Penggantung dinding untuk pakaian di lorong

Pilih penyangkut dinding di lorong

Dalam lorong kecil atau koridor untuk meletakkan kabinet penuh tidak selalu diperolehi. Tetapi pakaian harus ditinggalkan di suatu tempat. Kemudian paling kerap menggunakan gantungan dinding untuk lorong. Kepada mereka, anda boleh mengambil rak kecil untuk kasut, jamuan dan meja di tepi katil. Murah, padat, berfungsi.

Hanger dinding untuk lorong terbuat dari tiga bahan: kayu, chipboard berlamina, logam. Selalunya terdapat kombinasi: asas diperbuat daripada kayu atau papan serpai, dan cangkuk dan selat adalah logam. Cangkuk juga boleh menjadi plastik, tetapi biasanya terdapat dalam segmen anggaran chipboard.

Keadaan di lorong kecil

Jika kita bercakap mengenai pembinaan, maka tidak banyak dari mereka. Dalam versi tradisional, ini adalah bar di mana cangkuk dipasang. Papan-papan boleh diletakkan secara menegak atau mendatar. Pilihan menegak membolehkan anda meningkatkan secara visual ketinggian siling, kerana di lorong mereka membelinya lebih kerap. Tetapi mendatar adalah padat dan boleh terletak walaupun dalam koridor kecil.

Kes penyangkut dinding menegak diperbuat daripada kayu atau papan serpih. Panjangnya boleh dari 30-40 cm hingga 2 meter. Bentuknya boleh lurus atau melengkung, bulat.

Penggantung dinding untuk lorong menegak

Beberapa lagi model

1

Ia boleh diperbuat daripada lamela sempit, dan mungkin - dari sekeping papan partikel atau beberapa, secara tersambung.

Penyangkut dinding di koridor papan serpih

Terdapat pilihan dengan cermin terbina dalam. Perhatikan lebar dan lokasi cermin. Ia boleh sama ada di sebelah kanan atau di sebelah kiri.

Dengan cermin terbina dalam

Perkara berwarna

Ada penggantung, kulit yang dilindungi atau kulit kulit. Mereka melihat ke dalam arah dalaman klasik.

Jarang dijumpai, tetapi terdapat model logam menegak. Biasanya ia berfungsi. Mereka, tentu saja, sangat hiasan - kerja itu manual, tetapi mereka juga berdiri dengan baik. Tetapi ada kemungkinan tuan memesan pesanan seperti itu, yang sesuai untuk anda. Kedua-duanya dalam reka bentuk dan saiznya.

Penempaan artistik sangat cantik

Sekiranya kita bercakap mengenai bahagian fungsional, bukan hanya yang luaran, kehadiran rak di bahagian atas tidak akan menghalang. Mereka mudah memakai pakaian renang. Juga tentukan bilangan cangkuk. Lebih-lebih lagi, tetapi jika anda benar-benar menyukai model, dan cangkuk di atasnya tidak mencukupi, anda boleh memasang tambahan.

Sebelum anda pergi ke kedai, mengukur dengan teliti ruang yang ada, tentukan lebar maksimum dan minimum. Ia juga bagus untuk mempunyai idea tentang ketinggian yang anda mahu dari badan.

Hanger mendatar di koridor atau lorong lebih padat. Secara visual, mereka "meregang" dinding luas, boleh dipasang dalam partition kecil atau sudut.

Penggantung mendatar di dinding di lorong atau koridor lebih padat

Pangkalan mereka adalah papan segi empat tepat atau lebih kompleks. Juga menggunakan papan seramik perabot, terdapat pilihan logam dan palsu. Sesetengahnya lebih dekat dengan gaya klasik (lebih kerap pokok), ada yang sesuai untuk lorong dalam gaya moden.

Hanger untuk lorong dalam gaya moden

Penggantung palsu adalah kategori keseluruhan. Tahap prestasi yang berbeza, motif dan corak yang berbeza. Cantik.

Penyangkut yang tidak biasa dan pereka

Variasi yang menarik dengan cangkuk melengkung. Mereka dibuat sama ada dari bingkai logam, atau dari bilah kayu. Berapa banyak cangkuk perlu dibengkokkan, selebihnya membentuk komposisi tunggal dengan badan. Menarik ...

Penggantung dinding untuk dewan dengan cangkuk lipat

Untuk lorong-lorong moden dan minimalis yang bergaya terdapat penggantung dinding eksklusif. Mereka sesuai dengan reka bentuk ini.

Hanger bergaya untuk lorong yang bergaya

Mudah dan luar biasa

Ia lebih dekat dengan berteknologi tinggi

Dalam gaya moden

Daripada bahan biasa, pereka membuat perkara-perkara yang tidak biasa. Dan idea-idea yang luar biasa. Dalam satu terdapat beberapa gema grafik, di sisi lain ia kelihatan seperti duri atau, mungkin, salji salji.

Bergaya, moden, luar biasa

Buat penggantung bergaya walaupun dari paip air. Adakah terdapat apa-apa yang perlu dibaiki? Dan ia akan bertindak.

Ia sudah agak luar biasa

Dan pilihan sedemikian. Akan menahan beban yang baik

Anda boleh meletakkan perkara biasa dengan cara yang anda akan mengaguminya. Sebagai contoh, penyangkut dalam bentuk kerusi ... Undressed, dan anda boleh duduk.

Bagaimanakah anda suka kerusi-kerusi?

Untuk bergaya dan berani, terdapat "cangkuk" lain dalam bentuk tangan.

Bagi penggemar haiwan - penggantung dengan imej mereka.

Hangers dengan haiwan

Tidak tahu ke mana hendak meninggalkan nota, jadi mereka boleh didapati dengan segera? Cangkuk dengan clothespins adalah cara terbaik untuk keluar.

Cangkuk untuk penyangkut baju dengan pakaian

Bagi peminat muzik - penggantung dalam bentuk piano. Pada dasarnya, juga cangkuk lipat, tetapi reka bentuk mengubah segala-galanya.

Satu varian yang menarik dengan cangkuk melengkung pada keseluruhan kain penyangkut. Beritahu saya di mana anda boleh membelinya

Kami akan gembira, tetapi tidak tahu. Dan cari seseorang yang tidak boleh menjual. Bolehkah anda memesan dari foto? Reka bentuknya mudah, ia mesti menghadapi bengkel perabot, atau anda boleh menemui pembuat kabinet tukang kayu.

Memilih penyangkut dinding di lorong: 9 jenis

Hanger dinding yang cantik - ini adalah cara terbaik untuk membuat dewan masuk berfungsi dan praktikal. Hangers sangat berbeza: besar dan kecil, kayu dan logam, dengan dan tanpa cermin. Jika anda mempunyai apa-apa keperluan, maka anda perlu memahami. Biasanya, penggantung dinding terletak tepat di sebelah pintu depan. Ini adalah bahagian pertama kawasan pedalaman, yang memberi perhatian kepada tetamu. Dia sangat dapat menghiasi apartmen atau rumah. Tetapi ciri utama penyangkut adalah fungsinya. Ia mungkin untuk meletakkan pakaian luar, topi dan aksesori, sebagai contoh, tongkat atau payung.

Pelbagai penggantung dinding untuk lorong

Tempat untuk penempatan pakaian mestilah lapang dan berfungsi. Apabila memasang penyangkut, ada kaitan dengan beberapa faktor. Sebagai contoh, adalah perlu untuk menentukan tempat di mana tetamu dipenuhi, iaitu, di mana mereka akan melepas pakaian luar mereka. Dan juga jangan lupa tentang saiz lorong.

Pilihan yang ideal untuk lorong itu boleh menjadi sebuah almari, terutamanya terbina dalam. Ia akan mengandungi banyak pakaian luar dan juga kasut. Dengan pintunya dia akan menyembunyikan segala sesuatu yang ada di dalamnya. Pilihan ini sangat mudah dan estetik. Tetapi tidak semua ada lorong di mana kabinet boleh muat. Oleh itu, pilihan kedua adalah penggantung dinding.

Anda boleh berkenalan dengan varian menarik hanger di Internet atau di kedai khusus

Apakah penggantung dinding:

Hanger dinding mempunyai banyak kelebihan. Mereka boleh menjadi satu peringkat atau pelbagai peringkat. Penginapan boleh dilakukan di mana-mana dinding. Hanger ini lebih mudah untuk disusun semula dari satu tempat ke tempat, tidak seperti kabinet yang sama. Ia boleh dipilih mengikut saiz lorong, supaya ia mengambil sedikit ruang yang mungkin.

Faktor penting dalam pilihan ialah reka bentuk dalaman apartmen. Hanger semestinya sesuai dengannya.

Oleh itu, apabila membeli adalah perlu untuk membayangkan bagaimana penggantung yang anda suka akan melihat di pedalaman lorong. Bagi reka bentuk klasik, gantian yang diperbuat daripada kayu atau logam cukup sesuai. Produk mestilah tenang dan tidak kritikal. Dalam gaya minimalis, tidak ada kesesuaian untuk mendapatkan gantungan mewah, lebih mudah, lebih baik.

Pilihan yang sangat baik akan menjadi penyangkut reka bentuk asal. Ini boleh dialamatkan kepada seorang profesional. Pereka bentuk akan membangunkan reka bentuk yang unik, dan akan memasukkannya ke pedalaman. Dan jika ada fantasi, anda boleh memikirkan diri anda sendiri. Dan dengan ideanya untuk pergi ke bengkel, misalnya, maju. Juga, anda boleh menyedari idea anda sendiri, jika "tangan emas".

Penyangkut dinding di lorong dengan tangan mereka sendiri

Buat penyangkut diri sendiri, ini adalah penyelesaian terbaik untuk bajet dari segi keaslian dan kualiti. Tetapi perlu diingati bahawa untuk ini anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya kemahiran kecil, terutamanya jika anda telah merangka beberapa reka bentuk rumit.

Jika anda tidak yakin dengan kebolehan anda, anda boleh membuat penyangkut biasa sendiri. Penyelesaian yang paling mudah ialah bar dengan cangkuk.

 • Bahan dari mana penyangkut akan dibuat (pilihan yang ideal akan menjadi papan kayu atau sekeping papan partikel);
 • Jig saw atau kerajang;
 • Memperbaiki bahan;
 • Perforator;
 • Sudut;
 • Roulette;
 • Pensil;
 • Tahap.

Untuk membuat penyangkut dinding kayu, anda boleh menggunakan tangan anda sendiri

Jika anda mempunyai semua yang anda perlukan, anda boleh mula bekerja. Pertama, anda perlu mengambil papan kayu. Panjang harus dipilih paling, mengikut kehendak atau keperluan. Lebar hendaklah cukup untuk meletakkan cangkuk di atasnya. Pangkalan boleh dipernis.

Terdapat dua jenis pengancing:

 • Menggantung, yang sepatutnya, bahawa di belakang butir-butir itu perlu untuk membuat "telinga", di dalamnya lubang-lubang untuk pengancing oleh pita-pita yang kuat digerudi;
 • Melampirkan terus ke dinding dengan lubang pengeboran di papan melalui (kaedah ini dianggap lebih dipercayai).

Setelah kaedah dipilih dan papan dipasang, ia tetap untuk melengkapkan cangkuk hanger. Jurang antara cangkuk hendaklah kira-kira 15 cm. Untuk mengaturnya dalam pesawat yang sama, tahap bangunan akan membantu. Jika siri ini bukan satu, ia akan menjadi baik untuk meletakkan cangkuk dalam susunan berperingkat.

Ia tidak perlu menggunakan cangkuk sebagai cangkuk. Anda boleh bermimpi. Ia sangat menarik di sini, sebagai contoh, pemegang pintu atau garpu, atau sesuatu yang lebih luar biasa. Perkara utama yang perlu dipertimbangkan ialah cangkuk yang diperbuat daripada bahan tahan lama dan boleh menahan berat pakaian berat.

Sangat berfungsi akan menggunakan cangkuk double atau bahkan triple. Ini akan menjimatkan banyak ruang, dan pakaian akan sesuai lagi.

Membeli dinding penyangkut pakaian di lorong

Jika membuat gantungan dengan tangan anda sendiri tidak tersedia, maka anda perlu pergi ke kedainya. Pilihan yang baik ialah Ikea atau Leroy Merlin. Di kedai-kedai ini pilihan yang sangat baik, dan penjual akan selalu berunding jika perlu.

Apabila membeli, pastikan untuk memeriksa pengikat. Mereka harus berada di sekurang-kurangnya tiga tempat. Semak juga kualiti bahan dari mana penyangkut itu dibuat dan ketiadaan cacat.

Yang paling popular dan popular hari ini adalah penggantung dinding Jerman

Negara pengeluar memainkan peranan besar dalam kualiti produk. Itali dianggap sebagai salah satu pemimpin dalam pembuatan perabot. Dan tidak sia-sia, kerana perabot Itali dianggap sebagai standard kualiti dan gaya. Kelebihannya dalam kualiti tinggi dan, dalam kebanyakan kes, dalam pemasangan manual. Tetapi adalah penting untuk mempertimbangkan varian lain negara pengeluar.

Kualiti yang baik dijamin juga oleh:

Apabila memilih penyangkut, perhatikan kemudahan dan fungsi. Ada penyangkut, yang sudah mempunyai ketinggian cangkuk tetap, dan menjadikannya lebih rendah tidak akan berfungsi, jadi jangan mengambil gantungan dengan cangkuk tinggi, terutama jika keluarga mempunyai orang yang rendah.

Cermin adalah sesuatu yang tidak boleh dipisahkan dalam kehidupan setiap orang. Oleh itu, perlu mempunyai penyangkut dengan cermin, sehingga kemudian anggota keluarga atau tamu tidak menyeret kotoran pada kasut mereka untuk mencari yang terakhir. Tanpa rak juga, jangan buat, kerana anda perlukan tempat untuk meletakkan topi dan selendang.

Tidak perlu membeli penyangkut yang cetek. Model-model yang luar biasa di zaman individu adalah tidak biasa. Terdapat penggantung dalam bentuk pokok. Ia sangat cantik dan luar biasa. Perkara utama adalah bahawa pokok itu sesuai dengan kawasan pedalaman. Ada transformer penyangkut. Ia adalah papan kayu dengan banyak lubang dan dowels, yang boleh dipindahkan dari satu lubang ke lubang yang lain. Anda boleh memilih trofi gantungan, iaitu, dalam bentuk tanduk. Dan ini jauh dari segi imaginasi pereka.

Penggantung dinding besi tempa di lorong

Banyak pereka, untuk menekankan gaya khas apartmen atau rumah, menawarkan penggunaan penggantung palsu. Mereka menggabungkan kuasa besar logam dan rahmat garis artistik.

Cantik dan luar biasa di pedalaman lorong klasik akan kelihatan seperti penyangkut pakaian palsu yang bergaya

Penggantung sedemikian mempunyai banyak kelebihan, seperti:

 • Kestabilan;
 • Kekuatan tinggi;
 • Ketahanan;
 • Keupayaan untuk menahan beban berat;
 • Kompak.

Penggantung palsu sudah dijual, dan anda boleh memikirkannya sendiri. Sekiranya ada idea penyangkut yang begitu indah, lebih baik untuk beralih ke bengkel khas untuk memalsukan. Anda boleh menerangkan idea anda kepada pakar atau meminta mereka untuk berfikir melalui reka bentuk yang menarik untuk diri mereka sendiri.

Perlu diingatkan bahawa perkhidmatan profesional tidak akan mahal. Tetapi ia berbaloi, kerana ia akan menjadi satu kerja yang unik dengan kualiti yang sesuai.

Adakah penyangkut dinding putih sesuai ke dalam lorong

Warna putih adalah warna kebaikan, kesucian. Hanya perkara positif yang berkaitan dengannya. Ia adalah warna putih yang menggabungkan semua warna lain, jadi ia dianggap simbol kesempurnaan dan kesamaan.

Hanger putih secara visual mengembang ruang, jadi ia adalah sempurna untuk mengatur sebuah lorong kecil

Plus putih dalam perabot:

 • Pengembangan ruang angkasa;
 • Refleksi sumber cahaya;
 • Gabungan dengan warna dan tekstur yang lain;
 • Putih tidak keluar dari fesyen;
 • Sesuai dengan bahagian dalaman mana pun.

Ketika memilih rak mantel putih di lorong, perlu diingat tentang minus itu. Warna ini boleh menjadi sangat tidak praktikal dan menonjol, jadi ia memerlukan penjagaan yang lebih berhati-hati. Dan jika bilik itu dikuasai oleh warna putih, menambah satu elemen lagi akan mengubah lorong itu ke wad hospital.

Ia sangat baik untuk mencairkan penyangkut putih dengan warna-warna cerah. Contohnya, asas putih kelihatan bagus, dan terdapat cangkuk hijau di atasnya.

Penyangkut dinding logam asli di lorong

Gantung diperbuat daripada bahan yang berbeza. Tetapi logam, masih salah satu daripada dua pemimpin dalam pilihan bahan. Penggantung sedemikian adalah praktikal, serba boleh dan tahan lama. Dan tidak semestinya ia mesti florid, kerana lebih lazim untuk melihat mereka, mereka boleh menjadi sangat pelbagai. Sebagai contoh, dalam bentuk beberapa objek atau haiwan. Had dalam warna juga tidak. Penggantung logam berwarna putih dan merah, hitam dan hijau, biru dan oren.

Dengan cara ini, penyangkut tidak perlu digantung di dinding padat, ia mungkin sudut, ini akan menjimatkan ruang.

Pereka bentuk mencadangkan memilih gantungan yang ditempa, dengan mengambil kira reka bentuk bilik dan perabot di lorong

Terdapat pelbagai jenis logam, seperti:

Anda perlu membeli penyangkut dari bahan tahan lama. Aluminium, sebagai contoh, tidak cukup sesuai, ia tidak tahan lama sebagai keluli yang sama. Kami menerima pilihan ini: panel untuk melampirkan aluminium, tetapi cangkuk diperbuat daripada bahan yang lebih tahan lama.

Bagaimana untuk memilih penyangkut dinding di lorong (video)

Pilihan yang anda tidak pilih, ia sepatutnya menjadi keputusan yang baik, berguna dan menyenangkan kepada mata. Penggantung itu harus menjadi tambahan yang baik kepada reka bentuk dalaman koridor dan tidak mengganggu pergerakan bilik.

Hanger dinding di lorong - berfungsi, mudah, praktikal

Dalam kehidupan seharian kita dikelilingi oleh sebilangan besar penggantung dinding yang berbeza: kita menggunakannya untuk menyimpan pakaian luar, tuala, span, bathrobes, topi, potholder dapur dan barangan berguna lain. Setiap bangunan menggunakan pelbagai jenis struktur. Hari ini kita akan bercakap tentang apa yang diperlukan di koridor.

Bilik ini adalah tempat pertama yang kita dapat dari jalan. Di sini kita berjumpa dengan tetamu, dengan baik mengundang mereka untuk menanggalkan baju, jika cuaca sejuk, menunjukkan pakaian dalam jaket, mantel dan topi. Semua ini perlu diletakkan dengan kemas di tempat yang sempurna dibantu oleh penggantung dinding.

Tambahan besar mereka adalah bahawa mereka tidak mengambil banyak ruang, padat bertumpu di dinding, di pintu depan atau di sebelah kabinet. Sekiranya koridor tidak berbeza dari segi saiz, ia adalah struktur di dinding yang merupakan penyelesaian yang optimum. Mereka tidak mengecilkan bilik, membolehkan anda masuk dan keluar dari apartmen dengan bebas.

Ia juga mudah bahawa model dinding membolehkan anda menyimpan banyak perkara sekaligus - ini sangat berguna ketika, sebagai contoh, sebuah syarikat besar datang untuk melawat. Dan mengambil gaya kasut dan jamuan yang sesuai, anda boleh membuat lorong moden yang bergaya dan lebih selesa.

Penyangkut dinding di lorong dari kilang "Elegy"

 • Versi paling mudah bagi produk tersebut adalah cangkuk. Sebagai peraturan, mereka diperbuat daripada logam yang kuat (jika tidak, kot berat atau kot bulu tidak boleh dipegang). Boleh sama ada satu (misalnya, dalam bentuk jalur logam yang bengkok), atau dua atau tiga kali ganda (membolehkan anda menggantung dua atau tiga objek sekaligus). Kadang-kadang mereka membuat cangkuk pelbagai tanduk.
 • Pilihan seterusnya terdiri daripada slats kayu atau papan perabot, di mana cangkuk (dalam satu atau beberapa baris) terletak sekali lagi. Kelebihan model sedemikian ialah mereka kelihatan elegan dan menarik. Dan mereka lebih mudah untuk digantung: anda tidak perlu menggerudi lubang untuk setiap cangkuk, tetapi hanya melampirkan seluruh panel penyangkut dinding di lorong. Untuk apa yang biasanya terdapat peranti. Kadang-kadang rak ditetapkan pada sudut tegak lurus ke bar utama - untuk topi, topi atau benda lain.
 • Pilihan ketiga - struktur logam (biasanya dikimpal jenis), serupa dengan yang sebelumnya. Cangkuk adalah kesinambungan mereka. Boleh dilakukan kedua-duanya dalam rata dan dalam versi sudut (dengan rak atas).
 • Pilihan lain ialah produk pereka. Contohnya, gantungan dibuat dalam bentuk cabang pokok. Atau reka bentuk menggabungkan penyangkut dengan cermin yang dibuat dalam bentuk siluet wanita yang elegan. Dan ingatlah, di pangsapuri Soviet sering terdapat penyokong tanduk rusa? Juga varian pereka. Artis moden datang dengan semua reka bentuk mewah baru yang bukan sahaja berfungsi untuk menggantung pakaian, tetapi juga menghiasi pedalaman sangat.

Selalunya di lorong-lorong digunakan selat dengan cangkuk atau struktur logam yang dikimpal. Mereka dipilih mengikut gaya lorong.

Dan adakah anda tahu jenis gantungan yang dikenali sebagai kedai tepuk tangan? Berhati-hati menonton video berikut dan ketahui:

Adalah lebih baik untuk membeli produk yang sama di kedai berjenama jenama yang boleh dipercayai. Untuk membeli sesuatu yang berkualiti, bukan palsu. Mujurlah, ia agak mudah dilakukan.

Kedai syarikat Sweden yang terkenal ini tersedia di hampir setiap bandar. Dan anda boleh memilih produk yang betul di laman web syarikat. Jenama ini telah lama menjadi lambang kepraktisan dan kefungsian - penggantungnya kuat dan kukuh. Mereka murah dan menonjol untuk kesederhanaan dan keanggunan mereka reka bentuk, tanpa "loceng tambahan dan wisel."

Pengilang menawarkan banyak cangkuk yang selesa dengan reka bentuk yang berbeza. Terdapat juga lipatan (model "Bjornum"). Apabila cangkuk tidak digunakan, ia ditarik balik. Ternyata kotak rata yang kemas.

Penggantung dinding dari siri "Bjornum"

Syarikat Perancis ini - salah satu "ikan paus" di dunia untuk jualan pelbagai produk untuk kerja-kerja pembaikan dan pembinaan. Pasar raya hiperanya terbuka di seluruh dunia - dan terdapat banyak di negara kita juga. Terdapat juga tapak bahasa Rusia.

Kategori penyangkut dinding di lorong Leroy Merlin diwakili oleh pelbagai cangkuk - terdapat lebih daripada dua ratus spesies di laman web ini. Mereka berbeza dalam bentuk, warna, harga.

 • Di kedai ini anda boleh membeli gantungan dinding sederhana (tapi elegan) yang murah untuk pakaian di lorong selama 26 Rubles, dan cangkuk double yang mewah, dihiasi dengan sosok malaikat yang menawan, yang harganya hampir 700 rubel.
 • Sedikit lebih murah (563 rubel) adalah cangkuk tembaga pereka asal dengan bentuk yang rumit dan warna emas.

Cangkuk dua tanduk "Anjing" oleh Leroy Merlin

Model dan pengeluar popular

Mari kita mulakan dengan syarikat domestik yang terkenal ini, yang produknya popular dengan ramai pengguna. Lagipun, ia sangat berkualiti tinggi, dan harga boleh dibanggakan. Pertimbangkan beberapa model penggantung dinding kilang ini.

 • "Terra Comfort" adalah nama satu varian tiga selat menegak ringan dengan ketinggian 118 sentimeter dan lebar 59 sentimeter. Mereka secara berkesan kelihatan cangkuk persegi asal, yang enam: tiga di atas dan tiga di bahagian bawah (untuk beg). Ini bukan semua - di bahagian atas terdapat kedalaman rak yang selesa 22 sentimeter. Di atasnya anda boleh meletakkan kotak atau meletakkan topi. Dan harganya sangat "tidak masuk akal" - hanya 1100 rubel.
 • Model bernama "Athena" berharga sedikit lebih mahal - 1700 Rubles. Empat cangkuk tiga terletak pada perisai yang kukuh, indah dipotong dengan ek. Di bahagian atas terdapat juga rak di kedalaman 20 sentimeter. Saiz penyangkut adalah 118 hingga 44 sentimeter.
 • Model Grif mempunyai tiga cangkuk berkilat pada perisai hitam bergaya. Ketinggiannya ialah 150 sentimeter, lebar - 60 sentimeter. Di atas adalah rak ringan dengan kedalaman hampir 27 sentimeter. Seperti yang anda dapat lihat, penyangkut ini sangat luas. Harganya ialah 1900 rubel.

Foto penyangkut dinding di dewan masuk "Terra Comfort" dari Stolplit

 • Mari kita ambil contoh produk yang sangat mudah dikenali sebagai "Lexkvik". Ia adalah bar jisim kayu sebanyak 56 hingga 9 sentimeter, berwarna dengan cat akrilik. Di atasnya dipasang dengan berturut-turut lima cangkuk ganda besar yang besar, diperbuat daripada zink. Penggantung berharga 800 Rubles.
 • Model penyangkung dinding di lorong dari Ikea dari siri "Todalen" terdiri daripada tiga siri tegak (jumlah keseluruhannya ialah 60 hingga 149 sentimeter), diperbuat daripada plat kayu dan dipotong dengan filem melamin. Pada setiap bar di bahagian atas sering dipasang pada cangkuk zink. Kos penggantung ialah 1700 rubel.

Gantung di lorong dari Ikea dari siri "Todalen"

Di sini anda tidak boleh bercakap mengenai penjimatan - penggantung dinding di lorong dari Itali murah pada harga, serta dalam penampilan, tidak akan. Tetapi mereka sangat cantik, dan juga mempunyai kualiti yang sangat baik. Sebagai contoh, berikut adalah beberapa model.

 • Mari kita mulakan dengan kreatif. Produk "APPENDBERBER" adalah karya seni keseluruhan. Reka bentuk yang diukir dari ranting pohon MDF yang bergaya termasuk cangkuk bunga. Dan penyangkut ini adalah modular - anda boleh membuat pokok di dinding anda dengan saiz yang berbeza. Harga terbitannya ialah 4800 rubel. Datang dalam empat warna.
 • Kini penyangkut lebih mudah - dipanggil "Merah". Tetapi cangkuk (chromeplated) dia mempunyai keseluruhan dua puluh tiga, dan bahan panel adalah bech semula. Cangkuk ini disusun dalam dua baris. Di sini, sebenarnya, semuanya mudah dan menarik. Harga adalah sekitar 2600 rubel. Produk ini dihasilkan oleh Arredamenti.

Hanger dinding yang unik dari APPENDBERBER

Ini adalah pengeluar domestik, yang menghasilkan banyak model penggantung dinding yang menarik, dan banyak daripada mereka akan menelan "hampir tidak ada". Walau bagaimanapun, terdapat produk mewah "mewah". Syarikat ini merupakan anak syarikat KORALL. Pengeluarannya terletak di bandar Kaluga. Terdapat sebuah kedai dalam talian dengan penghantaran di seluruh Rusia. Dan kini mengenai model.

 • Siri "Grace" merangkumi kedua-dua gantungan logam tulen dan produk dengan pangkalan dalam bentuk perisai kayu. Setiap daripada mereka dihiasi dengan corak logam lacy, yang benar-benar kelihatan anggun. Harga untuk variasi yang berbeza adalah antara 330 hingga 1100 rubel.
 • Siri "Standard" - produk dikimpal bentuk mudah dari rod logam. Boleh dengan rak di atas. Terdapat variasi warna yang berbeza, dan juga dengan cangkuk emas.
 • Siri Pilar kelihatan lebih kukuh. Hanger dinding ini di lorong dengan rak, terdiri daripada papan angka yang diperbuat daripada papan serpih. Selain enam cangkuk berkilat di perisai, terdapat satu lagi cangkuk besar di rak. Di mana anda boleh menggantung, sebagai contoh, payung. Harga produk ialah 1900 rubel.

Hanger dari KORALL dari siri "Grace"

Foto dan harga untuk penggantung dinding di lorong

Dalam bahagian ini, anda dapat melihat model yang paling menarik. Mungkin seseorang akan mahu membayangkan sebahagian daripada mereka di dalam lorong mereka sendiri.

Bagi dasar harga, seperti yang dinyatakan di atas, pilihan paling ekonomik ditawarkan oleh kilang-kilang domestik. Ikea juga boleh memanjakan anda dengan penyangkut dinding di lorong, dibeli dengan agak murah.

 • Sheffilton menawarkan penyangkut dari 330 rubles.
 • Stolplit - dari 1100 rubel.
 • Ikea menghasilkan gantungan dengan selat dan cangkuk dari 400 rubel, cangkuk individu - dari 150 rubel. Cangkuk lipat - untuk 500 rubel untuk 3 keping.
 • Di kedai-kedai Leroy Merlin anda boleh membeli cangkuk dari 240 rubles setiap satu.
 • Model Itali akan menelan kos sekurang-kurangnya 2500 rubel.

Foto penyangkut dinding untuk pakaian di lorong

Adakah anda suka artikel itu? Langgan kemas kini ke laman dalam Kenalan, Rakan sekelas, Facebook, Google Plus atau Twitter.

Langgan kemas kini melalui E-mel:

Beritahu artikel ini kepada rakan anda di rangkaian sosial kegemaran anda menggunakan butang di bawah.

Tinggalkan Ulasan

Perabot untuk anteroom

Navigasi

Bilik tidur

Ruang tamu

Perabot di atas perabot

Tab mandi

Kenalan:

Perbincangan Terkini

Percuma! Ini adalah rak di atas katil untuk cermin mata, telefon pintar, pemain.

Dan saya nampak satu lagi varian seperti itu: sebuah katil dengan podium, sangat banyak.

Terima kasih kerana maklumat yang berharga dan terperinci! Sangat berguna seperti.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 83 =