Papan papan parket – 314167.info

Papan papan parket

Walnut Amerika: parket, papan besar. Laminate "walnut Amerika"

Walnut Amerika berbeza dari kayu jenis lain dengan kerumitan corak. Inti spesimen muda mempunyai warna kelabu-coklat. Kayu dirawat mempunyai warna coklat gelap dengan noda berwarna-warni. Terima kasih kepada corak yang unik, walnut Amerika adalah pilihan terbaik untuk penjelmaan idea reka bentuk yang berbeza dalam reka bentuk dalaman. Sebagai penutup lantai, lamina, parket atau papan besar, yang dibuat dari bahan ini, sering digunakan.

Walnut Amerika tidak takut perubahan suhu, kelembapan, tidak meledingkan, tidak membentuk retakan. Bahan ini mudah diproses: ia adalah tanah, dipotong, terpaku, dipernis, digilap. Ketumpatan produk yang dibuat daripadanya adalah 600-650 kg setiap 1 m 3, dan kekerasan - 5 kg setiap 1 m 3. Penutup lantai dari jenis kayu ini mewujudkan dalaman yang mahal dan unik.

Papan tunggal, yang mempunyai alur pada empat sisi dan dimensi yang jelas, dipanggil besar-besaran. Ia berbeza dalam dimensi yang besar. Dimensinya berbeza-beza: panjang 0.5-3 m, lebar 10-20 cm, ketebalan 18-22 mm.

Dari kayu seperti walnut Amerika, papan besar dihasilkan dalam tiga jenis - pilih, sifat dan negara. Mereka berbeza di antara mereka dalam bentuk gambar, bilangan dan saiz knot. Kepada gred "Select9raquo; rujuk tekstur papan seragam yang dipilih tanpa retak dan kecacatan. Mungkin ada simpulan dengan diameter kecil di dalamnya. Dalam kategori "Natur9raquo; mungkin sapwood, kemasukan asing. Diameter knot di papan tidak boleh melebihi 4 mm. Berbanding dengan "Select9raquo; ia kelihatan lebih gelap, lebih semula jadi. Jenis yang paling semula jadi adalah papan kategori "Country 9raquo;, di mana terdapat banyak diameter yang berbeza dari knot, retak, sapwood dan kecacatan lain.

Bahan tersebut mempunyai beberapa kelebihan. Kelebihan yang paling asas dari papan besar dari walnut Amerika adalah kegawatannya. Lantai kayu, diperbuat daripada bahan ini, mesra alam, hypoallergenic, mempunyai tekstur asli, struktur semula jadi dan aroma kayu. Papan "walnut Amerika" mempunyai banyak tonalities, yang memungkinkan untuk menggunakannya untuk pelbagai penyelesaian reka bentuk.

Papan besar-besaran mempunyai sifat penebat haba, rintangan kelembapan dan penentangan terhadap perubahan suhu, ia tidak boleh cacat. Lantai kayu akan berlangsung selama bertahun-tahun. Ketebalan lapisan kerja adalah 8 mm, yang memungkinkan untuk mengemas kini dengan mengisar banyak kali.

papan parket (walnut Amerika) adalah struktur multilayer di mana lapisan bawah diperbuat daripada kayu halus murah atau batu-batu yang lain, dan kacang atas terdiri daripada kayu berharga. Ia mempunyai warna perang kelabu atau coklat gelap, corak bertekstur kasar kasar dan bersinar pearlescent. Papan lantai parket yang diletakkan di dalam bilik, secara lahiriah tidak berbeza dari papan besar. Lantai tersebut jauh lebih murah daripada parket semulajadi dan lebih tahan terhadap perubahan suhu dan kelembapan. Ia digunakan dalam pelbagai penyelesaian gaya.

Saya harus mengatakan bahawa pereka sangat popular dengan bahan seperti walnut Amerika. Papan satu daun mempunyai serong. Lapisan atasnya terdiri daripada kayu padu. Ulasan cemerlang daripada pengguna menerima papan parket seperti itu. Walnut Amerika adalah bahan semula jadi dengan kekuatan yang tinggi, tahan terhadap ubah bentuk dan rintangan haus, yang membolehkan ia mengekalkan penampilan yang sangat baik selama bertahun-tahun.

Lapisan atas papan parket dua dan tiga jalur terdiri daripada kepingan kayu tanpa chamfer dan meniru parket sekeping. Salutan ini dicirikan oleh sifat estetika, ketahanan, daya bersahaja dalam operasi, keramahan alam sekitar. Ia mengekalkan haba dengan baik, menyerap bunyi bising, tidak menarik debu. Dihargai untuk kepraktisan dan keasliannya.

Papan parket dari walnut Amerika ditutup dengan beberapa lapisan varnis berteknologi tinggi, yang mempunyai resipi yang unik. Salutan ini melindungi permukaan papan dari kelembapan, calar, dan penapis UV yang hadir di dalamnya mengelakkan matahari daripada mempengaruhi pokok itu. Parket ini sesuai untuk kedua-dua pedalaman di apartmen, dan di pejabat.

Papan parket dua lapis disertai dengan kaedah alur alur. Ia tidak disyorkan untuk meletakkannya di lantai yang dipanaskan.

Papan parket tiga lapisan boleh dipasang di dalam bangunan dengan cara terapung, yang tidak memerlukan penggunaan gam, kuku atau staple. Ia mesti dipasang pada substrat. Diperbuat daripada bahan seperti walnut Amerika, papan dibentangkan pada asas yang disediakan. Sebagai asas, papan lapis tahan kelembapan digunakan, lembaran yang diletakkan sedemikian rupa sehingga lipit tidak bertepatan. Sekiranya semua peraturan peletakan diperhatikan, parket akan bertahan sehingga 35 tahun.

Laminate "walnut Amerika" merujuk kepada kelas ke-33 rintangan haus. Ciri-ciri teknikal membolehkan anda meletakkannya di rumah individu, serta di premis awam. Laminate "walnut Amerika", warna yang boleh berwarna coklat kelabu atau coklat gelap, sangat mirip dengan papan besar.

Hayat perkhidmatan lantai ini (dengan beban tinggi) adalah enam tahun, dan pada keamatan yang lebih rendah ia akan bertahan lebih lama. Panel berlaminasi tahan lama, tidak takut kerosakan mekanikal, mereka tahan terhadap persekitaran yang agresif.

Setiap panel mempunyai chamfers berbentuk V, yang boleh sama dengan warna yang sama dengan permukaan papan, atau lebih kontras. Bevel pada lamina ditutup dengan lapisan pelindung. Penutup lantai dihubungkan dengan kunci Wax-Stop. Dalam pengeluaran, mereka dilembutkan dengan lilin, yang menghalang pembengkakan lamina. Jenis lantai ini tidak digunakan untuk meletakkan lantai yang hangat, kerana lilin cair apabila dipanaskan.

Panel disertai dengan kunci yang hanya terkunci tanpa menggunakan gam. Peletakan lamela dibuat pada dasar rata dan bersih, ditutup dengan gabus atau substrat sifat yang serupa. Papan berlamina disusun dengan peralihan yang berbeza dalam setiap baris.

Lantai yang berkualiti tinggi di lantai dengan papan parket "American Walnut"

Untuk pengeluaran lantai, bahan berkualiti tinggi secara tradisional digunakan, mampu menanggung beban operasi yang intensif. Papan parket walnut dalam pelbagai pilihan adalah salah satu kedudukan utama. Pelapik lantai itu memancarkan haba semulajadi dan mempunyai penampilan cantik. Terima kasih kepada ini, suasana istimewa kehangatan dan keselesaan dicipta di dalam bilik, yang hanya disediakan oleh bahan semulajadi.

Papan parket dari walnut

Walnut Amerika dari kayu baka lain dibezakan oleh kecantikan dan kerumitan khas corak yang dibentuk. Intinya pada asalnya adalah warna coklat abu-abu yang cantik. Selepas rawatan, ia menjadi warna coklat gelap, yang berwarna dengan perceraian berwarna-warni. Walaupun maple Kanada mengandaikan kehadiran lapisan merah jambu yang khas.

Pilihan Warna

Terima kasih kepada kombinasi unik corak yang indah dan naungan yang unik, yang mempunyai kacang, parket berubah menjadi penutup lantai asal. Ia kelihatan cantik di pedalaman. Setelah memberikan keutamaan kepada bahan tersebut, mungkin dengan mudah melaksanakan apa-apa idea, memandangkan reka bentuk gaya bilik tertentu.

Perhatian sila! Nut Amerika pilih digunakan untuk pengeluaran papan kayu pepejal. Pengilang menawarkan parket, parket, serta laminate berkualiti tinggi.

Kekuatan yang tinggi dan jangka panjang lantai walnut Amerika disebabkan oleh ciri-ciri prestasi tinggi kayu yang digunakan untuk membuatnya. Untuk kayu itu adalah ciri:

 • Rintangan kepada turun naik suhu. Papan mengekalkan geometri mereka walaupun dengan perubahan mendadak dalam suhu udara;
 • Rintangan kelembapan, yang dengan ketara mengembang kawasan penggunaan papan yang dihasilkan;
 • Kestabilan geometri. Walaupun dengan kesan operasi yang tidak baik, penutup lantai dengan betul tidak menyusut atau jem;
 • Kebolehkerjaan yang baik. Selesai lembaga menggilap, kuku dan mengisar. Mereka terpaku dan dipernis;
 • Ketumpatan tinggi, serta kekerasan.

Tekstur ciri

Jenis sedia ada dengan pemotongan

Dalam proses pengeluaran, walnut Amerika mengalami penggeraan pelbagai jenis, dan oleh itu array boleh menjadi radial atau tangential. Bergantung pada jenis, papan boleh dibahagikan kepada sifat, pilih dan negara. Setiap jenis mempunyai ciri tersendiri yang mempengaruhi kos produk siap.

Memotong radial melibatkan memotong pokok di sepanjang paksi tengah. Akibatnya, untuk produk siap dicirikan oleh corak jenis yang sama, warna seragam dan kekurangan knot yang lengkap. Mereka tidak mempunyai keretakan dan kecacatan, mereka mempunyai kekuatan tinggi dan ketahanan terhadap ubah bentuk. Dokumen normatif membolehkan kehadiran simpul diameter kecil. Memandangkan ciri kekuatan dan panjang umur papan, nilai bahan yang ditandai dengan pilih adalah lebih tinggi daripada yang lain.

Pilih Walnut - kualiti sentiasa sempurna

Potongan Tangential melibatkan anjakan dari paksi tengah ke pinggir batang. Kaedah menggergaji membawa kepada fakta bahawa naungan kayu tidak seragam, dan papan mempunyai warna yang berbeza. Papan berbeza dengan keindahan alam semula jadi dan daya tarikan lukisan. Hasilnya, bahan siap mempunyai kos yang boleh diterima. Papan sedemikian ditandakan sebagai semulajadi dan negara.

Natur membolehkan sapwood. Diameter simpul tidak melebihi 4 mm. Sebagai perbandingan dengan pilih parket seperti yang dibuat dari walnut mempunyai naungan gelap yang kaya. Dia mempunyai corak semulajadi dengan beberapa heterogeneity, membolehkan anda menambah penutup lantai yang mewah dan beragam. Adakah papan sedemikian dalam 1.5, dan lebih banyak kali lebih murah daripada pilih.

Negara adalah perkiraan rupa kepada kayu semula jadi. Papan tersebut dibekalkan dengan sejumlah besar simpulan, retak, sapwood, serta kecacatan kecil lain. Kos bahan sedemikian kurang. Biasa untuk lantai yang diletakkan adalah keghairahan, kepelbagaian dan kecantikan semulajadi, yang hanya mempunyai kayu semulajadi. Bahan semacam itu boleh menjadi pilihan ideal untuk mana-mana rumah negara. Jika tempat pengeluaran bahan itu adalah Kanada, anda boleh bergantung pada kualiti tinggi papan yang dihasilkan.

Hayat perkhidmatan yang panjang dan ciri-ciri prestasi yang sangat baik dari kayu membolehkan banyak pengeluar menggunakannya dalam pembuatan parket, lamina dan papan besar di bawah tanda dagangan mereka. Pilihan warna yang luas dan kemungkinan menempah bahan pada harga yang optimum menjadikan lantai itu relevan bagi banyak pihak.

Hickory dicirikan oleh warna cokelat berwarna coklat terang dan terang. Dengan bantuannya, mudah untuk mewujudkan suasana ceria di mana-mana bilik. Teknologi khas memproses papan besar memberikan papan kesan penuaan dengan penyok artistik dan serif. Juga, bahan itu diasaskan, dan tepi jalur dibakar.

Rawatan itu dilakukan secara manual, dan oleh itu setiap plat mempunyai corak yang unik. Akibatnya, suasana istimewa diwujudkan, yang merupakan ciri istana kuno. Oleh itu, pilihan ini dipilih oleh mereka yang ingin melihat bahagian dalam semangat zaman dahulu. Bahan ini dibezakan oleh kekuatan luar biasa, keanjalan dan kelenturannya.

Walnut Brazil adalah jenis kayu yang jarang ditemui dengan tekstur yang unik. Warna papan berbeza dari ochrovo-yellow hingga coklat-coklat. Angka itu, yang terbentuk di atas papan, terdiri daripada urat-urat mottled dan jalur yang rumit. Bahan semacam itu mampu memenuhi rasa yang paling mencabar.

Papan parket adalah pembinaan pelbagai lapisan, di mana konifer kos rendah atau batu lain digunakan untuk membuat lapisan yang lebih rendah. Lapisan walnut teratas dengan corak bertekstur kasar kasar dan bersinar pearlescent memberikan prestasi tinggi penutup lantai. Sekiranya keperluan pemasangan dipenuhi, papan lantai parket tidak dapat dibezakan daripada papan besar yang mahal. Pada masa yang sama, pemasangannya akan lebih murah.

Jika kepingan kayu tanpa chamfers digunakan untuk membuat papan parket dua dan tiga lorong, yang memungkinkan untuk mensimulasikan sekeping parket yang baik. Lapisan sedemikian mempunyai daya tarikan estetik, tidak membuat sebarang tuntutan khusus untuk operasi. Pada masa yang sama, ia selamat di alam sekitar. Ia mempunyai ciri-ciri penebat haba yang sangat baik, dan juga menindas habuk.

Terima kasih kepada permohonan beberapa lapisan varnis berteknologi tinggi ke permukaan, bahan mempunyai tahap ketahanan kelembapan yang tinggi, ia tidak takut cahaya matahari langsung. Ia digunakan secara meluas dalam hiasan dalaman ruang tamu dan pejabat.

Peletakan papan parket dilakukan dengan cara yang berbeza. Papan parket dua lapis disertai dengan kaedah alur alur. Jika terdapat sistem, lantai panas dari bahan tersebut dibuang. Papan parket tiga lapis diletakkan di atas substrat. Keutamaan diberikan kepada kaedah terapung, yang menghapuskan penggunaan gam, kuku atau staples.

Oleh kerana walnut Amerika diwakili dalam pelbagai warna, untuk mana-mana apartmen dengan parket, selalu ada kemungkinan untuk memilih bahan dengan reka bentuk yang sesuai. Pada masa yang sama, reka bentuk gaya bilik tidak begitu penting. Bagi mana-mana bahagian dalam, pilihan yang paling sesuai boleh dipilih.

Perhatian sila! Parket walnut akan lebih mahal. Walau bagaimanapun, pelbagai pilihan untuk meletakkan peluang yang tidak terhad untuk kreativiti. Ini akan menambah keunikan kepada mana-mana bilik.

Parket modeling

Laminate yang ditawarkan oleh pengeluar dari segi rintangan haus sesuai dengan kelas 33. Ini adalah pilihan yang sesuai untuk rumah persendirian, serta ruang awam. Papan laminasi luaran adalah sama dengan kayu yang diperbuat daripada pepejal, tetapi kehidupan perkhidmatannya lebih rendah. Walaupun di bawah syarat-syarat penggunaan, lantai laminat boleh bertahan kurang dari 10 tahun, manakala papan parket lebih lama.

Laminate flooring

Oleh itu, jika papan kenari besar Amerika diletakkan di atas lantai, rumah itu akan lebih hangat dan lebih selesa. Anda sentiasa boleh memilih bahan yang sesuai untuk peranti penutup lantai, dalam pelbagai, yang ditawarkan oleh pengeluar terkemuka. Keutamaan diberikan kepada kelas tertentu, bergantung kepada kesan yang ingin dicapai seseorang, atau jenis penutup lantai. Sekiranya tempat pengeluaran bahan yang menarik adalah Kanada, tidak ada keraguan bahawa salutan yang telah ditetapkan dengan baik akan bertahan lama.

Papan parket "Walnut"

Penutup lantai pepejal amat menarik. Mereka adalah sebahagian daripada kumpulan elit. Papan parket memelihara tekstur kayu semulajadi. Mereka kuat dan mempunyai bau yang menyenangkan. Di samping itu, salutan itu adalah tahan lasak dan boleh dipercayai. Mereka tidak kehilangan harta benda dan rayuan luar walaupun selepas bertahun-tahun beroperasi.

Papan yang dibuat daripada walnut Amerika sangat popular. Salutan ini dicirikan oleh keindahan khas reka bentuk. Hampir semua pengeluar mempunyai model yang sama. Di kilang yang berlainan, papan parket "American Walnut" ditawarkan pada harga yang berbeza.

Ciri membezakan utama parket walnut Amerika adalah kerumitan pola tekstur. Akibatnya, papan yang dihasilkan sangat mengejutkan. Inti pokok itu dicat coklat kelabu. Semasa proses pembuatan, papan dirawat, menghasilkan warna coklat gelap yang mendalam. Dia membuang perceraian warna yang berbeza.

Banyak pereka suka bekerja dengan penutup lantai seperti itu. Apabila menggunakannya, anda boleh melaksanakan pelbagai idea yang berbeza. Laminate juga boleh dibuat dari walnut Amerika atau Brazil. Ia dihasilkan dari kayu itu juga parket dan papan parket.

Salah satu sifat tersirat kayu ialah kekuatan dan ketahanan salutan siap. Pokok kacang bercirikan ciri-ciri seperti:

 • rintangan kelembapan;
 • kekerasan batu tinggi;
 • rintangan kepada perubahan suhu;
 • kestabilan geometri yang tinggi;
 • kemudahan pemprosesan;
 • ketumpatan kayu yang baik, yang sama dengan 650 kg / cu. m.

Oleh kerana sifat tersebut, kayu berfungsi selama bertahun-tahun tanpa mengubah ciri-cirinya.

Walnut Amerika boleh menjadi pelbagai panjang. Ia dilakukan dalam dimensi 0.5-3 m. Pengilang yang berbeza boleh menawarkan produk yang berbeza dalam saiz. Harga produk secara langsung bergantung kepada ciri ini. Di samping itu, parameter teknikal mempengaruhi kaedah meletakkan. Papan dari pelbagai walnut adalah dimensi seperti:

 • Unsur individu boleh mempunyai lebar 6 hingga 45 cm Paling sering angka ini adalah 10-20 cm Ini adalah kerana lebar sendi akan lebih kecil, yang boleh mengakibatkan ubah bentuk lantai. Walau bagaimanapun, untuk bilik-bilik yang besar, anda perlu memilih papan yang luas. Untuk memanjangkan ruang secara visual, anda perlu menggunakan produk yang sempit. Kebanyakan semua papan lebar dari jenis parket dari kacang disingkirkan oleh syarikat Wood Bee. Produk standard mempunyai lebar 189 mm.
 • Papan parket "Ore9raquo; dilakukan dengan ketebalan 15 mm hingga 5 cm Walau bagaimanapun, paling kerap, papan parket 15-22 mm tebal dibuat. Sekiranya anda ingin mendapatkan pangkalan yang boleh dipercayai dan tahan lama, anda harus memilih elemen ketebalan yang lebih besar. Produk sedemikian adalah kos yang tinggi, jadi ia tidak begitu banyak permintaan.

 • Panjangnya, papan yang dibuat dari walnut Amerika dibuat dari setengah meter hingga 3 meter. Dalam kebanyakan kes, model papan 1,2-3 m panjang dihasilkan. Jika anda ingin membuat pola yang menarik, anda harus menggunakan elemen pendek. Lapisan homogen boleh didapati dengan menggunakan papan besar. Di samping itu, dengan itu memperluaskan ruang bilik.
 • Sebagai tambahan kepada dimensi produk, perlu mengambil kira pemilihan produk.

  Papan berbeza dengan menyusun. Mereka bergantung kepada jenis gergaji. "Walnut Amerika" boleh menyusun seperti:

  Penyusunan secara langsung memberi kesan kepada kos produk.

  Jika potongan radial unsur-unsur dilakukan, mereka dipotong sepanjang paksi. Elemen lantai, yang diperoleh dengan cara ini, mempunyai corak yang sama, serta warna seragam. Mereka tidak dapat mencari knot. Papan-papan ini tidak berubah di bawah pengaruh faktor luaran, mereka berbeza dalam kekuatan dan ketahanan. Walau bagaimanapun, harga produk yang sama agak tinggi. Papan sedemikian mempunyai harga tertinggi. Biasanya, apabila memotong radial dilakukan, dompet kacang tunggal-tunggal "Select9raquo;

  Jika potongan tangen dilakukan, pokok itu dipotong bersama. Pada masa yang sama, alat ini dipindahkan ke pinggir produk dari pusat. Oleh kerana teduhan kayu berbeza dari pusat ke tepi batang, produk siap berbeza warna. Tekstur papan jelas jelas. Di dalamnya anda dapat melihat banyak knot. Walau bagaimanapun, salutan seperti itu kelihatan sangat bagus. Lukisan mereka adalah penting untuk kegunaan semulajadi. Kos produk sedemikian lebih mudah diakses oleh pengguna biasa.

  Akibat pemotongan tangen, pemilihan negara atau sifat diperolehi. Terdapat beberapa ciri produk pilihan berbeza:

  • Coatings yang dibuat dari walnut Amerika dan diurutkan "Select9raquo;, dibezakan dengan harga tertinggi. Mereka mempunyai tekstur seragam, tanpa cacat. Jika ada simpulan di papan satu sama lain, mereka akan menjadi sangat kecil.
  • Jika menyusun "Nature9raquo;, dalam unsur-unsur kayu ada knot sehingga 4 mm diameter. Produk tersebut dicirikan oleh warna yang lebih tepu, berbanding dengan Sort9raquo; Corak tekstur lebih jelas, heterogen. Pengilang penutup lantai "Sherwood9raquo; menawarkan pengguna papan parket pengguna menyusun sifat. Kos mereka jauh lebih rendah daripada elemen lantai yang menyusun "Select9raquo;.

 • Model jalur tunggal yang berkaitan dengan penyortiran "Country9raquo;, yang paling menyerupai produk yang diperbuat daripada kayu semula jadi. Mereka mungkin mempunyai simpang atau bintik-bintik kecil. Pelbagai kecacatan mungkin terdapat pada produk tersebut. Kos produk sedemikian agak rendah. Keindahan semulajadi produk sorting "Country9raquo; - kelebihan utama mereka. Terutama kerap papan tersebut digunakan di pedalaman rumah negara.
 • Ciri-ciri seperti model pelbagai jenis membantu menentukan pilihan perlindungan khusus untuk apartmen anda.

  Kos papan parket dari walnut Amerika bergantung bukan sahaja pada penyortiran, tetapi juga pada kaedah rawatan permukaan. Terdapat beberapa cara penamat, yang berbeza-beza bergantung kepada pengilang:

  • Salah satu jenis salutan yang lebih biasa adalah varnis. Ia diperbuat daripada sebatian tahan haus yang menguatkan di bawah pengaruh ultraviolet. Ini membolehkan anda mempercepatkan proses pengeringan dengan ketara. Di samping itu, kekuatan salutan meningkat dengan ketara. Biasanya, beberapa lapisan varnis digunakan. Hasilnya adalah lapisan kalis air dan sangat tahan lama. Ia dapat melindungi kayu dari berbagai kesan buruk. Walau bagaimanapun, apabila menggunakan salutan sedemikian, kayu tidak bernafas. Di samping itu, keindahan semula jadi tekstur bahan tersembunyi. Lapisan boleh menjadi matte, berkilat atau separa matt.

 • Untuk lebih mengekalkan kecantikan semulajadi pokok itu, lebih baik menggunakan impregnasi minyak. Apabila menggunakannya, lapisan pelindung tidak muncul, dan lembaga boleh dengan bebas "bernafas; Pada masa yang sama, gambar semula jadi produk masih terbuka. Papan sedemikian menyedari banyak syarikat moden. Kelebihan utama mereka adalah kemungkinan untuk memberi mereka pembaikan tempatan, yang menjadikannya mustahil untuk melakukan pemulihan lengkap produk. Sekali setahun, impregnasi minyak mesti diperbaharui.
 • Lilin. Salutan ini adalah antara minyak dan varnis. Tekstur tidak bersembunyi di belakang lapisan pelindung, namun lapisan terbentuk melindungi bahan dari pengaruh luaran. Ketahanan lantai tetap sangat tinggi. Apabila lapisan lilin memakai, ia perlu dipulihkan.
 • Untuk mendapatkan reka bentuk yang pelbagai, pengeluar menggunakan kaedah penuaan yang berlainan.

  Sekiranya kos papan kayu besar Amerika terlalu besar, anda harus memberi perhatian kepada alternatif. Mereka sangat baik untuk menyampaikan tekstur kayu asli, tetapi mereka mempunyai nilai yang lebih diterima.

  Di atas plak walnut Amerika adalah pokok berharga. Lapisan bawah panel kejuruteraan dibuat daripada papan lapis multilayer. Hujung dilengkapi dengan sendi kunci. Papan kejuruteraan tidak berbeza dari kayu pepejal. Oleh kerana serat di dalamnya berserenjang satu sama lain, artikel semacam itu agak teguh dan stabil. Pasang produk pada pelekat atau dilipat. Papan kejuruteraan boleh dibina berulang kali.

  Terdapat satu lagi alternatif yang layak untuk pelbagai jenis walnut Amerika. Ini adalah produk Kaslin Walnut. Pelindung itu untuk lantai dibuat dari kayu kaslin. Corak, tekstur dan parameter material sangat mirip dengan walnut Amerika. Pada masa yang sama produk tersebut jauh lebih murah. Papan "Kaslin Walnut" adalah pokok yang diproses daripada sitrus.

  Kesamaan corak semulajadi dengan walnut Amerika memberikan papan rayuan khas. Untuk memberikan warna yang dikehendaki, anda perlu melakukan warna. Papan-papan, diperbuat daripada cassis, tahan kepada perubahan suhu dan kelembapan yang tinggi, sehingga mereka sering digunakan untuk permukaan luar.

  ul. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

  Dmitrovskoe lebuh raya, 163a, bangunan 1, -1 tingkat

  Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  51 − = 46