Surat tiga dimensi dari tuala

Cara membuat huruf dari serbet: kelas induk untuk membuat huruf datar dari serbet renyuk dan huruf tiga dimensi dari bunga serbet

Apabila bersiap sedia untuk bercuti, adalah penting untuk mengambil kira semua butiran dan, pertama sekali, memberi perhatian kepada hiasan bilik. Lagipun, aksesori dan perhiasan yang dipilih dengan tepat menetapkan nada untuk percutian! Hampir setiap perayaan akan sesuai untuk melihat nama yang direka dengan bergaya parti. Ia boleh menjadi tulisan "Selamat Tahun Baru!", "Dari 8 Mac!", Dll. Ini adalah cara yang benar-benar tradisional dan selamat untuk menghiasi, yang akan sesuai dalam apa jua keadaan. Dalam hal sambutan ulang tahun atau ulang tahun, pilihan boleh jadi seperti berikut: "Katyusha 10 tahun", "Dengan ulang tahun ke-20 perkahwinan", dan lain-lain. Bahan untuk huruf dan angka dipilih bergantung pada keseluruhan gaya acara. Cukup aneh, unsur-unsur yang paling berkesan dari hiasan diperolehi daripada bahan yang paling mudah diakses - kertas dan kadbod atau juga tuala. Dan hari ini kita akan mengetahui cara membuat surat dari serbet untuk cuti.

Untuk membuat surat dari tuala kusut, anda perlu

 • serbet berwarna (lebih banyak warna, lebih baik)
 • kadbod tebal (contohnya, dari kotak yang tidak diperlukan)
 • corak surat
 • satin reben (untuk membuat gelung untuk melampirkan surat)
 • pelekat sejagat
 • pensil gam
 • pensil mudah
 • penguasa
 • gunting
 • elemen hiasan (manik, bunga buatan, reben)

Bagaimana untuk membuat surat dari tuala kusut

1) Kami memulakan kelas tuan kami dengan penyediaan templat. Pilih huruf yang akan kami buat dan potongnya dari kertas dengan jumlah yang betul (lebih baik menggunakan font berani dan bulat). Dalam contoh kami, kami akan menarik surat "L9raquo;.

2) Kami memindahkan corak surat pada kadbod. Jika keping kadbod format kecil, mereka boleh digam bersama-sama dengan lembut, melampirkan satu dengan yang lain dan menampal dengan pita lebar.

3) Kami memasukkan bahagian bawah surat dengan tuala monophonik.

4) Sekarang ambil penguasa dan mulailah dengan pensil sederhana untuk menandakan jalur di mana kami akan menempelkan serbet warna yang berbeza. Lebar satu jalur hendaklah kira-kira lima cm, letakkannya pada sudut, seperti yang ditunjukkan dalam foto.

5) Potong serbet ke dalam kotak, runtuh setiap persegi supaya bola kertas ternyata. Kami mula melekat setiap jalur menandai dengan bola warna yang sama. Setiap gam kami melekat pada pensil gam, ketat menekannya ke kadbod. Petua: ia akan menjadi sangat berkesan jika anda menggunakan kertas semua warna pelangi dan menampalnya dalam susunan yang sesuai.

6) Selepas semua jalur telah terpaku, pergi ke reka bentuk sisi surat. Ia juga disisipkan dengan benjolan kertas - ini akan memberikan huruf lebih banyak dan ekspresi.

7) Di bahagian belakang pelekat sejagat kita melampirkan gelung satin reben supaya huruf itu boleh diperbaiki ke dinding.

1

8) Di samping itu, kami menghiasi surat itu dengan reben dan bunga buatan. Selesai!

Perhiasan jenis ini boleh disediakan untuk pernikahan dengan membuat inisial pengantin baru bersama dengan tanda "+ 9raquo; atau jantung. Atau dari huruf, mungkin untuk membuat nama jubilee - berat variasi. Daripada tuala wanita, anda juga boleh membuat huruf lebih besar, mengingatkan bentuk piñata bahasa Sepanyol. Mari kita perhatikan secara terperinci bagaimana ini dilakukan.

Untuk membuat huruf tiga dimensi dari tuala wanita, anda perlu

 • serbet kertas biasa (satu warna atau beberapa warna yang rapat)
 • boxboard tebal
 • gam
 • scotch
 • gunting
 • pisau alat tulis
 • penguasa
 • stapler
 • pensil

Cara membuat huruf tiga dimensi dari tuala

1) Pada sekeping kadbod kita melukis huruf atau nombor yang dikehendaki, potong dengan pisau perkeranian dalam dua salinan - ini akan menjadi bahagian belakang dan depan kraf.

2) Oleh kerana kita merancang untuk melakukan karya seni 3D, kita juga perlu memotong unsur kadbod untuk pihak.

3) Menggunakan pita pelekat, sambungkan belakang, depan dan sisi supaya angka tiga dimensi diperolehi. Walaupun kita letakkan kosong ini.

4) Kami berpaling untuk membuat hiasan tisu. Kami mengambil dua tuala dan membahagi mereka separuh, menumpuk mereka antara satu sama lain dan mematikannya seperti kipas. Di tengah-tengah kami memperbaiki dengan stapler. Dengan berhati-hati meluruskan hasil "flower9raquo;. Kosong itu hendaklah dibuat supaya mereka menutup seluruh permukaan surat itu.

5) Kami mengepam bilet dari serbet ke atas kadbod agar mereka sesuai dengan satu sama lain. Apabila satu bahagian siap, biarkan ia kering dalam kedudukan mendatar, dan kemudian lanjutkan ke reka bentuk bahagian kedua.

6) Surat kelantangan atau angka dari serbet sedia!

Bagaimana lagi saya boleh menggunakan huruf dari tuala wanita

Surat dari serbet adalah alat yang sangat baik untuk pucuk foto, kerana ia mudah dibuat, tetapi mereka kelihatan sangat menarik dalam bingkai. Di samping itu, huruf serbet tiga dimensi boleh digunakan sebagai piñata. Adalah penting untuk diingat bahawa asas untuk itu perlu dibuat dari papier-mache, di mana meninggalkan lubang kecil untuk meletakkan gula-gula.

Idea yang lebih luar biasa untuk pembuatan huruf dan nombor tuala untuk cuti boleh diintip dalam video berikut.

Cara membuat huruf dan nombor volumetrik sendiri: kelas induk

Sekiranya anda belajar bagaimana membuat huruf besar dan angka dengan tangan anda sendiri, anda boleh menghiasi perayaan menggunakan benang, kadbod biasa, tuala kertas atau kertas beralun. Mereka sesuai untuk pelbagai acara: ulang tahun syarikat, ulang tahun kanak-kanak, perkahwinan atau ulang tahunnya. Ia boleh menjadi tulisan romantis "CINTA", huruf pertama nama-nama pencinta atau umur anak lelaki hari jadi. Selepas mengkaji asas-asas membuat angka, anda boleh membuat sebarang tulisan, yang merupakan simbol untuk percutian tertentu. Beberapa idea menarik yang anda akan dapati di kelas induk dengan gambar di bawah.

Daripada apa yang boleh anda buatkan angka tiga dimensi dengan tangan anda sendiri

Untuk membuat huruf besar dan nombor dengan tangan anda sendiri, anda boleh menggunakan banyak bahan biasa. Pilihan paling mudah ialah kertas atau kadbod. Angka-angka dari mereka sangat ringan. Atas sebab ini, anda boleh dengan mudah menggantung huruf atau huruf abjad di dinding, dan ia akan ditahan. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk menghias percutian dan pemotretan. Kertas boleh beralun. Sebaliknya, walaupun tuala biasa akan dilakukan. Untuk pembuatan huruf dan nombor volumetrik, anda juga boleh menggunakan:

 1. Fabrik, sebagai contoh, satin, kapas, merasakan dan bulu. Angka-angka yang dibuat oleh mereka dengan tangan mereka sendiri menjadi lembut. Jika anda mengisi bahan kerja dengan bulu kapas atau sintepon, anda mendapatkan pad yang akan menjadi elemen hiasan percutian atau mana-mana bahagian dalam.
 2. Poliberi. Kraf dari ia juga sangat ringan, mereka boleh dihiasi dengan pelbagai bahan - cat, bunga, reben, cangkang, rhinestones.
 3. Threads. Mereka akan menjadi elemen hiasan. Benang perlu membungkus bingkai yang terbuat dari kadbod atau segi tiga buih busa.

Atas dasar bahan ini, anda boleh membuat huruf besar dan nombor sangat cantik dengan tangan anda sendiri. Ia hanya akan mengambil banyak kertas beralun. Angka ini tidak banyak, tetapi ia kelihatan tidak kurang asal. Perkara pertama yang anda perlukan untuk memotong kadbod adalah angka yang betul. Tindakan berikut adalah:

 1. Kertas dipotong menjadi jalur 50 cm panjang dan lebar 3.5 cm.
 2. Selanjutnya, bagi setiap bahan kerja, bengkokkan satu tepi, seperti yang ditunjukkan dalam foto. Hasilnya adalah curl.
 3. Langkah seterusnya adalah untuk membentuk mawar, secara beransur-ansur berpusing seluruh jalur.
 4. Hujung bawah bunga diamankan dengan benang dalam nada.
 5. Paperboard kertas terpalut dengan warna yang sama.
 6. Seterusnya, tampal angka floret yang dihasilkan.

Angka tisu adalah pilihan anggaran, tetapi juga akan menjadi terang dan asli. Di samping itu, mereka memerlukan lebih banyak kadbod, gunting, pita pelekat, gam dan stapler. Urutan angka volumetrik pembuatan adalah seperti berikut:

 1. Corak menggambar pada satu keping kadbod, memohon padanya suatu kontur angka saiz yang diperlukan. Potong dua kosong kosong.
 2. Menggunakan pita pelekat, gamkan hujung pertama hingga separuh daripada angka tersebut. Begitu juga, sertakan setengah baki angka tersebut.
 3. Seterusnya, lakukan bunga kertas. Untuk melakukan ini, setiap serbet dipotong separuh, separuh dilipat separuh lagi dan dipotong lagi.
 4. Dapatkan tempat yang dihasilkan bersama-sama. Di tengah-tengah, pasangkan mereka dengan stapler, kemudian trim untuk membuat bulatan.
 5. Bermula dari bahagian atas, dengan jari, perut setiap lapisan serbet.
 6. Kelopak bunga lurus. Untuk membuat baki dalam kuantiti yang banyak.
 7. Ia tetap hanya untuk menampal bunga-bunga pada bingkai kadbod.

Bentuk kadbod tiga dimensi adalah dua bahagian yang sama dan satu siri jalur panjang yang diperlukan untuk membuat satu sisi dinding atau nombor. Produk siap boleh berdasarkan lembaran rata. Dalam kes ini, anda hanya perlu mengeluarkan angka yang dikehendaki pada kadbod, memotongnya dan susunnya. Perolehan 3d dilakukan sedikit berbeza:

 1. Gunakan stensil digit atau surat yang dipilih untuk memindahkan imejnya kepada kadbod, biasa atau bergelombang.
 2. Potong dua bahagian yang sama.
 3. Potong jalur huruf atau nombor tepi, yang 3-4 cm lebih luas daripada ketebalan produk. Dengan bantuan pemegang, tekan pada mereka garis lipat, bengkokkan kadbod pada mereka.
 4. Kemudian tepi yang diperolehi terpaku pada pangkalan kadbod, menyebarkan bahagian-bahagian lengkung unsur-unsur dengan gam.
 5. Jadi lakukan semua bahagian sampingan angka tersebut, kemudian letakkannya di bawah akhbar selama beberapa jam, kemudian menghiasi.

Bingkai artikel thread yang sering dibuat dari kadbod. Kekuatan yang sangat penting, bahawa di bawah tindakan benang bahagian tidak memecahkan dan membengkokkan. Blok yang terhasil hanya dibalut dengan benang warna satu atau berbeza. Anda boleh melakukannya dengan cepat. Cantik diperolehi dengan mencampurkan benang yang berbeza. Untuk bercuti dalam gaya eko, angin angka itu dengan bulat atau bulat.

Sangat ringan dan lembut adalah angka-angka kertas. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk menghias untuk majlis perkahwinan. Mereka juga dibuat dengan sangat mudah. Untuk bermula, anda perlu membuat stensil surat yang dikehendaki, kemudian pindahkannya ke kadbod warna dan potongan warna. Ia akan mengambil hanya satu kosong. Tindakan berikut adalah:

 1. Kertas warna yang dikehendaki dipotong menjadi segiempat dengan saiz yang berbeza. Buat sudut di sudut.
 2. Seterusnya, setiap potongan dipotong di lingkaran, meninggalkan di tengah-tengah bulatan, jatuhkan sedikit gam di atasnya.
 3. Putar bagian dalam lingkaran dalam bentuk bunga, tekan dengan tegas terhadap inti untuk gam.
 4. Buat banyak kosong ini dari kertas warna yang berlainan.
 5. Untuk menghiasi dengan huruf bingkai kadbod.

Angka-angka boleh dijahit walaupun dari bulu. Mereka lembut dan lembut. Prinsip pembuatan di sini adalah sama dengan penggunaan tisu. Pertama, anda perlu membuat stensil bentuk yang diperlukan. Kemudian ia dua kali dipindahkan ke bahagian yang salah bulu, tetapi hanya dalam imej cermin, untuk menjahit bahagian kemudian. Di samping itu, anda perlu memotong jalur untuk membentuk hujung angka tersebut. Seterusnya, ia hanya untuk menjahit semua elemen dan mengisi bahan kerja dengan sesuatu yang lembut.

Satu lagi pilihan umum, bagaimana membuat huruf besar dan nombor dengan tangan anda sendiri, melibatkan penggunaan tisu dan pengisi. Jika anda biasa dengan mesin jahit, anda boleh menjahit angka lucu. Ia boleh menjadi bahagian yang sangat kecil atau besar, yang boleh diletakkan di atas lantai. Yang paling popular ialah saiz kusyen. Arahan cara membuat angka atau huruf volumetrik dari tekstil:

 1. Pilih jenis dan warna kain yang sesuai dengan bahagian dalam bilik.
 2. Susun pada kadbod dan potong stensil bentuk yang diingini.
 3. Buat corak dengan memindahkan imej ke kain. Potong dua bahagian imej cermin.
 4. Seterusnya, potong jalur kain yang sama dengan ketebalan bantal yang diinginkan.
 5. Menjahit bahagian dengan tangan atau dengan mesin jahit.

Pilihan paling mudah ialah kadbod. Dari sini, angka-angka planar dan tiga dimensi dibuat. Dalam kes pertama, hanya satu potongan potong yang cukup. Untuk volumetrik, anda memerlukan dua kosong yang sama dan lebih banyak jalur untuk menghasilkan hujungnya. Pilihan lain ialah busa polistirena. Bahan ini mudah dipotong, walaupun ia runtuh, jadi ia melakukan pelbagai unsur volumetrik. Di samping itu, ia adalah sangat mudah untuk menghiasi. Ramai tukang membuat kerangka walaupun dari kayu atau kawat.

Bagaimana membuat digit atau huruf besar

Di dalam hiasan perayaan, surat dan angka besar telah lama menjadi popular dengan tangan mereka sendiri. Terdapat banyak cara untuk membuat dan menyediakan bahan kerja. Atas sebab ini, anda boleh dengan mudah mencari pilihan yang tepat untuk pedalaman atau percutian anda. Seluruh proses pembuatan termasuk beberapa langkah asas:

 • membeli bahan dan alat yang diperlukan;
 • membuat susun atur;
 • mencipta hujung, tepi bersih;
 • lakukan hiasan bahan kerja.

Apa yang diperlukan untuk membuat

Bahan utama yang diperlukan ialah kadbod. Anda boleh menggunakan tidak terlalu beralun. Ini adalah kotak lama dari bawah kasut atau peralatan rumah tangga. Tidak terlalu kadbod padat memegang bentuk dengan baik, ia mudah dipotong. Sebaliknya, anda boleh mengambil busa tebal atau nipis. Di samping itu, anda perlu:

Selepas menyiapkan bahan, angka yang diperlukan mesti diletakkan di atas kertas atau dicetak pada pencetak. Seterusnya, anda perlu memotongnya dan memindahkan stensil yang terhasil ke buih menggunakan pen terasa. Kemudian dengan pisau tajam bahan kerja dipotong. Jika kadbod digunakan, maka stensil dipindahkan ke dalamnya dalam pendua. Tindakan berikut adalah:

 1. Potong dua keping kadbod.
 2. Seterusnya, potong jalur kertas 2 cm lebar atau lebih besar, jika anda mahu sekeping yang lebih besar.
 3. Ambil tiub, pasangkan jalur kertas ke tepi, lukiskan kontur dengan pensil di sepanjangnya - anda akan mendapat cincin 2 cm lebar. Potong, buat 6-7 lebih daripada kosong ini.
 4. Mengedarkan cincin pada salah satu kadbod huruf atau nombor, gam mereka dengan gam panas.
 5. Kemudian tutup hujung atas cincin. Lampirkan kepada mereka separuh kedua kadbod.

Pada peringkat seterusnya mencipta huruf besar dan nombor dengan tangan anda sendiri, anda perlu melaksanakan hujung untuk penyediaannya. Ini memerlukan beberapa kepingan kertas putih. Tindakan-tindakan di sini adalah:

 1. Kertas harus dipotong menjadi jalur kecil, kemudian terpaku pada akhir produk tersebut.
 2. Potongan kertas harus dilekatkan lebih banyak dan selebihnya permukaan huruf atau nombor kadbod. Hasilnya adalah angka yang diliputi dengan lapisan kertas tebal.
 3. Biarkan benda kerja kering dan mengeras, keluarkan kepingan melekat.
 4. Dalam kes menggunakan polistirena, pinggir angka itu hendaklah disandarkan dengan kertas pasir.

Terdapat banyak pilihan untuk reka bentuk surat dan nombor volumetrik. Ia semua bergantung pada tema cuti. Untuk menentukan pilihan tertentu, adalah penting untuk mengetahui teknik asas yang digunakan dengan membuat perhiasan yang indah:

 • melekat dengan kerikil, kerang, pompon dari benang;
 • selubung dengan kain berwarna atau monophonik yang terang;
 • hiasan dengan bunga dari tuala atau helai kertas bergelombang;
 • menampal dengan kertas berwarna, kadbod warna yang sama atau berbeza;
 • pembalut bulat atau benang.

Balut satu digit volumetrik atau surat benang - ini adalah pilihan yang paling mudah. Untuk pelaksanaannya, anda perlu berhati benang benang ke benang. Kerang atau kerikil dapat disisipkan dengan cara apapun: dalam susunan yang kacau atau dalam bentuk pola apa pun. Anda boleh meletakkan glitters di permukaan yang ditutup dengan gam. Oleh itu, bahan kerja akan lebih cerah. Pilihan reka bentuk lain:

 1. Dengan bantuan tisu. Untuk melakukan ini, perlu menutupi permukaan depan huruf dengan gam. Selanjutnya ia disisipkan sekeping potongan kain dalam bentuk bahan kerja. Kemudian yang sama diulang dengan permukaan belakang dan sisi.
 2. Kertas bergelombang. Dalam kes ini, unsur-unsur berubah menjadi cerah dan lembut. Reben kecil kertas tersebut diperlukan untuk pengeluaran. Mereka boleh dipintal dalam bentuk bunga, yang kemudian disisipkan angka itu sendiri. Elemen mesti diletakkan berdekatan.
 3. Daripada tuala. Mereka juga digunakan untuk hiasan dengan bunga. Ia akan mengambil banyak kerja. Jika serbet warna yang berbeza, maka anda boleh menunjukkan imaginasi dalam susunan mereka berdasarkan dan penggantian.
 4. Cat akrilik. Mereka mempunyai ketahanan kelembapan yang baik dan padat meliputi banyak permukaan. Tutup permukaan gambar atau surat dengan cat akrilik dengan mudah.
 5. Foto keluarga, butiran poskad, belon kecil. Mereka membentuk permukaan hadapan tiga dimensi angka.

Angka untuk ulang tahun dengan tangan sendiri - langkah demi langkah arahan dengan foto

Untuk mewujudkan sambutan perayaan yang asli, anda boleh membuat angka jumlah dengan tangan anda sendiri, yang akan mencerminkan umur orang hari lahir. Satu contoh adalah anak berusia satu tahun, tidak kira sama ada lelaki atau perempuan. Angka ini sangat mudah:

Hiasan untuk percutian: surat dan nombor dari bahan yang berbeza

Betapa cantiknya bilik itu, dihiasi dengan huruf besar atau nombor untuk bercuti. Ia boleh menjadi "CINTA" yang romantis di perkahwinan atau huruf pertama nama pencinta pada 14 Februari, tarikh perayaan tahun baru atau hari lahir anak lelaki hari jadi untuk hari jadi kanak-kanak. Hiasan seperti itu akan sentiasa menjadi bahan yang hebat untuk mana-mana pukulan gambar. Surat dan nombor boleh dibeli yang dibuat atau dicipta dengan tangan anda sendiri menggunakan kadbod dan kertas. Terdapat beberapa cara untuk menjadikannya.

Sebagai asas, kotak kadbod biasa saiz sederhana atau besar yang diperbuat daripada kadbod adalah sesuai. Di atasnya, anda perlu menggambar kontur angka atau huruf masa depan dan potong dengan pisau perkeranian.

Seterusnya, anda perlu memutuskan mana digit atau huruf yang anda mahu buat - rata atau besar. Ia semua bergantung pada masa yang anda sanggup belanja. Volumetrik kelihatan menarik, ia boleh dimainkan dan mudah diubahsuai ke mana-mana ruang, tetapi ia perlu menghabiskan lebih banyak masa dan usaha. Jika anda bercadang untuk menggantungnya di dinding, maka tidak ada lagi yang akan dipotong dari kadbod, tetapi anda boleh segera memulakan hiasan itu.

Untuk varian volumetrik, seseorang mesti memotong satu lagi bentuk yang sama dengan tangan mereka sendiri, dan dari bahagian yang lain, jalur panjang kadbod yang lebar lebar sama untuk sisi dinding. Selepas ini, anda perlu memasang bingkai tersebut. Ia agak mudah untuk melakukan ini dengan pistol termo-gun atau cat.

Terdapat beberapa cara yang berbeza untuk menghiasi produk tersebut dengan tangan anda sendiri. Pilih sendiri, berdasarkan reka bentuk dan bahan gaya keseluruhan.

Berikut adalah pilihan yang paling umum:

1. dengan bantuan twine,

2. benang berwarna,

3. kain - organza, chiffon, satin dan bahkan baldu,

4. filem floristik untuk pembungkusan,

5. Menggunakan kertas berwarna konvensional,

6. Daripada kertas beralur, perkeranian atau bunga,

7. warna dari tuala konvensional.

Dengan bahan-bahan ini, anda boleh membungkus bingkai, dan anda boleh membuat volum dengan mengubah kain atau kertas menjadi bunga berbulu atau melekat pada arah yang berbeza "pound". Pada beberapa cara kami akan memberitahu anda sedikit lagi.

Untuk menghiasi huruf atau nombor dalam gaya eko yang bergaya, anda hanya perlu membelit dan gam. Dekorasi sedemikian dengan mudah boleh dimuatkan ke dalam pedalaman dan tidak memerlukan banyak masa atau bahan. Tugas utama adalah dengan berhati-hati memutihkan kontur dengan tali pinggang anda sendiri, pertama melekatkan kawasan kotak dengan gam.

Twine boleh dibiarkan tanpa dicat atau dicat dalam mana-mana warna yang dikehendaki dengan cat akrilik tepat pada produk.

Angka yang sangat indah diperolehi dengan bantuan mawar yang diperbuat daripada kertas beralun. Seluruh abjad, tentu saja, tidak akan berfungsi, kerana ia akan mengambil masa yang terlalu lama, tetapi jika anda perlu membuat tangan anda sendiri dengan hanya satu angka dengan penanda umur, sebagai contoh, untuk hari jadi kanak-kanak, maka hiasan ini akan kelihatan cantik!

Mawar diperbuat daripada jalur kertas bergelombang, gambar menunjukkan proses pembuatannya.

Betulkan mereka dalam proses memutar, dan juga tampal pada kadbod maka paling mudah dengan senapang termo. Untuk menjimatkan masa, mawar perlu dibuat sekurang-kurangnya bersaiz sederhana, untuk melekat dalam warna-warna kecil itu hanya akan mengambil masa beberapa hari.

Potongan boleh dilipat kain, kertas atau menggunakan filem pembungkusan untuk bunga. Untuk ini, bahan mesti dipotong ke dalam kotak yang sama. Setiap kotak mesti dilipat separuh, tetapi tidak sekata, dan sekali lagi separuh dan lagi tidak sekata. Supaya semua tepi berpegang pada arah yang berbeza. Selepas itu, paun diikat pada pangkalannya dengan stapler dan terpaku pada produk.

Cara mudah dan mudah ini sesuai untuk sebarang percutian - untuk perkahwinan, tahun baru atau ulang tahun. Lagipun, pounders terletak di pangkalan dan membuat nombor atau surat dari kadbod, benar-benar, cerah, pintar dan banyak.

Idea lain yang menarik tentang hiasan ialah hiasan dengan bunga dari serbet. Dengan tuala yang paling biasa, anda boleh membuat tangan anda sendiri sebagai tokoh yang paling berbulu di dunia!

Pertama anda perlu membuat banyak bunga serbet, dan kemudian tampalkannya dengan PVA. Berikut adalah cara membuat bunga serbet.

1. Satu serbet lapis dipotong menjadi 4 bahagian yang sama, yang disusun di atas satu sama lain. Di tengah-tengah kami membaikinya dengan stapler.

2. Potong tepi segiempat, memutarkannya ke dalam bulatan.

3. Potong bulatan dari tepi ke tengah, supaya bunga mempunyai kelopak tipis.

4. Angkat semua lapisan kelopak serbet dan dapatkan bunga berbulu yang indah, seperti dalam foto. Warna-warna sedemikian boleh menghiasi bukan sahaja huruf atau nombor, tetapi juga membuat topiary keseluruhan!

Itulah bagaimana ia menjadi terang kuning enam, sedikit seperti matahari. Ia akan sesuai dengan keindahan taman kanak-kanak untuk hari jadi yang akan datang. Ia tetap hanya untuk membuat beberapa pelukan berbulu dengan tangannya sendiri, seperti dalam video seterusnya.

Saya sangat menyukai tuan meja tunai anda))))) Saya akan cuba membuat SYNULE pada dr. Kemudian berhenti melanggan))))

Terima kasih kerana maklum balas! Semua akan berjaya!

Terima kasih atas inspirasi dan tip) keluar angka yang baik untuk percutian anak perempuan itu)

Hebat! Sangat gembira!

Katakanlah dan jika anda memotong hujan halus dan taburkannya pada teko, ia akan menjadi perkara biasa bagi kami untuk mempunyai hari jadi untuk Tahun Baru

Saya tidak cuba untuk bekerja dengan hujan, tetapi saya takut bahawa ia tidak akan baik untuk anda, semua bahagian akan berada di arah yang berbeza. Lebih mudah untuk bekerja dengan janggut.

Tambah komen Balas balasan

Anda mesti log masuk untuk menghantar komen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4