Gantung siling digantung

Meningkatkan siling yang digantung: arahan pemasangan

 • Krim untuk Kulat Eksotik Kaki
 • Kapsul dari parasit
 • Kompleks Sustalife untuk pemulihan bersama

Siling regangan terapung merujuk kepada arah reka bentuk moden dan dicirikan oleh definisi yang luas: bergaya, bergaya, berfungsi. Sistem asal dengan pencahayaan di dekat dinding menghasilkan kesan melonjak, zoning dan levitation. Menggunakan pelbagai komponen untuk membentuk permukaan dan pencahayaan, anda boleh menghias mana-mana bilik.

Kelebihan dan kelemahan siling terapung terapung

Langit mendatar yang melengkung mempunyai ciri-ciri yang tidak dapat dinafikan yang menyokong populariti mereka di kalangan pengguna.

 • Penjimatan tenaga. Untuk pencahayaan perimeter, lekapan lampu LED yang menggunakan kuasa kecil digunakan.

Pembinaan adalah wujud dalam semua sifat positif yang mempunyai siling ketegangan biasa: keselamatan, kemungkinan lokasi komunikasi dalam jurang antara siling dan leper palsu, penyembunyian kecacatan pada papak.

Pilihan bahan untuk siling terapung terapung

Filem PVC untuk siling terapung terapung

Untuk membentuk permukaan, gunakan filem legap dengan permukaan matte atau berkilat, serta filem satin yang menyerupai plastik dalam penampilan. Fabrik di siling terapung jarang digunakan kerana kos yang tinggi.

Baguettes untuk mengikat siling terapung terapung

Tidak seperti reka bentuk konvensional, terdapat jurang antara siling terapung dan dinding, di mana profil khas diletakkan. Dalam rongga baguette, jalur LED dipasang untuk mewujudkan kesan siling yang tergantung di udara. Mereka menghasilkan dua jenis baguettes - profil dengan plug-plug dan profil tanpa plug.

Peranti pencahayaan untuk pemasangan di siling terapung terapung

Untuk membuat halo di sepanjang perimeter siling, jalur LED paling sesuai. Mereka sedikit panas dan mempunyai dimensi kecil, yang membolehkan mereka diletakkan dalam profil. Reben LED dihasilkan dalam reka bentuk yang berbeza, jadi anda perlu membiasakan diri dengan sifat mereka sebelum membeli. Reben LED dijual di gulungan. Panjang maksimum luminaire ialah 5 m.

1
 • Baca semakan ubat komprehensif untuk buasir Proctolol
 • Bagaimana menurunkan berat badan pada 20 kg - ulasan sebenar mengenai Guarchibao

Memasang siling terapung terapung dengan tangan anda sendiri

Kerja awal sebelum memasang siling terapung terapung

Pertimbangkan teknologi memasang siling terapung terapung, yang terdiri daripada hanya satu tahap. Maklumat yang diterima boleh digunakan untuk pembinaan siling berbilang peringkat mana-mana geometri. Kerja-kerja ini dijalankan dalam beberapa peringkat.

 • Di rumah kayu, periksa ketiadaan retak di siling, jika tidak kanvas akan dinaikkan.

Pemasangan beguette untuk kain ketegangan terapung

Dengan mudah dilihat dari pengikat baguettes, kerja memerlukan ketepatan dan ketepatan. Pasang profil untuk siling terapung terapung dalam urutan berikut:

 1. Di kawasan-kawasan walaupun, bersandar baguette ke siling sedemikian rupa sehingga pesawat teratas bertepatan dengan garis di dinding. Melalui profil itu, buat lubang, pasang dan pasang skru.

Pengancing kain regangan di atas siling

Pengancing filem siling terapung ke profil dibuat dengan cara tempuk yang telah menerima nama dari bentuk sempadan di tepi kain. Kaedah ini memerlukan pengiraan yang tepat di kawasan siling.

 • Hati ruangan dengan senapang panas ke suhu 60 darjah dan atur suhu ini sehingga akhir pemasangan.

Bagaimana untuk menarik siling regangan yang melambung tinggi - lihat pada video:

Kualiti reka bentuk dan prestasi sistem terapung mengangkat mereka ke tempat pertama antara struktur siling lain. Bahagian dalam ruangan dengan bantuan mereka akan berubah dengan sangat cepat, dan reka bentuk dan kerja pembinaan mudah untuk menghasilkan secara bebas.

 

Foto siling regangan yang melambung tinggi. Penyelesaian asal untuk reka bentuk moden

Siling regangan terapung - kebaharuan yang muncul baru-baru ini, tetapi dengan serta-merta menarik perhatian pencinta reka bentuk asal. Disebabkan reka bentuknya yang luar biasa, sistem ini mewujudkan perasaan digantung di udara siling, memberikan keasliannya keaslian dan keunikannya. Setelah melihat gambar-gambar Internet siling regangan yang melonjak, anda akan melihat bahawa kecantikan sememangnya bernilai usaha dan kos. Lagipun, dengan bantuan mereka, anda boleh membuat di rumah anda sebuah pedalaman yang mengagumkan dalam gaya berteknologi tinggi.

Jalur LED sepanjang pinggir siling regangan secara visual menjadikannya tergantung di udara

Yang melonjak adalah berbeza daripada siling siling spesies ini. Foto siling regangan yang melambung tinggi

Untuk memahami mengapa langit-langit yang melambung menimbulkan kesan yang unik, anda perlu memahami struktur dan reka bentuk mereka. Apakah siling terapung yang berbeza daripada siling regangan biasa? Pertama, kanvas, yang digunakan untuk siling terapung, berbeza dengan yang biasa digunakan sebelumnya. Kedua, skema lampiran yang sama sekali berbeza. Untuk siling untuk "terapung", mesti ada jurang di antaranya dan dinding, di mana pencahayaan kemudian dipasang. Apa sebenarnya sistem pencahayaan ini, hanya bergantung kepada keinginan anda: ia boleh menjadi lampu neon atau jalur LED yang berwarna-warni, tetapi terima kasih kepada cahaya bahawa siling secara visual memisahkan dari dinding. Semua teknik ini membolehkan anda mendapat kesan "melayang" siling.

Siling regangan sangat ideal untuk para peniaga reka bentuk asal

Kelebihan siling terapung dengan pencahayaan

Selain kesan siling terapung, siling regangan memberikan pemiliknya lebih banyak kelebihan:

 • secara visual memperluaskan bilik, menjadikan bilik yang paling sederhana dalam ukuran bilik;
 • memberi ruang memperkemas ruang. Terima kasih kepada susunan pencahayaan di antara dinding dan struktur, sudut yang tajam diuncup, meningkatkan kesan siling terapung;

Penggunaan siling yang melambung akan membantu merealisasikan idea-idea reka bentuk

 • keupayaan untuk digunakan dalam reka bentuk siling atau dalam pelbagai warna penyelesaian cahaya, mewujudkan dalaman yang cerah dan luar biasa dan rasa perayaan di dalam bilik (pelbagai gambar siling melonjak sempurna menunjukkan pelbagai pilihan untuk reka bentuk jenis ini);
 • siling boleh dicat dengan percetakan foto. Imej yang berwarna-warni dan terang akan membuktikan perasaan yang luar biasa di dalam bilik itu. Lukisan yang paling popular untuk siling yang melambung adalah langit berbintang, tetapi pilihan lain mungkin: pelbagai ilustrasi yang ditawarkan hampir tidak terhad;

Terima kasih kepada penggunaan siling terapung terapung, anda boleh meningkatkan secara visual kawasan bilik kecil

 • siling terapung tidak perlu bersifat segi empat tepat dan boleh mempunyai apa-apa reka bentuk yang kompleks, curvilinear, merangkumi idea yang paling berani. Banyak gambar siling regangan yang melonjak menggambarkan berapa banyak idea yang luar biasa menjadi mungkin;
 • Terima kasih kepada penggunaan LED sebagai pencahayaan, anda boleh menjimatkan kos tenaga dengan ketara;

Di atas meja makan, siling terapung terapung

 • Siling regangan dipasang dengan cepat dan mudah;
 • kos jenis siling ini sangat menyenangkan. Siling regangan terapung adalah salah satu pilihan yang paling berpatutan di antara siling seperti ini.

Siling kain regangan. Kebaikan dan keburukan, gambar reka bentuk siap. Jenis kain siling, terutamanya menjaga mereka. Pemasangan siling regangan dengan tangan mereka sendiri.

Bagaimana siling terapung disusun: contoh-foto

Untuk mencapai kesan terapung yang diperlukan, profil khas untuk siling terapung yang diperbuat daripada aluminium digunakan dalam pemasangan. Ia adalah terima kasih kepada beliau di sekitar perimeter di seluruh bilik yang membuat halo. Selalunya lebarnya adalah dari 10 hingga 20 mm. Dalam ceruk yang dihasilkan pada sudut tertentu, sumber pencahayaan dibina, yang memberikan cahaya yang bertaburan, melembutkan ruang. Masukkan lutut khusus dipasang pada profil logam, yang menghantar 90% cahaya, sambil menyembunyikan komponen yang diterangi dari mata. Ciri ini adalah disebabkan lapisan lutut khas (tentang apa penyisipan ini dan bagaimana ia dipasang, anda boleh menonton video di Internet). Siling terapung terapung, terima kasih kepada reka bentuk yang berjaya ini, memudahkan penggantian dan pembongkaran jalur LED yang diperlukan.

Siling terapung di dalam bilik tidur akan membantu mewujudkan suasana yang diperlukan untuk berehat dan tidur yang sihat

Nasihat berguna! Selalunya untuk sistem yang kompleks, kawalan lampu tambahan digunakan, iaitu kawalan jauh. Ia membolehkan anda dengan selesa menghidupkan dan mematikan lampu dan juga menukar warna lampu latar, jika ia disediakan. Tetapi adalah penting untuk diingati bahawa untuk penggunaan alat kawalan jauh, adalah perlu untuk memasang sensor penerimaan isyarat supaya ia berada dalam jejari tindakan.

Bagaimana untuk membuat siling terapung dengan lampu latar

Untuk memulakan, pertimbangkan hakikat bahawa, bergantung kepada kerumitan reka bentuk, siling-siling yang melambung tinggi melambung adalah tiga jenis:

 • Tahap tunggal - dipasang dalam pesawat yang sama. Versi paling mudah dari siling terapung, yang tidak memerlukan kemahiran khusus untuk penciptaannya;

Bercahaya pada perimeter halo mencetuskan perasaan terapung di udara, tanpa berat badan

 • dua peringkat - terdiri daripada dua pesawat, terletak pada tahap ketinggian yang berbeza. Asas siling ini adalah struktur yang diperbuat daripada eternit. Tahap kedua dibuat dari bahan yang sama dan dilampirkan pada yang pertama, mewujudkan struktur tiga dimensi. Siling terapung dua tingkat sesuai untuk bahagian dalam bilik kecil kerana kesederhanaan dan keasliannya pada masa yang sama;
 • pelbagai peringkat - skim reka bentuk mereka adalah sama seperti dalam dua kes sebelumnya, hanya tahap yang dicipta yang lebih besar. Untuk pemasangan siling ini, pengikat khas digunakan. Bagaimana untuk membuat siling yang melambung dengan pelbagai tahap yang anda dapat lihat dalam arahan langkah demi langkah yang dipaparkan di laman web khusus.

Menggunakan lampu LED akan membantu menjimatkan kos tenaga

Nasihat berguna! Pembinaan siling terapung sentiasa dipasang di sekitar perimeter bilik. Terima kasih kepada siling ini boleh "melambung". Pastikan anda mempertimbangkan fakta ini apabila merancang reka bentuk sedemikian.

Terima kasih kepada pembangunan maju pemasangan siling terapung, ia menjadi mungkin untuk mendirikan struktur pelbagai bentuk dan kerumitan apa-apa. Hari ini, membuat siling terapung dari kadbod gipsum dengan tangan anda sendiri tidak menjadi masalah. Untuk melakukan ini, terdapat banyak video latihan di Internet. Siling terapung menjadi lebih popular, mencari tindak balas di hati para pencinta hi-tech.

Untuk reka bentuk siling terapung, pelbagai lampu, kuasa, bentuk dan warna boleh digunakan

Sebelum memasang siling terapung terapung, kerja persediaan berikut harus dijalankan:

 • berhati-hati mengukur semua jarak yang diperlukan;
 • mewujudkan projek rangka kerja masa depan;
 • Untuk membeli semua bahan yang diperlukan untuk pemasangan, mengikut projek dan ukuran yang sepadan.

Di Internet, anda boleh menemui petua tentang cara memilih semua komponen dengan betul untuk memasang siling terapung. Video pelaksanaan langkah-demi-langkah kerja adalah panduan anda dalam penciptaan reka bentuk bebas.

Skim pemasangan Baguette untuk mewujudkan siling terapung terapung

Nasihat berguna! Untuk membuat struktur siling terapung masa depan dari papan gypsum, anda perlu menggunakan jenis bahan nipis dan ringan yang boleh anda cari. Ini akan membantu menghilangkan struktur berat berlebihan.

Siling regangan terapung semakin popular

Selepas ini, anda boleh pergi terus ke pemasangan siling terapung:

 • pertama penanda dilakukan, yang kemudian akan membantu menjadikan permukaan siling sebagai rata yang mungkin. Penandaan dilakukan dengan mengambil kira jarak yang disyorkan antara siling dan dinding (10-15 mm);
 • Menurut lubang penanda yang ditandakan lubang dengan perforator;
 • selanjutnya terdapat pemasangan baguette aluminium untuk siling-siling yang mendatar di mana asas sistem peti kemudian dipasang. Peti ini dilampirkan kepada struktur dengan cara penggantungan khas, yang membolehkannya tetap pada beratnya. Mengenai proses pembuatan rekabentuk ini boleh dianggap lengkap.

Memasang ketegangan yang melambung tinggi di pangsapuri

Peringkat seterusnya ialah reka bentuk sorotan. Ia adalah perlu untuk menjalankan pendawaian elektrik dan mengatur pencahayaan sedemikian rupa supaya kesan yang diingini dibuat.

Nasihat berguna! Jika anda seorang pemula dalam kerja dengan juruelektrik, lebih baik mempercayakan proses itu kepada seorang profesional. Atau sekurang-kurangnya sebelum memulakan kerja, baca video latihan dan baca dengan teliti arahan kepada aksesori yang dibeli.

Pada peringkat terakhir kerja, bingkai tersebut ditutup dengan plasterboard, yang disisipkan dan disusun semula. Kemudian, bergantung pada keutamaan anda, permukaan yang sudah disediakan dicat atau kertas dinding terpaku di atasnya. Pada pemasangan siling terapung ini boleh dipertimbangkan selesai.

Profil untuk siling regangan melambung dengan mudah boleh diberikan bentuk apa pun

Prinsip reka bentuk siling terapung terapung

Bercakap mengenai reka bentuk warna siling terapung terapung siap sedia (gambar-gambar contoh yang paling berjaya yang anda dapat lihat di Internet), ia patut menonjolkan beberapa prinsip yang boleh dijadikan panduan:

 • jika ia adalah bilik yang agak luas, maka warna yang dipilih untuk reka bentuk siling terapung, tidak semestinya harus menjadi satu nada dengan bahagian pedalaman yang lain. Ia sangat dibenarkan untuk membuat siling yang berbeza, menjadikan aksen warna utama di atasnya;

Siling terapung terapung dengan pencahayaan, yang terdiri daripada dua tahap

 • tekstur siling boleh ada - permukaan berkilat tidak kelihatan lebih buruk daripada matte. Contohnya, matte edging sempurna sepadan dengan permukaan berkilat kain utama. Dan percetakan foto atau lukisan di siling adalah pilihan untuk para pecinta sebenar eksklusif;
 • Apabila memilih bahan penamat untuk reka bentuk siling, cuba hadkan kepada dua atau tiga warna. Terlalu banyak warna yang berbeza di siling sukar untuk bergabung dengan satu sama lain;
 • jika premis mempunyai saiz yang terhad, penyelesaian yang sangat baik mungkin menggunakan permukaan cermin siling. Penggunaan teknik ini secara visual akan mengembangkan ruang dan mewujudkan rasa siling tak terhingga.

Silingnya, seolah-olah digantung di udara, kelihatan asli dan tidak dijangka

Nasihat berguna! Dalam reka bentuk siling anda boleh menggunakan mana-mana warna praktikal mengikut budi bicara anda, kecuali warna hitam dan sangat gelap berwarna coklat, kelabu dan biru. Warna gelap akan "menghancurkan", mewujudkan rasa tidak selesa. Di samping itu, warna gelap mempunyai sifat cahaya menyerap secara intensif.

Kemunculan kaedah ini yang merangkumi idea reka bentuk yang paling berani dan asli dapat mengangkat aplikasi siling regangan ke tahap yang baru. Disebabkan reka bentuk yang mudah tetapi amat menarik, yang boleh dilakukan walaupun dengan tangan anda sendiri, siling terapung membolehkan anda untuk menutup kelemahan permukaan siling utama dan menggunakan pendekatan yang baru, bekerja dengan perasaan ruang di dalam bilik. Siling terapung terapung dengan pencahayaan - rahmat sebenar untuk para peniaga reka bentuk asal.

Pemasangan siling regangan dua peringkat untuk dewan: gambar dan cadangan

Kebaikan dan keburukan siling regangan di bilik mandi: foto dan petua

Sorotan untuk siling regangan. Pilihan pemasangan foto

Siling dari eternit di dewan: foto, ciri reka bentuk, montaj dengan tangan sendiri

Siling siling untuk dewan. Foto reka bentuk siling regangan di dalam dewan

Siling kain regangan. Kebaikan dan keburukan, foto pembinaan siap

 

Apakah siling peregangan yang melambung tinggi: teknologi foto dan pembuatan

Halo pembaca dan pembaca kami. musim panas telah datang ke fasa bangsa itu, tanaman, dan di laman web kami tidak berakhir dengan tema pembinaan, kerana musim sejuk tidak jauh dan kami ingin Tahun Baru secara senyap-senyap menghirup teh (atau sesuatu yang lebih kuat), dan bukannya untuk membawa perabot dan berjuang dengan Tandil.

Oleh itu, untuk pertimbangan hari ini kami menawarkan foto siling lonjakan yang melebar yang sudah seperti sebuah jenama yang telah terbang di sekitar semua halaman belakang web seluruh dunia.

Mari cuba cari apa jenis haiwan itu, apa yang disembelihnya, dan bagaimana ia dimasak.

Apakah siling peregangan yang melambung tinggi

Anda mungkin sudah mendengar istilah "siling terapung" lebih daripada sekali dan, kemungkinan besar, berulang kali melihatnya dalam foto atau dalam video dalam talian. Kelihatan lebih mengesankan daripada ya? Tetapi sebenarnya ia siling regangan biasa, hanya dengan sedikit pengubahsuaian.

Lihat imej berikut:

Tidak menebak bagaimana ini boleh diatur dan apakah rahsia kesan yang diperolehi. Ya, sudah tentu dalam liputan yang teratur.

Untuk menyambung struktur menjadi satu keseluruhan, kita perlu melihat atau sekurang-kurangnya dengan jelas mewakili semua titik hubungan elemen masing-masing. Dalam kes kami, ini adalah sudut dalaman antara dinding atau langkah paras siling dan web ketegangan. Lampu arah terang yang dipimpin-pita tidak membenarkan untuk menumpukan pandangan di sana, dan oleh itu nampaknya siling-siling itu.

Pada mulanya, kesan ini menjadi mungkin dengan kemunculan siling regangan lut. Kemudian tukang-tukangnya menyembunyikan lampu-lampu di ruang bawah-langit dan cahaya yang bertaburan yang datang dari sana berfungsi sebagai penghalang pemotong. Tetapi kemudian, pengeluar sendiri pergi menemui pelanggan mereka, setelah mengembangkan profil khas dengan alur siap dengan pencahayaan.

Ini membolehkan kami menggunakan tekstur matte dan satin untuk membuat siling terapung. Hanya gloss yang masih tidak diingini untuk produk tersebut, kerana dari pencahayaan di atasnya silau tidak terlalu indah.

Kenapa anda memerlukan siling terapung terapung

Sudah jelas bahawa yang paling murah akan menjadi siling segi empat tepat rata dengan minimum alat pencahayaan, dan idealnya walaupun tanpa mereka. Apa-apa penyelewengan dari norma ini adalah penuh dengan peningkatan kos kerja. Tetapi anda akan bersetuju, bilik di asrama juga akan lebih murah daripada dacha anda sendiri, tetapi anda membeli laman web ini!

Kelebihan utama siling terapung terapung di atas "dilekatkan" ke dinding rakan sekerja hanyalah estetik. Siling terapung cantik, dan jika anda sudah bersedia untuk membayarnya - perniagaan anda.

Kelebihan kedua boleh diperolehi hanya dengan reka bentuk yang betul dari gerbang, dan ia terdiri daripada ruang pengembangan visual. Ketiadaan sudut siling benar-benar menimbulkan lengkungan, dan menjadi lebih tepat, ia hanya menjadikannya sejenis unsur sementara bilik, yang tidak diambil serius. Mereka berkata, povisit-povisit dan terbang, meninggalkan hanya langit yang bersih dan tidak terbatas.

Tetapi sebaliknya, anda perlu mempertimbangkan bahawa kesan itu hanya muncul dalam kegelapan. Pada sebelah petang, anda akan mempunyai siling regangan biasa dan kaedah alternatif harus digunakan untuk mengembangkan ruang.

Baiklah dan sekarang kita akan menghabiskan beberapa sistematisasi untuk memahami apa yang umumnya terdapat siling yang melonjak dan daripada mereka berbeza antara satu sama lain.

Cara termudah adalah menyaring sistem kerumitan reka bentuk sedemikian. Jadi yang paling mudah ialah sistem peringkat tunggal. Ini mudah dipasang dengan tangan anda sendiri. Nah, yang saya beli baguette siap dengan pita LED, bersembunyi di underceiling ruang pengubah, dan seluruh proses adalah tidak lebih sukar daripada memasang filem konvensional. Perkara utama adalah untuk mengukur dengan tepat, dan mengisi tempurung tirus adalah satu perkara teknologi.

Satu lagi perkara ialah siling regangan dua peringkat atau pelbagai tingkat yang dibuat menggunakan teknologi "terapung". Ini biasanya kaya dengan angka curvilinear, dan oleh itu, profil itu perlu bekerja dengan baik Bulgarian, dan tanpa sekurang-kurangnya setengah tahun pengalaman, anda tidak akan dapat.

Dengan cara ini, teknologi ini juga menyediakan penciptaan jalur cahaya yang terpisah di sepanjang peti besi ketegangan.

Semak ia, betul-betul bagus.

Dan arus yang melambung dapat dibedakan dengan jelas mengikut jenis kain yang digunakan dalam pembuatannya. Oleh itu sering digunakan produk yang diperbuat daripada filem polyvinyl chloride dengan kunci tempurung, ini hanya mudah dipasang, dan profil di bawah lampu tersembunyi berjalan betul-betul di bawah sambungan sedemikian.

Ia tidak begitu biasa untuk mencari siling yang meningkat yang diperbuat daripada kain poliester. Pengarang garis-garis ini dan tidak cukup bertuah untuk memegang tangannya untuk profil pemasangan material ini, yang akan menyediakan sarang untuk pita LED, tetapi kerana lengkungan tersebut dibuat lebih kerap dalam kombinasi dengan kadbod gipsum. Ia berada di dalam kotak yang menyembunyikan cahaya latar.

Video: Bagaimana untuk menarik siling yang melambung tinggi

Pemasangan siling terapung terapung dengan tangan anda sendiri

Dan, sudah tentu, kajian kami boleh dianggap tidak lengkap jika kita memutuskan untuk mengabaikan pemasangan generasi baru siling, selepas pembina pemasangan mereka tidak teragak-agak untuk mengupas dalam tiga kaunter.

Malah kos kosmik hanya disebabkan oleh populariti jenama, dan kerja itu sendiri tidaklah lebih sukar daripada memasang filem PVC konvensional. Walau bagaimanapun, hakim untuk diri sendiri.

Langkah pertama di laluan untuk membuat peti besi terapung bermula dengan kertas kosong. Pada ia anda perlu bergerak pelan terperinci dari bilik dan lukisan siling masa depan anda, jangan lupa untuk menentukan di dalamnya seperti "maksudnya", sebagai lokasi komunikasi elektrik dan lampu.

Di bawah dua titik, sentiasa ada kerja persediaan. Bertindih harus dibersihkan daripada lipatan interlacing yang terkelupas, diperap dan diperluas. Dan kemudian keluar dari bilik semua perabot mengganggu (dan tidak mengganggu).

Peringkat seterusnya ialah tanda siling. Semua angka dan garis yang anda ambil di atas kertas kini perlu dipindahkan ke siling. Pada masa yang sama dengan bantuan laser tahap memohon markup profil pemasangan, jangan lupa untuk meninggalkan di antara mereka dan titik terendah siling sekurang-kurangnya enam sentimeter ruang.

Tiada apa yang istimewa dan tiada profil pemasangan. Seperti halnya siling regangan konvensional, ia harus bermula dari sudut, membuat sendi hanya pada bahagian lurus lurus. Dan jangan sekali-kali merosakkan bibir baguette, jika tidak pecah filem itu tidak dapat dielakkan.

Tetapi kemudian perbezaan pertama bermula. Dalam kes lain, anda telah mula membuka web ketegangan, jadi anda perlu memasang lampu latar ais, membaiki unit kuasa di bawah siling dan semak kebolehkendalian keseluruhan sistem. Adakah kerumitan yuran diperlukan? Pasti tidak. Jika anda tidak dapat mencapai tahap ini dan bersedia untuk bekerja, pemasangan pita LED tidak akan membawa banyak tenaga kepada anda.

Nah, semuanya semuanya digulung. Memadatkan linen PVC. Kami menggantungnya di pengapit dan dipanaskannya dengan pistol panas dan memasukkannya ke tempurung ke dalam kunci. Ya, mesti ada kesabaran, dan mesti bekerja pertama dengan sudut-sudut, dan kemudian membahagikan setiap dinding pada separuh untuk mengisi kanvas dari pusat semua untuk sudut yang berbeza-beza sama bekerja di seberang dinding dari semasa ke semasa. Nah, jadi peraturan yang sama mesti diikuti dan ketika bekerja dengan peti besi regangan klasik?

Dalam kata lain, jika anda sudah mempunyai pengalaman bekerja dengan filem PVC, teruskan. Anda boleh memasang siling terapung terapung dengan mudah dan tanpa bantuan. Tetapi jika ini adalah lukisan pertama anda - ia perlu difikirkan, mungkin, perkhidmatan profesional akan lebih murah daripada kesilapan yang anda buat. Dalam sebarang kes, pilihannya adalah milik anda. Dan kami hanya mengucapkan selamat tinggal dan melihat anda tidak lama lagi di halaman laman web tentang dacha.

Jangan lupa tentang kami, kawan-kawan.

Tapak mengenai dacha Marina Makarova. Hidupkan dacha ke dalam syurga

Siapa yang mencuri kandungannya, akan mengalami kegagalan tanaman, pencerobohan perosak, penceroboh dan berlebihan penuh pemberian rumpai.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =