Lukis dapur dalam talian

Merancang dapur dalam talian: merealisasikan impian anda

Susun atur dapur perlu didapat secara bertanggungjawab. Adalah penting untuk memikirkan setiap perkara kecil, untuk dapat meletakkan banyak sifat-sifat fungsional di ruang dapur kecil. Lakukan sedemikian rupa sehingga penggunaan bilik adalah selesa dan mudah yang mungkin.

Organisasi yang kompeten di tempat makan dan bekerja, serta pemilihan peralatan rumah tangga dan set dapur yang sepatutnya adalah apakah rancangan tata ruang dapur.

Apa yang perlu anda ketahui mengenai perancang dapur

Kadang-kadang anda tidak boleh melakukan tanpa penjadual.

Seseorang yang tidak pernah mengalami program penjadual mungkin akan tertanya-tanya: "Bagaimana untuk memilih perisian yang tepat?" Dan ia dipilih bergantung kepada matlamat dan matlamat yang anda tetapkan sebelum ini.

Program yang paling asas boleh bekerja dengan satu tugas tunggal, set kemungkinan terhad. Pakej pelbagai fungsi boleh memenuhi keperluan pelanggan di mana-mana peringkat projek kerana adanya pilihan tambahan.

 • Anggaran ruang yang ada, dimensi tepat bilik dimasukkan, lokasi tingkap dan pintu, kehadiran gas dan air. Kesukaran yang boleh timbul pada peringkat ini adalah ketidaksamaan dinding dan lantai. Dalam kes ini nilai terendah diambil sebagai asas.
 • Hiasan dalaman bilik. Bahan-bahan itu sendiri dipilih, serta warna mereka, tekstur, pilihan gaya. Sumber kemungkinan pencahayaan semulajadi dan buatan dan juga lukisan dinding di dapur ditunjukkan.
 • Set dapur dan perkakas rumah. Pertama sekali, dimensi perabot dan fungsi: susunan laci dan pintu untuk perabot dapur, di mana mereka akan membuka. Bahagian kedua adalah pilihan penampilan luaran alat dengar, reka bentuk apron kawasan kerja, tekstur dan warna meja. Bahan untuk facades dipilih: pelbagai jenis kayu, plastik, kaca, dll. Pada masa yang sama, ketersediaan dan lokasi perkakas rumah ditentukan.
 • Aksesori, aksen, penciptaan keselesaan dan perabot rumah. Dapur menjadi ruangan di mana anda ingin hidup dan membuat: langsir pada tingkap, tuala dan potholder di kawasan kerja, pasu dan cenderahati di rak.

Perlu diingat bahawa perancang terutama itu berguna untuk melengkapkan dapur di kawasan kecil.

1

Walau bagaimanapun, walaupun membuat dapur di zakz tanpa program moden sangat diperlukan

Dapur penjuru adalah projek yang paling biasa di mana semua ruang yang ada berjaya digunakan. Reka bentuk dapur dengan kehadiran beberapa kawasan berfungsi, termasuk kaunter bar - pilihan yang sangat baik untuk bilik yang luas. Terdapat peraturan segitiga kerja, yang membayangkan pembahagian dapur menjadi tiga bahagian: peti sejuk, dapur dan sink.

Untuk kerja, anda boleh memilih perisian dalam talian atau luar talian:

 1. Pilihan pertama adalah ideal sesuai untuk pemilihan perabot yang cepat dan lokasi yang kompetennya.
 2. Yang kedua jenis program membayangkan pendekatan yang lebih bijak, mereka mesti dimuat turun dan dipasang pada komputer.

Program ini digunakan oleh kedua-dua pemula dan profesional

Pakej kitaran penuh yang kuat dengan kefungsian yang mengagumkan, yang direka khusus untuk mereka bentuk dalaman dapur. Termasuk banyak pilihan yang diperlukan, dari menyusun alat dengar untuk memilih skema warna dapur. Selepas anda menetapkan semua parameter utama dapur, pereka membolehkan anda membuat keputusan mengenai reka bentuk dan reka bentuk bilik, warna dapur dan gabungan warna. Akhirnya, anda boleh memilih perabot dapur.

Bagaimana untuk mencipta set ringkas dalam Draw Dapur lihat dalam video kami:

Cip program adalah realisme yang luar biasa daripada imej, kain, bahan, warna.

3 evolusi cad tidak mempunyai sokongan bahasa Rusia, tetapi tetap intuitif

Ciri pereka dalam pemilihan tekstur yang teliti. Ia sesuai untuk pelanggan yang ingin memodelkan fasad dan menamatkan dapur.

PRO 100 - salah satu program yang paling popular

Perisian universal dengan banyak pilihan yang membolehkan anda merekabentuk dengan kejayaan yang sama reka bentuk dapur kecil dan ruang makan sebuah desa desa. Modul dicipta semula dari awal.

Pilihan yang sangat baik untuk menetapkan dapur sendiri, yang dibuat untuk pesanan.

Sempurna menjimatkan masa dan cepat memenuhi keperluan perancang dalam talian klien.

Tonton tutorial video mengenai cara untuk bekerja di penjadual:

Dapur Ikea adalah mudah dan berfungsi, yang membantu dengan cepat memasang satu set modul

Tinjauan dapur yang paling popular Ikea di sini.

Kelebihan program ini adalah bahawa anda boleh memastikan - semua butiran pedalaman adalah benar, mereka dijual ke kedai dengan parameter dan warna yang sama yang ditunjukkan dalam projek.

Kebaikan dan keburukan dapur Ikea dalam video kami:

Mengingatkan permainan, tetapi juga salah satu perancang yang sederhana

Perisian bahasa Rusia ini membolehkan anda membuat reka bentuk permukaan dengan minimum tetapan dan tanpa melukis butiran dan invois.

Pasti tidak sesuai untuk pelanggan yang memerlukan susun atur dalaman yang teliti. Program ini boleh didapati secara percuma.

Pilihan lain bukan perancang yang rumit

Hots boleh dilakukan seperti ini dengan cara yang lama

Ruang dapur mesti dizonkan. Sebaik-baiknya, terdapat lima zon tersebut:

 • kawasan memasak: zon ini termasuk dapur, oven;
 • Bilik makan zon: meja, bar;
 • kawasan basuh kereta;
 • kantin dan aksesori;
 • zon makanan.

Zon dan sistem penyimpanan peralatan dan perkakas dapur perlu reka bentuk mengikut tahap ergonomik. Instrumen yang paling kerap digunakan diletakkan di dalam kotak yang paling rendah. Objek, tanpa penggunaan harian, dikeluarkan sedikit lebih tinggi. Perkara yang digunakan untuk tujuan yang mereka maksudkan adalah sangat jarang, disimpan di kawasan yang sukar dijangkau. Sebagai contoh, kargo akan membantu meletakkan beberapa botol dalam ruang terhad.

Peralatan rumah idealnya terletak dengan cara yang boleh digunakan tanpa pergi. Tetapi jangan mengabaikan standard keselamatan: dapur tidak diletakkan berhampiran wastafel, dan peti sejuk dikeluarkan dari oven.

Untuk dapur adalah mudah, anda perlu mempertimbangkan beberapa peraturan

 • Apabila mereka bentuk, jangan lupa untuk mengambil kira pertumbuhan setiap ahli keluarga, untuk memilih ketinggian tepat set dapur;
 • Tentukan berapa banyak ruang kosong yang anda perlukan di dapur untuk hobi yang selesa.
 • Pertimbangkan faktor itu, sama ada anda kidal atau tangan kanan.
 • Pans boleh disimpan pada prinsip matryoshkas, ini akan menjimatkan banyak ruang.
 • Laci lebih baik daripada kabinet dengan pintu swing. Kotak mengambil sedikit ruang, mendapatkan objek daripada mereka adalah lebih mudah. Mekanisme lanjutan penuh membolehkan anda melihat semua perkara yang berada di dalam kotak itu, sejurus selepas pembukaannya.
 • Di dalam segitiga kerja tidak boleh bertindih dengan perabotnya.
 • Untuk kawasan kerja, pencahayaan yang berkualiti adalah penting: memasang sconce tambahan atau pencahayaan di bawah kabinet.
 • Untuk mengekalkan kesucian dapur, anda memerlukan apron kaca gelas atau seramik.
 • Sistem pengudaraan dan ventilasi yang baik adalah kunci kepada kesihatan dan kesegaran anda di dapur. Hud terletak tepat di atas dapur.
 • Bin itu sudah dekat, tetapi tidak kelihatan.

Jangan lupa tentang bahan yang berguna seperti panel palsu untuk dapur.

Lihatlah phytogallery dapur untuk memesan, kerana setiap daripada mereka dicipta pada salah satu perancang seperti:

Kelebihan utama pereka ialah mereka membantu membuat penyelesaian terbaik untuk dapur

Apabila merancang dapur, seseorang tidak seharusnya hanya berfikir tentang sisi estetik soalan itu. Bilik harus praktikal, mudah dan berfungsi.

Saya menggunakan reka bentuk untuk pembaikan di apartmen saya. Apabila mereka bentuk, kami menggunakan program Draw Kitchen. Ini adalah perkhidmatan yang sangat mudah (program), kerana anda boleh berfikir terlebih dahulu semua nuansa, melaksanakan semua keinginan dan idea anda. Juga ia membolehkan anda mengira segala-galanya, menyesuaikan sebarang dimensi (yang ditambah besar, kerana saya pemilik pertumbuhan yang agak kecil). Oleh itu, melalui reka bentuk, anda mendapat dapur impian anda.

Dapur Designer Online

Lukis dapur dalam talian. Bebas dan secara percuma!

Di hadapan anda adalah pereka dapur dalam talian yang paling moden. Dengan penjadual ini, anda boleh membuat projek 3D dapur terperinci dengan tahap visualisasi yang tinggi.

Simpan di rangkaian sosial anda pautan ke pembina, supaya tidak kehilangan:

Untuk kemudahan anda, kami telah menyediakan 4 projek siap sedia, berdasarkan mana anda boleh merancang dapur anda:

 1. tetapkan saiz bilik
 2. untuk mengatur perabot saiz yang diperlukan (kabinet, almari, kaunter bar, dll.)
 3. pilih skim warna
 4. simpan projek
 5. cari kos tepat dapur mengikut projek (butang "Pengiraan pesanan") *

Sebarang pertanyaan mengenai penjadual? Tulis di komen di bawah.

Alamat kami: Belarus, Minsk, ul. Nekrasov, 7-410

Cara menggambar dapur dalam talian sendiri: kajian semula program percuma

Walaupun masakan moden hari ini agak berbeza dari bilik, ia mempunyai nama yang sama dengan nenek kami, tetapi masih kekal di alam wanita. Setakat yang dilengkapi dengan lengkap dan dilengkapi, sikap anda terhadap dapur ditentukan. Teknologi moden membolehkan anda menggunakan dapur menggunakan program ini. Dan dengan bantuan seorang pereka dalam talian, mana-mana pemilik tanah boleh dengan mudah dan secara percuma menarik projeknya.

Program dalam talian akan membantu bukan sahaja untuk mengambil, yang sepadan dengan warna, tetapi juga untuk membuat lakaran susunan unsur-unsur perabot.

Dengan menggunakan pereka dalam talian, anda tidak berputar, setiap kali anda ingin mengubah susunan perabot, menambah atau mengubah elemen untuk menghubungi pereka, boleh dilakukan secara percuma dan cepat pada mana-mana peringkat projek. Dan cetak hasilnya dan pertimbangkan keputusan anda sekali lagi. Dan juga Anda boleh membuat beberapa projek secara percuma, dan pilihan terbaik untuk memilih majlis keluarga. Kerana pendekatan sedemikian akan memberi anda kebarangkalian minimum bahawa dapur baru akan mengecewakan anda.

Apakah perancang dapur dalam talian?

Ia adalah alat perisian yang dicipta untuk orang yang mempunyai pengetahuan komputer yang minimum. Walaupun tanpa kemahiran pembinaan, anda dapat dengan mudah memahami, dalam fungsi program. Kerana pereka dalam talian menggunakan teknologi paling maju dan dapat memenuhi sebarang keperluan pembeli moden. Walaupun kemudahan digunakan, program ini mempunyai tahap visualisasi 3D yang tinggi. Projek ini boleh dikumpulkan dan membuat pengiraan tanpa meninggalkan rumah. Dan juga tidak perlu memasang sebarang program pada komputer anda.

Pereka dalam talian memberikan pelanggan peluang seperti:

 1. Tetapkan dimensi bilik
 2. Susun perabot
 3. Pilih perabot saiz yang diperlukan
 4. Pilih skema warna
 5. Pilih jenis dan bahan fasad
 6. Simpan projek
 7. Akan berkongsi projek dapur masa depan anda dengan rakan-rakan melalui sosial. rangkaian

Mula merancang hari ini, dan selesai apabila inspirasi melawat anda sekali lagi. Oleh kerana projek itu diwujudkan, program ini akan mencipta senarai produk yang anda gunakan, dan membina imej tiga dimensi perabot dan elemen lain.

Apa yang perlu saya pertimbangkan ketika merancang dapur sendiri?

Menyusun dapur untuk seorang suri rumah yang baik adalah teka-teki yang serius. Untuk menjadikannya mudah dan selesa untuk dimasak, dalam kes reka bentuk diri, parameter berikut harus diambil kira dalam projek:

Dapur sepatutnya dapat menampung bukan hanya peralatan asas (peti sejuk, kompor, ketuhar gelombang mikro) tetapi juga teknik yang sering kita gunakan semua jenis mixers, toasters. Lagipun, penggunaan peralatan berteknologi tinggi boleh membebaskan seseorang dari kesusahan domestik. Apabila mereka bentuk perabot dapur, mudah untuk mengambil kira ruang tambahan untuk semua jenis benda kecil.

Mematuhi beberapa kaedah apabila mereka bentuk, anda boleh meningkatkan keselesaan dapur anda:

peraturan 1: Dalam projek ini, pertimbangkan kebiasaan anda (contohnya, jika anda suka memasak di dalam oven, akan lebih mudah bagi anda jika terletak di paras dada)

peraturan 2: Pertimbangkan bilangan orang yang akan menggunakan dapur, ini menentukan jumlah tempat duduk dan saiz meja.

rule3: Peraturan utama untuk lokasi perabot dapur, perkakas kebersihan dan kawasan fungsional adalah "segitiga kerja". Pengiraan adalah bahawa induk semang boleh tanpa halangan, membelanjakan sedikit usaha yang mungkin untuk bergerak dari peti sejuk ke dapur, dan dari dapur ke wastafel. Kerana ia akan membolehkan tuan rumah untuk mengurangkan beban fizikal dan meningkatkan produktiviti dan fungsi dapur.

Warna dan gaya adalah perkara pertama yang anda perlukan untuk membuat keputusan apabila anda membuat sendiri dapur. Reka bentuk yang dipilih dengan betul akan menjamin suasana hati bukan hanya pelayan wanita, tetapi juga semua ahli keluarga. Program ini akan menawarkan anda pilih dari pelbagai gaya:

 • Klasik
 • moden
 • Negara
 • Retro
 • Berteknologi tinggi
 • Minimalisme
 • eklektikisme
 • Scandinavian
 • Victorian
 • Provence
 • Loteng
 • Kolonial

Mana-mana pelayan wanita yang sangat menuntut boleh memilih gaya yang betul. Pilih gaya berdasarkan gaya hidup anda.

Satu tugas yang sukar adalah apabila memilih penyelesaian warna. Memilih warna di tempat pertama pertimbangkan saiz bilik. Dalam dapur kecil, warna pastel cahaya sesuai. Kerana warna gelap dan terang akan mengurangkan saiznya, mata letih dan menindas jiwa. Di dapur yang besar, gunakan warna gelap tepu, tetapi cairkannya dengan nada yang lebih ringan. Jika tidak, dapur akan kelihatan seperti premis bukan kediaman yang tidak selesa.

Dan yang paling penting, dan peraturan yang tidak berhenti-henti: Apabila anda bertindak sebagai pereka dapur anda, mula-mula menciptakan suasana yang selesa untuk diri anda sendiri, dan bukan objek kekaguman untuk orang lain.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 50