Tata letak bilik mandi ialah 3 m persegi M.

Contents

Reka bentuk kawasan bilik mandi kecil seluas 3 meter persegi (60 foto)

 • Sekiranya anda mendapat bilik mandi kecil di 3 sq.m. - ini sama sekali tidak ada sebab untuk menjadi kecewa. Walaupun dalam ruang semacam itu, semua yang anda perlukan sangat sesuai, perkara utama ialah memikirkan reka bentuk dengan baik. Dan dapatkan artikel menarik ini untuk inspirasi!

  Sebelum anda mula membaiki bilik mandi, anda perlu melepaskannya dari semua perkara lama dan selesai. Seterusnya, kerja yang paling tidak menyenangkan perlu dilakukan, yang tidak boleh dielakkan di rumah yang dibina tahun ini sehingga 2010 - menggantikan paip air berkarat dan kren dengan yang moden. Jika anda tidak memberi perhatian yang sewajarnya ke tahap ini, semua kerja reka bentuk dan bahan mahal boleh menjadi tidak boleh digunakan dalam beberapa minggu atau bulan dari banjir "tidak sengaja".

  Jadi, komunikasi diletakkan. Terdapat giliran peranti lantai. Ia mesti kalis air dan sebaik-baiknya hangat. Untuk menyelesaikan masalah pertama, asas konkrit ditutup dengan filem kalis air lancar (terpaku pada asas bitumen), dan tepinya meningkat 15-20 cm di atas dinding. Pasir pasir halus halus di atasnya adalah mungkin untuk meletakkan tikar pemanasan. Oleh itu, sentiasa ada suhu yang selesa di dalam bilik mandi!

  Sekiranya perlu, walaupun sebelum meletakkan lantai, dinding dan siling perlu diratakan. Untuk mengelakkan keretakan daripada muncul di plaster, ia boleh disisipkan dengan kertas dinding gentian kaca. Bahan yang mesra alam ini akan menjadikan permukaan lebih tahan lama dan cantik. Daripada drywall, lebih baik menggunakan aquapanels - mereka dibangunkan oleh teknologi khas dan tidak basah.

  Penyelesaian warna untuk bilik mandi 3 sq.m.

  Pilih warna untuk kawasan bilik mandi dari 3 sq.m. mesti sangat berhati-hati. Adalah disyorkan untuk tidak menggunakan lebih daripada tiga, atau lebih baik - dua warna. Kombinasi yang paling harmoni diperolehi dari latar belakang pastel dan butiran aksen sederhana untuk beberapa nada yang lebih gelap.

  Ia tidak boleh diterima untuk membuat bilik mandi kecil dalam palet yang gelap dan kaya. Sebaliknya, mengembangkan ruang secara visual akan lebih mudah dengan bantuan skala ringan, ringan.

  Ini mungkin warna yang paling tradisional dan paling berjaya untuk dalaman bilik mandi. Ia sesuai dengan sendirinya dan bersekutu dengan mana-mana warna lain. Setelah selesai, anda boleh menggunakan nada yang sedikit cair: susu, krim atau mutiara.

  Kesederhanaan monokrom logam - pilihan terbaik untuk reka bentuk ringkas. Di sebelah seramik putih, cermin, partisi telus, warna kelabu akan kelihatan tidak mengganggu dan sangat moden. Dalam julat yang tenang ini, walaupun jubin patchwork dengan corak yang berbeza akan sesuai. Selain itu, keindahan kelabu akan ditekankan oleh kelengkapan krom: paip, pemegang perabot, bingkai dan plafond.

  Bilik mandi dimiliki oleh unsur-unsur air, dan biru dan biru adalah bunga asalnya. Bahagian dalam bilik mandi dengan nada biru adalah kesegaran tasik gunung, kedalaman misterius laut atau ketelusan musim bunga pada hari yang panas. Warna ini akan menjadikan bilik kecil lebih terang dan besar. Di samping itu, ia menenangkan saraf dengan baik, dan juga melegakan keletihan.

  Warna menyegarkan hidupan liar adalah sempurna untuk menghias bilik mandi dengan keluasan 3 meter persegi. Warna hijau pucat adalah wajar untuk menekankan lebih banyak corak herba tepu, coklat atau kelabu teduh. Digabungkan dengan warna hijau, marmar, batu yang tidak dirawat, tembaga, tanah liat, kayu lebih baik daripada seramik berkilat putih.

  Neutral, sedikit hangat cappuccino di pedalaman bilik mandi kecil akan merayu kepada semua yang suka keselesaan dan tradisi rumah. Pada latar belakangnya, butir-butir keemasan akan cemerlang. Cokelat yang indah yang dilengkapkan boleh menjadi coklat gelap, karamel dan warna krim.

  Kemasan dan bahan untuk bilik mandi

  Agar pembaikan tetap segar dan estetik untuk masa yang lama - sangat penting untuk memilih bahan penamat berkualiti tinggi. Di dalam bilik mandi, ini harus menjadi salutan yang stabil seperti mungkin ke kelembapan yang tinggi, serta perubahan suhu yang kerap.

  Oleh kerana pembasahan yang cepat di dalam bilik mandi, ia benar-benar menentang penggunaan laminate, parket kayu dan karpet tekstil. Untuk tujuan ini, premis sesuai jubin seramik (single-warni, campur aduk, main dam, 10x10, 15x15 cm, persegi atau heksagon), granit, batu tiruan.

  Akan kelihatan avant-garde dan lantai diri meratakan - yang telus, berselang dengan angka kecil di dalam cengkerang, ikan, batu-batu kecil kecil; dengan kesan busa laut atau riak air.

  Versi paling mudah dinding di dalam bilik mandi adalah 3 sq.m. pewarnaan. Ini boleh dilakukan rumusan kalis air (akrilik, getah, cat silikon) sepanjang Akvapanel prima, gentian kaca, dan untuk gaya loteng-the - secara langsung di binaan batu yang. Kertas dinding vinil boleh dibasuh sering digunakan, tetapi semestinya dengan permukaan licin.

  Juga, anda boleh dinding dinding dengan panel plastik, memohon batu buatan atau jubin. Kemasan keramik perlu bijak, bersaiz sederhana atau cetek dalam satu skim warna tunggal. Jahitan harus dibuat tidak dapat dicabut. Sesuai akan menjadi corak kontras cahaya, sempadan, garis mendatar dan menegak. Dari warna gelap, dinding lebih baik untuk menolak cahaya, bersinar, pastel atau semula jadi.

  Pilihan siling yang paling sesuai untuk kawasan bilik mandi kecil 3 sq.m. - Filem ketegangan cermin cahaya (putih). Walau bagaimanapun, lukisan juga sesuai, dipadatkan dengan gentian kaca atau penamat dengan vinil.

  Unbelievably beautiful akan melihat siling kaca lut dengan lukisan kaca bernoda berwarna.

  Mandi atau mandi - apa yang perlu dipilih?

  Peminat rawatan spa yang santai dengan lilin aromatik dan busa tidak akan pernah melepaskan mandi lapang. Tetapi ini tidak perlu - jika anda memilih sudut, bentuk segi empat yang jelas atau menyempitkan dalam bentuk setitik kapasiti, ia dengan mudah sesuai dengan bilik 3 sq.m.

  Bilik bilik mandi adalah perkara penting bagi orang aktif dan aktif. Ia memerlukan ruang yang sedikit, menjimatkan air, dan partition boleh melindungi bahagian luar dari percikan.

  Tetapi terdapat juga pilihan kompromi ketiga - ia adalah bilik mandi dengan pallet volum yang tinggi di mana anda boleh mandi anak-anak dan malah menggunakannya sebagai jakuzi duduk.

  Penempatan perabot, peralatan dan aksesori

  Penyelesaian yang ideal untuk menjimatkan ruang - tenggelam overhead, yang boleh dipasang di bahagian atas meja sisi katil atau tergantung lampu. Dalam bentuk ia mestilah segi empat tepat, bujur (dalam bentuk kotak sabun klasik) atau sudut yang sedikit bulat. Cangkang yang ditangguhkan tanpa masalah akan sesuai di atas bahagian sempit mandi.

  Toilet itu sendiri tidak mengambil banyak ruang jika anda meminimumkan atau menyembunyikan tangki longkang di dinding. Untuk tujuan ini, niche kadbod gypsum atau bahagian bawah kabinet adalah sempurna. Juga terdapat reka bentuk kompak sudut.

  Model moden bersaiz kecil mesin basuh boleh menduduki ceruk bebas di bawah tenggelam overhead; di dalam almari di atas tangki longkang tersembunyi; isi ruang yang tinggal di antara bilik mandi / pancuran dan dinding.

  Di samping itu, dijual adalah mungkin untuk mencari mesin basuh luar. Teknik semacam itu bukan sahaja dapat memenuhi tugas langsungnya, tetapi juga menghiasi pedalaman.

  Untuk meletakkan cecair kosmetik dan mencuci di dalam bilik mandi sebanyak 3 sq.m. ia adalah sangat wajar untuk menggunakan ruang sisi mandi. Panel hiasan yang meliputi bekas dari sisi yang berlainan boleh diubah menjadi rak lipat tersembunyi. Oleh itu, semua balang akan disembunyikan dengan selamat, dan semasa mandi - mereka akan sentiasa berada di tangan.

  Untuk rak untuk tuala dan aksesori lain, anda mesti menyesuaikan dengan maksimal ruang menegak dinding, serta sudut. Pada masa yang sama, kabinet yang luas tidak boleh dilihat, supaya tidak mengganggu keharmonian reka bentuk. Pintu yang terbaik dilakukan dengan legap, tetapi dengan facades berkilat, berkilat atau dicerminkan.

  Dengan elektrik di dalam bilik lembap seperti bilik mandi, anda perlu berhati-hati. Sumber cahaya harus mempunyai kekuatan tidak lebih dari 12 W dan jauh dari pancuran dan kran mungkin.

  Ia tidak digalakkan untuk digunakan di pedalaman pelbagai candelier yang digantung, tetapi lampu tempat, dipasang di siling, akan sangat sesuai di sini. Mewujudkan suasana romantik juga akan membantu dan jalur LED dengan limpahan kecerunan yang indah.

  Di bawah adalah pilihan gambar, di mana anda boleh melihat bahagian dalaman bilik mandi kecil dengan keluasan 3 sq.m. dalam arah yang berbeza reka bentuk. Ini akan membantu anda dengan cepat menavigasi ke pilihan palet warna, bahan-bahan, perabot, hiasan, dan melihat dengan jelas bagaimana realiti kelihatan keputusan tertentu.

  ABC pembaikan

  Kami akan membina rumah itu secara bebas dari asas ke bumbung

  Reka bentuk bilik mandi 3 m persegi M. Foto terbaik projek yang anda sukai

  Reka bentuk bilik mandi 3 sq.m. Kesucian semulajadi

  Kualiti utama bilik mandi ini adalah kesederhanaan, boleh diakses oleh semua orang. Reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. hanya terdiri daripada bahan semulajadi, atau sebaliknya, tiruan yang berkualiti. Satu bahagian dinding dan lantai selesai dengan jubin di bawah pokok, yang sangat tepat menyampaikan peralihan sedikit dari potongan pokok - banyak warna coklat. Untuk seluruh dinding, jubin marmar ringan dipilih.

  Semua bentuk perabot dan objek adalah sangat mudah, kerana mereka tidak boleh mengalihkan perhatian seseorang dari merenung kecantikan. Terima kasih kepada bilik mandi reka bentuk dulang pancuran mandian dulang, digabungkan dengan tandas, boleh menuntut gaya Skandinavia.

  Reka bentuk bilik mandi adalah 3 meter persegi dengan tandas. Keagungan dan keterukan

  Melihat reka bentuk dalaman bilik mandi 3 meter persegi, ia adalah sukar untuk mempercayai di kawasan yang kecil, kerana ia mempunyai segala-galanya yang seseorang perlu menjalankan prosedur kebersihan: dulang mandi yang luas dengan menyiram manual, tandas, sink dan juga ketinggian almari penuh. Dengan cara ini, shell kelihatan sangat luar biasa - dalam periuk di atas meja, dan terkejut dan kagum pada masa yang sama. Satu tuala yang hangat dengan sebilangan petak bercakap mengenai kemungkinan besar jumlah ahli keluarga atau tetamu.

  Projek reka bentuk bilik mandi adalah 3 meter. Foto

  Skema warna terdiri daripada dua warna - putih dan coklat, yang pertama dominan. Mereka menyelesaikan lantai dan semua dinding. Pereka warna coklat menekankan hanya kawasan pancuran mandian, serta fasad kabinet dan countertop.

  Bilik mandi 3 meter persegi dengan mesin basuh dan pemanas air. Floristik dalam format bandar

  Buat reka bentuk bilik mandi berkualiti 3 mp. dengan mesin basuh agak sukar, kerana kawasan kecil memotong beberapa kemungkinan penghias. Dalam kes ini, pereka menggunakan semua kemungkinan untuk memudahkan bilik secara visual dalam bentuk struktur terapung dari batu karang dan mangkuk tandas. Malah ceruk di dinding itu digunakan dengan sempurna, mesin basuh dan dandang mendudukinya.

  Gambar bilik mandi dengan mesin basuh

  Untuk merumitkan reka bentuk keseluruhan bilik mandi adalah mungkin terima kasih kepada bahan penamat. Warna tenusu yang hangat dan kompleks berwarna perang zaitun telah digunakan, yang melewati dinding dalam bentuk dua jalur. Berehat dengan cetakan bunga dan jubin hiasan di bilik mandi dengan sempurna memeriahkan seluruh bilik.

  Bilik mandi moden 3 m persegi M. meter. Ketat para pecinta kesederhanaan

  Reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. dengan tandas akan menghargai orang-orang moden yang tidak menemui masa jadual mereka untuk melonggarkan prosedur air. Semuanya sempurna dan ketat. Dulang mandi klasik dengan pagar kaca, tandas gantung, tenggelam, cermin bulat, rel tuala yang dipanaskan. Kita boleh mengatakan bahawa gaya keseluruhannya agak seperti sebuah hotel, di mana orang-orang perniagaan berhenti, tetapi tidak ada keraguan bahawa bilik mandi kecil dan pertapa itu menjimatkan masa pemiliknya.

  Foto bilik mandi dengan tandas. Foto

  Skala warna untuk bahan finishing dipilih sederhana - putih dan wenge. Untuk memberi ruang dinamik, pereka memilih dinding ubin dengan bentuk gelombang.

  Gaya - dalam bentuk. Reka bentuk dalaman bilik mandi 3 m persegi. meter

  Pada pandangan pertama kejutan dalaman ini dengan bentuk barang yang digunakan. Cangkang itu kelihatan seperti mangkuk luar yang besar. Ketua pancuran mandian tangan dan tidak memberikan futuristik. Sangat berfungsi dan berguna adalah mangkuk tandas berengsel, serta pancuran mandian yang bersih di sebelahnya.

  Warna kelabu elegan dan sederhana di lantai di sini dicairkan dengan bahan "kayu". Kecerahan menghasilkan jubin hitam yang kaya, digunakan pada salah satu dinding. Permukaannya yang berkilat adalah peluang untuk mencipta silau semulajadi. Akhirnya, mozek berwarna hitam dan putih menambah sentuhan eklektik, membesarkan keseluruhan reka bentuk bilik mandi sebanyak 3 sq.m.

  Interior bilik mandi merah jambu untuk sifat romantis. Foto

  Mungkin reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. tanpa tandas seperti mana-mana wanita. Bayangan teh naik di atas jubin seramik dan fasad batu karang dan sebahagian dari almari yang digunakan di sini merujuk kepada roman yang sepatutnya dalam kehidupan setiap orang. Peralatan teknikal, paip dan perabot bilik mandi adalah standard: tab mandi segi empat tepat dengan pagar kaca, almari sinki, cermin segi empat tepat saiz sederhana, kabinet untuk menyimpan aksesori mandi besar. Cetakan bunga yang berkesan digunakan di sini sangat jarang dan halus, agar tidak membuat pedalaman terlalu beragam dan tidak enak.

  Bilik mandi 3 sq.m tanpa tandas. Foto

  Reka bentuk moden mandi 3 meter dengan pancuran mandian dan tandas. Putih - tidak bermakna membosankan

  Kemegahan putih tab mandi ini boleh melanda hati. Reka bentuk ini adalah mandian kecil 3 sq.m. terdiri daripada minimum objek dan satu warna - putih. Dulang mandi dengan penyiraman tropika statik boleh menjadi tempat untuk pemurnian dan impian. Pemasangan digantung dengan tandas sangat mudah dan bergaya.

  Untuk curbstone dengan perancang sinki telah memperuntukkan banyak ruang - seluruh dinding. Cermin besar pada lebar penuh mencerminkan kemurnian dan laconisme warna. Sejambak yang sederhana di sudut meja akan sedikit mencairkan kemurnian ini. Terima kasih kepada siling dua peringkat, adalah mungkin untuk menjadikan lampu gabungan.

  Bilik mandi moden dengan jubin untuk batu bata. Keindahan tekstur batu bata

  Bentuk batu bata seramik yang digunakan di sini kelihatan sangat bergaya. Para pereka memilih jubin warna matte klasik warna putih, dicairkan dengan sampel biru tepu di kawasan dulang mandi. Peranti ini membantu membangkitkan, nampaknya mengaktifkan mata yang tidak kelihatan di dalam otak manusia.

  Di kawasan bertentangan dari dulang, mangkuk tandas gantung dan wastafel terletak. Yang menghairankan, para pereka benar-benar meninggalkan batu karang atau setidaknya meja-meja, sehingga ruang itu menjadi luas dan bebas, dan ruang bilik mandi 3 sq.m. sementara tidak kehilangan fungsinya. Rak kecil di dinding boleh menampung hanya yang paling perlu.

  Gaya Eropah dalam prestasi terbaik. Bilik mandi 3 sq.m. Foto

  Reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. dengan mangkuk tandas merangkumi kehendak asas pengguna Eropah. Segala-galanya semudah mungkin, boleh diakses, dan bentuk yang digunakan adalah laconic, tanpa sebarang tambahan. Keistimewaan di dinding sangat sesuai untuk meletakkan dulang mandi di sana. Penyiraman tropika moden boleh mengingatkan pusat peranginan panas, dan pagar kaca tidak mengganggu penembusan cahaya sama sekali.

  Bahagian lain bilik mandi diduduki oleh tandas dan batu karang dengan sink. Reka bentuk tandas adalah pemasangan yang digantung moden. Kabinet kuat, lantai, dengan rak, salah satunya dibuka. Cermin adalah besar, lebar penuh dinding. Digunakan di sini adalah skema warna putih dan biru klasik - pilihan win-win untuk bilik mandi.

  Reka bentuk bilik mandi adalah 3 meter persegi dengan mesin basuh. Eklektik dalam format moden

  Perhatian utama dalam pereka bilik mandi ini memutuskan untuk memberikan jubin dinding cetak. Warna eklektik boleh mengingatkan perhiasan hiasan dari pelbagai negara, dan ini adalah daya tarikan istimewa mereka. Jubin ini digunakan di seluruh dinding sepanjang mandi.

  Foto bilik mandi dengan mesin basuh dan tandas

  Malangnya, reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. dengan mesin basuh tidak dapat menampung basuh berasingan, dan oleh itu, jika perlu, perlu menggunakan paip di bilik mandi. Tempat di atas mesin basuh telah diberikan kepada rak. Skema warna fasad adalah sama seperti jubin di dinding. Latar belakang cahaya hazel di sini mencipta kesan debu cahaya, seperti selepas hujan, tetapi pereka memutuskan untuk mencairkannya dengan jubin susu.

  Penyelesaian reka bentuk mewah untuk bilik mandi kecil. Foto

  Malah reka bentuk mandi kecil 3 sq.m. Ia harus membawa mesej keselamatan. Di sini kemewahan menjadi motif utama ketika pedalaman diciptakan. Bentuk mandi mudah dan ringkas, tenggelam dengan batu karang, almari dan tandas adalah rumit kerana fasad. Pintu-pintu laci berhampiran kabinet dan kabinet dibuat dalam gaya bahasa Inggeris klasik, dan ini difasilitasi dengan memasukkan panel dan bingkai penggilingan. Malah pintu dibuat dalam gaya yang sama.

  Mozzar emas adalah teknik lain yang membolehkan anda untuk mendapatkan dalaman mewah. Di sini ia digunakan di dinding, di bahagian atas, dan juga melalui rim di bahagian bawah dinding. Yang bersinar dari lampu sorot menjadi lebih jelas, dan banyak limpahannya lebih kaya.

  Timur atau etnik? Bahagian dalaman bilik mandi, yang anda akan suka

  Foto bilik mandi ini adalah 3 sq.m. Sulit untuk menentukan dengan tepat apa perasaan pereka berpandu dalam mewujudkan pedalaman. Cetakan di dinding dan jubin seramik lantai boleh dikenalpasti dengan kedua-dua timur dan Afrika atau bahkan budaya Arab. Untuk meningkatkan kesan jubin hiasan yang dibentangkan dalam bentuk panel atau permaidani, iaitu, mereka dibingkai dengan jubin warna neutral coklat susu.

  Dua dinding panjang bilik mandi diduduki oleh batu karang dengan sinki dan mandi itu sendiri. Tandas terletak di bahagian paling jauh dari bilik. Para pereka memberi perhatian dan liputan. Di sini ia digabungkan. Pencahayaan utama adalah lampu sorot di seluruh kawasan siling. Lampu alih tambahan dipasang di sepanjang dinding dengan sink dan cermin besar. Oleh kerana reka bentuk mereka, anda boleh memasang dan mengawal tahap kecerahan cahaya dalam zon tertentu.

  Kelabu dan unsur air pasir. Foto bilik mandi

  Reka bentuk bilik mandi ini adalah 3 sq.m. seperti pencinta pasir, padang pasir dan matahari panas. Warna pasir di sini dalam segalanya - dalam bahan penamat, kekaki, dan juga badan mesin basuh diperbuat daripada khaki logam. Di dalam sebuah bilik kecil, mungkin untuk meletakkan semua yang anda perlukan - mandi, kabinet yang digantung dengan sinki dan mesin basuh. Lebih dari mesin basuh terletak di rak terbuka.

  Jubin volumetrik di bilik mandi 3 sq.m. Foto

  Gaya semua paip - yang paling mudah, tanpa perkhidmatan tambahan. Dinamik di dalam bilik ditetapkan oleh ubin dinding dengan tekstur dalam bentuk gelombang. Permukaan berkilat mereka mencerminkan cahaya cahaya dan membantu mewujudkan suasana yang bersih dan hangat.

  Reka bentuk bilik mandi adalah 3 meter persegi dengan pancuran mandian dan mesin basuh. Fungsi - pada tahap tertinggi

  Bilik mandi 3-meter boleh memuatkan set fungsi kebersihan dan perabot kebersihan yang diperlukan untuk prosedur kebersihan. Di sini, pereka boleh memasangkan bukan sahaja dulang mandi, kabinet dengan sinki dan tandas, tetapi mesin basuh, serta kabinet dinding. Lokasi mudah semua objek tidak mengurangkan kawasan visual.

  Penyelesaian yang betul adalah penggunaan jubin seramik warna cahaya - pasir, kacang-kacangan. Tata letak pepenjuru di bahagian bawah dinding seolah-olah menolak ruang. Moose ini dipilih untuk bahagian atas dinding. Lampu digabungkan - lampu titik pada siling dan lampu LED yang memanjang di atas cermin.

  Reka bentuk dalaman bilik mandi 3 m persegi. meter. Dengan nostalgia untuk negara-negara Mediterranean

  Patchwork sangat popular di Itali, Sepanyol, Greece dan juga selatan Perancis, dan para pereka memutuskan untuk mengulanginya di lantai dan salah satu dinding. Dinding baki dihiasi dengan jubin warna pic cahaya yang tidak mencolok. Reka bentuk dalaman bilik mandi ini adalah 3 sq.m. tidak tertutup dengan objek. Pada pandangan pertama, hanya kabinet yang digantung dengan sinki dan dulang mandi besar, yang saiz mereka boleh dipanggil dengan bilik mandi dengan selamat.

  Cangkerang dalam bentuk mangkuk adalah wujud dalam gaya eko. Oleh itu, para pereka mahu menekankan keinginan untuk keaslian maksimum, ke alam semula jadi. Satu penyiraman tropika yang besar boleh sangat mudah digunakan, dan ia kelihatan eksotik.

  Reka bentuk bilik mandi bergaya 3 m persegi: Mitos atau realiti?

  Bilik mandi 3 meter persegi - ini bukan perkara biasa dalam pangsapuri Rusia kecil dan hruschevkah, kerana hanya bangunan moden mempunyai bilik mandi yang baik. Pada 3 meter persegi dengan mesin basuh dan mangkuk tandas terdapat juga sinki dengan kabin mandi. Walau bagaimanapun, walaupun dalam keadaan sedemikian mungkin untuk mencipta reka bentuk bilik mandi yang indah, selesa dan bergaya dengan 3 meter persegi. Di sini perkara utama adalah untuk mengetahui prinsip perancangan premis dan penggunaan rasional ruang sedia ada.

  Mewujudkan bilik mandi dalaman 3 m2 memerlukan dari anda pendekatan yang kreatif, pengetahuan tentang reka bentuk dan susunatur ruang. Mari lihat beberapa pilihan untuk membaiki bilik seperti itu.

  Beberapa pilihan umum untuk penempatan paip

  Bilik mandi kecil 3 meter tidak selalu mengandaikan kehadiran mandi itu sendiri. Tetapi jika dalam kes anda ini keadaan wajib dan tidak dibincangkan, maka lebih baik meletakkan mesin basuh di tempat lain, misalnya, di dapur, atau loggia yang dipanaskan.

  Sekiranya anda merancang untuk membuat bilik mandi tanpa tandas, maka 3 meter persegi akan cukup untuk memasang jakuzi penuh. Di sini anda boleh meletakkan rak untuk penyimpanan, cermin dan sink. Sekiranya anda bercadang dengan betul, walaupun loker kecil di bawah baldi akan sesuai.

  Nasihat pakar: di pedalaman bilik mandi 3 meter persegi adalah lebih baik menggunakan lekapan paip dengan bentuk yang diperkemas dengan sudut-sudut yang bevelled dan garisan halus. Pertama, supaya anda boleh mengeksploitasi seluruh kawasan yang berguna, dan kedua - elakkan kecederaan di ruang rapat.

  Pilihan terbaik untuk kawasan seluas 3 meter persegi adalah bilik mandi dengan pancuran mandian. Pada tahun 2017 dan 2017, reka bentuk bilik mandi akan berubah banyak dan idea-idea moden akan dilaksanakan sendiri dengan tangan mereka lebih dan lebih kerap. Kebanyakan bahan binaan membolehkan kita untuk menggunakan pencari pereka secara bebas dan membuat sebuah apartmen biasa yang moden dan berfungsi.

  Hari ini kita berlepas dari penggunaan palet tradisional dan kabin mandi. Mereka digantikan oleh podium, jubin, dan partisi yang jelas dari plastik atau kaca.

  By the way, dalam bilik mandi semacam ini anda boleh mempertimbangkan pilihan dan dengan mesin basuh.

  Mandi kecil tetapi cantik

  Reka bentuk kawasan bilik mandi gabungan 3 m M melibatkan penggunaan paip dengan saiz kecil. Di sini setiap tuduhan sentimeter, maka pertimbangkan untuk membeli mangkuk tandas gantung, sinki sudut kompak dan mandi duduk panjang 120 cm. Dengan pilihan ini, anda mungkin akan mempunyai ruang yang mencukupi untuk mesin basuh sempit.

  Bahagian dalaman yang cerah ini mempamerkan penggunaan rasional sebanyak 3 meter persegi

  Nasihat pakar: Di bilik mandi, digabungkan dengan tandas, paip-saluran yang paling disembunyikan di bawah jubin atau panel dinding. Pada 3 m terbuka komunikasi terbuka akan kelihatan hanya ceroboh.

  Paip komunikasi menjadikan pedalaman belum selesai dan huru-hara

  Dan di sini semuanya ada

  Reka bentuk moden bilik mandi 3 m M mesti dipertimbangkan ke butiran terkecil. Apabila membaiki premis kecil, ini amat penting. Seperti mana-mana bilik lain, bilik mandi boleh dihiasi dalam apa jua gaya - klasik, etno, moden, berteknologi tinggi, minimalism, dan sebagainya. Perkara utama adalah bahawa pedalaman yang dipilih harus memenuhi citarasa anda dan dekat dengan keinginan anda. Jangan lupa, bagaimanapun, adalah penting untuk tidak keterlaluan dengan hiasan dan aksesori. Cermin di atas tenggelam dan lekapan lampu yang cantik akan cukup.

  Jubin cahaya di dalam saiz bilik mandi 3 m M akan secara visual memperluaskan ruang. Oleh itu, skim warna pilihan adalah putih, kuning, susu, kopi, biru, pistachio, pic atau salad. Tanpa unsur-unsur yang berbeza, pedalaman akan menjadi membosankan dan tidak berwajah, jadi beberapa nota yang jelas untuk menambah masih berbaloi.

  Di lantai, gunakan jubin teduhan gelap, jadi membaik pulih mandi sebanyak 3 m2 akan kelihatan lebih baik, dan bilik itu sendiri - lebih lagi.

  Di galeri kami, anda akan dapati gambar bilik mandi dengan keluasan 3 meter persegi M. Pada tahun 2017, pereka terbaik bekerja di bahagian dalaman ini, menggunakan idea moden yang popular dan bahan berkualiti tinggi. Kerja-kerja ini sekali lagi membuktikan bahawa walaupun 3 meter persegi cukup untuk mewujudkan reka bentuk yang bergaya dan berfungsi, sesuai dan selesa untuk hidup.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  88 − = 82