Projek rumah kayu dari bar – 314167.info

Projek rumah kayu dari bar

Reka bentuk yang terbaik dari sebuah rumah kayu yang diperbuat daripada kayu. Reka bentuk terbaik rumah dan kotej kayu dengan loteng

Keinginan setiap pemaju sentiasa berbeza. Seseorang bermimpi membina rumah untuk jiwa dan kehidupan, dan seseorang untuk perniagaan komersial dan sewa. Tidak kira apa tujuannya, pendirian tempat tinggal adalah prosedur yang panjang, mahal dan rumit, kerana sangat sukar untuk mendirikan sebuah rumah secara bebas, tanpa pengetahuan dan kebolehan khusus.

Dalam keadaan pilihan bahan binaan yang sangat besar, sukar untuk mengatakan yang lebih baik menggunakan pemaju, sehingga keperluan asas untuk pembinaan dinyatakan. Jika pemilik tanah sedia ada mahu membina sebuah kompleks kediaman di atasnya, maka ia patut memilih reka bentuk rumah kayu yang paling sesuai untuk tujuan ini. Tetapi apa yang termasuk dalam struktur projek sedemikian? Apa harganya bergantung kepada? Dan bagaimana untuk membina rumah impian dengan semua piawaian kualiti moden?

Sebelum anda mula membina dan merangka, anda perlu menentukan saiz rumah masa depan dan jenisnya. Ia boleh menjadi bangunan 1- atau 2-3 tingkat. Reka bentuk terbaik rumah-rumah kayu dengan loteng sangat popular. Ini adalah peluang yang baik untuk rasional menggunakan seluruh ruang di rumah, kerana apa yang disebut "attic9raquo;, boleh menjadi ruang yang ideal untuk rekreasi. Dalam kes ini, sumber kewangan untuk merealisasikan idea itu telah diselamatkan dengan ketara, tetapi pada masa yang sama bilangan meter persegi yang diperlukan disediakan untuk kehidupan yang selesa di dalam rumah.

Di manakah pembinaan bermula?

Sebelum memulakan pembinaan, pemaju perlu melalui seratus langkah tambahan dan kemudian mempertimbangkan semua pelan yang mungkin untuk dilaksanakan. Salah satu isu yang paling penting dalam pembinaan adalah bahan utama. Banyak yang meletakkan rumah blok dan bata, sementara yang lain lebih suka bahan semula jadi, seperti kayu. Sesungguhnya kehidupan, kebolehpercayaan dan ketahanan hasil akhir bergantung kepada apa yang material dalam struktur struktur. Jika anda ingin menjimatkan pembinaan, tetapi pada masa yang sama mendapatkan ruang hidup yang boleh dipercayai dan selesa, maka sudah cukup untuk memilih reka bentuk rumah kayu yang terbaik. Ia adalah dalam rancangan pembinaan bahawa semua kehendak pelanggan diambil kira:

 • ergonomi;
 • reka bentuk;
 • kawasan;
 • dimensi;
 • gaya;
 • kualiti.

Pohon - bergaya, selesa, selesa!

Banyak orang yang tertanya-tanya mengapa ia adalah bahan kayu yang harus digunakan untuk membina kediaman persendirian. Apakah keanehannya? Malah, pokok adalah bahan yang paling berpatutan untuk pembinaan, kerana kos mana-mana rumah jauh lebih rendah daripada projek yang sama, tetapi dari bata. Oleh itu, untuk asas bar digunakan. Ia boleh mempunyai apa-apa bentuk batu, tetapi untuk pembinaan rumah hanya balok yang mempunyai bingkai dengan selebihnya akan dilakukan. Pokok ini mempunyai beberapa kelebihan teknologi, iaitu, sifat penebat haba yang tinggi. Bahan ini tidak membenarkan udara, kelembapan dan dari masa ke masa hanya meningkatkan kualitinya, semestinya pembinaan kayu akan mengalami pengecutan minima. Oleh kerana itu, semua sendi antara balak akan lebih padat. Memilih rekabentuk rumah kayu yang paling baik, seseorang tidak dapat membantu tetapi menyebut ciri lain yang luar biasa dari bahan ini - gaya ini. Ia adalah pokok yang dianggap sebagai bahan bangunan yang paling bergaya, kerana ia lebih mudah untuk diproses.

Menentukan bahawa asas untuk reka bentuk masa depan akan menjadi tidak penting, adalah penting untuk memilih jenis log yang betul, yang dalam pasaran pertukangan moden sangat banyak. Reka bentuk terbaik sebuah rumah kayu didirikan secara eksklusif dari rasuk dengan bakinya - ini adalah bentuk log, di mana terdapat "spike9raquo; dan "alur", yang mana log atas dimasukkan dengan tegas ke bahagian bawah dan dipasang ke tepi. Sebuah rumah balak dengan selebihnya boleh menjadi beberapa jenis, tetapi hanya varian yang paling popular dari mereka patut dipertimbangkan:

 • "Dalam cawan";
 • "Dalam ohryap";
 • "Penebangan Kanada";
 • terbalik "dalam cawan".

Ciri-ciri setiap pilihan ada dalam struktur. Contohnya, balak "dalam mangkuk" adalah log, di mana terdapat lonjakan berbentuk bujur di bahagian bawah pengumpulan sudut, dan di atas alur juga bentuk bulat, atau apa yang disebut "bowl9raquo;. Versi terbalik kelihatan berbeza - "bowl9raquo; berada di bahagian bawah koleksi sudut. Pilihan ini paling sering dijumpai di bangunan, jika kita menganggap reka bentuk terbaik rumah-rumah kayu. Daripada rasuk itu rumah yang sangat indah, terutama dalam gaya "chalet9raquo;.

Reka bentuk terbaik rumah kayu dijalankan secara eksklusif pada rancangan yang jelas.

Tahap yang paling penting dan pertama ialah reka bentuk. Pada masa ini, semua butir-butir karya ditulis, jumlah keseluruhan proses bangunan dikira dengan jelas dan semua bahan binaan yang diperlukan untuk pembinaan telah dikira.

Peringkat kedua adalah pengeluaran, di sini bahawa pembelian penuh bahan, pengesahan mereka untuk pematuhan, berlaku. Sekiranya perlu, bentuk log yang diperlukan untuk memerintahkan.

Tahap ketiga adalah pendirian yayasan itu. Kerja-kerja semacam itu harus dilakukan secara eksklusif oleh satu tim pakar, karena dalam keadaan tidak seharusnya kita mengizinkan osh

Kemudian memulakan perhimpunan rumah, di mana penting untuk mempercayakan kerja kepada seorang mandat profesional. Ia adalah pakar yang boleh dengan betul, dengan cepat dan cepat menyelaraskan semua kerja, menjalankan apa-apa proses pembinaan pada peringkat tertinggi dan menjamin kualiti hasilnya.

Bergerak lebih jauh di sepanjang pelan pembinaan, kami meneruskan ke pentas pemasangan bumbung. Bahan, struktur bumbung mesti dikira pada masa reka bentuk. Semua reka bentuk terbaik rumah dan kotej kayu dibuat berdasarkan kunci giliran - iaitu, seseorang memanggil di dalam bilik yang telah diubahsuai sepenuhnya, di mana ia hanya perlu menempatkan perabot untuk keselesaan yang lebih baik. Dalam kes ini, peringkat seterusnya kerja adalah untuk menjalankan semua sistem kejuruteraan: elektrik, bekalan air, pengudaraan dan pembetungan. Titik akhir dalam rancangan umum untuk pembinaan rumah ialah kemasan bahagian dalam premis: dinding, siling, lantai.

Kami mengamanahkan kerja kepada profesional

Reka bentuk terbaik rumah-rumah kayu dari balak hanya dapat direalisasikan oleh satu pasukan profesional, kerana hanya pakar yang memiliki pengetahuan yang diperlukan, dan hanya perusahaan yang diperiksa memiliki peralatan dan peralatan teknis yang memadai. Pada masa yang sama, pemaju firma yang terbukti memberikan jaminan untuk kerja yang dilakukan, yang bermakna dengan mempercayakan kerja kepada profesional, seseorang dapat yakin dengan kualiti tanpa kehilangan lebihan dana dari anggarannya.

Projek-projek yang terbaik adalah perkembangan sedemikian, di mana terdapat semua maklumat tentang pembinaan, belanjawan jelas diperuntukkan, dan semua ciri teknikal rumah (susunatur, reka bentuk, kawasan) dipilih mengikut kehendak pemilik masa depan rumah. Hampir setiap syarikat pembinaan bersedia untuk menawarkan reka bentuk rumah kayu terbaik dari kayu dengan harga yang menarik. Rumah seperti "turnkey" akan dilaksanakan dalam masa yang sesingkat mungkin.

Projek rumah kayu dari bar

Hari ini, rumah-rumah yang diperbuat daripada kayu tidak diragukan lagi merupakan salah satu jenis pembinaan kayu yang paling menjimatkan. Oleh kerana murahnya bahan-bahan yang digunakan, pemilik pondok masa depan disediakan dengan kemungkinan simpanan yang besar. Malangnya, projek rumah dari bar di negara kita tidak terlalu popular. Sebabnya, kemungkinan besar, dalam profesionalisme yang rendah dari banyak tuan Rusia yang tidak mempunyai kemahiran dan sumber yang diperlukan dan cuba menutupi ketidakcekapan mereka dengan kekurangan yang tidak ada dalam bahan yang sangat baik ini.

Pembinaan rumah dari sebuah bar dijalankan oleh rakan kongsi yang dipercayai kami yang mempunyai pengeluaran sendiri. Rumah projek sebagai hadiah secara percuma!

Telefon 8 800 770-76-03 (panggilan percuma dalam Persekutuan Rusia) http://k-d-k.ru/

Pada mulanya kami menawarkan video dari mana anda akan mempelajari apa yang terpaku kayu dan bagaimana ia dibuat.

Sebaliknya, di negara-negara Eropah, projek-projek pondok dari kayu cukup popular, kerana penggunaan kayu berkualiti dengan ketara mengurangkan kos pemilik rumah masa depan dan memudahkan kerja pembina. Rumah kayu sangat baik sebagai perumahan pinggir bandar, kerana kayu lembut dapat memelihara iklim mikroklimat dengan sempurna, membolehkan dinding "bernafas".

projek rumah negara dari balok profil Kembali ke jadual kandungan

 1. Pendirian rumah itu dilakukan dalam masa yang sesingkat mungkin. Pada masa yang sama, pembinaan sebuah pondok yang diperbuat daripada rasuk terpaku, kayu berprofil dan bulat, mengambil sedikit masa - sedikit lagi.
 2. Tidak perlu hiasan. Sebagai peraturan, dinding kayu terpal tidak memerlukan penambahan tambahan, kerana permukaan setiap log telah diproses dengan teliti. Tekstur kayu semulajadi dan warna keemasan yang menyenangkan dapat memberi ruang batin suasana yang nyaman dan hangat.
 3. Anda boleh tinggal di rumah kayu hampir sejurus selepas pendiriannya, satu-satunya perkara yang diperlukan adalah untuk menjalankan komunikasi dalaman.
 4. Rumah yang diperbuat daripada rasuk terpaku mampu memanaskan dirinya sendiri. Ridge dan alur di sepanjang panjang balak dengan reliably memperbaiki rasuk di dinding antara yang tetangga di atas dan di bawah, sehingga tidak membuat jurang sama ada membujur atau di persimpangan. Oleh sebab itu, dinding kayu yang terpaku tidak memerlukan penebatan tambahan. Kekonduksian terma yang rendah dianggap salah satu kelebihan kayu terbaik - contohnya, dinding kayu tebal 100 mm mempunyai kekonduksian termal yang setanding dengan kerja keras dengan ketebalan 510 mm.

Projek asal rumah dari bar

Kayu adalah salah satu bahan mesra alam yang terbaik untuk membina sebuah rumah. Rasuk itu bukan sahaja cantik, tetapi juga mampu memelihara dan menambah suasana dalam suasana hangat dan selesa. Larch, linden, maple, pain dan banyak jenis kayu yang lain memberi udara aroma yang menyenangkan.

Larch adalah salah satu bahan yang paling biasa digunakan dalam penciptaan kayu, papan, selat dan lain-lain. Jenis kayu ini lebih berkualiti daripada semua yang lain - kuat, cerah, padat dan bersih, yang boleh bertahan beberapa dekad. Dari segi prestasi, ia boleh dibandingkan dengan hanya dengan pokok kapur, yang lebih cantik, tetapi kurang kukuh.

Rasuk terpaku - bahan yang oleh parameternya lebih tinggi daripada kayu lain. Oleh kerana keunikan proses teknologi, kemungkinan bentuk balok bentuk geometri yang betul dari saiz struktur yang diperlukan, sementara ia tidak akan meledingkan, menyusut atau kering, tidak seperti rel, papan dan kayu lain.

Untuk mendapatkan kayu terpaku, batang pokok dipotong ke papan, yang pertama dikeringkan, dan kemudian terpaku dengan gam mesra alam. Jumlah kelembapan dalam bar jenis ini berbeza-beza antara 8-12%, sementara dalam kayu gergajian yang lain adalah dalam 30%. Oleh kerana menggergaji kayu balak, yang dimaksudkan untuk membuat balok, ketegangan dalaman dikeluarkan dan kayu yang dilapisi selesai tidak berubah.

Rasuk terpaku jauh lebih baik daripada kayu lain dari segi sifat penebat haba, sesak, dan kebolehtelapan udara. Ridge dan alur yang dibuat sepanjang sepanjang bar dapat dengan mudah memperbaikinya di dinding, tanpa pembentukan jurang di sendi nod dan longitudinal. Keuntungan lain ialah tidak perlu menggunakan pelbagai pemanas, yang wajib apabila menggunakan selat, papan dan kayu lain. Dinding, diperbuat daripada rasuk terpaku, tidak memerlukan penambahan tambahan.

Rumah negara - ini bukan satu-satunya jenis pembinaan, yang menggunakan kayu terpal. Bahan ini juga digunakan secara meluas dalam pembuatan bingkai tingkap, kaki meja, jambs pintu dan banyak lagi.

Mungkin, salah satu jenis kayu yang paling mudah diakses. Kelebihan utamanya adalah murah dan berleluasa. Antara kelemahan yang paling penting ialah tahap kelembapan, yang melebihi tanda 40-80%. Oleh itu, dalam tempoh 1.5 tahun pertama selepas siapnya pembinaan, pengecutan dinding kayu akan lebih kurang 7% dari ketinggian asal, dengan pembentukan sejumlah retakan. Atas sebab ini, anda perlu menghabiskan masa dan wang untuk kerja tambahan pada dinding yang meliputi lapisan, tepi, reak, rumah blok dan kayu lain.

Bar kelembapan semula jadi

Rasuk perancangan berprofil

Bar berprofil adalah bahan yang lebih baik daripada kelembapan semulajadi, dan berbeza dengan persediaan awal. Rumah-rumah yang terbuat dari bahan ini dipasang dengan cepat dan mudah, memandangkan bar berprofil mempunyai ketepatan tinggi pembuatan, yang memungkinkan untuk dilakukan tanpa pembinaan rasuk satu demi satu semasa pembinaan.

Rasuk berprofil

Reka bentuk yang didirikan itu dikehendaki dengan penampilan yang cantik, yang tidak memerlukan hiasan luaran tambahan. Untuk finishing dalaman, kami menggunakan lapisan, rel dan lain-lain.

Projek rumah dari turnkey turnkey kini merupakan salah satu kawasan yang paling biasa dalam pembinaan perumahan pinggir bandar. Struktur kayu sangat sesuai dengan keadaan persekitaran iklim kita, dengan kejayaan yang sama, dan sesuai untuk banyak kawasan lain. Satu-satunya syarat yang diperlukan dalam kes ini adalah melakukan pengubahsuaian yang membina kecil. Reka bentuk buatan rumah daripada bar membolehkan untuk mewujudkan perumahan yang indah, boleh dipercayai dan tahan lama.

Selaras dengan ini, dapat disimpulkan bahawa bar, yang mampu menahan beban tinggi, sangat sesuai untuk membina kotej berbilang tingkat, serta kotej persendirian dan komersil.

Banyak syarikat pembinaan bersedia untuk menyediakan pelanggan mereka dengan rumah percuma dari kayu yang akan membolehkan mereka memilih rancangan rumah impian mereka dalam masa yang sesingkat mungkin. Apabila memilih projek tertentu, anda perlu mempertimbangkan bahawa anda mungkin memerlukan penyelarasan kecil projek yang sedia ada dengan mempertimbangkan ciri-ciri tanah dan keperluan peribadi anda.

Anda boleh melihat video ini langkah demi langkah untuk melihat bagaimana rumah itu dibina dari bar dalam hanya 10 hari

Projek-projek kotej kayu yang paling popular

Seringkali projek standard rumah 6x9 mempunyai loteng atau tingkat dua. Dengan sendirinya, mereka agak luas, terang dan selesa.

Di tingkat pertama, sebagai peraturan, terdapat empat bilik: dapur, ruang tamu dan dua bilik kecil yang serupa. Di setiap bilik ada tingkap besar, kerana terdapat pencahayaan semula jadi dalam kuantiti yang diperlukan.

Satu contoh projek rumah ringkas 6x9 bar

Lantai pertama dan kedua disambungkan oleh tangga yang menuju ke lorong. Menurut projek standard, tingkat kedua adalah satu bilik besar, yang atas permintaan pemilik rumah masa depan boleh dibahagikan kepada beberapa yang lebih kecil.

Rumah-rumah terbuat dari kayu 7x8 sering dilengkapi dengan teres, yang membolehkan anda mendapatkan ruang tambahan di mana anda boleh berehat dan berehat pada malam musim panas yang hangat. Bilik pertama di mana orang yang masuk adalah ruang tamu (bilik rehat), dari mana mereka memimpin jalan ke seluruh rumah. Di samping ruang tamu, di tingkat bawah ada dapur dan bilik kanak-kanak. Di tingkat dua adalah sebuah bilik besar, yang merupakan bilik tidur untuk ibu bapa.

Projek rumah dari rasuk 7 × 8

Projek rumah 7x9 sesuai untuk mereka yang ingin menghabiskan masa lapang mereka dengan keselesaan maksimum. Dengan tenang dan tenang, anda boleh berehat bukan sahaja secara fizikal, tetapi juga emosi, oleh itu rumah-rumah jenis ini sering mempunyai beranda luas dan dua tingkat. Di tingkat pertama terdapat tiga bilik (termasuk dapur), dan di tingkat dua terdapat dua bilik tidur yang sama.

Projek rumah dari bar 7 × 9

Rumah yang diperbuat daripada kayu 8x8 sangat sesuai dengan orang-orang yang memilih bukan sahaja untuk berehat di luar bandar, tetapi juga untuk tinggal di sana selama-lamanya.

Masuk ke dalam rumah, seseorang berada di sebuah dewan yang selesa, di sebelah kanannya terdapat ruang tamu yang luas. Pada masa yang sama ruang tamu juga boleh berfungsi sebagai ruang makan, di mana keluarga mengambil makanan. Di hujung dewan, sebagai peraturan, ada bilik mandi dan tangga menuju ke loteng. Di tingkat dua, anda boleh menempatkan dua bilik yang sama, sesuai untuk bilik tidur kanak-kanak.

Projek rumah dari bar 8 × 8

Rumah bar 8h9 sering mempunyai teras yang luas di mana anda boleh meletakkan kerusi berlengan dan sofa untuk berehat.

Pelan rumah dari bar 8 × 9

Memasuki bilik, seseorang memasuki lorong, agak mengagumkan dalam saiz. Di sini anda boleh meletakkan semua barangan dalaman dan elemen perabot yang diperlukan untuk pakaian dan kasut dengan selamat, tanpa membuat kekacauan.

Ruang tamu juga sangat luas - sebelum tangga ia secara beransur-ansur mengalir ke dalam dewan. Ia mempunyai dua tingkap yang memberikan pencahayaan tahap yang mencukupi.

Projek asal sebuah rumah yang terbuat dari kayu 8 × 9

Projek-projek rumah 8x10 adalah sempurna untuk keluarga-keluarga itu, di mana terdapat masalah yang akut mengenai topik kekurangan ruang bebas, kerana di dalam bangunan-bangunan semacam itu mungkin untuk mengatur seberapa banyak bilik yang diperlukan.

Rumah-rumah sedemikian, sebagai peraturan, menyediakan kehadiran teres tertutup, di atasnya balkoni yang luas meningkat.

Projek rumah yang diperbuat daripada kayu 8 × 10 Kembali ke jadual kandungan

 1. Kedalaman bilik harus bergantung pada tahap pencahayaan, iaitu cahaya tingkap harus menerangi ruang seluruh ruangan. Tetapi ingat bahawa meningkatkan saiz tingkap, dengan itu meningkatkan perbelanjaan pemanasan.
 2. Sekiranya anda ingin membina kediaman dua tingkat, maka anda mesti mengenal pasti keperluan semua orang yang kemudiannya tinggal di sana. Sebagai contoh, adalah wajar untuk menempatkan perpustakaan, ruang makan dan ruang tamu di tingkat pertama, serta bilik tidur untuk orang tua. Bilik mandi idealnya terletak di kedua-dua tingkat.
 3. Lantai kedua, sedikit sebanyak, adalah lantai untuk berehat. Oleh itu, adalah disyorkan untuk menempatkan bilik tetamu, bilik tidur dan pejabat swasta untuk bekerja di sini.

Dalam kebanyakan kes, seseorang, melukis di kepalanya gambar rumah masa depannya, jarang memikirkan tata letaknya. Tetapi saat ini, sebenarnya, sebelum permulaan pembinaan adalah salah satu yang paling penting.

Tidak syak lagi, lebih baik jika anda segera mempercayai soalan-soalan tersebut kepada para profesional, tetapi mempunyai pengetahuan yang diperlukan, anda sendiri akan dapat mengurutkan beberapa nuansa itu sendiri.

Pembinaan rumah dari kayu venir berlapis

Pembinaan rumah dari kayu venir berlapis boleh dipesan dari KDK syarikat yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai, yang mempunyai pengeluaran kayu sendiri http://k-d-k.ru/

Apabila membuat tempahan, anda mendapat projek rumah penuh sebagai hadiah! Telefon 8 800 770-76-03 (panggilan percuma di Rusia).

Ciri-ciri susun atur dan zon iklim

Keadaan cuaca di bahagian utara dan tengah Rusia menentukan syarat mereka sendiri untuk mengatur bangunan kediaman. Salah satu isu paling penting yang perlu diberi perhatian ialah penebat haba berkualiti tinggi semua premis. Dalam kes sedemikian, projek-projek rumah kayu dan kotej dicirikan oleh ketiadaan di dinding rehat seni bina, serta penebat berhati-hati lantai dan interfloor bertindih.

Tingkap yang terlalu besar akan menyebabkan perbelanjaan tambahan pada pemanasan, jadi jangan lupa mengenai pemasangan tingkap tiga tingkap. Perlindungan yang baik dari ruang tamu dari udara langsung melanda udara akan menjadi susunan di pintu masuk sebuah pintu masuk yang luas.

Projek rumah dari sebuah bar di lorong tengah sering dilengkapi dengan berhias yang berlapis, yang dibina dengan struktur asas di bawah satu bumbung. Apabila menggunakan lantai loteng, perhatian khusus harus diberikan kepada persekitaran penebat bumbung.

Rumah yang diperbuat daripada balak dengan beranda berwarna

Sebaliknya, dengan pembinaan perumahan di wilayah selatan, tugas utama adalah untuk melindungi rumah dari terlalu panas. Dalam keadaan sedemikian, organisasi sudut dan melalui pengudaraan, pengudaraan mekanikal dan semula jadi, penggunaan bumbung penebat haba yang tinggi, serta operasi elemen perlindungan matahari (blinds dan visors) menjadi.

Juga, pada masa ini, projek-projek rumah dua tingkat dari kayu adalah permintaan khas, kerana mereka membenarkan untuk menyimpan banyak dana yang diperuntukkan untuk pembelian plot tanah itu.

Projek rumah dua tingkat dari bar

Perlu diingatkan bahawa jumlah bilik dikira bergantung kepada ketinggian siling. Untuk satu orang, sekurang-kurangnya ada 30 meter padu ruang, kerana jika angka itu kurang dari yang dinyatakan, dia tidak akan mempunyai udara yang cukup.

Projek rumah kayu: rumah yang diperbuat daripada kayu - muat turun projek

Dalam seksyen ini, kami menerbitkan projek rumah kayu, yang anda boleh muat turun.

Kelebihan utama rumah kayu pada prinsipnya, kenyataan bahwa rumah tersebut tidak memerlukan basis modal, bagaimanapun, walaupun fakta ini, rumah kayu stabil dan dapat diandalkan.

Untuk pembinaan rumah kayu, Sebagai peraturan, spesies pokok konifer digunakan, yang ditentukan oleh kandungan resin yang tinggi yang memberikan ketahanan.

Untuk mencipta log yang stabil, mereka diletakkan pada teknologi mahkota khusus.

Jenis rumah kayu yang paling biasa ialah rumah yang diperbuat daripada balak bulat dan kayu liar.

Rumah kayu diperbuat daripada rasuk yang mempunyai profil persegi. Ini sudah diproses batang pokok.

Sudah tentu, seperti itu rumah kayu memerlukan pemprosesan dan hiasan khas, tetapi rumah-rumah ini kelihatan lebih tepat dan bahkan.

Secara umum, kami mempunyai banyak pilihan projek rumah kayu, yang sentiasa diisi semula.

Projek rumah Finland dari rasuk terpaku dengan muat loteng

Baru-baru ini, semakin popular projek rumah Finland dengan loteng, kerana di rumah-rumah ini ia menyenangkan dan selesa untuk menghabiskan masa bukan sahaja di musim panas, tetapi juga di musim sejuk. Rumah ini akan membantu anda untuk memastikan kehidupan negara yang selesa dan tidak dapat dilupakan.

Jumlah kawasan rumah: 156.5 m 2

Bilangan tingkat: satu lantai + loteng

Projek rumah musim sejuk dari bar nombor 5 dengan muat turun socle dan garaj

Kami mewakili anda projek rumah musim sejuk dari nombor rasuk 5 dengan asas dan garaj. Projek ini dibangunkan untuk pembinaan rumah musim sejuk dari bar dalam keadaan cuaca domestik.

Lukisan rumah kayu di bawah projek ini: muat turun lukisan rumah kayu

Selaras dengan lukisan-lukisan tertentu pembinaan rumah kayu di bawah projek itu, adalah mungkin untuk membina sebuah rumah kayu yang agak menarik dan indah di mana anda boleh selesa hidup keluarga kecil sepanjang tahun.

Jumlah kawasan rumah: 196.5 m 2

Bilangan tingkat: satu tingkat dan loteng

Bahan: log bulat

Rumah kayu yang dirancangkan: muat turun projek rumah dari kayu yang dirancang

Untuk projek ini, ia dirancang untuk membina rumah dari rasuk yang dirancang. Ini adalah rumah dua tingkat dengan loteng, iaitu, rumah tiga tingkat, sangat sesuai untuk keluarga 5-6 orang.

Jumlah kawasan rumah: 187.3 m 2

Bilangan tingkat: dua tingkat dan loteng

Rumah log dua tingkat: muat turun projek rumah dua tingkat

Kami membentangkan kepada anda perhatian projek rumah dua tingkat kayu. Ini adalah projek yang sangat menarik, yang melibatkan pemasangan rumah dua tingkat dengan socle. Rumah ini sesuai untuk 3 - 4 orang.

Jumlah kawasan rumah: 217.5 m 2

Bahan: log pusingan

Rumah kayu yang indah: projek rumah kayu yang indah dari bar

Kami membentangkan kepada anda perhatian projek rumah kayu yang indah yang diperbuat daripada kayu. Rumah sedemikian boleh dibina dari balok profil. Rumah ini sesuai untuk kehidupan selesa kekal dari keluarga 3-4 orang.

Jumlah kawasan rumah: 139.5 m 2

Bilangan tingkat: satu tingkat dan loteng

Bahan: rasuk profil

Rumah kayu dari balok berprofil: projek rumah kayu dari balok berprofil

Kami memberi perhatian kepada anda projek rumah kayu dari balok berprofil, yang mempunyai hak untuk dipanggil moden, praktikal dan cekap. Rumah ini sesuai untuk keluarga 3 orang.

Jumlah kawasan rumah: 153.5 m 2

Bahan: rasuk profil

Rumah kediaman dari balok bulat: projek rumah dari muat turun bulat

Kami membawa perhatian kepada anda sebuah projek rumah yang sangat menarik yang diperbuat daripada kayu bulat, yang berbeza dengan reka bentuk yang mengagumkan, susunan dalaman yang sangat baik, teknologi pembinaan yang cekap.

Jumlah kawasan rumah: 114.1 m 2

Bilangan tingkat: satu tingkat dan loteng

Bahan: log pusingan

Rumah kayu 7 pada 8: muat turun projek rumah kayu 7 * 8

Jika anda mencari projek rumah kayu murah yang boleh digunakan sebagai dacha dan sebagai bengkel, maka, sememangnya, perhatikan draf yang diserahkan sebuah rumah kayu 7 oleh 8.

Jumlah kawasan rumah: 148.4 m 2

Bilangan tingkat: satu tingkat dan loteng, + tingkat bawah

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =