Membuat tangga di dalam gambar rumah persendirian – 314167.info

Membuat tangga di dalam gambar rumah persendirian

50 foto-variasi pendaftaran tangga ke tingkat dua

Mimpi setiap orang adalah kediaman moden, selesa dan berfungsi. Sebelum pemilik pangsapuri pelbagai peringkat atau rumah beberapa tingkat terdapat satu lagi tugas - untuk menyediakan pengangkutan yang mudah dan selamat di seluruh bangunan kediaman. Oleh itu, tangga ke tingkat dua bukan sahaja sesuai dengan konsep perumahan, melengkapkan bahagian dalam rumah, tetapi juga menjadi tambahan yang selamat, selesa dan berfungsi ke premis.

Pedalaman yang ideal dalam gaya Art Nouveau. Tangga ke tingkat dua siri SuperElegant, yang berharga daripada 108,904 rubel, dengan sempurna menekankan keunikan bilik.

Pemilihan jenis tangga secara langsung bergantung kepada ruang bilik.

 • Oleh itu, klasik berarak reka bentuk tangga, memerlukan banyak ruang. Walau bagaimanapun, ruang yang ditempatkan oleh tangga boleh digunakan oleh tuan-tuan yang giat sebagai ruang penyimpanan atau kabinet penyimpanan tambahan.

Tangga konkrit sempurna sesuai dengan pedalaman moden.

 • Tangga spiral, yang mengambil ruang minimum yang berguna, mempunyai ketara bagi nuansa keluarga. Pertama, walaupun dengan peralatan lengkap, reka bentuk tangga lingkaran agak traumatik. Kedua, struktur tangga spiral sepenuhnya tidak termasuk kemungkinan pergerakan antara lantai objek besar dan dimensi.

Etno-gaya dalam tafsiran moden.

Varian pendaftaran tangga ke tingkat dua

Setelah memutuskan jenis tangga masa depan, perlu berhati-hati mempertimbangkan reka bentuknya. Oleh kerana tangga di dalam rumah adalah salah satu benda pertama yang kelihatan pada mulanya, ia harus sesuai dengan gaya umum pedalaman. Tangga yang indah ke tingkat dua di sebuah rumah persendirian - ini adalah tanda pertama rasa yang baik dari pemiliknya.

Gaya negara dalam tafsiran moden

Keistimewaan gaya klasik dianggap sebagai penghalusan, penggunaan bahan semula jadi (kebanyakannya mahal) dalam hiasan, banyak unsur hiasan.

Pilihan yang mahal, tetapi sangat berkesan untuk reka bentuk tangga dalam gaya klasik ialah gabungan marmar dan penempaan pada penamat.

Bahan yang digunakan untuk menghiasi tangga dalam gaya klasik:

 • Kayu (oak, beech, larch, dan lain-lain "bangsawan");
 • batu (terutamanya marmar, onyx, granit);
 • logam palsu.

Reka bentuk rumah yang sempurna dalam gaya klasik kelihatan mahal dan marah - pedalaman berada dalam warna cahaya, candelabrum, penyepit dan tangga cantik ke tingkat dua.

Oleh kerana pembuatan reka bentuk tangga sedemikian melibatkan penggunaan bahan-bahan yang mahal dan baik, ia akan sesuai untuk menggunakan perkhidmatan pereka. Dalam kes ini, beberapa projek tangga yang indah akan dicadangkan ke tingkat dua, dengan mengambil kira semua tawaran tersenarai pelanggan dan gaya reka bentuk reka bentuk dalaman sebuah rumah persendirian.

Tangga ke tingkat dua diperbuat daripada kayu dengan ukiran tangan - klasik dari genre itu.

Salah satu pilihan ialah dengan murah (dengan harga) melengkapkan rumah anda dengan tangga yang indah ke tingkat dua, dalam gaya klasik, akan menggunakan projek siap yang ditawarkan oleh pakar kami. Hanya cukup untuk memohon pengukuran dan penciptaan projek 3D pada pengiraan yang ditentukan oleh zamerschikom.

Tangga yang ideal untuk pedalaman klasik.

Pakar syarikat kami "Stairs Master", yang terletak di Moscow, akan melakukan segala-galanya dengan cepat, cekap dan paling penting - murah.

Tahap satu penerbangan selesai ke tingkat dua siri "Duet" dengan langkah oak dan unsur-unsur palsu dalam bentuk sisipan di pagar akan dikenakan biaya 75 136 rubel tanpa pemasangan

Pada bingkai logam prefabrikasi struktur tangga, yang menyediakan kestabilan yang diperlukan dan memudahkan pergerakan, langkah-langkah bahan terpilih dilampirkan, pagar dihiasi.

Tangga yang indah ke tingkat dua dengan bingkai logam dan langkah-langkah bic kelihatan bagus dan kosnya murah, harga reka bentuk sedemikian 108277 rubel.

Salah satu elemen penting dari tangga, yang dibuat dalam gaya klasik, adalah pegangan tangan. Ia adalah sebahagian daripada reka bentuk tangga yang membolehkan anda mematuhi klasik klasik yang megah.

Sebagai tambahan kepada set standard elemen hiasan dari pagar tangga, ia mungkin membuat dan memasangnya mengikut reka bentuk individu. Oleh itu, harga satu rak hiasan bermula dari 1159 rubel.

Tangga dalam gaya moden dicirikan oleh bentuk geometrik lekonik, gabungan bahan non-standard, kehadiran minimal dekorasi.

Di sini terdapat tangga di dalam gaya Art Nouveau berfungsi sebagai tambahan yang luar biasa di pedalaman sebuah rumah persendirian. Kos pembinaan berbeza-beza antara 120-180 ribu rubel dan bergantung kepada bahan penamat yang digunakan.

Bahan yang digunakan untuk menghiasi tangga ke tingkat dua dengan gaya moden:

Reka bentuk yang luar biasa dari pagar mencerahkan keterukan dan mencairkan minimalisme pedalaman.

Dalam pedalaman moden, tangga boleh menjadi elemen hiasan utama di sebuah rumah persendirian.

Rekaan tangga klasik dengan podstupennikov yang dihiasi harmoni sesuai dengan interior moden rumah.

Kaca, dalam pedalaman moden, digunakan bukan sahaja untuk melengkapkan rel tangga, tetapi juga dapat menjadi bahan utama untuk menghias tangga.

Tangga kaca tanpa berat.

Garis geometri licin, kekurangan elemen hiasan, "menggelegak" gambaran keseluruhan - ini adalah nuansa tersendiri bagi pedalaman moden.

Tangga siri Evols sempurna sesuai ke pedalaman rumah peribadi, dihiasi dengan gaya moden. Harga tangga oak ialah 75 ribu rubel. Sebuah tangga dengan tangga beech akan menelan kos lebih daripada 10 ribu rubel.

Salah satu peraturan untuk memilih tangga yang indah untuk sebuah rumah persendirian, pondok atau pangsapuri pelbagai peringkat adalah gabungan warna di pedalaman. Warna tangga ke tingkat dua harus harmoni dengan warna perabot atau skema warna utama bilik.

Murah dan berkesan melengkapkan bilik dengan tangga yang indah ke tingkat dua siri Prestige. Kos pembinaan bermula dari 47160 Rubles.

Moden - salah satu daripada gaya dalaman yang paling biasa, jadi pakar kami mencipta siri reka bentuk tangga khas dengan nama yang sama "Moden", yang mana akan sesuai dengan mana-mana, walaupun reka bentuk yang paling rumit dari sebuah rumah persendirian.

Harga tangga (180 darjah) ke tingkat dua, siri "Moden", bermula dari 125,262 rubel.

Tangga yang dibuat oleh pakar kami menghiasi bukan sahaja rumah persendirian, tetapi juga kafe.

Menaiki tangga ke tingkat dua siri "Moden", dipasang di sebuah kafe kecil, sesuai ke dalam sebuah institusi dengan gaya yang sama. Kos pembinaan - dari 120030 Rubles.

Terima kasih kepada reka bentuk, kini walaupun tangga konkrit ke tingkat dua tidak kelihatan rumit.

Tangga konkrit di pedalaman moden.

Varian reka bentuk asal tangga ke tingkat dua

Imajinasi tanpa had pereka dan pemilik pangsapuri dan rumah pelbagai tingkat, membolehkan anda membuat dan menghiasi reka bentuk tangga yang benar-benar unik dan asli.

Tangga dari siri SuperElegant, bernilai 108,904 rubel, kelihatan baik di pedalaman loteng.

Pembinaan tangga digunakan bukan sahaja untuk bergerak antara lantai, tetapi juga untuk penambakan visual dan fungsi kawasan bilik. Pakar syarikat "Stairs Master", yang terletak di Moscow, menyediakan projek asal yang dipanggil "Bilik tidur tiga tingkat" dan berjaya melaksanakannya.

Tangga "Elegant" siri, dipasang di bilik tidur, membahagikan bilik ke beberapa zon. Harga reka bentuk sedemikian ialah kira-kira 51 321 rubel.

Untuk membuat tangga ke lantai kedua harmoni sesuai ke dalam ruang dalaman, rupa dan reka bentuknya dipikirkan bersama dengan keseluruhan reka bentuk bilik.

Interior dalam gaya negara: langkah-langkah, jubin dan balok di siling dibuat dalam skema warna tunggal. Cantik dan tidak ada yang berlebihan!

Jika rumah itu mempunyai anak-anak, tangga boleh digabungkan dengan bukit.

Melangkah tangga seperti itu kepada anak-anak akan menjadi keseronokan!

Jika ketinggian lif kecil, banyak kemungkinan timbul untuk mengubah reka bentuk tangga dengan cara yang asal.

(Reka bentuk tangga sedemikian benar-benar unik dan menyerupai rak buku, yang mana boleh diletakkan di sana.)

Mereka yang ingin keaslian di pedalaman, tangga boleh menjadi tumpuan.

Kemuncaknya boleh menjadi seperti reka bentuk itu sendiri.

Tangga sedemikian dalam gaya moden, sesuai untuk pedalaman minimalis atau berteknologi tinggi.

. dan bahagiannya yang berasingan.

Ruang di bawah langkah-langkah masih boleh digunakan sebagai rak buku.

Pencinta seni abstrak akan menghargai reka bentuk tangga ini ke tingkat dua.

Tangga reka bentuk luar biasa.

Teknologi moden membolehkan anda melihat lebih luas di sempadan yang tersedia. Oleh itu, tangga ke lantai dua kaca, kayu atau batu, dipasang pada bolt, nampaknya digantung di udara.

Tangga dengan bentuk langkah yang luar biasa menyegarkan kawasan pedalaman.

Idea untuk kegunaan fungsian ruang underbrush

Kerana tangga di dalam rumah memakan banyak ruang, tuan rumah yang giat, cuba memerah maksimum keluar dari ruang yang diduduki. Berikut adalah beberapa contoh-contoh yang baik:

 • Ruang underbrush berfungsi sebagai bingkai untuk kabinet dan almari pakaian;

Tangga dalam reka bentuk "total wite", di mana kabinet dipasang - secara ergonomik dan menarik!

 • di perpustakaan atau kajian, tangga ke tingkat dua boleh menggantikan sebahagian tangga;

Penyelesaian yang sempurna untuk masalah dengan tangga di pejabat dengan perpustakaan besar. Tangga tidak lagi diperlukan!

 • di tangga, ditutup pada semua sisi oleh dinding, di bawah langkah-langkah yang anda boleh masukkan di dalam laci untuk menyimpan barang-barang;

Itulah cara untuk menyelesaikan soalan - di mana untuk meletakkan kasut luar musim?

 • ruang di bawah tangga cukup sesuai untuk memasang peralatan muzik, TV;

Di dalam sebuah bilik besar, ia sesuai untuk mengisi ruang bawah tanah dengan rak untuk perkara kecil dan peralatan.

 • di dapur, di bawah tangga, anda boleh membina peralatan dan kabinet yang diperlukan, dengan itu melegakan ruang bilik;

Almari yang dipasang di bawah tangga di dapur dapat membantu menjimatkan ruang.

 • di bawah tangga anda boleh meletakkan koleksi wain, membuat bilik bawah tanah wain yang indah dengan pencahayaan;

Penyelesaian asal untuk pembuat wain.

 • di bawah tangga akan menjadi tempat yang baik untuk kesendirian dan bersantai;

Di tempat yang selesa anda boleh tidur, membaca buku atau menonton TV.

 • di bawah tangga ke tingkat dua, anda boleh meletakkan bilik persalinan peribadi atau salon kecantikan kecil untuk separuh kedua

Seorang wanita di bawah tangga boleh meletakkan bilik persalinan peribadi atau studio kecantikan.

 • menyusun pejabat peribadi atau sudut internet;

Mereka yang tidak mempunyai ruang yang cukup untuk pejabat swasta - ruang di bawah tangga akan mencukupi.

 • ruang di bawah tangga adalah tempat yang sangat baik untuk mengatur bilik dobi atau menyeterika;

Boleh jadi pantry, kajian atau cucian.

 • pencinta buku, anda boleh mengatur ruang baca di bawah tangga;

Di bawah tangga akan menjadi tempat yang baik untuk membaca dan melihat surat-menyurat.

Tangga yang indah ke tingkat dua di sebuah rumah persendirian - ulasan foto

Rumah »Rumah persendirian» Tangga yang indah ke tingkat dua di sebuah rumah persendirian - ulasan foto

Hari ini, orang sering membina rumah swasta dua tingkat, yang sesuai untuk kedua-dua plot besar dan kecil. Sememangnya, untuk menggabungkan dua peringkat di dalam rumah, anda perlu tangga yang selesa dan cantik ke tingkat dua. Moden dan klasik, lurus dan skru - dalam artikel ini kami cuba mengumpul penyelesaian yang paling bergaya untuk setiap rasa. Di bawah ini anda boleh menghargai bahan dan bentuk yang berbeza, serta jenis hiasan dan tangga pencahayaan di rumah peribadi. Jangan lupa untuk menyimpan idea terbaik untuk diri sendiri!

Apa yang boleh menjadi reka bentuk tangga di sebuah rumah persendirian?

Tangga yang indah boleh membuat bahagian dalam lantai pertama yang hebat dan unik. Bahan berkualiti, handrails elegan, pencahayaan dan hiasan, tentu saja, sangat penting. Tetapi perkara pertama yang perlu dipertimbangkan apabila anda memilih reka bentuk tangga di dalam rumah ialah bentuk atau bentuk reka bentuknya. Sehingga kini, anda mempunyai pilihan ini:

 • Tangga klasik atau lurus, yang boleh dipasang dalam beberapa "rentang" 9raquo ;;
 • Skru tangga ke tingkat dua;
 • Langkah-langkah terapung;
 • Bentuk unik yang dibuat untuk memerintahkan.

Tangga klasik atau langsung di sebuah rumah persendirian mengambil banyak ruang, tetapi ia sangat mudah, dan ruang di bawahnya boleh diduduki oleh kabinet atau perabot lain.

Langkah-langkah terapung dilekatkan ke dinding dengan bantuan pengikat yang tidak dapat dilihat pada bolt tugas berat. Tangga seperti itu juga boleh dilengkapi dengan pegangan tangan dan pencahayaan, di samping itu mereka memberikan penampilan pedalaman yang sangat percuma dan mudah. Pilihan yang sangat tidak menggembirakan!

Tangga spiral ke tingkat dua - 5 gambar di pedalaman

Untuk rumah persendirian dengan lorong padat, tangga spiral ke tingkat dua adalah penyelesaian yang paling berkesan. Sebenarnya, mereka membantu untuk menjimatkan ruang di mana-mana ruang, jadi mereka dipasang di ruang tamu, loteng, dan lain-lain. Seseorang dapat mencari mereka tidak mudah untuk mengangkat, dan seseorang akan gembira dengan keturunan yang bergembira . Dalam apa jua keadaan, tangga, logam, tangga spiral kayu dan kayu sangat popular hari ini.

Juga baca: Bilik rahsia dan petikan di rumah - 25 idea terbaik

Selepas anda memutuskan pada borang, anda boleh menyempitkan sempadan carian lebih, menentukan reka bentuk pilihan tangga di rumah persendirian. Nikmati idea dan contoh dengan gambar!

Kabinet di bawah tangga di rumah persendirian - gambar dengan contoh

Saiz dan kapasiti kabinet di bawah tangga ke tingkat dua bergantung pada sudut kecondongannya. Yang curam itu, yang lebih sempit almari. Di rumah persendirian, ia boleh digunakan sebagai almari pakaian, pantri atau penyelesaian hiasan dengan rak terbuka untuk hiasan.

Tangga pencahayaan yang indah di dalam rumah - 6 gambar

Pencahayaan tangga di rumah persendirian memainkan peranan yang sangat penting. Tidak ada yang benar-benar mahu tersandung di dalam gelap dan terbang kepala ke belakang? Cara moden yang terbaik untuk menyerlahkan tangga ke tingkat dua termasuk lampu dinding, serta lampu sorot dan jalur LED, yang dibina sedekat mungkin dengan langkah-langkah. Kami mencadangkan anda untuk menilai pilihan bergaya dalam foto!

Kami memilih pagar untuk tangga di rumah persendirian

Untuk beberapa waktu, pagar keluar dari fesyen, tetapi sekali lagi mula kembali. Salah satu sebabnya ialah gelas dan pagar fesyen yang tidak dapat dilihat dengan bolt, yang kelihatan sangat kemas dan mudah digabungkan dengan apa-apa bahan. Mereka kelihatan sangat mengagumkan di pedalaman moden sebuah rumah persendirian, serta gaya loteng dan gaya industri yang popular.

Untuk reka bentuk klasik dan kesan mewah, penyelesaian terbaik masih merupakan pagar kayu yang palsu dan terukir untuk tangga. Berikut adalah beberapa gambar.

Bagi penamat hiasan tangga di rumah, semuanya di sini sangat mirip dengan dewan: anda boleh menambah apa-apa, sekiranya ia tidak mengganggu laluan itu. Pasu lantai, lampu, lukisan dan relung dengan dekorasi adalah cara yang bagus untuk membuat tangga dengan bahagian yang selesa di pedalaman rumah anda. Jika tangga sempit dan ketat, maka ia boleh dihiasi dengan jubin atau permaidani lembut.

Bahan apa yang digunakan untuk tangga interstore?

Untuk hari ini, bahan-bahan untuk tangga yang popular adalah seperti:

 • Kayu;
 • Batu elit (termasuk marmar);
 • Logam (termasuk tangga palsu di dalam rumah);
 • Konkrit;
 • Kaca, dsb.

Yang paling tahan lama dan mewah dari mereka, tentu saja, adalah batu. Tetapi dia tidak akan menggembirakan kamu dengan harganya, dan tidak di dalam setiap rumah persendirian seperti itu akan sesuai. Tangga kayu ke tingkat dua selalu menjadi permintaan dan kasih sayang di kalangan pemilik rumah. Mari kita mengenali mereka dengan lebih baik!

Tangga kayu ke tingkat dua - 7 gambar di sebuah rumah persendirian

Tangga kayu boleh menjadi hiasan dari kedua-dua kediaman moden dan klasik. Dengan satu-satunya perbezaan - di rumah-rumah moden dan minimalis, mereka ditambah dengan tangan yang nipis, hampir tidak dapat dilihat, sedangkan di pedalaman klasik, rel yang terbuat dari kayu atau besi tempa lebih kerap digunakan. Lihatlah gambar untuk melihat bagaimana terdapat tangga kayu ke tingkat dua!

Juga baca: Rumah kayu moden - fasad dan foto terbaik

Tangga logam di pedalaman rumah

Hari ini, tangga logam sangat popular di semua rumah persendirian, kerana ia memberikan penampilan yang padat, pemasangan mudah dan kos yang agak rendah. Dengan langkah-langkah kayu hangat mereka sempurna!

Tangga di rumah persendirian - foto

Kami suka konkrit untuk serba boleh - dengan itu tangga ke tingkat dua memperoleh bentuk yang paling tidak dapat difikirkan dan menggelegak. Pada masa yang sama, ia adalah pilihan yang murah, yang meminjamkan dirinya dengan hiasan sendiri. Sila ambil perhatian bahawa tangga konkrit yang tidak dicat di rumah adalah kejutan musim, yang menjadi popular terima kasih kepada fesyen loteng. Mari kita dedikan foto terakhir untuk hari ini. Terima kasih kerana membaca Dekorin!

Pendaftaran tangga di rumah persendirian

Selalunya, sebuah rumah persendirian terdiri daripada dua atau lebih lantai, jadi bahagian penting dari susunannya adalah tangga. Ia bukan sahaja memenuhi fungsinya, tetapi juga berfungsi sebagai elemen hiasan, melengkapkan gaya pedalaman. Tangga berbeza dalam pelaksanaan dan lokasi mereka.

Tangga tangga rumah peribadi boleh diwakili, seperti yang dilihat dalam gambar, dengan tiga jenis utama: skru, reka bentuk pada bolt atau perarakan.

Komponen utama adalah:

 • Langkah-langkah yang merangkumi bunga mendatar dan sokongan menegak - riser;
 • Kosovures, yang merupakan rasuk yang menyokong langkah-langkah dari bawah;
 • Rak atau baut, yang merupakan elemen untuk langkah-langkah pengikat;
 • tali, yang menyokong rasuk dari hujung, dan juga dari bawah;
 • pagar, melindungi struktur dari sisi.

Foto menunjukkan bahawa bahan untuk tangga tangga boleh berfungsi sebagai logam atau kayu, batu semula jadi atau buatan, serta kaca. untuk unsur-unsur lawan pedang (rak, pagar, bar atau handrails) boleh dibuat daripada kayu, marmar, besi tuang atau gangsa. Di sini banyak bergantung pada gaya tangga dan bahagian dalam rumah keseluruhannya.

Reka bentuk dan pemasangan struktur sedemikian di rumah persendirian mesti didekati dengan prinsip umum untuk pembinaan. Untuk semua langkah-langkah adalah saiz yang sama seperti lebar dan tinggi, anda perlu untuk betul membuang saiz rentang, menghasilkan pengiraan yang tepat perarakan, platform, sudut dengan satah lantai. Jika nilai ini terlalu tinggi, keturunan tangga akan menjadi tidak selesa atau bahkan berbahaya, terutamanya apabila melakukan perkara dimensi. Pakar mengesyorkan untuk mengekalkan sudut ini dalam lingkungan 45-48 darjah.

Juga, apabila merancang penerbangan tangga untuk memastikan keselamatannya, pembina tidak mengesyorkan penggunaan jubin. Mengandungi langkah-langkah, mereka meningkatkan risiko jatuh apabila orang bergerak.

Keselamatan keseluruhan struktur dicapai dengan memerhatikan kriteria penting berikut:

 • Kapasiti beban galas struktur hendaklah tidak kurang daripada 300 kg setiap 1 meter persegi dari peringkat;
 • bahan-bahan yang digunakan dalam pembinaan mesti semestinya tidak mudah terbakar (walaupun ia adalah pokok, ia mesti dirawat dengan impregnasi khas);
 • Permukaan licin atau cerun langkah tidak dibenarkan;
 • adalah perlu untuk mengamati hubungan yang tepat dalam parameter langkah-langkah;
 • Ketinggian handrail harus 80-85 cm, lebar langkah-langkah - 20-30 cm;
 • jika terdapat kanak-kanak kecil dalam keluarga, selang maksimum antara balusters hendaklah 15 cm.

Walaupun untuk pergerakan selamat dalam reka bentuk tapak pembinaan adalah berfaedah untuk menyediakan sumber pencahayaan tambahan.

Mungkin setiap pemilik bermimpi tentang keindahan dan pada masa yang sama kemudahan reka bentuk ini. Oleh itu, dalam perkiraan, ia adalah perlu untuk mengambil kira ketinggian bilik, saiz siling niche untuk memilih bilangan optimum peringkat dan betul mengira lebar kepada ketinggian.

Lebar setiap langkah bukan sahaja dapat menampung kaki manusia. Berjalan di atas mereka kaki penuh, dan bukan hanya kaus kaki, saya ingin semua orang. Ketinggian mengikut norma-norma tidak boleh melebihi 17 cm. Pengiraannya bergantung pada sudut di mana struktur terletak pada satah lantai, dan pada dimensi bilik.

Sekiranya rumah itu didiami oleh warga tua, adalah penting untuk menjaga keselesaan mereka. Lagipun, sukar untuk mengatasi tahap tinggi. Optimal untuk kes ini dianggap tidak lebih besar daripada 12-15 cm.

Struktur kayu yang sangat selesa, mereka dapat dilihat dalam foto. Bahan ini, tidak seperti batu dan logam, tidak sejuk ke sentuhan. Langkah-langkah dalam kayu tidak boleh dilindungi. Benar, reka bentuk ini memerlukan impregnation khas, lukisan atau varnishing.

Pilihan terbaik untuk pencahayaan tangga tentu saja, semulajadi. Tetapi jika tidak, anda boleh melakukan segala yang mungkin untuk kemudahan:

Reka bentuk dan reka bentuk struktur harus menyokong koridor dalaman di lantai. Dan untuk membawa mereka kehangatan, keselesaan dan suasana istimewa boleh, seperti yang dilihat dalam foto, pasu bunga atau permaidani yang berlainan. Dengan cara ini, anda boleh mengubahnya secara berkala jika anda ingin menyegarkan kawasan pedalaman.

Tangga yang baik adalah kebanggaan pemilik. Oleh itu, untuk menjaga susunannya adalah dengan tanggungjawab maksimum, sehingga hasilnya menyenangkan kepada estetika dan kenyamanan.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 17 =