menambah kepada kontur gelap jelas gambar.

Untuk tengah-tengah sedutan kami, kami membuat bantal bulat. Untuk menerapkan lukisan berwarna ke dermatine hitam - letakkan tempat di bawah gambar dipenuhi dengan cat putih, dan kemudian di atasnya kita meletakkan corak berwarna.

Bagaimana untuk membuat seorang uskup lama seorang uskup dengan kelas induk kes dirajut.

Jika untuk perabot taman dari tayar kita penting untuk perlawanan terhadap keadaan cuaca, maka untuk gazebo atau teres kita boleh membuat satu lagi versi yang indah dari sedutan tayar.

Untuk tayar bebas kotoran, kami melampirkan kaki.

Kami merajut permukaan sampingan untuk puffin kami. Jika anda tidak tahu bagaimana atau tidak mahu bersatu, maka untuk tujuan ini anda boleh menggunakan bahagian-bahagian sweater lama.

Kami membaiki kain rajutan pada tayar dari sisi dan dari bawah. Kami menutup lubang teratas dalam tayar di sekitar papan lapis.

Sekeping bulu di sekeliling untuk bahagian atas sedutan itu dihiasi dengan sekeping sampingan.

Varian menarik dari buatan tangan dari tayar.

Terdapat versi mudah dari perabot taman yang diperbuat daripada tayar. Kita boleh meletakkan tayar di atas satu sama lain dan membuat sekatan atas kerusi tayar dan lengan.

Atau versi perabot lain yang diperbuat daripada tayar. Di bahagian tengah bas dimasukkan balok kayu-spacer dan dijahit roll lembut - jadi anda mempunyai tempat duduk yang selesa untuk kerusi.

Dari tayar ia mudah membuat lekapan untuk taman permainan kanak-kanak. Sebagai contoh, inilah perubahan yang mudah.

Atau mesin yang tidak akan meninggalkan bayi tunggal acuh tak acuh.

Seringkali tayar lama digunakan untuk membuat katil bunga dan periuk bunga luar. Jadi untuk bercakap, murah dan marah. Satu katil bunga boleh diberi penampilan yang lebih hiasan, dengan membentuk tepinya dengan cara yang lebih menarik.

Untuk membuat bunga itu, anda harus menandakan sisi tayar seperti yang ditunjukkan dalam foto. Dan kemudian hanya memotong garisan.

Proses pemotongan boleh menjadi sukar. Idealnya, lebih baik melakukan jigsaw elektrik. Jika anda memotong dengan pisau, kemudian mengangkat potong dengan pasak kayu, anda akan sangat memudahkan kerja anda.

Tayar dipotong harus ternyata. Lebih mudah dilakukan bersama. Tetapi anda boleh menghidupkan tayar dan satu, melangkah ke tepi tayar dengan kaki anda, dan menghidupkan ujung yang lain dengan tangan anda.

Katil bunga sedemikian boleh menjadi pelbagai dan asli - inilah yang membantu mereka untuk mendapatkan populariti yang hebat. Pilihan yang paling terkenal adalah untuk meletakkan tayar pada pendirian yang dipotong oleh kami sebelum ini dari bahagian atasnya.

Dan anda boleh menghidupkan tayar yang bertukar dan membuat pilihan katil bunga sedemikian.

Kerana getah tidak memegang cat, pilihan ini dengan mozek bukan sahaja cantik, tetapi juga praktikal.

Daripada katil bunga, anda boleh membuat katil untuk anjing itu.

Untuk membuat katil bunga seperti ini, anda tidak perlu menghidupkan tayar. Dan ini akan memudahkan kerja kami.

Reka bentuk ini sesuai bukan sahaja untuk taman bunga, tetapi juga untuk kerusi taman yang menyeronokkan.

Dari tayar kereta lama anda boleh membuat banyak perkara yang cerah dan menarik. Sekiranya anda mempunyai tayar yang tidak perlu dalam garaj, jangan tergesa-gesa membuangnya - fikir, bolehkah anda memberi mereka kehidupan yang kedua? Mungkin patut mencuba pilihan perabot taman di negara ini? Atau mungkin saya ingin detail eksotis yang cerah dalam bentuk tempat tidur bunga yang tidak biasa pada tayar?

Jawapan kepada semua soalan ini boleh menjadi kraf asal yang diperbuat daripada tayar, yang boleh anda lakukan sendiri. Walaupun anda menganggapnya tidak boleh diterima untuk menggunakan tayar lama di negara ini, saya fikir anda akan terkejut dengan imaginasi penduduk musim panas kami.

Kerajinan dari tayar

Seni penerapan moden tidak mempunyai sempadan, oleh itu apa-apa bahan yang sesuai adalah sesuai untuk pelaksanaannya. Oleh itu, untuk mengatur kawasan pinggir bandar, plot peribadi rumah atau taman permainan, produk hiasan yang diperbuat daripada tayar dicipta. Daripada getah, mudah untuk membuat katil bunga asal, pot bunga, keping perabot dan patung dalam bentuk binatang.

Bagaimana untuk membuat artikel buatan tangan dari tayar roda dengan tangan anda sendiri

Di tangan seorang yang kreatif, tayar kereta dapat memperoleh kehidupan kedua sebagai hiasan landskap. Untuk membuat kraf dari tayar hanya perlu mempunyai fantasi, keinginan untuk mencipta dan alat: pisau yang tajam, sarung tangan isi rumah, cat dan kapur untuk menandakan litar. Sebelum permulaan proses kreatif, ia adalah wajar untuk membuat lakaran masa depan tertakluk pada sehelai kertas, dan kemudian perlu untuk menandakan kontur pada tudung. Proses pembuatan tidak mengambil banyak masa, arahan adalah asas, dan karya-karya diperoleh.

Getah automotif sangat sesuai untuk ruang luar, kerana ia mudah bertolak ansur dengan sebarang keadaan cuaca. Kraf menarik boleh menghiasi dacha atau taman permainan anda selama beberapa tahun berturut-turut. Walau bagaimanapun, getah terlalu panas di bawah matahari. Fakta ini harus diambil kira apabila membuat perabot, di mana anda merancang untuk berehat pada musim panas. Kraf dari tayar lama praktikal tidak memerlukan penjagaan - mereka perlu dibasuh kadang-kadang dengan air sabun.

Kraf menarik dari tayar untuk taman dan taman dengan tangan mereka sendiri

Penduduk musim panas moden cuba untuk menunjukkan kreativiti bukan sahaja di taman, tetapi juga apabila menghias taman dan taman. Mereka menjadikan laman web mereka lebih rapi, cantik dan asli. Kraf dari tayar kereta boleh membawa bukan sahaja watak hiasan, tetapi juga menjadi praktikal dan berguna untuk ladang. Tayar kereta adalah alat praktikal, dari mana ia mudah untuk membuat sesuatu yang asal walaupun kepada orang yang tidak pernah mengalami kerja manual.

Daripada tayar getah membuat angka haiwan yang menawan. Mengambil satu atau beberapa tayar dengan membuat belahan di tempat yang betul, dan di mana perlu, dengan membengkokkan, ia adalah mungkin untuk mendapatkan bear, katak, zirafah, ulat, buaya, keldai, anjing, gajah atau penyu. Sekiranya dikehendaki, anda boleh mencipta watak kartun dalam bentuk minion, Luntik, anak patung bersarang, kereta atau Fixikov. Butiran tambahan kraf dibuat dari papan lapis. Pada akhir proses kreatif, kraf yang diperbuat daripada tayar dicat dengan warna-warna terang dan diletakkan di halaman untuk kegembiraan kepada semua orang.

Jika anda tidak tahu apa yang boleh dilakukan dari tayar lama, maka mulakan dengan katil bunga. Perlindungan untuk warna dari tayar adalah cara yang paling mudah untuk menghiasi taman. Jika anda menunjukkan sedikit imaginasi, memotong dan memutar getah, anda boleh membuat periuk asli atau pot bunga, di mana tanah ditanam dan ditanam. Dacha sering menggunakan tayar sebagai kompos dengan baik, meletakkan satu tayar di atas yang lain. Angin yang menarik, kotak pasir, tangga, pagar, bersiap - untuk tayar mesin produk ini digunakan, yang memberikan kehidupan kedua.

Tayar boleh disesuaikan dengan perabot yang menarik, yang pasti akan berguna pada dacha dan akan menjadi sesuatu yang menarik bagi semua tetamu. Ia bukan hanya pembinaan getah, tetapi objek rekreasi yang nyaman untuk teres, beranda atau ruang terbuka. Untuk membuat kerusi dari tayar yang perlu anda ambil:

 • tayar kereta lama - 2 pcs;
 • Papan lapis fleksibel - saiz papan 100h90 cm;
 • busa - sepasang keping: tebal dan nipis;
 • merasakan;
 • alat: pemutar skru, skru dan bahan untuk perabot.

Jika semua komponen yang diperlukan di hujung jari anda, maka sudah tiba masanya untuk memulakan pengeluaran langsung perabot taman:

 1. Satu tayar kereta diletakkan di atas yang lain, ia dipasang bersama-sama dengan skru mengetuk diri.
 2. Di bahagian bawah produk yang berpotensi, iaitu, ke tayar bawah, sepotong terasa sepadan dipasang dengan stapler. Terima kasih kepada elemen ini, kerusi dengan mudah boleh dipindahkan di atas penutup lantai.
 3. Papan lapis, yang berfungsi sebagai backrest, dibengkokkan dan dipasang pada tayar dengan skru sendiri mengetuk.
 4. Selepas itu, anda perlu memotong bulu getah busa. Satu diperbuat daripada bahan tebal pada diameter luar tayar, dan beberapa orang lain - dari nipis. Bulatan besar digerakkan ke dalam bahagian dalam tayar, yang diletakkan di atas. Lingkaran nipis diletakkan di atas penutup tayar untuk memberikan keselesaan produk. Bahagian-bahagian itu dipasang dengan stapler.
 5. Backrest diproses. Buih nipis dituangkan di papan lapis.
 6. Sentuhan terakhir adalah penutup yang terbuat dari bahan bersisik.

Apa yang boleh dilakukan dari tayar lama? Satu penyelesaian eksklusif untuk memberi dan rumah itu menjadi seorang utusan. Ia boleh dilakukan dengan cara yang mudah, tetapi untuk ini perlu:

 • tayar kereta;
 • benang kuat dalam bentuk tali twine atau hemp;
 • sekeping papan lapis, cukup untuk beberapa pusingan;
 • alat dalam bentuk skru dan senjata gam;
 • varnis untuk salutan.

Tepung tayar akan menjadi penyelesaian reka bentuk yang menarik untuk mengatur interior moden, kerana perabot tidak hanya cantik, tetapi juga selesa. Proses pembuatan adalah seperti berikut:

 1. Lingkaran papan lapis diletakkan di bahagian bawah dan pada bahagian atas tayar, dipasang dengan skru.
 2. Mula merancang bahagian atas sedutan, yang akan terdiri daripada bengkak. Terima kasih kepada senjata gam, pasang tali atau tali ke papan lapis venir di belakang gegelung mengikut prinsip koklea, bermula dari pusat. Begitu juga sehingga tayar tidak ditutup sepenuhnya.
 3. Setelah selesai proses membelit varnis kreatif yang akan melindungi produk daripada kesan negatif daripada faktor persekitaran seperti kelembapan.

Haiwan, burung dan penduduk air dari tayar kereta kelihatan hebat. Oleh itu, kerja seni pintar adalah angsa dari tayar terpakai. Untuk pengeluaran mereka perlu mengambil:

 • tayar lama;
 • kapur putih;
 • cat (sebaik-baiknya berasaskan air);
 • jig saw, gerudi, skru;
 • plat.

Proses pembuatan kraf bukanlah yang paling sukar, tetapi memerlukan konsistensi dan perhatian semasa bekerja:

 1. Buat sketsa pada tayar yang disediakan, lukis kepala angsa dalam bentuk segi empat tepat 9X2 cm, bermula dengan paruh. Kemudian tarik leher pada tayar, yang dibawa dari kepala dan mengambil lebih dari separuh lilitan tayar. Garis lurus menarik dengan kemas, supaya tidak jatuh ke dalam kepingan. Barisan ekor akan berada di sekitar paruh dan akan mengambil kira-kira dua puluh sentimeter.
 2. Mereka mula memotong angsa, yang dijalankan dengan gerudi, dan kemudian dengan gergaji jig.
 3. Mereka menghidupkan tayar, memberikan bayangan angsa. Bahagian terluas akan menjadi sokongan yang dihidupkan ke dalam.
 4. Kepala dan leher tanpa sokongan teguh tidak akan memegang, oleh itu di tapak ini perlu melampirkan piring.
 5. Apabila produk sudah siap, sudah tiba masanya untuk memulakan lukisan.

Artikel buatan tangan hiasan untuk taman permainan kanak-kanak

Apa yang boleh dilakukan dari tayar lama di taman permainan? Terdapat banyak idea yang menjelma semula objek lama dalam produk yang indah untuk hiasan kawasan halaman. Dari tayar lama, mungkin untuk menghiasi taman permainan kanak-kanak, mengubahnya menjadi sebuah bandar dongeng di mana anak-anak akan sentiasa bersenang-senang dan menarik untuk menghabiskan masa lapang mereka. Pertumpuan berayun, kotak pasir mini, binatang, watak kartun dari tayar akan menjadi tambahan berwarna-warni ke kawasan rekreasi untuk kanak-kanak perempuan dan kanak-kanak lelaki.

Permainan di pasir - pekerjaan kegemaran kanak-kanak di taman permainan. Walau bagaimanapun, tidak setiap halaman boleh bermegah kotak pasir yang menarik. Bekas pasir yang mudah dan indah boleh dibuat dari tayar kamaznoy. Untuk melakukan ini, anda perlu menetapkan getah di kawasan yang dipilih, cat dengan teliti dan isi dengan pasir. Proses pembuatan kotak pasir boleh dilakukan bersama anak itu, percaya bahawa ia akan menjadi sangat menarik bagi kanak-kanak untuk melukis kotak pasir masa depan dengan warna yang berbeza.

Dari tayar mesin lama anda boleh membuat bukan sahaja arca yang indah, tetapi juga tarikan kanak-kanak. Jadi, swing dari tayar kereta akan membolehkan kanak-kanak bersenang-senang di dacha. Perlu diingat bahawa mereka kurang trauma daripada model kayu dan logam. Varian buaian dari tayar terdapat banyak, tetapi ia bernilai bermula dengan yang mudah. Pertama sekali:

 • menyediakan tayar mesin lama;
 • ambil pisau tajam;
 • mencari tali atau rantai;
 • Kemudian cari di pokok itu cawangan yang kukuh yang akan berfungsi sebagai sokongan.

Proses langkah demi langkah untuk membina ayunan sendiri bukan sesuatu yang rumit. Pada mulanya, anda perlu membuat gelung yang kuat pada satu hujung tali, yang anda akan memindahkan melalui anjing betina yang dipilih. Akhir kedua tali adalah melalui roda dan bermula dalam gelung. Swing untuk bertedak secara menegak, serenjang ke tanah pada tahap sembilan puluh sentimeter. Produk ini direka bukan sahaja untuk kanak-kanak, tetapi juga untuk orang dewasa dengan berat badan yang sederhana.

Matahari dari botol akan menjadi hiasan dari mana-mana taman permainan atau taman. Untuk membuat buatan sendiri, anda memerlukan tayar mesin, sekeping papan lapis, skru dan botol plastik separuh liter, yang akan berfungsi sebagai rasuk. Untuk membuat reka bentuk yang kukuh, anda perlu mengukir papan lapis pada tayar, mengalihkan botol di sekeliling sebelah luar, lulus beberapa kali dalam cat kuning, dan cat wajah matahari di papan lapis.

Video: apa yang boleh dilakukan dari tayar

Kerajinan dari tayar kereta adalah perhiasan yang terjangkau dan indah yang dapat anda buat sendiri. Dalam tangan mahir tayar motor yang tidak digunakan tamat di arca yang menawan. Tonton arahan langkah demi langkah video dan fahami apa yang boleh dilakukan dari tayar. Jika anda mempunyai beberapa tayar di garaj, jangan lepaskan peluang untuk memberi mereka kehidupan yang kedua dengan membuat beberapa kerja.

Apa yang boleh dilakukan dari tayar - 23 idea (100 gambar)

Hello, pembaca yang terkasih! Malah dari bahan mudah di tangan, jika dikehendaki, anda boleh membuat perkara-perkara yang sangat menarik. Dalam kajian hari ini, ia akan menjadi mengenai tayar yang lama dan tidak dijual, atau sebaliknya kami akan memberitahu anda apa yang perlu dibuat mengenai tayar. Variasi penggunaan tayar itu sebenarnya banyak, ini boleh menjadi buaian, kerusi, ottomans, hiasan taman, katil bunga, pagar, dan banyak lagi, butiran di bawah.

1. Sempadan.

Klasik genre, tayar lama tradisional memisahkan kawasan itu dari laluan ke katil bunga atau rumput. Kami memotong tayar separuh dan menggali potongan potong ke tanah. Sekatan itu, jika dikehendaki, boleh dicat di mana-mana warna atau dengan menunjukkan pendekatan yang kreatif - untuk menarik bunga, kereta, dan sebagainya.

Memotong tayar separuh dan memasangnya pada kaki logam, anda boleh mendapatkan akhbar atau majalah yang menarik (seseorang lebih rapat).

Idea hebat untuk pagar - tayar disusun di atas satu sama lain, ditaburkan dengan tanah yang ditanam dengan tumbuh-tumbuhan menenun.

Kanak-kanak akan berada dalam keghairahan yang tidak dapat dijelaskan daripada perubahan yang indah. Terutama menarik adalah kuda dari tayar (lihat gambar di bawah).

Memotong tayar dengan separuh dan memaku pada sekeping potong papan, akhirnya anda boleh mendapatkan kerusi goyang yang sangat baik untuk anak itu. Tetapi ia juga boleh dicat di bawah naungan kegemaran kanak-kanak, dan kemudian dia akan menghabiskan banyak masa di atasnya.

Cara seterusnya untuk digunakan tayar, juga, seperti sempadan dianggap sebagai "klasik", anda lihat, katil daripada tayar lama menangkap mata mana-mana - di bandar-bandar kecil, ruang tidur, kampung-kampung, tadika, taman permainan, dan lain-lain Di bawah ini anda boleh meneroka pelbagai pilihan katil bunga.

Sebuah roda di atas tali yang diikat ke cawangan pokok dengan menumpuk makanan akan berfungsi sebagai pengumpan burung yang sangat baik.

Tetapi anda boleh membuat kerusi yang luar biasa dari tayar, pelbagai variasi kerusi berlengan boleh dipelajari dalam gambar di bawah.

Pereka fantasi benar-benar tidak terbatas - dari tayar yang anda boleh buat walaupun lampu siling.

Tayar yang bisected, digali berturut-turut pada jarak kira-kira 8 cm dari satu sama lain, akan berfungsi sebagai rak yang sangat baik untuk basikal.

Bantal bulat di dalam tayar akan berfungsi sebagai tempat tidur yang ideal untuk haiwan peliharaan anda - kucing atau anjing.

Perwujudan mudah idea ini - menumpuk tiga atau empat tayar di antara satu sama lain, di dalam beg sampah yang besar, dan sebagai hasil sampah yang sangat baik. Roda yang dicat akan kelihatan lebih menarik dan kemas.

Dibengkokkan dengan tayar pemutar skru ke dinding kayu akan berfungsi sebagai katil bunga dinding yang sangat baik.

Pertama kita perlu meratakan tayar, memotong gusar, kemudian gunakan pensil untuk menarik garis-garis besar daun kelapa, yang sekali lagi memotong menggunakan jigsaw, dan dicat dengan warna hijau. Daun yang dihasilkan dipaku pada batang pokok usang.

Idea paling mudah dalam penjelmaan ialah penciptaan kotak pasir. Dalam tayar besar untuk menuangkan pasir ke bahagian atas, di pusat untuk memasang payung pantai. Pada waktu malam, payung dan mengeluarkan penutup kotak pasir khemah, dan bahawa ia tidak terbang dengan nafas angin, di tepi tayar untuk skru skru, dan khemah untuk membuat gelung.

Lihatlah betapa positifnya katil bunga yang digantung kelihatan seperti burung nuri. Tayar dipotong dengan jigsaw, dan mengikut tanda permulaan ia dicat dengan cat fasad.

Di lubang-lubang tayar dipotong sepanjang lebar payung yang dilipat, anda boleh cuba untuk mengambil langsir besar dan membetulkannya pada tayar. Supaya tayar tidak bergerak di sekeliling ruangan, pasangkan kaki kayu itu.

Idea yang bagus untuk mewujudkan kolam taman. Lubang digali dengan saiz tayar, yang kedua diliputi dengan filem tebal, hos dengan air diturunkan di dalamnya. Di tepi tayar dipenuhi oleh pelbagai jenis batu rata, ditanam tumbuhan hygrophilous. Pada akhirnya, kolam dipenuhi dengan air. Keseluruhan proses mewujudkan kolam seperti itu boleh dipelajari dalam gambar di bawah.

Sangat bergaya kelihatan sedutan dari tayar, dihiasi dengan tali. Papan lapis ditumbuk ke permukaan tayar dengan saiz tayar itu sendiri, maka tali itu diambil dan terpaku pada sisi dan bahagian atas sedutan masa depan dengan bantuan gam. Keseluruhan proses membuat puffin dibentangkan dalam gambar di bawah.

Dan bagaimana anda suka lembangan basuh ini, sangat asli, bukan?

Kadang-kadang laman web ini tidak berada di permukaan rata, tetapi daun di bawah cerun ke bawah, supaya anda tidak peduli dengan konkrit, anda boleh menggunakan tayar yang tidak perlu dengan menguburkannya di cerun curam, membentuk langkah-langkah.

Sangat cantik ialah meja miniatur. Dan bagaimana untuk melakukannya sendiri, anda boleh belajar dengan mengkaji foto di bawah.

Pengrajin membuat dari tayar benar-benar tua benar-benar hiasan taman yang bergaya, di antaranya: angsa, ladybug, sapi, katak, mug teh, dll.

Cara membuat mata air dari tayar:

Bagaimana hendak membuat seorang utusan dari bas:

Hari ini kami menunjukkan kepada anda banyak idea mengenai apa yang boleh dilakukan dari tayar. Untuk taman, bahan yang lebih praktikal dan lasak sukar dicari, dan elemen taman yang luar biasa diperoleh - pemandangan! Kesimpulannya adalah mudah, di hadapan tapak pinggir bandar - tayar yang dipakai tidak boleh dibuang!

Kawan-kawan, ingat, di laman web kami "Keselesaan di Rumah" anda boleh melanggan untuk menerima pemberitahuan ulasan terkini, borang langganan terletak di bar sisi.

12 komen

Nah, kelas! Terutama ottoman dan meja kopi! Untuk kediaman musim panas atau taman - keputusan terbaik bagi zon berehat!

Flowerbeds, mungkin kita semua telah belajar untuk melakukannya, tetapi idea dan bentuk baru juga mengagumkan. Dan saya suka idea kolam mini, saya telah memikirkannya untuk jangka masa yang lama.

Kelas! Jika saya tiba-tiba bertanya apa yang boleh dilakukan dari tayar, saya hanya akan menelefon katil bunga!)))

Kelas ... hanya menakjubkan bagaimana orang bekerja fantasi ... keajaiban.

Apa yang menggembirakan! Saya suka banyak perkara. Saya tidak dapat menyenaraikannya. Saya melihat beberapa penjelmaan dalam kehidupan sebenar, tetapi sekarang saya telah melihat banyak idea asal. Hebat! Saya suka penemuan sedemikian).

sekali melihat pokok kelapa sawit ... sangat terkejut.

Saya ingin tahu - bagaimana untuk menghilangkan bau getah, jika anda menggunakan tayar di pedalaman?

Perlindungan pelindung jika anda tidak mahu cat. Glossy atau matte.

Hanya badai idea SUPER! mesti digunakan!

Alexey Olegovich, saya gembira kerana anda menyukai pemilihan!

Kecantikan adalah keindahan, tetapi hanya jika digunakan di luar rumah, kerana berapa banyak tayar ini dibebaskan dari bahan berbahaya ... Sedikit untuk orang yang mereka nafas di jalan raya dan dekat mereka.

Untuk taman permainan kanak-kanak sama sekali, kerana. Tayar sangat toksik terutamanya apabila dipanaskan di bawah matahari!

Palma secara amnya super!

Tambah komen Balas balasan

 • Rumah selebriti (45)
 • Nasihat Rumah (5)
 • Reka bentuk dalaman (304)
  • Peralatan bilik mandi (17)
  • Ruang tamu (30)
  • Hiasan (135)
   • Dengan Tangan Sendiri (82)
  • Bilik kanak-kanak (23)
  • Koridor dan dewan masuk (16)
  • Dapur (23)
  • Bilik tidur (30)
 • Landskap (21)
 • Bangunan Luar Biasa (8)
 • Pembaikan (51)
  • Dinding (25)
  • Seks (13)
  • Siling (13)
 • © 2013-20 ** Semua hak terpelihara. Menyalin bahan dari laman web Comfort di Rumah adalah dilarang.. Dasar Privasi.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  46 − 39 =