Menukar gambar dada bilik – 314167.info

Menukar gambar dada bilik

Cara memilih dada yang berubah: dimensi, konfigurasi, pengilang

Bersedia untuk kelahiran anak adalah tahap yang penting, kerana ibu bapa masa depan perlu membeli semua yang mereka perlukan, walaupun tidak terlalu banyak atau melampaui anggaran. Oleh itu, isu membeli ruang ganti kadang-kadang menjadi sangat akut: sama ada anda memerlukannya atau tidak, jika perlu, maka mana yang akan dipilih, kerana terdapat banyak pilihan di pasaran. Mari cuba jelaskan bagaimana dan mengapa membeli dada yang berubah dengan laci.

Kebaikan dan keburukan membeli dada yang berubah

Ramai ibu bapa berfikir tentang apa yang mereka akan menyamarkan anak itu pada bulan-bulan pertama dalam hidupnya. Sudah tentu, anda boleh melakukan semua prosedur yang diperlukan secara langsung di atas katil ibu bapa, tetapi mengubah anak anda berkali-kali setiap hari terlalu sukar untuk apa-apa belakang. Anda boleh menggunakan meja biasa, tetapi tidak semua ada dalam stok, dan seorang kanak-kanak yang belajar berpaling dapat meluncur ke bawah. Oleh itu, membeli peranti khas untuk berubah adalah pilihan yang munasabah. Dalam hal ini, salah satu pilihan yang paling popular, yang mempunyai banyak kelebihan, adalah dada laci:

 • Dimensi dada membenarkannya masuk ke dalam mana-mana bilik. Anda boleh memilih laci dada sempit, yang menduduki kawasan yang lebih kecil, dan boleh lebar, maka anak yang dewasa akan merasa selesa di atas meja yang luas.
 • Untuk menukar prosedur kanak-kanak dan kebersihan, serta untuk urut, gimnastik dan meletakkan pada perut, ibu tidak perlu bengkok, seolah-olah semua di atas menggunakan katil orang dewasa. Kesihatan ibu dan punggungnya sangat penting!
 • Dresser mempunyai laci, yang boleh dilipat lampin bayi pakaian, dan semua barangan kebersihan, jadi semua yang anda perlukan adalah di tangan, dan ibunya tidak perlu lari ke hujung yang lain dari bilik itu, jika dia telah lupa untuk merebut lampin atau seluar bersih.
 • Dada mempunyai lipatan atau meja ditarik balik untuk lampin - apabila ia tidak diperlukan, ia lipatan, dan almari berlaci tidak mengambil ruang yang banyak, dan jika perlu, ia boleh menjadi mudah untuk kali ganda atau menolak dengan satu tangan.
 • Laci dada dengan laci juga boleh digunakan selepas kanak-kanak tumbuh, dan ia boleh diubah, duduk di atas katil. Simpan di dalamnya pakaian atau mainan bayi, dan jika dada warna neutral, anda boleh meletakkannya bukan sahaja di tapak semaian.
 • Kebanyakan model dada laci dilengkapi dengan bumper di sepanjang pinggir meja, ia adalah selamat dan mudah - kanak-kanak tidak akan jatuh tepat.

Berlatarbelakangkan kelebihan ini, terdapat beberapa kekurangan. Yang paling penting adalah bahawa ia masih memerlukan banyak ruang bahkan laci dada sempit. Dimensi pangsapuri kecil meninggalkan banyak yang dikehendaki, dan tanpa perabot berlebihan di dalamnya, jadi dalam kes ini lebih baik membeli penutup lampin di atas katil bayi atau lampin lembut di atas meja.

Juga meja dada dibuat, sebagai peraturan, dari papan serpih, jadi anda juga perlu membeli tikar berubah lembut. Ini adalah sisa yang tidak perlu, dan diberi kos dada yang besar, tolak ini boleh melebihi semua kelebihannya.

Dimensi, reka bentuk, warna - perkara pertama yang menangkap mata anda apabila memilih tukang rias. Penting dan harganya, tetapi patut dipertimbangkan bahawa model mahal boleh menelan kos yang tidak perlu, tetapi ada model domestik bajet yang memenuhi semua keperluan. Oleh itu, perhatikan perkara berikut:

 1. Bahan - kebanyakan peti moden laci terbuat dari papan partikel. Bahan kayu pepejal tentu saja lebih baik, tetapi juga jauh lebih mahal. Pilih bahan yang tidak takut kelembapan dan mudah dibersihkan. Jika meja dilengkapi dengan tilam atau kain minyak, ia juga harus mudah dibersihkan.
 2. Kelengkapan, panduan, kastor - semua ini mestilah berkualiti. Rak di dalam kotak mesti mudah dilancarkan dengan satu tangan dan tidak meninggalkan alur; pemegang gaun itu tidak harus tajam - kanak-kanak dewasa boleh memukul mereka semasa merangkak; Bahagian atas meja dengan mudah diletakkan dengan satu tangan.
 3. Konfigurasi dada - terdapat dada di mana kanak-kanak itu terletak secara menegak (mereka biasanya mempunyai tudung atau tudung yang dilanjutkan), tetapi terdapatnya di mana kanak-kanak diletakkan mendatar, iaitu, ke sisi ibunya. Setiap ibu perlu memutuskan secara individu yang mana dada dipilih.
 4. Dimensi dada juga sangat penting, terutamanya jika bilik kecil, pertimbangkan ini apabila membeli.

Salah satu varian bilik ganti adalah model dengan mandi untuk mandi. Dalam model ini, bukan kotak purata, tab khusus ini dilancarkan. Ini sangat mudah dalam beberapa bulan pertama, kerana bayi sangat takut untuk mandi dalam mandi besar, selain semua yang diperlukan untuk mandi akan mengandungi laci dada. Dimensi tiub terbina dalam, bagaimanapun, sangat kecil sehingga tidak lama lagi kanak-kanak akan berhenti masuk ke dalamnya, dan fungsi ini tidak akan digunakan untuk sepanjang masa, jadi timbanglah kebaikan dan keburukan sebelum membeli dada seperti itu.

Sangat popular pada zaman kebelakangan ini dan barangan pelbagai fungsi seperti itu - katil itu mempunyai kesinambungan dalam bentuk laci dada dengan permukaan yang berubah-ubah. Ini membolehkan anda tidak mencari item yang berbeza dan segera membeli semua yang anda perlukan. Di samping itu, kit semacam itu mengambil ruang yang kurang daripada buaian konvensional dan pad berubah. Saiz dada dalam model seperti itu sangat kecil, iaitu, anak akan berhenti dengan cepat meletakkan lampin, dan banyak perkara tidak sesuai dengan laci dada.

Saiz standard tikar yang berubah adalah seperti berikut:

 • Ketinggiannya adalah kira-kira 1 meter - ini adalah ketinggian optimum untuk memudahkan memanipulasi ibu bapa pertumbuhan yang berbeza.
 • Lebar biasanya kira-kira 40-50 sentimeter. Memilih lebar, ingat bahawa ini adalah kedalaman kotak - semakin besar, laci yang lebih luas.
 • Panjang dada boleh berbeza-beza dari 60 sentimeter hingga 80. Dada dan atas mejanya lebih luas, semakin lama kanak-kanak akan diletakkan di atasnya.

Secara semulajadi, dalam pengeluaran perabot selalu dapat menghasilkan dada ukuran individu.

Pengeluar popular peti laci

Hari ini di mana-mana kedai barang-barang kanak-kanak pelbagai pilihan untuk menukar dada dibentangkan. Antara pengeluar domestik terdapat tanda dagangan secara meluas "Mozhga9rdquo;," Fairy9rdquo;, "perabot Aton." "Mozhga9rdquo; terkenal dengan model yang lebih mahal dari kayu semula jadi, dada mereka adalah bentuk klasik dan akan sesuai dengan keindahan dalaman nurseri. "Fairy9rdquo; dan "Perabot Aton" - model belanjawan dari papan partikel, tetapi ia dibentangkan dalam pelbagai warna kayu dan dalam pelbagai saiz.

Laci IKEA juga popular. Mereka diperbuat daripada bahan-bahan yang mesra alam, dan reka bentuk laconic mereka menarik banyak pembeli. Di samping itu, Ikea dada boleh ditambah dengan aksesori mudah - bekas gantung dan poket, pembahagi untuk kotak dan sebagainya. Terdapat juga model yang berubah menjadi meja untuk kanak-kanak dewasa.

 

Menukar jadual: pelbagai pilihan untuk ibu bapa yang peduli

Setuju, menjadi ibu penyayang tidak mudah! Pada bulan-bulan pertama kehidupan serbuk ibu telah telah dibubarkan jarak kilometer di apartmen sendiri, dan semua ini hanya untuk memastikan rawatan yang tepat anak anda - untuk menukar lampin, mencuci, menjaga pusat, telinga dan mata kanak-kanak itu perlu pada setiap hari dan lebih daripada sekali sehari. Seorang penolong yang baik untuk ibu muda hari ini akan menjadi menukar jadual, yang akan menjaga belakang ibu dan menyelaraskan tindakannya yang berkaitan dengan menjaga kanak-kanak.

Boleh saya lakukan tanpa jadual yang berubah-ubah

Menukar foto meja

Pada dasarnya, anda boleh. Ini bukan komoditi asas dan jika atas sebab-sebab kewangan anda enggan membelinya - jangan putus asa! Semua manipulasi boleh dibuat di atas meja biasa yang ditutupi dengan selimut. Perkara utama adalah untuk membuat tepi lembut pada bahagian-bahagian seperti alat pembalut yang diperbaiki. Dan barang-barang yang diperlukan untuk kebersihan bayi boleh diletakkan di atas rak lipat yang diletakkan di sebelah meja. Oleh itu ibu adalah mudah (tidak perlu berjalan di mana-mana sahaja untuk kehijauan atau lampin), dan bayi sentiasa di bawah pengawasan, kerana ia tidak boleh dibiarkan sekejap!

Anda boleh menukar lampin bayi dan di sofa, tetapi anda akan bersetuju bahawa menukar meja untuk bayi yang baru lahir digunakan bukan sahaja untuk membelai bayi. Pada mereka kanak-kanak mengambil mandi udara, membuat percubaan pertama untuk mengangkat kepala, menggulung pada perut dan merangkak. Dan semua tindakan ini tidak begitu baik untuk membuat katil ibu bapa yang lembut, tetapi permukaan yang lebih kukuh diperlukan.

Jadi, mari kita kembali ke topik perbincangan kita dan lihat apabila jadual berubah tidak boleh dielakkan? Jawapan yang tegas di sini adalah satu - jika ibu mempunyai masalah dengan punggungnya, maka jadual perubahan diperlukan. Kepada "tambahan" kecil yang merangkumi skala untuk membeli sebidang perabot untuk bayi baru lahir, adalah kemudahan penggunaan dan fungsinya. Dan bagaimana untuk memilih perkara yang berguna ini dalam kehidupan seharian, kini kita pertimbangkan.

Mari kita mulakan dengan hakikat bahawa kendi boleh bergerak dan bergerak. Yang pertama termasuk lipatan dan gantung menukar jadual, serta menukar tikar. Yang kedua boleh dirujuk kepada meja dan peti laci dada dan laci dada dengan meja yang berubah. Bagaimanakah seseorang dapat memahami semua kepelbagaian ini?

Untuk memilih model tertentu, anda hanya perlu bergantung pada dua komponen. Jawab diri anda kepada soalan: apakah fungsi yang harus dilakukan oleh alat pemotong dan di mana ia akan berdiri?

Mari mulakan, mungkin, dengan meja lipat. Sebagai peraturan, ia terdiri daripada kaki logam (yang dilipat seperti sepasang gunting) dan meja atas plastik dengan bumper. Ini adalah versi mudah alih yang baik yang boleh dilipat pada bila-bila (pemilik pangsapuri kecil, frasa untuk anda), atau berpindah ke lokasi lain, termasuk ke luar ke kampung atau dalam rangka lawatan ke neneknya.

Lipat menukar gambar meja

Model sedemikian melaksanakan fungsi mereka dengan sempurna: di atas meja, ibu menjalankan semua manipulasi dengan anak, dan barang-barang yang diperlukan untuk prosedur kebersihan disimpan pada satu atau dua rak yang terletak di bawah meja. Meja lipat boleh mandi untuk mandi, terbina dalam di bawah meja atas boleh tanggal.

Menukar meja lipat

Menukar meja dengan mandi

Daripada kemudaratan boleh dinyatakan kekurangan ruang untuk penyimpanan aksesori kanak-kanak, di samping itu, kaki lipat agak sensitif kepada keadaan tdk sama rata di lantai - lantai adalah meja lipat yang tidak rata untuk lampin akan menjadi tidak stabil.

Satu lagi perkara - rak buku meja yang berubah-ubah. Ia serupa dengan versi sebelumnya, hanya empat kaki model ini berdiri di atas lantai dengan mantap, dan kadang-kadang mereka dibekalkan dengan roda dengan kunci. Jika tidak, kedua-dua model adalah sama - bahagian atas meja yang sama adalah dari atas, dan di bawahnya terdapat kotak dengan rak.

Foto meja sisi katil

Tab mandi untuk bayi baru lahir

Pemilik pangsapuri-pangsapuri kecil kemungkinan besar seperti model-model swaddler berikut: meja berliku-liku dan papan berliku-liku. Digantung, atau kerana ia juga dipanggil, meja yang berubah-ubah dinding mewakili meja atas berbaring yang dilekatkan pada dinding. Reka bentuk ini menyerupai meja lipat, hanya terletak di atas, supaya ibu saya dapat menjaga kanak-kanak dengan selesa. Selepas semua prosedur, bahagian atas meja kembali ke kedudukan asalnya dan ditekan ke dinding, jadi ia tidak memenuhi ruang hidup yang berguna. Sesetengah model mempunyai reka bentuk rak kecil, yang menyimpan aksesori untuk kebersihan bayi. Tetapi mereka sangat kecil, dan mereka hanya akan meletakkan perkara yang paling penting, dan anda mungkin memerlukan lebih banyak perkara untuk menjaga bayi anda - lampin, lampin, pakaian. Dalam kes ini, output boleh menjadi rak yang digantung di dinding bersebelahan dengan pembilas lipat.

Lipat menukar jadual di dinding

Foto yang berubah-ubah di dinding

Foto yang berubah-ubah di dinding

Lebih banyak model moden tukang sepatu dinding dilengkapi dengan pemegang khas untuk lampin.

Lipat dinding berubah meja

Wall yang dipasang di meja untuk bayi baru lahir

Pada papan yang berubah-ubah juga memberi perhatian kepada ibu bapa yang tinggal di dalam keadaan perumahan yang sempit, di mana tidak mungkin untuk meletakkan kendi yang penuh. Ia adalah atas meja dengan dua atau tiga sisi untuk keselamatan kanak-kanak - ia boleh diletakkan di atas katil orang tua, meja atau tetap di katil bayi. Sebagai varian versi mudah alih buaian, papan pembalut seperti itu di tempat tidur sangat sesuai!

Menukar papan di atas katil

Menukar meja untuk foto buaian

Bayi menukar papan

Ibu bapa yang boleh membanggakan saiz bilik mandi yang besar di sini. Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan jadual lipatan atau pegun bahan tahan kelembapan, atau anda boleh membeli model pelbagai fungsi - meja yang berubah dengan mandi.

Menukar meja dengan gambar mandi

Menukar meja dengan mandi

Terima kasih kepada model ini, anda tidak perlu membawa bayi ke bilik lain selepas mandi dan di sana untuk mengubahnya, semua prosedur boleh dilakukan betul-betul di bilik mandi. Kambing dan bak mandi berada pada ketinggian yang selesa, sehingga ibu tidak akan letih semasa mandi dan mengubah pakaian. Di samping itu, mandi boleh dilengkapi dengan hos mudah untuk mengalirkan air, tempat utama adalah meja berhampiran lekapan paip.

Setuju, untuk mempunyai kendi di bilik mandi sangat mudah - selepas prosedur air ada peluang untuk menukar anak itu, dan tidak ada perubahan mendadak dalam suhu, yang tidak seperti bayi. Sekiranya anda menghargai kemudahan penjagaan serbuk itu, dan tidak ada tempat di dalam bilik mandi, maka dapatkan pad yang berubah yang boleh dipasang seperti mesin basuh.

Menukar foto meja

Juga ada model dengan kambing dan mandi, yang dipasang terus pada mandi dewasa. Tetapi mereka tidak begitu popular di negara kita, jadi mereka tidak dapat ditemui di kedai-kedai, tetapi hari ini ada peluang untuk membeli barangan dengan penghantaran dari mana-mana negara - menggunakannya jika ia benar-benar diperlukan.

Meja swaddling untuk mandi

Akhirnya, perlahan-lahan dan perlahan-lahan kami sampai ke model yang paling mudah dan berfungsi dari kendi - dada yang terbungkus. Ia agak besar, ia mengambil banyak ruang, jadi anda boleh memasangnya hanya jika kanak-kanak itu mempunyai bilik sendiri.

Sebahagian besar tilam yang berubah-ubah direka sedemikian rupa sehingga pada masa depan dapat digunakan sebagai kabinet biasa dengan laci. Mereka biasanya mempunyai papan pelongsor atau lipat yang dilipat pada dada laci, yang dalam bentuk dilipat adalah rak tambahan dan tidak mengganggu penggunaan dada untuk tujuan yang dimaksudkan.

Sekiranya kita membandingkan model-model pakaian kanak-kanak yang berbeza dengan meja yang berubah-ubah, ternyata tidak ada perbezaan fungsi khas di antara mereka. Kesemuanya adalah kabinet rendah dengan banyak laci, di mana papan berubah dipasang. Perkara utama yang mereka boleh berbeza ialah warna fasad dan kebolehpercayaan bahan fabrikasi (sama ada kayu semulajadi atau kerangka berliku-liku berlapis sebagai bahan).

Juga, pengeluar menawarkan untuk membeli bilik yang berubah dengan corak yang akan membolehkan anda memulihkan pedalaman dan membawa nota zaman kanak-kanak kepadanya. Sebagai peraturan, lukisan itu dilakukan di hadapan meja rias dengan cara mencetak atau dengan pewarna - dalam kes ini imej yang cerah dan berwarna-warni diperolehi yang akan menghiasi sebarang pembibitan.

Mengubah almari pakaian dengan gambar

Dada laci dengan menukar gambar meja

Pakaian kanak-kanak dengan meja berubah

Pada akhir kajian laci swaddle ingin menyentuh mengenai model ini, yang pada masa yang sama menggabungkan katil, almari dan Pelenators - di sini untuk salah satu sisi panjang katil dilampirkan laci dengan Pelenators tarik papan. Oleh kerana saiz besar perabot itu untuk tapak semaian, yang dapat menampung hanya bilik-bilik besar di ruang angkasa, kita jarang melihat seperti 3 dalam 1 model, tetapi mereka benar-benar selesa. Perabot sedemikian diletakkan, sebagai peraturan, di tengah-tengah bilik, supaya setiap elemen mempunyai akses percuma.

Katil dengan meja berubah

Bayi katil dengan meja berubah

Seperti yang dapat anda lihat, mengubah jadual boleh jadi apa-apa pun - pengilang moden telah mencuba untuk mengambil kira semua kehendak wanita dan membuat penjagaan kanak-kanak kurang daripada mungkin menyusahkan. Terlepas dari masa depan lokasi, fungsi dan dimensi premisnya, anda pasti dapat mencari model yang sesuai.

dilakukan dengan sempurna, saya gembira!

Artikel ini PERFECT! Terima kasih.

Sangat bermaklumat, terima kasih

Saya tidak faham sedikit ... ia boleh dipesan atau adakah maklumat mengenai jenis meja yang berubah?

 

Laci dada bayi kanak-kanak. 12 dada foto laci dengan meja berubah

Dada yang berubah-ubah semestinya mempunyai meja atas yang cukup lebar, dan dari bahagian bawah ia mempunyai beberapa laci. Bilangan kotak bervariasi dari 4 hingga 6, tetapi mungkin terdapat lebih banyak.

Mekanisme pergerakan tidak ada suara dan dilengkapi dengan penutup gerakan. Model firma yang berbeza boleh berbeza dalam kualiti kayu, serta dalam penamat. Tetapi, sebenarnya, ia adalah satu perabot mudah yang tidak ada perbezaan fungsian antara model yang berbeza: semua dada mempunyai kira-kira dimensi yang sama.

Kebanyakan dada mempunyai dua kaki di depan dan dua roda belakang. Terima kasih kepada ini, pergerakan meja rias dan pembersihan basah di bawahnya mudah dan tanpa sebarang masalah. Selepas bayi bertumbuh, bilik ganti boleh diubah menjadi dada biasa laci.

Petua untuk memilih meja rias dengan menukar jadual

 • Model ini sepatutnya mempunyai sisi di sisi dan di dinding belakang. Ini adalah jaminan keselamatan.
 • Semakin besar meja, lebih baik.

Memenuhi kedua-dua syarat ini, anda akan menggunakan dada sebagai tempat menukar dan menukar lampin untuk masa yang lama. Pada masa yang sama, anak anda tidak akan mempunyai peluang untuk menyapu semua aksesori dari meja ke lantai.

Juga meja atas meja rias dan sisi mesti dipoles dengan baik. Dada laci, varnished, adalah pilihan yang sangat baik untuk kanak-kanak: pakaian tidak akan berpaut kepada apa-apa. Pernis mesti tidak berbahaya, tetapi tahan terhadap pengaruh luaran. Dalam kebanyakan kes, warna varnis adalah telus. Juga pemasak yang baik tidak mempunyai sudut tajam.

Pada sesetengah model dada penutup untuk melipat lipat. Ini bermakna apabila ia melangkah maju ke hadapan, kawasan swadling itu dua kali ganda.

Beberapa firma menghasilkan model dengan dulang terbina dalam, yang terletak di bawah penutup hinged dada. Tetapi, berdasarkan ulasan, peti laci ini tidak popular. Lagipun, kebanyakan pangsapuri mempunyai bilik mandi, di mana ia lebih mudah untuk mandi seorang kanak-kanak.

Sudah tentu, jika anda tinggal di asrama dan bilik mandi berada di atas lantai, maka anda tidak boleh melakukannya tanpa laci dada seperti itu. Jadual atas untuk model ini disambungkan ke tilam, jadi untuk produk kebersihan yang berbeza, tempat itu hanya boleh didapati di dalam kotak.

Pilihan lain bagi mereka yang tinggal di pangsapuri kecil adalah meja ganti lipat yang dilekatkan pada dinding.

Terdapat perubahan jadual jenis terbuka. Mereka tidak mengandungi laci. Di bahagian bawah terdapat hanya satu pendirian kecil. Dan walaupun model sedemikian membolehkan ibu untuk tidak membungkuk rendah ke tempat tidur untuk membungkuk bayi, tetapi tolak yang besar adalah bahawa tidak ada tempat untuk meletakkan pelbagai aksesori. Laci dada dengan meja berubah jauh lebih mudah, kerana segala-galanya berada di tangan.

Sesetengah pasangan memutuskan bahawa sekeping perabot tambahan tidak semestinya tidak diperlukan di sebuah apartmen. Banyak menyesuaikan jadual biasa untuk mengubah keperluan. Walau bagaimanapun, menurut pengalaman dari generasi ke generasi, seseorang dengan selamat boleh mengatakan bahawa tidak menyusahkan seorang kanak-kanak di atas sofa. Pertama, anda perlu jongkok. Dan kedua, aksesoris yang diperlukan tidak boleh selalu diletakkan pada permukaan sofa yang tidak rata.

Bilik bilik kanak-kanak yang diperbuat daripada tekstil, boleh mengandungi poket gantung. Mereka mudah untuk menyimpan lampin, botol dengan campuran, tuala, lampin.

Gambar menukar peti laci

Apabila membeli laci dada, anda perlu memberi perhatian kepada perubahan tilam. Mereka diletakkan di atas meja rias di atas meja, supaya kanak-kanak boleh berbaring dengan lembut. Tilam mempunyai asas yang keras dan lembut. Di samping itu, tilam boleh menjadi fleksibel dan separa fleksibel. Ibu yang berpengalaman dinasihatkan untuk memilih tilam dengan pihak tertinggi: untuk keselamatan anak anda. Perkara utama adalah untuk memperbaiki tilam di atas permukaan meja dengan baik, jika tidak, ia akan mengganggu bayi.

Ibu-ibu muda harus selalu ingat bahawa, tidak kira betapa mudahnya tempat pembongkaran disusun, anda tidak boleh pergi sejenak. Jika seorang kanak-kanak jatuh dari permukaan yang tinggi, dia pasti akan mendapat kecederaan kepala. Adalah lebih baik untuk meletakkan bayi di dalam katil apabila anda perlu keluar walaupun selama setengah saat.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Berkongsi dengan rakan-rakan anda!

Kubah-transformer dengan pendulum, dada laci, menukar meja. 12 gambar varian katil kanak-kanak-transformer untuk kanak-kanak

Dada laci dalam gaya vintaj

Commode untuk bilik tidur: 12 foto. Bagaimana untuk memilih laci dada dengan cermin di dalam bilik tidur?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =