Wallpaper dalam bentuk batu bata – 314167.info

Wallpaper dalam bentuk batu bata

Kertas dinding untuk batu bata. Tembok bata dalam reka bentuk dalaman. Skop permohonan. Pelapis vinil dan bukan tenunan. Yang lebih baik

Salah satu teknik reka bentuk yang hebat yang membolehkan memberi ruang kepada individu adalah tiruan kerja keras. Terutama kelihatan dinding yang dihiasi dengan batu bata yang dihadapi, tetapi tidak selalu mungkin untuk melaksanakan penyelesaian sedemikian atas pelbagai sebab. Walau bagaimanapun, output boleh menjadi kertas dinding vinil di bawah bata.

Anda boleh memilih variasi gambar yang akan kelihatan hebat di satu dinding dan di seluruh bilik.

Gambar tiruan bertekstur permukaan bata

Tembok bata dalam reka bentuk dalaman

Sekiranya dua puluh tahun yang lalu, anda boleh menemui sebahagian besar kertas dinding di bawah bata di koridor, maka pada masa kita, di mana mereka tidak digunakan. Kecenderungan terbaru untuk menutup dinding dengan kertas dinding dalam satu warna dengan corak lancar "rata" memberikan cara, walaupun, mungkin sementara untuk bahan bergaya yang bertekstur.

Kemungkinan besar, asal-usul fesyen ini terletak di bawah gaya gaya lebah budaya bandar Amerika, yang dilahirkan di New York, di mana pada suatu ketika generasi muda kaum muda mula mengisi bangunan kosong tanaman lama. Tidak ada wang untuk menyelesaikan premis itu, dan dinding-dindingnya tersisa seperti - bata bangunan merah tua, terkelupas dan gelap dari semasa ke semasa.

Kesan penuaan di bawah kertas dinding: dinding bata kelihatan luar biasa

Selepas menonton filem-filem Amerika, pereka kami mula aktif menggunakan gaya loteng dalam reka bentuk dalaman. Hanya tembok, yang dibina daripada bata baru, harus buatan berumur dalam pelbagai cara.

Proses ini susah payah dan agak mahal. Itulah sebabnya ramai orang lebih suka memasak vinil atau permaidani bulu.

Kertas dinding untuk kerja keras terkenal kepada semua orang sejak zaman Soviet - mereka sangat primitif, dan lukisan dan warna tidak berbeza dalam pelbagai.

Mereka digunakan paling kerap:

Wallpaper: brickwork dalam reka bentuk koridor

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, lebih dan lebih kerap terdapat kertas dinding yang berkualiti dan sangat bergaya dengan corak bata, yang dalam permintaan dan popular. Dan ia tidak sengaja - fesyen yang digunakan di kawasan pedalaman permukaan yang tidak dirawat telah menyebabkan hakikat bahawa tiruan kerja brickwork mendapati penggunanya.

Untuk membina dinding sebenar, sedikit yang diselesaikan, kerana ini adalah:

 • mahal;
 • tidak semestinya mungkin disebabkan beban yang semakin meningkat di atas lantai;
 • memakan masa;
 • mencipta banyak masalah yang tidak perlu.

Walaupun kertas dinding untuk bata bernilai wang yang munasabah dan kelihatan cukup baik untuk lebih suka pembinaan besar-besaran mereka dinding bata sebenar. Di samping itu, anda boleh menyelitkannya dengan tangan anda sendiri, sedangkan dalam hal dinding sebenar, anda perlu menggunakan perkhidmatan profesional.

Reka bentuk ruang tamu dengan hiasan dinding dengan kertas dinding kertas dengan lukisan kiprich

Bercakap tentang jenis bahan ini, perlu diingat bahawa kertas dinding untuk dinding: kerja keras terutamanya, sering digunakan dalam reka bentuk dalaman:

Di sana mereka kelihatan sangat sesuai kerana siling yang tinggi dan ruang yang besar, serta digabungkan dengan elemen hiasan lain, sesuai untuk gaya - perapian bata, dapur, dll.

Reka bentuk batu di bar

Tetapi bukan sahaja di pertubuhan awam, tetapi juga di sebuah rumah besar negara, dan bahkan di dinding bandar apartmen dalam bentuk tembok bata dapat menggiatkan semula pedalaman, menjadikannya kemuncak, memberi ciri-ciri gaya desa atau - digabungkan dengan logam dan kaca - gaya tekno.

Terutama elegan melihat gambar dengan gambar bangunan bata - teknologi percetakan moden membolehkan anda memindahkan ke kertas apa-apa kerja keras - walaupun imej dinding Kremlin Moscow, yang selama beberapa abad.

Di mana dalam apartmen adalah batu bata yang sesuai di pedalaman

Ia sememangnya tidak perlu menggunakan kertas dinding: sebagai batu bata di seluruh bilik.

Ia cukup untuk menampung mereka dengan beberapa kawasan atau butiran pedalaman:

 • Di dapur, sebagai contoh, dinding kerja - apron yang dipanggil - dan pendirian bar dipadamkan;
 • Di dalam bilik-bilik anda boleh menempelkan lebih daripada sekatan, lajur, niche di dinding dan sebagainya;

Keputusan yang luar biasa untuk mensimulasikan batu bata

 • Di lorong, koridor, dewan, anda juga dapat memperincikan penamat;
 • Di ruang perapian dan ruang makan dengan ruang antik, wallpaper seperti itu kelihatan sangat cantik, dinding bata di sini hanya akan menekankan reka bentuk estetika.

Saya ingin memberikan perhatian khusus kepada dapur. Anda boleh menggunakan kertas dinding bata di sini, jika anda memilih pilihan boleh dicuci.

Harga mereka rendah, dan hasilnya akan melebihi semua harapan anda, kerana mereka mempunyai beberapa kelebihan:

 • baik terpaku;
 • Sendi panel dengan pendekatan yang mahir tidak dapat dilihat;
 • mereka mudah dibersihkan, yang sangat penting di dapur.

Kertas dinding bertekstur di bahagian dalam dapur

Membeli kertas dinding di bawah kerja keras di dapur, dengan teliti mengkaji anotasi.

Mereka harus:

 • Bukti kelembapan;
 • Lightfast;
 • Untuk mempunyai kepadatan tinggi, kerana di dapur dinding kotor sangat cepat dan sering perlu dibasuh.

Pilihan yang ideal untuk dapur akan menjadi "dinding batu" kertas vinil, kerana mereka memenuhi semua keperluan di atas.

Pelbagai kertas dinding, yang mempunyai corak yang meniru peletakan batu bata, cukup banyak.

 1. kertas nipis, kelemahan yang mana adalah imej rata, yang tidak mampu menyampaikan kelebihan tekstur bata;
 2. tiga dimensi, Mengingatkan tekstur permukaan dinding bata yang sebenar. Mereka datang dalam pelbagai warna dan warna, termasuk warna putih - untuk lukisan. Anda boleh cat mereka sendiri dalam mana-mana warna - warna kelabu warna cahaya dan kelihatan hitam dalam gabungan dengan imej tiga dimensi untuk batu bata;
 3. Kertas dinding. Tidak seperti biasa, bata kertas dinding seperti ini kelihatan lebih berkesan kerana tahap kesinambungan imej yang tinggi.

Kertas dinding dengan imej batu batu bata

Mereka bukan sahaja dapat memindahkan gambar kerja bata, tetapi juga, contohnya, gambar dinding yang dibuat dari batu semula jadi, ditutupi dengan ivy. Kertas dinding sedemikian akan, jika perlu, zonat ruang di mana mereka terpaku.

Sungguh mengagumkan bahawa dengan teknologi percetakan digital moden anda boleh menghasilkan semula di rumah anda sudut terpencil di dunia yang anda ingat pada perjalanan dan telah ditangkap oleh anda pada kamera.

Embossing, diterapkan pada kertas dinding vinil, memungkinkan untuk merasa, dengan menyentuh mereka, kerja bata. Terima kasih kepada teknologi moden, pengeluar membuat kertas dinding vinil untuk dinding, kerja bata

yang menyampaikan kekasaran dan kekasaran batu bata, hanya daripada sejuk anda akan merasakan panas. Permaidani vinil di bawah bata hiasan

Ruang besar untuk menghiasi bilik yang anda dapat dengan menggabungkan kertas dinding bata dengan:

Hanya zaleit dengan kertas dinding sedemikian semua dinding bilik akan menjadi terlalu primitif, hasil yang lebih baik dapat diperoleh jika anda menunjukkan imaginasi anda.

Ke dinding yang mempunyai penyelewengan kecil dan retak, telah memperoleh penampilan yang sepatutnya, dalam kebanyakan kes mereka perlu disamakan dengan campuran bangunan. Tetapi sekarang ada alternatif - untuk menyisipkan pada mereka kertas dinding bukan tenunan dalam bentuk batu bata, dalam tekstur menyerupai bata silikat berganda M 150.

Mereka direka untuk pewarnaan seterusnya dan boleh didapati dalam warna putih. Sama ada anda memakai cat warna yang berbeza atau cat berwarna putih - hanya bergantung pada keutamaan anda dan visi anda di dalam rumah anda.

Trisis Flizeline dengan tekstur bata

Cara keretakan dinding masking ini mungkin kelihatan primitif dan salah. Tetapi tidak semestinya orang bersedia untuk mengambil dan mengatur di dalam rumah mereka, dan saya ingin mengemas kini pedalaman.

Kemudian kertas dinding tekstur akan datang untuk menyelamatkan. Lebih-lebih lagi, melekat mereka sendiri tidak akan sukar - hanya semata-mata mengikut keperluan yang mengandungi arahan yang dilampirkan kepada mereka.

Di permukaan bahan tersebut terletak sangat baik dan kecacatan kecil pemadatan, yang jelas kelihatan pada struktur halus - pada tekstur yang tidak tenunan tidak praktikal tidak ketara.

Adalah sangat penting bahawa anda boleh membuat apa-apa warna untuk rasa anda sendiri. Simulasi kerja bata hasilnya bukan sahaja boleh menjadi merah tradisional, tetapi juga putih, kelabu dan bahkan hitam.

Yang lebih baik: bukan tenunan atau vinil

Pilihan antara asas vinil dan bukan tenunan, jika anda membuat keputusan untuk membeli kertas dinding batu bata, ditentukan oleh tujuan bilik:

 1. Jika akses udara ke premis sukar, ia tidak wajar untuk gam kertas dinding vinil;
 2. Kain tenunan tidak sesuai untuk premis dengan tingkap di jalan dengan trafik tepu, serta di premis dengan pembentukan debu yang meningkat.

Kertas dinding berkilat flizel mempunyai harta terkumpul habuk, jadi di dalam bilik berdebu mereka dengan cepat kehilangan rayuan mereka.

Malah, walaupun kertas dinding yang meniru bata boleh menjadi sangat berbeza!

Kami bercakap tentang pelbagai wallpaper, meniru kerja keras, di mana bukan tempat terakhir diduduki oleh kertas dinding bertekstur untuk batu bata. Kami belajar di mana ia sesuai untuk menggunakan bahan penamat sedemikian untuk mewujudkan dalaman luar biasa. Kami berharap maklumat kami berguna kepada anda dan membantu anda memilih versi yang betul. Dalam video dalam artikel ini, anda akan menemui maklumat tambahan mengenai topik ini.

Bagaimana dan di mana untuk memohon kertas dinding di bawah kerja bata

Tiruan permukaan di bawah kerja keras bata - salah satu daripada teknik reka bentuk yang menjadikan bilik itu berkesan dan asli. Dinding yang dibuat dengan cara ini kelihatan sangat baik. Ia tidak perlu menggunakan bahan semulajadi, ia cukup untuk memohon hiasan atau tampal kertas dinding vinil di bawah kerja bata.

Pengilang bersedia untuk menawarkan pilihan sedemikian rupa yang akan kelihatan hebat di satu dinding dan di seluruh bilik. Di bawah ini kami akan menganalisis teknik reka bentuk ini dengan lebih terperinci.

Pada foto - kertas dinding dalam bentuk dinding bata di pedalaman

Beberapa dekad yang lalu, corak kertas dinding yang sama di sebuah apartmen atau rumah hanya dapat dijumpai di lorong, hari ini trend telah berubah. Dinding dihiasi dengan bata untuk semua bilik, dan permukaan licin dan datar digantikan dengan tekstur.

Adalah dipercayai bahawa fesyen ini datang dari Amerika Syarikat, ketika orang muda mulai mengisi bangunan kilang kosong di New York. Dana, seperti biasa, tidak mencukupi, dan begitu banyak digunakan untuk menghiasi bilik-bilik bata merah lama, rupa yang sama sekali berbeza dari yang asal. Gaya budaya bandar ini disebut loft, yang dalam bahasa Inggeris bermaksud "loteng".

Kertas dinding yang menarik dengan brickwork antik

Kemungkinan besar, ia adalah selepas menonton banyak filem Amerika bahawa pereka domestik sampai pada kesimpulan bahawa ini boleh menjadi pilihan yang benar-benar baik untuk finishing interior. Satu-satunya kesukaran adalah penuaan tiruan bata, dari mana dinding diletakkan.

Kerja agak sukar dan mahal. Oleh itu, untuk menyelesaikan masalah ini secara kardinal, ia diputuskan untuk menggunakan tekstur bukan tenunan atau vinil yang hanya bertekstur. Ini dibenarkan dengan ketara mengurangkan kos pembaikan dan kosnya.

Kertas dinding yang mensimulasikan kerja keras pada tahun-tahun itu agak primitif dari segi reka bentuk dan warna, yang tidak berbeza dalam pelbagai. (Lihat juga artikel Jenis kemasan: ciri-ciri.)

Oleh itu, tempat-tempat utama permohonan mereka adalah:

Pasar pembinaan tidak berdiam diri, jadi hari ini anda boleh membeli pelbagai wallpaper berkualiti dengan pola brickwork yang dapat memenuhi permintaan apa pun.

Oleh kerana fesyen telah datang ke permukaan yang tidak dirawat di kawasan pedalaman, tiruan kerja bata sentiasa mencari pelanggannya.

Wall-kertas untuk batu masonry

Sesungguhnya, mengapa membina dinding sebenar jika:

 • harga keputusan itu akan agak mahal;
 • Ia tidak selalu mungkin untuk melakukan ini, kerana beban tambahan akan digunakan untuk pertindihan;
 • lama dalam masa;
 • anda akan membuat masalah tambahan untuk diri anda sendiri.

Sebaliknya, kertas dinding dengan gambar kerja bata agak murah dan kelihatan cukup layak, jadi adakah ia bernilai membayar lebih? Di samping itu, melekat mereka di dinding dengan tangan mereka sendiri agak mudah dilakukan walaupun untuk satu orang, walaupun pembantu tidak mengganggu. (Lihat juga artikel Wallpaper dengan tiruan plaster: spesies.)

Jadi, di manakah mereka paling kerap digunakan di pedalaman:

Di sana mereka kelihatan sangat sesuai kerana siling-siling yang tinggi dan ruang besar. Di sini mereka juga boleh digabungkan dengan unsur-unsur hiasan lain yang menghampiri gaya - ketuhar bata atau perapian.

Kertas dinding sedemikian juga boleh menjadi permintaan di sebuah rumah besar negara atau apartmen bandar, yang membolehkan untuk menghidupkan semula pedalaman, menambah sentuhan dalam bentuk ciri pedalaman. Mereka boleh menjadi baik dengan kaca dan logam.

Ia akan menjadi menarik untuk dilihat dan wallpaper, dengan pembinaan bata yang digambarkan pada mereka. Ini dimungkinkan oleh teknologi moden dalam percetakan.

Reka bentuk dinding batu untuk sebuah apartmen

Tidak perlu menampal kertas dinding dalam bentuk kerja keras di semua bilik.

Ia agak sesuai digunakan untuk bahagian individu atau butiran dalaman:

 1. Dapur - kaunter bar dan "apron" permukaan kerja.
 2. Bilik-bilik - Pemisahan, niche dinding, lajur.
 3. Dewan masuk, koridor dan dewan - adalah mungkin untuk terperinci penamat.
 4. Bahagian ruang makan dan bilik perapian akan kelihatan cantik, terutamanya yang dihiasi zaman dahulu. Oleh itu, anda boleh mencerahkan bahagian estetik reka bentuk.

Wallpaper untuk batu bata di pedalaman ruang tamu

Di dalam bilik ini lebih baik menggunakan produk yang boleh dibasuh. Kos roll kecil, tetapi hasil akhir akan mengatasi jangkaan anda.

 • baik terpaku;
 • sendi dipasang dengan betul menjadi hampir tidak kelihatan;
 • mereka mudah dibersihkan, yang sangat penting di dapur.

Kertas dinding vinil boleh dibasuh untuk dapur

Oleh itu, apabila membeli kertas dinding untuk kerja keras bata, pelajari dengan teliti anotasi, kerana ia tidak sepatutnya:

 • takut kelembapan;
 • tahan terhadap cahaya;
 • mempunyai ketumpatan tinggi, kerana permukaannya akan cepat kotor dan sering dibasuh.

Petua: untuk dapur, anda boleh menawarkan kertas dinding vinil, kerana ciri-cirinya memenuhi keperluan di atas.

Arahan untuk melekatkan mereka ke permukaan yang berlainan biasanya pada pembungkusan roll.

Sekiranya anda tidak boleh memilih di antara sokongan bukan tenunan dan vinil, beri perhatian kepada tujuan bilik:

 • jika udara terhalang - gunakan bukan tenunan;
 • untuk bilik-bilik dengan tingkap di jalan, di mana ada trafik tepu, serta di tempat-tempat dengan pembentukan debu yang meningkat - vinil.

Dinding batu hiasan

Nasihat: jangan gunakan kertas dinding bertekstur bukan tenunan di dalam bilik berdebu, kerana mereka memiliki harta terkumpul debu, dengan cepat kehilangan rayuan asalnya.

Teknologi moden membantu menghasilkan produk di mana dua bahan yang berbeza digabungkan - wallpaper dan kerja keras. Artikel yang diterangkan di mana ia digunakan dan apa yang anda perlu tahu apabila memilih dan meletakkannya.

Menggunakan bahan penamat yang menarik ini, anda boleh dengan cepat dan murah mengubah dalaman yang membosankan. Video dalam artikel ini akan membantu anda mencari maklumat tambahan mengenai topik ini.

Wall-papers for brickwork: 75 photo-ideas

 • Dengan kemunculan lofts atau stylistics lain, graviti ke arah romantik perindustrian, tidak dibarisi, permukaan timbul telah mendapat populariti yang besar dalam reka bentuk dalaman. Premis dengan dinding "kosong" mempunyai keselesaan khas dan kanvas untuk penjelmaan idea bukan standard. Tetapi tidak semestinya ada peluang untuk membawakan liputan asal. Dalam situasi seperti itu, anda boleh menggunakan kertas dinding di bawah kerja keras, yang akan membantu menghasilkan kesan yang dikehendaki.

  Ciri-ciri dinding dengan corak bata

  Batu batu kelihatan seperti dipercayai dan bergaya, tetapi jenis hiasan ini sukar untuk dilaksanakan. Reka bentuk tulen, jika terdapat matlamat dalam pemeliharaannya, harus kelihatan kemas, yang jarang ditemui di rumah lama. Apabila meletakkan petak bata tambahan, sentimeter berharga kawasan diambil. Di samping itu, proses penyuntingan itu sendiri mengambil masa yang lama, meninggalkan sampah sendiri, dan juga memerlukan kemahiran tertentu.

  Nasib baik, terdapat alternatif yang berpatutan - kertas dinding, yang, terima kasih kepada teknologi moden, anda boleh meletakkan landskap yang kompleks, belum lagi tekstur mudah bata. Jenis kemasan ini mempunyai beberapa kelebihan dan menghapuskan kekurangan pilihan lain.

  - Bahkan pemula dalam perniagaan pembinaan dapat menjalankan penyahkelasan dalam beberapa hari tanpa mencemari ruang yang diperbaiki;

  - Anda boleh mencari barang-barang yang berpatutan, dan jika anda mahu - mudah untuk mengemaskini reka bentuk, yang tidak boleh dikatakan tentang bricklaying;

  - Terdapat lapisan yang boleh digunakan untuk mencuci dan membersihkan, biarkan di udara, tetapi tidak mengumpul habuk;

  - Boleh digunakan untuk hiasan struktur cahaya bentuk apa pun;

  - Wallpaper mempunyai pelbagai warna dan tekstur, membolehkan anda mensimulasikan pelbagai jenis cengkaman;

  - Tidak seperti panel plastik, mereka mempunyai tahap terperinci yang tinggi dan kualiti terbaik.

  Kelemahan salutan sedemikian adalah, dan ia adalah fakta mudah - ini bukan kerja keras sebenar. Tidak kira bagaimana kanal kanvas tidak menyampaikan setiap ketidaksamaan blok, anda tidak boleh menyembunyikan asal buatan walaupun dari penonton yang tidak canggih.

  Lancar ciri ini mungkin tanpa memberi tumpuan kepada dinding. Untuk melakukan ini, disarankan untuk menggunakan trim pada satu atau lebih pihak. Dalam kes ini, warnanya harus sesuai untuk warna lain dari bilik, dengan lembut memudar mereka dengan tekstur kasar. Sekiranya boleh, jangan langsung menyalakan cahaya tiruan, kerana ia hanya menekankan "dua dimensi" permukaan.

  Sebelum memulakan reka bentuk reka bentuk, anda perlu membuat keputusan tentang bahan tersebut. Pelbagai kertas dinding yang luas, tetapi tidak semua jenis membenarkan meniru batu itu. Antara pilihan yang sesuai adalah seperti berikut:

  Kertas dinding kertas. Penampilan tradisional dan berpatutan, disajikan dalam pelbagai warna yang mudah terpaku. Ia sememangnya selamat untuk kesihatan, tetapi ia tidak mungkin bertahan lebih daripada lima tahun. Kertas kertas dinding sensitif terhadap kelembapan, suhu tinggi, tekanan mekanikal, yang menghadkan skop salutan. Di samping itu, mereka jarang dikeluarkan dengan tekstur yang terdedah, yang boleh membuat mereka kelihatan rata dan tidak mungkin.

  Kertas dinding Flizel. Harga yang tinggi dibenarkan oleh ciri-ciri cemerlang bahan tersebut. Mereka tidak merosakkan dalam keadaan iklim mikro yang berat, menyembunyikan kekurangan dinding, dan juga menyerahkan kepada lukisan biasa. Tekstur permukaan kelihatan lebih realistik, tetapi ia mengumpul habuk. Dengan pembersihan tetap, penamat ini boleh bertahan lebih dari sepuluh tahun.

  Kertas dinding vinil. Mereka mudah dijaga, dan ketumpatan asas yang tinggi memberi amaran terhadap sebarang kesan. Secara visual, kertas dinding itu sempurna meniru bata, tetapi ia lebih sesuai untuk premis bukan kediaman kerana ketidakupayaan untuk melepaskan udara.

  Pilihan bergantung kepada ciri-ciri rumah dan kesan luaran yang diingini. Terdapat pilihan dengan permukaan matte, berkilat atau struktur, yang membentuk bata merah atau putih dengan pelbagai bentuk. Ini memberikan banyak variasi kertas dinding.

  Wallpaper untuk kerja keras di pedalaman - foto

  Hiasan jenis ini tidak akan kelihatan baik di semua ruang, tetapi di sebahagian daripada mereka ia digunakan dengan tempahan. Mari lihat setiap kes dengan lebih terperinci!

  Adalah disyorkan untuk memohon lapisan dengan corak di bilik yang luas. Di sini mereka boleh memperuntukkan dinding aksen atau membantu dalam zon, memisahkan, sebagai contoh, kawasan kerja. Pada masa yang sama, permukaan jiran mesti bersifat neutral, jika tidak, pedalaman akan bertukar menjadi berlebihan.

  Ruang tamu dengan lapisan sedemikian membentuk imej tertentu, yang memajukan keperluannya untuk mengisi. Perabot harus moden, jika mungkin kulit, sesuai dengan peraturan loteng. Bahan buatan akan terlepas daripada komposisi, tetapi butiran kayu ditekankan oleh "klac".

  Palet bergantung pada teduh dinding. Oleh itu, bata putih sempurna digabungkan dengan semua warna, tetapi lebih baik untuk mematuhi skala cahaya yang secara visual memberi ruang cahaya. Bata merah kelihatan dengan teliti dan akan masuk ke dalam "kesatuan" dengan warna-warna asli yang terkawal.

  Pereka bentuk dinasihatkan untuk menghadkan diri mereka ke pencahayaan pusat, sebagai sumber sisi menekankan asal tiruan batu. Anda boleh membeli kertas dinding vinil dengan tekstur yang realistik, manfaat di ruang tamu bahan-bahan yang mesra alam tidak begitu penting.

  Kertas dinding untuk bata di pedalaman dapur

  Kawasan dapur sangat menuntut untuk penamat. Kertas kertas dinding dalam keadaan kelembapan berterusan, perubahan suhu tajam dan tahap pencemaran yang tinggi tidak akan bertahan lama. Vinyl dan bukan tenunan lebih baik dapat mengatasi tugas yang sukar, oleh itu adalah disyorkan untuk menghalang mereka untuk menghadapi dinding.

  Reka bentuk dapur bergantung pada saiz dan susun aturnya. Sekiranya ia termasuk ruang makan, maka kertas dinding di bawah dinding hendaklah dilekatkan di sana, dengan itu melambangkan sempadan. Di dapur kecil, anda boleh memohon mereka ke seluruh dinding kerja atau hanya apron, untuk kebolehpercayaan, menyembunyikannya di belakang partition kaca.

  Terhadap latar belakang bata putih, set kayu terang dengan butir-butir terang atau model dengan gamma tepu kelihatan baik. Terhadap latar belakang warna merah, tenang, sejuk, yang dalam gabungan ini akan memberikan ruang sedikit kesenangan.

  Kertas dinding untuk bata di pedalaman bilik tidur

  Di dalam bilik tidur, penamat ini harus digunakan dengan sangat hati-hati, cuba untuk tidak mengganggu suasana santai yang biasanya memerintah di sini. Selalunya hanya satu sisi bilik - yang mana katilnya bersebelahan. Pada masa yang sama, salutan kertas dinding lebih menyenangkan untuk menyentuh dan sentiasa hangat, tidak seperti bata sebenar yang mengeluarkan sejuk.

  Anda boleh mengimbangi permukaan kasar dengan langsir cahaya, karpet lantai atau tudung yang indah. Dinding dengan batu adalah sempurna untuk pameran lukisan, terutama jika seni modern.

  Terima kasih kepada hiasan dengan corak, anda boleh membezakan antara bilik tidur dan zon yang lain: dengan meja, dada laci, cermin atau meja persalinan.

  Kertas dinding untuk kerja keras di lorong

  Jika anda ingin menggunakan liputan yang tidak standard, tetapi terdapat kebimbangan bahawa ini akan mengganggu keselesaan rumah anda, anda boleh memasuki kertas dinding dengan corak bata di lorong - di sini mereka muat dengan sempurna. Tetapi ini adalah titik penting untuk rumah yang dihiasi sepenuhnya dalam gaya loteng, kerana ia perlu untuk mengatur kesatuan gaya semua bilik.

  Tekstur bata putih sesuai untuk lorong sempit kecil. Warna utama secara visual mengembang kawasan, dan linearity - merumitkan reka bentuk. Adalah disyorkan untuk latar belakang ini untuk memilih perabot warna cahaya untuk meningkatkan kesan yang dikehendaki.

  Kertas dinding untuk batu bata di bilik kanak-kanak

  Batu bata di tapak semaian adalah keputusan yang kontroversial. Seseorang mungkin berfikir bahawa penampilan kasarnya tidak sesuai dengan suasana lembut bilik di mana bayi tumbuh dan berkembang. Tetapi kanak-kanak yang lebih tua, yang diilhamkan oleh cerita tentang kastil dan kubur, akan mendapati liputan sedemikian menarik. Tidak seperti batu bata sebenar, kertas dinding selamat, dan juga menyenangkan untuk disentuh.

  Remaja dengan pemikiran tidak formal juga akan menyukai dinding ini. Mereka akan menjadi "kanvas" yang terang untuk pelbagai poster, lukisan abstrak dan gambar, yang biasanya digantung di atas bilik pelajar sekolah menengah.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  10 + = 15