Wallpapers Zebra – 314167.info

Wallpapers Zebra

Gambar zebra di pedalaman - 80 gambar

cetakan haiwan masih sangat popular di kawasan pedalaman, dan menggunakannya dalam pelbagai elemen hiasan - dan dalam hiasan dinding dan perabot, dan tekstil, dan hanya sebagai harimau kulit, harimau, kuda belang, tersebar di atas lantai.

Nasib baik hari ini, untuk menghiasi dinding ruang tamu anda dengan kulit zebra atau zirafah atau menyebarkannya di atas lantai, tidak perlu membunuh haiwan. Industri moden menghasilkan tiruan kulit yang siap sedia, yang, pada pandangan pertama, tidak berbeza dari yang semula jadi, dan mereka lebih praktikal digunakan, tidak memerlukan penjagaan yang berhati-hati seperti kulit semula jadi. Dalam artikel ini, ia akan secara khusus mengenai cetakan haiwan seperti "zebra".

Warna hitam dan putih semulajadi zebra sangat cantik, terutamanya cetakan yang sesuai jika bahagian dalam bilik anda dihiasi dengan gaya hitam dan putih. Walaupun hakikatnya, pertama sekali, corak zebra digunakan ketika menghias rumah dalam gaya Afrika, ia akan kelihatan hebat dalam pedalaman hitam dan putih dalam gaya berteknologi tinggi.

Industri hari ini menghasilkan pelbagai tekstil dengan tiruan pola zebra. Pertama sekali, sudah tentu, karpet dan permaidani, permaidani dan seprei. Dan pewarna itu digunakan bukan sahaja hitam dan putih, yang zebra mempunyai sifat, tetapi juga coklat-coklat, dan coklat-kuning air.

Corak zebra di kawasan pedalaman boleh digunakan dalam hampir semua gaya reka bentuk, perkara utama adalah memilih tempat yang tepat untuk aplikasinya. Di samping itu, seringkali terdapat cetakan haiwan seperti yang disatukan dengan elemen warna lain, misalnya, karpet atau selimut boleh menggabungkan sisipan dengan pola zebra dan memasukkan warna-warna lain.

Selimut - cadar, sarung bantal, selimut duvet, dihiasi dengan zebra, juga sangat popular di kalangan penduduk bandar. Dan dalam kes ini, tidak semestinya kombinasi hitam dan putih, atau coklat-beige band. Hitam digabungkan dengan merah, ungu, hijau, merah jambu, biru. Oleh itu, anda boleh memilih linen katil dengan cetakan untuk bilik tidur yang dibuat di mana-mana warna, dan bukan hanya untuk kawasan hitam dan putih.

Corak zebra di tempat tidur juga boleh digabungkan dengan cetakan lain, baik haiwan dan geometri. Corak yang sama boleh digunakan untuk langsir dan di bilik tidur, dan di bilik lain yang mengandungi unsur hiasan dengan cetakan zebra. Bersama-sama mereka akan selaras dengan satu sama lain dan serentak melengkapi satu sama lain, mewujudkan satu gaya di dalam bilik.

Untuk hiasan dinding, corak zebra juga ciri, dalam bentuk poster atau lukisan, serta panel.

Sebagai elemen hiasan bilik boleh dan lekapan dihiasi dengan zebra, serta perabot apa pun, dan bukan hanya lembut. Malah lekapan atau dada laci, meja kopi yang dibuat dalam gaya klasik, boleh dihiasi dengan menggunakan zebra cetak, dan ia akan bermain dengan cara yang baru, mengubah gaya reka bentuk.

Jika anda tidak dapat untuk digunakan sebagai elemen hiasan dengan sesuatu corak zebra besar - dalam bentuk perabot, langsir atau cadar, output keadaan boleh menjadi barang-barang kecil hiasan seperti alat memasak, dicat "zebra", pasu bunga dan penanam , kusyen.

Gambar zebra di pedalaman: foto

Paling berkesan lukisan zebra di pedalaman akan melihat di mana nada neutral dan warna memegang. Di samping itu, cetakan haiwan ini akan membantu mencipta kemuncak, dan mengumpulkan semua komponen dalam kawasan yang sama sekiranya di bilik anda tiada gaya tertentu dalam reka bentuk, atau terdapat skema warna segar.

Terdapat juga gaya dalam reka bentuk, di mana lukisan zebra di pedalaman Jangan, atau gunakan dengan teliti. Sekiranya terdapat terlalu banyak warna yang berbeza-beza dalam hiasan apartmen, perhiasan haiwan sama ada hilang di latar belakang mereka, atau ia akan kelihatan terlalu megah dan tidak masuk akal. Ini berlaku, termasuk penamat dinding dan lantai, jika mereka mempunyai tekstur yang terlalu jelas, elemen hiasan dengan corak zebra tidak boleh diletakkan berdekatan dengan mereka. Tidak berjaya menggabungkan cetakan ini dengan perhiasan pelik lain. Di samping itu, terdapat gaya, apabila menggunakan reka bentuknya, corak zebra perlu dilupakan sepenuhnya. Ini adalah gaya Jepun, gaya zen dan gaya eko. Dalam kes lain, lukisan haiwan sentiasa dapat mencari tempat di pedalaman anda.

Strip akan datang: cetakan zebra di pedalaman

Hello, pembaca yang terkasih! Hitam dan putih lukisan haiwan, seolah-olah dicipta khas untuk membuat beberapa aksen bergaya di persekitaran rumah, itulah sebabnya ia begitu popular di pedalaman moden. Zebra cetak di bahagian dalam lakonan dan begitu bertenaga, yang mampu untuk memenangi perhatian walaupun apa-apa warna yang seolah-olah terlalu terang, seperti merah monofonik atau kuning cerah. Dengan cara ini, kerana kita telah bercakap tentang merah dan kuning, ia harus diperhatikan bahawa zebra jalur sempurna wujud bersama-sama dengan palet yang cerah, khususnya dengan orang-orang warna, yang boleh didapati dalam jenis savana panas: jingga, kuning, hijau, biru atau merah . Tetapi dengan semua ini, ia adalah penting untuk memahami bahawa dalaman yang bergaya moden adalah menakjubkan mudah menjadi tawar, yang adalah mengapa ia adalah penting untuk mematuhi garis keharusan dan tidak pergi ke keterlaluan menggunakan pelbagai warna-warna terang dalam reka bentuk sebuah bilik di dalam rumah.

Gaya yang sesuai untuk menarik zebra di pedalaman.

 1. Gaya Afrika sepenuhnya akan wujud bersama dengan butiran yang dicetak di bawah zebra.
 2. Gaya Glamor suka kemunculan kitsch, itulah sebabnya kerusi berjalur atau permaidani zebra akan sangat berakar di sini.
 3. Hite-Tech mewakili banyak kaca dan objek berlapis krom, yang mana unsur-unsur dengan cetakan di bawah zebra akan digabungkan secara mengejutkan.
 4. Chalets gaya boleh ditambah dengan kulit zebra buatan atau semulajadi.
 5. Gaya Skandinavia salji putih juga boleh dipukul dengan butiran dalam jalur hitam dan putih dalam gaya zebra.
 6. Permaidani yang indah dalam gaya zebra juga boleh melengkapkan gaya klasik Provence.
 7. Art-Deco menyukai manifestasi kemewahan, jadi cetakan yang hebat dengannya hanya bersesuaian.
 8. Gaya Pop Art adalah rusuhan warna, yang bermaksud unsur hitam dan putih sedemikian akan membantu sedikit untuk mengimbangi impak mereka.
 9. Gaya Brutalisme juga akan kelihatan hebat dengan cetakan bergaris di pedalaman.

Seperti permaidani berjalur, pasti kelihatan sangat menarik, memang melihat orang melog dirantai kepadanya, dan oleh itu, bahagian yang tinggal di premis mesti jauh dari cetakan zebra, atau di mata mula hanya membuat bingung banyaknya jalur monokrom.

Di samping itu, kulit tiruan yang sangat cantik meniru bulu zebra. Selalunya mereka dicuri di bawah meja kopi kaca, dan jika ketiadaannya, berhampiran sofa di ruang tamu. Jalur zebra kulit atau cetakan permaidani simulasi akan kelihatan sesuai di kawasan di mana warna-warna terang juga hadir, sebagai contoh merah jambu terang atau pad hijau di sofa kelabu atau ruang makan dengan kerusi-kerusi kuning terang. Di samping itu, cetakan sememangnya wujud bersama-sama dengan pelbagai dinding pastel, contohnya dengan biru pucat, pic, kuning air atau kelabu muda.

Permaidani zebra di pedalaman, foto.

Sangat menarik di pedalaman rumah kelihatan perabot berjalur, tetapi tidak besar, tetapi padat, yang bertindak sebagai aksen yang diperlukan. Ia boleh menjadi beberapa kerusi berlengan di ruang tamu, kambing, meja kopi di kaki berjalur, kepala katil, kerusi di ruang makan atau di dapur, dan sofa kecil untuk dua orang. Perabot sedemikian sempurna digabungkan dengan upholsteri monophonic perabot lain di pedalaman, bukan hanya dengan skala pastel, tetapi juga dengan biru, kuning, hijau, putih atau hitam.

Langsir dengan cetakan di bawah zebra digantung di dalam bilik dengan kehadiran kecil cetakan yang sama, jika tidak dari kawasan yang cantik dan harmoni, akibatnya akan menjadi tidak masuk akal. Bagi bayangan dinding, langsir semacam ini akan kelihatan harmoni terhadap latar belakang dinding monokromatik yang dilaksanakan terutamanya dalam warna pastel, contohnya kuning teliti, kelabu, putih, biru, kuning pucat. Gaya langsir harus dipilih untuk gaya pedalaman, tetapi juga memilih langsir yang paling mudah tanpa berlebihan, anda dapat memastikan bahawa mereka akan kelihatan cerah, dan semua terima kasih kepada intensitas band alami.

Zebra kertas dinding di kawasan pedalaman akan kelihatan sangat menarik, itulah sebabnya pereka disyorkan untuk paste cetak ini maksimum satu dinding di dalam bilik atau memilih jalur teduh tidak dalam tradisional hitam dan putih, sebagai contohnya di beige dan putih atau kelabu-putih.

Sekiranya kertas dinding di bawah zebra kelihatan tidak perlu untuk anda, maka anda boleh mengubah dinding menjadi gambar besar dengan gambar-gambar jalur zebra yang indah. Lukisan-lukisan itu akan kelihatan hebat dengan latar belakang dinding monokrom, terutama kelabu, hiasan lukisan yang kuat akan dapat menghidupkan semula nada kelabu yang ketat dan kadang-kadang membosankan.

Zebra cetak dalam reka bentuk dalaman, gambar:

Aksen dengan cetak di bawah zebra di pedalaman:

corak zebra di kawasan pedalaman akan membantu untuk memulihkan keadaan, untuk lari dari kehidupan sehari-hari, membawa kepada reka bentuk bilik irama khas dan daya tarikan yang unik. Strip, menghairankan wujud dalam pelbagai bidang: bandar moden, tradisional dan bahkan klasik. Berjalur mencetak ia sukar untuk tidak suka, kerana ia mengingatkan kita sifat hidup yang bebas daripada haiwan dengan apa-apa kesilapan, dan tidak akan dapat untuk mengabaikan kehadirannya, ia adalah terang dan menonjol, dan itulah yang menyentuh jiwa! Adakah anda suka cetak zebra di pedalaman? Kami sedang menunggu maklum balas anda dalam komen.

4 komen

Saya telah lama tertarik dengan jalur di pedalaman, tapi itu kali pertama saya melihat zebra. Walau bagaimanapun, ia seolah-olah saya, ia adalah baik untuk menggunakannya sekurang-kurangnya, jika tidak ia hanya di mata yang riak

Kerusi dan langsir yang luar biasa kelihatan sangat baik! Masih suka tepi hitam dari kerusi putih di salah satu foto.

Olga, dan saya suka permaidani meniru kulit haiwan.

Saya sangat suka langsir dengan zebra. Sebagai kertas dinding foto, sangat segar! Dan pada umumnya, jalur kelihatan sentiasa bergaya. Idea yang baik dengan kerusi. Ia menarik untuk terjun ke kawasan luar biasa.

Jeanne, saya gembira kerana anda menyukainya, saya menyokong pendapat anda tentang penampilan bergaya jalur.

Tambah komen Balas balasan

 • Rumah selebriti (45)
 • Nasihat Rumah (5)
 • Reka bentuk dalaman (304)
  • Peralatan bilik mandi (17)
  • Ruang tamu (30)
  • Hiasan (135)
   • Dengan Tangan Sendiri (82)
  • Bilik kanak-kanak (23)
  • Koridor dan dewan masuk (16)
  • Dapur (23)
  • Bilik tidur (30)
 • Landskap (21)
 • Bangunan Luar Biasa (8)
 • Pembaikan (51)
  • Dinding (25)
  • Seks (13)
  • Siling (13)
 • © 2013-20 ** Semua hak terpelihara. Menyalin bahan dari laman web Comfort di Rumah adalah dilarang.. Dasar Privasi.

  Bagaimana dengan betul memohon wallpaper zebra di pedalaman rumah anda

  Penghias yang paling terkenal dari seluruh dunia sentiasa memberi perhatian kepada lukisan pelbagai warna zebra, walaupun pada pandangan pertama ia mewakili arah yang berasingan dalam trend haiwan. Adalah dipercayai bahawa corak "zebra" yang paling berkesan adalah gabungan warna hitam dan putih bunga.

  Apakah perkara yang perlu dipertimbangkan apabila menggunakan kertas dinding "zebra"

  Ia sentiasa percaya bahawa cara paling mudah untuk memberi perhatian kepada pangsapuri anda adalah dengan menggunakan imej zebra sendiri atau meniru kulitnya. Penggunaan teknik ini telah lama diperhatikan pada kain dan reka bentuk dalaman. Pertama, sebelum menggunakan cetakan zebra di rumah anda, anda harus menganggarkan saiz bilik di mana anda ingin memohonnya. Kedua, terdapat jaminan 100% bahawa penggunaan wallpaper seperti itu akan menarik banyak perhatian, jadi gunakan mereka dengan kemahiran dan berhati-hati. Lebih baik jika anda berunding dengan pereka yang berpengalaman dalam perkara ini. Sesetengah percaya bahawa penggunaan corak "haiwan" seperti itu adalah simbol maskulin, dan kebanyakan mereka berpendapat bahawa ia tidak disyorkan untuk menggunakan kertas dinding sedemikian di dalam bilik tidur.

  Bagaimana dan di mana untuk menerapkan lukisan "bergaris", supaya kelihatan lebih hebat

  Latar belakang paling berkesan bagi pelaksanaan peranan utama angka "zebra" ruang meletup dalaman neutral, dilaksanakan dalam warna achromatic atau warna licin nada coklat. Ia juga akan bermanfaat untuk melihat "zebra" dan di pangsapuri dengan dalaman monokrom, dibuat dalam warna yang berbeza warna yang sama. Semasa membuat sorotan terang di rumah anda, anda harus ingat bahawa kertas dinding zebra di kawasan pedalaman mempunyai corak tertentu dan warna yang berbeza yang berbuat baik dalam bentuk "dadah perubatan" walaupun di mana tidak ada yang jelas reka bentuk dalaman gaya, dan warna latar belakang seolah-olah hambar. Dengan bantuan "zebra" anda sentiasa dapat menekankan aksen terang monophonic, yang telah anda sediakan untuk bilik terlebih dahulu. Jika anda meraba-raba dengan kertas dinding ini, anda akan membuat di rumah anda tidak adalah "rasa", tetapi "tidak sesuai" dan "nalyapistost" sebagai zebra cetak sangat kompleks. Tetapi jika anda semua suka kertas dinding jenis ini, dan pedalaman semasa anda tidak sesuai dengan rujukan, maka ada peraturan tertentu yang harus dipatuhi. Berikut adalah sebahagian daripada mereka. Wallpaper "zebra" dalam mana-mana tidak boleh digabungkan:

  • dengan warna-warna bercahaya dan terlalu cerah, kerana ada rasa "bunyi bising" yang menghalang anda daripada menumpukan perhatian kepada diri anda apa-apa, dan dalam kes ini dalam corak zebra;
  • Juga, seseorang tidak harus mencuba tekstur finishing yang sangat ketara yang dibuat daripada bahan-bahan di sebelah corak zebra, kerana ternyata mereka bersaing antara satu sama lain. Kebanyakannya tidak sesuai untuk lantai dan dinding;
  • Jangan cuba menggabungkan perhiasan atau lukisan luar biasa lain dengan zebra. Anda hanya boleh menggunakan sama corak reka bentuk gaya yang meniru, sebagai contoh, kulit haiwan lain (harimau, harimau bintang, dan sebagainya), atau menggunakan warna yang sama seperti dalam corak zebra yang hitam dan putih.

  Senarai reka bentuk gaya, yang mana kertas dinding zebra tidak akan berfungsi:

  • gaya "moden". Trend gaya ini selalu terlalu ekspresif untuk kejiranan harmoni dengan mana-mana lukisan haiwan lain, dan pastinya bukan zebra hitam dan putih. Selain itu, gaya ini akan mengalih perhatian kebanyakan perhatian dan zebra anda akan tidak disedari;
  • Gaya Jepun atau gaya Zen. Sekiranya anda mempunyai gaya dalaman menggunakan gaya ini jelas dinyatakan, maka menghiasi dinding dengan kertas dinding dengan gaya "zebra" untuk mereka adalah tidak dapat diterima. Ini dianggap sesuatu "buatan".
  • gaya eko. Gaya dalaman ini juga tidak sesuai untuk menggunakan hiasan di dalamnya dengan pola zebra, kerana gaya eko itu sendiri menyatakan keserasian ekologi dengan alam dan alam sekitar.

  Tertakluk kepada peraturan-peraturan ini, dan mengambil kira senarai, anda boleh sentiasa hak untuk menggunakan atau memakai cetak "zebra", kerana itu sendiri corak zebra adalah sangat berani, cantik, terang, menarik dan akan membantu membuat dalaman anda lebih berkesan.

  Penggunaan gambar yang betul dalam hiasan dinding bilik yang berbeza di rumah

  Sesetengah percaya bahawa cetakan cerah semata-mata hanya boleh digunakan di ruang tamu dan di bilik lain ia tidak kelihatan begitu terang, cantik dan berani. Tetapi sebenarnya, di dalam mana-mana bilik, walaupun di tandas, dengan aplikasi yang sesuai, pedalaman akan menjadi indah. Apakah peraturan untuk menggunakan corak zebra di bilik kecil:

  • Untuk memulakan, menganggarkan titik fokus. Ini dilakukan supaya apabila memasuki bilik, perhatian ditarik ke bahagian dinding ini, atau dengan kata lain, gam itu sebahagian dari dinding yang merupakan pusat semantik di dalam bilik ini;
  • peraturan seterusnya ialah jumlah penggunaan warna dan aksen yang terhad, kerana, semakin kecil mereka akan menjadi lebih cerah dan lebih jelas akan menjadi pola "zebra" anda;
  • perlu memberi perhatian kepada bentuk objek dengan corak zebra dan mengulangi garis yang sama dan di dinding di dalam bilik, untuk mencapai susun atur garis seragam. Jika berlainan garis digunakan, maka akan ada rasa lebihan. Garis lurus, bulat, lancar.

  Untuk pangsapuri yang luas mempunyai peraturan sendiri:

  • Jumlah item yang optimum menggunakan cetakan ini, yang boleh berada dalam satu bilik, adalah tiga, tidak termasuk dinding yang ditutupi dengan "zebra" kertas dinding. Di dalam bilik anda boleh memohon jok yang sama, permaidani, menyembunyikan atau bantal, atau anda boleh bertaruh pada produk seramik. Sebagai contoh, hidangan, pasu, lampu;
  • jangan sekali-kali tidak menggunakan kaedah "menghamburkan" sebilangan objek dalam hiasan gaya ini di seluruh bilik - ini boleh berfungsi sebagai peringatan bilik pameran di kedai-kedai. Dengan cara yang terbaik, mereka akan digabungkan jika mereka tertumpu pada satu bahagian tertentu;
  • untuk "peningkatan" kecerahan dan warna yang lebih lengkap, anda boleh mengulangi reka bentuk dalaman dalam gaya zebra di ruangan lain dengan menggunakan skala warna hitam dan putih. Mereka boleh menjadi garis hitam dan putih, sangkar atau kacang polong.

  Bagaimana untuk menghiasi bilik makan dengan gaya "zebra"

  Ia tidak perlu untuk lem di dinding dapur, meniru kulit haiwan, kerana tiruan ini tidak akan menambah selera makan anda. Sesuai di sini zebra kertas dinding dengan jalur hitam dan putih atau kuning coklat. Berhati-hati dengan permohonan mereka juga perlu berhati-hati, seperti mana-mana bilik. Tambah kecerahan akan membantu penggunaan hidangan dengan hiasan yang sama, dibuat dalam versi tradisional atau lebih santai. Pilihan yang lebih ekonomik ialah "jalan" di tengah meja. Sekiranya anda mempunyai ruang makan moden yang digabungkan dengan ruang tamu, maka corak zebra boleh diulangi di kerusi berlengan atau sofa, tetapi tidak langsir.

  Kami menghiasi bilik tidur dengan kertas dinding "zebra"

  Jangan menutup seluruh bilik tidur dengan kertas dinding, dibuat dengan gaya ini. Anda boleh menggantikan beberapa kawasan, contohnya, dengan imej haiwan itu sendiri. Ia akan kelihatan bergaya, cantik dan luar biasa. Juga, kontras di dalam bilik tidur dengan gaya dalaman ini akan membantu kain linen dengan corak zebra, bantal atau tudung, tetapi tidak boleh mengabaikan saiz bilik tidur anda. Sekiranya bilik itu kecil, maka sebaliknya "zebra" mestilah kecil. Dan dalam hal tidak, jangan gunakan pola corak zebra pada langsir, ini boleh berfungsi sebagai beban bilik tidur.

  Bagaimana untuk secara visual meningkatkan ruang di dalam bilik dengan bantuan cetakan "zebra"

  Sebelum anda melekat kertas dinding "bergaris" di pangsapuri anda, anda perlu menganggarkan dengan betul saiz kawasan dan ketinggian siling bilik yang terpaku. Terdapat satu peraturan mudah: jalur zebra "meregangkan" permukaan ke arah di mana ia dicetak pada roll. Jika anda mempunyai siling yang rendah, maka keutamaan harus diberikan kepada "zebra" vertikal: dengan bantuan mereka, anda boleh meningkatkan paras langit-langit. Untuk bilik dengan siling tinggi, corak zebra mendatar pada kertas dinding adalah sesuai. Mereka akan dapat secara visual membesarkan ruang dan menjadikan dinding lebih luas.

  Jalur boleh di atas kertas dinding kedua-dua sempit dan lebar. Dengan memilih kertas dinding dengan jalur melintang atau menegak yang luas, anda sentiasa boleh meluaskan ruang bilik. Dan penggunaan kertas dinding "zebra" dengan jalur yang sangat sempit, tidak boleh menyebabkan apa-apa hasil pengembangan ruang, kerana ia akan bergabung, dan menjadi hampir monoton. Reka bentuk dalaman menggunakan corak "zebra" tidak boleh terlalu berwarna-warni, berwarna-warni, pelik atau dengan bahan finishing bertekstur yang jelas. Ia boleh merosakkan segala-galanya. Bagi peminat sesuatu yang eksotik, sentiasa ada peluang untuk mencipta "safari Afrika" dengan bantuan corak "zebra" pada kertas dinding. Untuk menambah gambar eksotik seperti ini adalah sebilangan kecil subjek etnik.

  Blog mengenai reka bentuk dalaman Di pedalaman © 2018. Semua hak terpelihara.

  Menyalin hanya dibenarkan apabila menggunakan pautan aktif ke tapak ini.

 • Add a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1 + 3 =